|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
28.8.2007 4:22:04   
Temari
stunfek, meni je lekarnarka rekla, da kar se BC mini tiče velja pregovor "mal dnarja, mal muske". Baje je najbolj zanesljiv Clear Blue, pa še ta se včasih zmoti. Res pa je, da smo babe tako neučakane, da delamo teste še pred izostankom M in ne vsaj tri dni po izostanku, ko naj bi test bil že bolj točen. Nekaterim resda pokaže prej, a rezultat ni vedno točen. Osebno bom počakala tiste tri dni (kako mi bo to uspelo, da me ne bo prej razgnalo od firbca, ne vem), če se gospa ne bo seveda prej prikazala.

LuNa73, polepšala si mi dan s temi štorkljicami!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.8.2007 7:02:02   
Anonimen
Punce živjo,

bliža se konec tedna.. Sem kar malo živčna user posted image . Ampak saj bo... Ko berem, kako dolgo že nekatere čakate na otročka vem, da ne smem paničarit...

Držim pesti, da se vam vsem uresničijo želje in čimprej zagledate plusek!

anonimna user posted image

P.S.: Včeraj sem bila ful tečna. Ne vem, ali je name že delovala luna ali je PMS user posted image ...

(odgovor članu Temari)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
28.8.2007 7:24:55   
stunfek
Dobro Jutro punce! user posted image

Kje ste zaspanke :)
Kako smo se zbudilo v to čudovito jutro?
Jaz sem si izbrala uno štorkljo, ki nese dva v svojih modrih krilih...hehhehe.
še 10 dni čakanja...upam, da me ne bo prej pobralo od neučakanosti user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.8.2007 7:27:59   
talika81
dobro jutro!

kako kaj?

jaz še kar čakam na user posted image , ki naj bi prišla nekje danes, jutri ... bomo videli. sicer me nekaj špika, tak da ne vem kaj naj si mislim.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.8.2007 7:48:29   
KAHLO
Dobro jutro punce!!!!
Srcno si zelim da se danes nobeni ne prikaže user posted image , ker je treba pridno zbirat user posted image user posted image
želim vam lep deloven dan!!user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.8.2007 9:01:46   
MONIKQ
JUTO JUTRO, user posted image user posted image ,še katera?  user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.8.2007 9:13:32   
talika81
jutro oziroma sedaj je že kar dan, a ne?

jaz tud sedaj user posted image  , da pridem malo k sebi. zarad polne lune sem zelo slabo spala. pa še matral me je.

no, da vam sporočim, da je user posted image  danes prišla, tako da ostanem med septemberkami. saj sem pričakovala, da bo nekak tako.

septembra pa na polno user posted image , da bodo rezultati pozitivni user posted image  user posted image    

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.8.2007 9:45:49   
KAHLO
Veste da sem razmišljala da verjetno plavalci mojega user posted image rabijo gps- napravo, glede na to kolikokrat sva jih že pošiljala na pot .

Zgleda da jim je pot do cilja pretežkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.8.2007 9:54:45   
Erin
Jutro!!user posted image

Kako ste?
Oglašam se da vas pozdravim in vam zaželim lep dan ter čimveč user posted image user posted image ...

Šibam na obisk k teti - tapravi ne user posted image ...user posted image

Sonček, sem kupla lučko ja...pa še za omarico so me klicali da so jo že dobili tko da bomo dan spopoldne ko se vrnem mal kopalnico štimali...user posted image Jeeeeeeey...

Aja, pa da še poročam...moja user posted image se še vedno ni ulila tko kot bi se mogla...mogoče popoldne?user posted image

Pa še to...včeraj sem cel večer klela ker mi ni delal internet...dans je bla prva stvar ki sem jo naredila šla gledat če utripajo vse štiri lučke... in evo me tukaj...user posted image user posted image user posted image ..sem vas pogrešala...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.8.2007 9:59:01   
*ajetam*
tudi jaz se vam pridružujem. je ne pričakujem 21.9

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.8.2007 10:10:44   
Naty*
Jutro! Vidm da ste ble ene že pridne pa ste že kavico skuhale user posted image . Čeprav js je ne bom zdele hvala, ker mi je tolk slabo user posted image , pa včeri sm mela neki čez 37 temperature. A mislte, da se kej dogaja al da je samo kako vnetje? Glede na stres ob selitvi, ne bi blo niti čudn, če bi zdele zbolela ampak bi kljub vsemu rada, da pomen to kej drugega user posted image .

Drugač je pa prav lep dan zaenkrat...upam, da bo tko tud še ostalo user posted image .

Aja še neki mi povejte....vgnezditvena krvavitev se ne pokaže vedno ane? Včasih se, včasih pa ne kokr js razumem. Ker sm cel vikend gledala hlačke, ko sm šla na wc, pa ni blo nč rdečga user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.8.2007 10:13:09   
talika81
teejaa, zdravo!

kako kaj? me veseli, da si uspela dobit lučko po želji.

no, jaz sem danes zjutraj dobila user posted image , tako kot sem nekak tud pričakovala. torej gremo v akcijo septembra, ko bomo user posted image s posebnim namenom, ampak bova probala čim bolj neobremenjeno.

lp,

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.8.2007 10:28:57   
Naty*
talika81 tud midva sva začela po abraziji šele ta mesec nezaščiteno in z namenom...ti pa povem, da je blo res lažje ker sva user posted image takrat, ko nama je bilo do tega (hvalabogu velikokrat user posted image ) in ne da bi se spravila zraven, ker bi šla user posted image delat. Fajn je ko se še ne obremenjuješ s tem. Vendar pa razumem tiste, ki se trudjo dolgo časa, pa verjetno vedno ko user posted image samo razmišljaš a bo kej al ne bo.

Kakorkol že, upam, da bomo vse zapustile seznamčke do konca leta (rajš dam malo daljši rok, da bo zihr) user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 538
28.8.2007 10:50:21   
talika81
naty*, se čisto strinjam s tabo.

verjamem, da tisti pari, ki se že res dolgo trudijo za user posted image , ne morejo bit čist sproščeni.

se tudi pridružujem želji po tem, da bi se vsaj do konca leta "odstranile" s seznama.

torej punce, čim več roza barve na našem seznamu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
28.8.2007 11:15:14   
marjana.r
joj kako sem pogrešala vaše klepetanje dokler je bla kišta na popravilu user posted image
no zdaj pa berem vse za nazaj...in tega je fuuuuuuul user posted image
lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.8.2007 13:11:00   
~Biba~
Lep pozdravček vseeeem....kaj se je meni dogajalo danes v Dm-u..verjetno si je prodajalka mislila, da se mi čist meša..sem hodla sem in tja, k testu in spet vstran,user posted image pa spet nazaj k polički s "testi"..user posted image user posted image user posted image
no in mi je uspelo priti z dm-a brez testerja...zato pa sem si kupla čokoladko, pa masko za obraz, ki mi trenutno poteguje obraz na x...evo vam eno user posted image ..seveda brezkofeinskouser posted image

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.8.2007 13:11:24   
rouzi
Joooj, prišla je...user posted image  barabinka!! Prekmalu! Pa tok mi je blo slabo zadnje dni.. Sem že malo upala. Jah no, ni kaj, počakamo tele dni, pa v nove zmage ko bo konec. Bentišduš sem jezna! Pa žalostnauser posted image .

Nič punce, držim pesti za vas.
Aja še to, je še katera od vas po abraziji zaradi blighted oovuma?
pozdravček

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.8.2007 13:21:05   
~Biba~
rouziuser posted image user posted image bo drugi put bolje..nič sekirat, uživaj življenje, slej ko prej pride vse ob svojem času; ne obupat.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.8.2007 14:02:22   
murkica
Punce jaz vas sploh ne dohajam. Včeraj nisem imela časa pisat in danes pridem na forum in porabim najprej 20 minut, da preberem samo to temo, da sploh lahko kaj napišem.

Najprej tole...

IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Punce pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne se stepst...za vsako eden!!user posted image

Joj Teejaa, upam, da eden od teh pride do cilja. user posted image user posted image  Sam so tok luštni. prav nasmejala si me.

Luna73, jaz sem si pa tole zbrala.
user posted image Se mi zdi tako fletna. No Upam, da bo ona našla cilj, če ga že user posted image  ne. user posted image user posted image user posted image

Punce kaj bi jaz brez RR, tukaj me vedno spravite v dobro voljo, pa če se še tako tečna zbudim.

No zdele grem kuhat kosilo, da bo dragi mel kej za papat, ko pride s službe, pol pa šibava v BTC, ker grem babici kupiti čokolado za rojstni dan. In sicer glede na to, da je majhnjena na Gorenjko z lešniki, se bom kar zapelala v Žitov diskont, kjer prodajajo tisto taveliko, ki ima 7 kilogramov in mislim, da jo bo ful vesela.

No držim pesti za vse, da boste imele čim več user posted image  znakov in da vas ob vašem dnevu ne bo obiskala teta user posted image , ampak da vam bo testek pokazal user posted image user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.8.2007 14:21:01   
SM10
Evo punce bliža se september in upam, da zagledate čim več user posted image user posted image . Držim pesti za vas.
Danes sem dobila datum za laparoskopijo in kromopertubacijo - petek 31.8.2007. Jutri me še čaka nekaj preiskav - hematološke, preiskave urina in posnetek EKG in upam, da bodo vse OK. Super je, da mi ni treba že v četrtek v bolnico, da lahko doma uzamem odvajalo in ravnam po postopku, ki so mi ga povedali.   Vam javim v naslednjem tednu kako se je izteklo.  Me je strah za posrat, no če bo še kaj ostalo od odvajala.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.8.2007 15:10:46   
Naty*
rouzi js sm mela maja v 11. tednu abrazijo zaradi blighted ovuma. Takrat sm prvič slišala za to, ampak sem potem zvedela, da je takih primerov kar precej. Kdaj si pa mela abrazijo?

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.8.2007 15:10:57   
nf
Živjo septebmrske borke!
Očitno se vas le ne bom tolk hitr otresla user posted image  Jaja je prišla zloba hudoba. Ta mesec sem navijačica!! Naslednji se me pa pazte! user posted image
Hej SM10, po koliko časa si začela s temi preiskavami? Me zanima, ker greva midva tudi že 11.krog user posted image  matr gre hitr.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.8.2007 15:11:30   
K_a_t_j_a
Še mal pa bo september..... Želim vam čimveč user posted image !!

Veliko sreče!! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.8.2007 15:16:27   
LuNa73
nf končno! user posted image  sem prav pogrešala ta tvoj optimizem in dobro voljo...user posted image user posted image user posted image  Zdej pa ta mesec le fajn naviji za nas, da bo melo to navijanje kej haska!user posted image user posted image user posted image
user posted image          user posted image      user posted image     user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.8.2007 15:20:06   
nf
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha sej obljubim da se bom ta mesec mal tehnološko posodobila user posted image
Kako je lepo slišat, da ste me veseli user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?