|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
27.8.2007 22:07:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

IZVIRNO SPOROČILO: hothien 

Si fouš, ha? user posted image  

Ne, zakaj bi pa bla? Men Romana skos zs- je pošilja, če je lahko moja najboljša prijateljica user posted image user posted image user posted image user posted image

ja itak, če bote pa tak fajn avto kupili... pa najboljš bo to, da ne bo Renault!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
27.8.2007 22:07:33   
Anonimen

Ne, zakaj bi pa bla? Men Romana skos zs- je pošilja, če je lahko moja najboljša prijateljica user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Ja, ziher. In svizec zavije čokolado v folijo... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4727
27.8.2007 22:07:38   
Čebelica - trot
Ej, Mily ne se sekirat, pol boš pa taglavna na cest. Ti sam brez panike, pa boš tud v Zagorje loh šla.
( sam takrat ko bo Romana v službi user posted image user posted image user posted image )

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 4728
27.8.2007 22:08:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

ja itak, če bote pa tak fajn avto kupili... pa najboljš bo to, da ne bo Renault!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image  Sej tud Volksi ne bo. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
27.8.2007 22:09:23   
Čebelica - trot
Hotka, sej te vzamemo v kompanijo, da ne boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kam je pa Elis@ ušla, se me je ustrašlauser posted image A sem tok groznauser posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 4730
27.8.2007 22:09:31   
Bubamaraa

Ej, Mily ne se sekirat, pol boš pa taglavna na cest. Ti sam brez panike, pa boš tud v Zagorje loh šla.
( sam takrat ko bo Romana v službi user posted image user posted image user posted image )

ja sam, če dobim zdej šiht v Zagorju raje vidim, da se do leta 2019 izogiba Zagorja....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4731
27.8.2007 22:10:43   
Bubamaraa

user posted image  Sej tud Volksi ne bo. user posted image

ja sam men je važn, da ni RENAULT!!!!! user posted image user posted image user posted image

in zdej boš res mela avto, da nas boš lahk vse po RR piknikih furala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
27.8.2007 22:11:03   
Čebelica - trot
No sej se boste lahko vse peljale z mano, da ne bo foušije. 

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 4733
27.8.2007 22:12:09   
Čebelica - trot

ja sam, če dobim zdej šiht v Zagorju raje vidim, da se do leta 2019 izogiba Zagorja....user posted image user posted image user posted image

2019 user posted image user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 4734
27.8.2007 22:12:31   
Bubamaraa
ja sej plac boš mela....user posted image user posted image user posted image

Njuškalo kaj vohuniš za menoj in Hotko??? firbec babji....user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4735
27.8.2007 22:13:34   
Bubamaraa

2019 user posted image user posted image user posted image user posted image

ziher je ziher....do takrat bo vsaj izkušnje nabrala....user posted image user posted image user posted image

al kaj ti ni jasn Čbelca????user posted image  user posted image ... al ti je že nov avto v glavo stopu???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4736
27.8.2007 22:13:52   
Njuškalo

Njuškalo kaj vohuniš za menoj in Hotko??? firbec babji....user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image

Za vama sploh ne..nista zanimive.Vajine poste kar preskočim....sem mislila, da bo kakšna druga kaj pametnega napisalauser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 4737
27.8.2007 22:14:04   
Anonimen
A dej, pol pa morš bit dušca, pa dat milc en krog za pelat, ko bo izpit nardila. Sej če ga tja v 4. poskusu nardi, bo mela že velik izkušanj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4738
27.8.2007 22:14:56   
Anonimen
 O njuška hruška, kaj pa je tebe priprdelo mimo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
27.8.2007 22:15:21   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Za vama sploh ne..nista zanimive.Vajine poste kar preskočim....sem mislila, da bo kakšna druga kaj pametnega napisalauser posted image

pfe..kao.... pa si vse najine poste printaš in limaš po stanovanju..samo, da imaš občutek, da si bližje nama....user posted image  user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
27.8.2007 22:16:05   
mily
Bule ste vse povrst, da veteuser posted image . Si bom vse zapomnala in bom zanalš šla bočno parkirat zram vaših avtov. In to prec drug dan, ko nardim izpituser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
27.8.2007 22:16:48   
Anonimen

pfe..kao.... pa si vse najine poste printaš in limaš po stanovanju..samo, da imaš občutek, da si bližje nama....user posted image  user posted image

O šit, a zato me je zadnjič na kolenih prosila, naj napišem, da jo mam rada? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4742
27.8.2007 22:17:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Bule ste vse povrst, da veteuser posted image . Si bom vse zapomnala in bom zanalš šla bočno parkirat zram vaših avtov. In to prec drug dan, ko nardim izpituser posted image

Bočno lahk, bočno. Sam da ne boš strešno. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
27.8.2007 22:17:44   
Bubamaraa

O njuška hruška, kaj pa je tebe priprdelo mimo? user posted image

evo od Njuške prdeci:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image ...pa tuhtite kaj mi Njuška pove s temi prdeci....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.8.2007 22:18:47   
mily

Kok si rekla, Dom in Vrt ne?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.8.2007 22:18:53   
Bubamaraa

to se zna naredit.....user posted image user posted image user posted image ..probaj ostati na kolesih....boš s tem veliko dosegla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
27.8.2007 22:20:18   
mily
Kr čak Romana, ti maš še srečo, ker ne vem kje živiš. Bom mogla počakat, da prideš v Trbovljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4747
27.8.2007 22:21:28   
Njuškalo
Ma nisem danes v formi za tele vajine glupe fore..romana in hijena..sem preveč zmatrana..in vidve me še dodatno uspavata, pa bom šla kmalu spat.Se mi niti njuškat ne da, prdlivke.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

Neposredna povezava do sporočila: 4748
27.8.2007 22:23:04   
Bubamaraa

Ma nisem danes v formi za tele vajine glupe fore..romana in hijena..sem preveč zmatrana..in vidve me še dodatno uspavata, pa bom šla kmalu spat.Se mi niti njuškat ne da, prdlivke.

si od plinov vseh tko omotična, a???? sej ponavadi imajo uspavalni učinek....user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
27.8.2007 22:24:12   
Bubamaraa

Kr čak Romana, ti maš še srečo, ker ne vem kje živiš. Bom mogla počakat, da prideš v Trbovljeuser posted image

ja sam upi ker planirat....user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.