srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Povej cifro, prosim. Če je dober denar (zame!) pošljem še svojega tipa. Kok si pa zdej tole grdo napisala ...verjetno se bo že sam odločil, če bo šel al ne. Ne morš ga kr nekam poslat. Drgač pa ne ga poslat , ker se ne splača, pa ni govora tu sedaj o denarju (čeprav je tudi to še en razlog). Predvsem sm hotla s tem povedat to, da se ne splača reskirat vajino vezo pa še marsikaj, kar zamudiš v teh pol leta, ko ga ni. Enostavno nista skupaj, ne spita skupaj, ne čutita skupaj, se ne pogovarjata, ne jesta skupaj, nič ni več tako kot če je doma. Pa še s časoma dobiš podobo nune (pohotne nune)...huda kombinacija meni verjemi. Ljudje se te začnejo čez čas izogibati, ker se bojijo zlorab Veš žaži, sem bila na tem. Vse je v glavi in jaz sem z mojim obdržala normalen odnos, po prihodu iz misije se je vse še bolj poglobilo (npr. ustvarila sva si družino in začela resno misliti o zaresnem skupnem življenju). Tega, da bi me bilo strah, da bi me varal, ni bilo. Čisto sem bila pomirjena, on tudi, vsaj tako pravi. Če bi bila pa jaz poredna v tem smislu, da bi se vlačila z drugimi okoli, bi pa itak zvedel, preden bi prišel domov, ker folk na vasi itak vse ve, še več, kot je treba. Ne vem no, meni je ta doba 6 mesecev, z vmesnimi dopusti, zelo hitro minila. Hodila sem v službo, se ukvarjala sama s sabo, imela domače, prijateljice in to je bilo to.
|