Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 8:08:36
|
|
|
|
mojamura
|
moralno ti je dolžan, ne vem pa če tudi pravo.
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 8:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Načeloma ti ni dolžan sporočiti svojega novega stalnega ali začasnega bivališča, ti je pa dolžan povedati, kje je/bo otrok, ko je/bo pri njemu. Tako, da si na istem. Poleg tega pa mora biti tudi na njegovi preživninski odločbi njegov naslov. Ko bosta to urejala, boš use dobila, če ne prej. Če ne veš, kam misl odpeljat otroka, ni treba, d amu to pustiš. Skrbništvo maš ti. Pa pika.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 8:28:47
|
|
|
|
tina a
|
Odločbo ima od aprila letos, tako da je naveden njegov takratni naslov. Sedaj pa naj bi se preselil. Vsaj tako je povedal najini hčerki, ko ga je vprašala ali se je že odselil. Torej moralno mi je dolžan ... Jaz vem, da bi mu morala sporočiti prav vse ... in to me jezi.
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 8:32:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozabi ti na moralo pri ločitvi. Imaš pa pravico zahtevati to, da veš, kje je otrok. Na njegovem prejšnjem naslovu zagotovo ni, torej...
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 9:54:33
|
|
|
|
tina a
|
Tvoji poste me vedno spravijo v dobro voljo ... Ja ni morale ... Gremo v napad. Itak pa ne vem zakaj se sekiram. Blizu ga ni že cel mesec. Ne fizično, ne psihično in ne finančno ...
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 9:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina a Blizu ga ni že cel mesec. Ne fizično, ne psihično in ne finančno ... Ti se sekiraš, k ga en mesec ni al kaj? "Mojga" biušga ni že 3 leta in pol, pa mi je čist ravno, pa tut če nikol nč ne plača, sam da ga ne vidm več. So mi pa glih učeri postregl z eno fajn novico, da ga je fotr od bivše lubice pošteno nabutu, ker je mladoletnci naredu otroka. Ajme, kolk so mi s tem polepšal dan.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 9:59:20
|
|
|
|
tina a
|
O štala. Ta je pa za kriminaliste. Ma ja ... se sekiram, ker sta mala2 navezana nanj. Ampak počasi me bo tudi to minilo. Kajne?
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč ni to za kriminaliste, ker ga oni iščejo. Poleg polovice Slovenije fizičnih oseb s šiptarji vred. Pa privat detektiv od Hypo leasinga pa še kkšn. Tipček pa se lepo skriva gor pr Lenartu u Slo. Goricah (al kva je že tm) in očitno faše batine usakič, k betico iz bajte pomoli. Prou mu je.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:04:17
|
|
|
|
tina a
|
Hudoooo. Tale dečko pa ne bo dolg med nami/vami. Dela same štale ... ti enkrat ga bodo našli nekje pod kamni.
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej že vejo, kje je, ampak grejo tja sam takrat, k se jim da mal batin potalat. Drgačs e jim pa ne zdi niti tolk vredn, da bi se kej preveč zafrkaval z njim.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:06:32
|
|
|
|
tina a
|
Ojoj. Upam, da otrok nima njegovih genov. Sicer pa si ti tolk ok ... da ga boš spravila v red. Kak pa kaj svakinja??
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se mene tiče, moj bivši mož z mano nima otroka. Svakinje pa nisem videla že milijon let. In naj tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem ti mora povedat kje živi ali kako?
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:14:23
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos Kar se mene tiče, moj bivši mož z mano nima otroka. Svakinje pa nisem videla že milijon let. In naj tako tudi ostane. Uf dolga doba ... še dobr zgledaš za to starost ... Jaz sem tud včeri izjavila, da si moj ex ne zasluži da diha isti zrak kot otroka ki ga obožujeta. Grrrrrrrrrrr
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Za mojga bivšga je še sodnica rekla, da če nima interesa po tem, da bi meu stike s svojim otrokom, ga itak ne more nobedn prsilt, tko, da je za stike napisala, da jih mamo po predhodnem dogovoru. Kar pomeni, da moj NE pomeni NE. Če mu kej ne bo prou, je rekla, nej se pa kr pr njej na sodišču zglasi, pa mu bo povedala, kaj pomeni bit fotr. Preživnino mu je pa naložila 125€, pa ji je blo sladko useen, kje živi, s kom živi, a dela al ne dela in še vse ostalo. In smo trenutno na izterjavi.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Darja, da ne bo tvoj bivši delal kmalu Vojakinemu Kameniku družbo
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:42:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Neee... On jo bo Plutu, če ga bojo dubl.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:45:18
|
|
|
|
tina a
|
Kdaj si pa dala izterjavo? In a si ga kazensko tudi ovadila zaradi neplačevanja preživnine? Moj ex ima tudi 125eur preživnine na otroka ... in sodnice tudi ni zanimalo kako in zakaj.
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Izterjavo oddala prejšn tedn, na policijo je prjavljen (203. člen, ja) , men pa bolš da ne prekriža poti.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 10:58:11
|
|
|
|
tina a
|
Aha. Predvidevam pa da ti je dolžan za 3 leta nazaj. Hmmm pol pa jaz res mal prehitevam dogodke ... sam na k mi gre k je prodal še tist kar je imel ... v službo ne hodi, ga po mojem vzdržuje tanova... to vse sam zaradi tega da mu ne bi jaz mogla nič ... Ma same štale so z njim ... Bi ga kr ugriznila
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 11:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti, Tina, da nimava midve slučajno istga bivšga? "Moj" tut uradno nikjer ne dela, premoženja nima nič, vse je od bejbe, ona ga živi in podobne fore. Ma sej lansko leto smo ga tle po RR iskal po celi SLO, ker je aute švercu in so ga izterjevalci kr pr meni iskal.
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 11:05:06
|
|
|
|
tina a
|
Pri tebi??? .... Jao meni ... da ga pride kdo k men iskat pa jaz njemu in njim ketno okl vratu pa v Savo plavat. Vidim da je velik dečkotov na tem svetu k se tako **** ... ma itak ker se jim nič ne zgodi ... Če bi jim pri prvi neplačani preživnini ali pa pri čem drugem ... država na vrat stopila ...ma nihče ne bi na to pomislil ... Pa ipak ni pomembno a je to muško ali pa žensko ... k maš tud cvetke kakšne ... k so žleht
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 11:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
K glih vidm, da sva obe iz LJ - na kater konc pa se je "tvoj" odselu? A usaj prbližn veš?
|
|
|
|
RE: sprememba stalnega prebivališča - bivši 29.8.2007 11:19:49
|
|
|
|
tina a
|
proti Zagorju ....
|
zamrznjenčkibitAli vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?da v prvo (
20%)
da v drugo (
3%)
sedaj imam dvojčke (
3%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 176Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!