|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
27.8.2007 12:28:25   
petarda
karton rabišuser posted image ...pa saj ti ga lahko kdo drug da.user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7026
27.8.2007 12:49:41   
catja2
tisti dr., ki nadomešča je čisto na drugi lokaciji; tu ko je karton je pa vse zaklenjeno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7027
27.8.2007 12:55:31   
petarda
Pokliči k zdravnici pri kateri boš opravljala zdravniški pa vprašaj kaj naj naredišuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7028
27.8.2007 13:15:21   
ada2
v nedeljo ob 4 zjutraj je napovedan pristanek na mariborskem letališčuuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa letim v službouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7029
27.8.2007 13:51:51   
catja2
sem klicala v zdr. dom, kjer nadomeščajo mojo dr. in so rekli, da naj pač grem brez kartona!

Če pa bodo komplicirali pa ga bom naknadno nesla...

Petarda tam pa ne vem kateri dr. sploh dela te preglede, ker še nisem bila tam user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 7030
27.8.2007 13:54:33   
catja2
NinaŠ tvoje drobižke pa nisem mogla videti, mi noben program ne dela dobro user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7031
27.8.2007 13:56:39   
catja2
moji mami so pa danes vstavili mireno in to celo operativno, ker je 1x pred leti že imela operacijo in drugače ni šlo...
Me je pa vsa volja minila, da bi si jo še jaz dala vstaviti user posted image

Pa pravi, da jo je ful bolelo user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7032
27.8.2007 14:03:09   
Naty_ka
Zdravo.
Uf, ste ga načvekale.

Ada, glede srečanja: 1. oktobra ima moj user posted image  rojstni dan, tako da jaz takrat ne morem. Drugače pa je meni vseeno kateri dan se dobimo.

Catja, po moje je to odvisno od g in od človeka kako sprejme mireno. Moja svakinja pravi da ni bilo problema in nekih strašnih bolečin.
Sicer pa, a veste, da se mirena od 1.junija letos  dobi na ZELENI recept? user posted image  Sem bla kar presenečena ko sem to zvedela.

Tako, zdaj pa grem spucam bazen in ga potem pospravim.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7033
27.8.2007 14:20:20   
*bubi*
Sicer pa, a veste, da se mirena od 1.junija letos dobi na ZELENI recept? user posted image  Sem bla kar presenečena ko sem to zvedela.

Kaj pa si ti tega tak vesela? Saj ne rabiš user posted image user posted image user posted image

Ne, res je fajn, da se je zavarovalnica spomnila dat Mireno na + listo. Meni se zdi to dobra opcija, ko ne misliš imet več otrok (oz. vsaj dalj časa ne). SAmo ne vem, če bi imeli ti hormoni enak učinek pri meni kot KT, potem odpade user posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7034
27.8.2007 14:40:03   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kaj pa si ti tega tak vesela? Saj ne rabiš user posted image user posted image user posted image

Trenutno res ne. A bo tudi to minilo. Takrat pa definitivno. user posted image
No, vsaj upam, da bo vse v redu. Jaz na srečo nisem imela nobenih težav ko sem jemala KT. Sicer je to že toliko let nazaj, da je čist možno da se sedaj kaj zakomplicira. user posted image

inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7035
27.8.2007 14:42:15   
Naty_ka
Amy, WB. Pa čimprej kakšno slikico.

Paštetka, meni še pošlji. Mail maš na ZS.

Kaj sem še htela rečti?user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7036
27.8.2007 14:50:35   
Naty_ka
Aja. Mi smo včeraj šli na Kmetijsko živilski sejem v Gornjo Radgono. To je bila prava stvar za našega S. Se kar ni mogel nagledati traktorjev in vseh mašin, pa živali so bile itak zakon.
Na koncu se je še peljal z vlakcem in ne morem vam povedati kako so se mu svetile očke. Kako je bil ponosen.
Ko sem ga tako opazovala, so še meni stopile solze v oči. Kako malo je potrebno, da je otrok srečen. Res.

No še ena stvar pa je ta, da sedaj tudi kakat gremo na kahlico ali pa veliko stranišče. In tako smo se včeraj tudi na sejem odpravili brez plenice user posted image  Pa je vedno povedal ko ga je tiščalo lulat. Malo sva zalivala tisto vzorčno koruzo, ki jo ima agrosaat tam posajeno user posted image . Sem samo molila da ga nebi prijelo ko smo se šetali po halah, ker tam pa rabiš par  minut preden prideš ven in najdeš kak primeren kotiček za lulanje...

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7037
27.8.2007 15:52:51   
catja2
Ja to da je mirena na zel. recept je res super, jaz imam tudi trenutno KT in ne vem, če bi menjala, ker mi pač odgovarjajo, je pa res, da mi gre počasi na živce, da moram vsak dan o tem razmišljati user posted image

Naty mi smo tudi razmišljali da bi šli 1x na sejem, prav zaradi traktorjev, ker to bi verjetno bilo za L&J boljše kot kaj drugo, ker sta nora na traktorje user posted image  Samo ne vem, če bo čas, ker moj pride ob 16ih komaj domov, potem pa pol ure vožnje... user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7038
27.8.2007 15:57:26   
Anonimen
Naty poslano. Filmčka pa ne pošlje ker je prevelik file. Bom mogla enega krajšega posneti.

Smo se danes kopali. V bistvu sem jaz samo gležnje in kolena namakala., ZAto sta pa Mišek in Miškolin imela toliko več dela z M user posted image . To jima je dal vetra. Tisočkrat ven pa noter user posted image user posted image user posted image user posted image , pa po toboganu gor in dol....user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem uživali smo 100/ uro. Vsaj jaz user posted image . Mašika pa je aprespala  v senčiki celo kopanje. Pismo imam pridno punco user posted image . Katera jo vzame za snaho?

Jutri pridemo dopoldne v MB, če se še katera želi dobiti z nami v Evroparkuuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7039
27.8.2007 16:11:44   
NinaŠ
NinaŠ tvoje drobižke pa nisem mogla videti, mi noben program ne dela dobro

če imaš posebno željo user posted image  in če ti telefon podpira MMS, mi pošlji št. na ZS 

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7040
27.8.2007 17:07:58   
tincci
hejuser posted image >UZ trebuha ok, notranji organi ok. Ful sem vesela, res, tok sem se bala, da ji pol čreva manjka ali pa ima eno ledvico hin, ko je taka user posted image Vzeli so ji ogromno krvi in se ni drla kot se je prej, ampak je rekla, da je zdej velika, in so ji samo tekle solze. user posted image user posted image Ful je bla pridna. Ko je vidla vizito zdravnikov zanjo, se je slekla do nagega in ulegla na posteljo. user posted image user posted image user posted image Fak, kok je velika tale moja punca.

Sedaj sva na začasnem odpustu, ni nama treba spat notriuser posted image user posted image , jutri mora pa nazaj tešča, ker ima gastroskopijo.user posted image Držite pesti, da ima vse encime in da je tole naše stanje samo alergijsko.

Skratka, dons sem vesela pa ponosna pa srce imam na pol, ko vidim, kako pogumno, potrpežljivo in odraslo punco imam. Vse sestre in zdravniki so se zaljubili vanjo, kok je skulirana. Pol se pa dojela, da fak, kok mam srečo, sej bi res marsikak otrok na glavo svet obrnil, če bi moral tako živet. In sem se odločla, da še to raziskavo pol pa konec in samo še 2x na leto zaradi receptov za mleko. ker drugače bo prehitro odrastla in bo šla v šolo in bo že en tak mali odrasli. nočem, da ji ta stvar preveč ukrade otroštvo. ah, težko razložit.
papa

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7041
27.8.2007 17:19:55   
Anonimen
tincci kako lepo za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7042
27.8.2007 18:45:32   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Vzeli so ji ogromno krvi in se ni drla kot se je prej, ampak je rekla, da je zdej velika, in so ji samo tekle solze. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - so se mi kar solze ulile.

Sicer pa se zelo vesela za vaju, vse pohvale Hani za pogum in upam, da bo tega čimprej konec.

Nina jaz tudi ne morem odpret mailauser posted image .

user posted image user posted image user posted image za Sergeja, ki tako lepo pove za lulanje.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 7043
27.8.2007 19:03:22   
catja2
Tincci to jaz vedno razmišljam, kakšen priden otrok je H; če pomislim, da L&J ne bi smela česa pojesti, kako jima to razložiti oz. prepovedati; pa ko druge vidi da nekaj jedo ona pa ne-ne morem si predstavljati...user posted image

Pa res imaš srečo, da se v bolnici tak dobro drži, naš J je znoreval, ko so mu prišli AB po žili spuščat; sedaj pa vedno pri P kriči kot zmešan, takoj ko P zagleda je krik in brcanje, da ga jaz komaj zadržim user posted image

Jutri bo pa tudi vse v redu, pa saj sta vidvi s H pravi močni pupi in bosta še to preživeli, če sta že do sedaj toliko dali skozi  user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 7044
27.8.2007 20:22:17   
petarda
Čeeeeeeeeeeeruser posted image

Tincci in Hana srečno še jutri user posted image user posted image user posted image , potem pa uživanje v miru, ki si ga obe zaslužita. Pravzaprav vsi trijeuser posted image . Kdaj pa greste na izlet/potovanje?

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7045
27.8.2007 20:24:00   
petarda
In tako smo se včeraj tudi na sejem odpravili brez plenice

user posted image user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7046
27.8.2007 20:40:09   
NinaŠ
Tincci res si lahko ponosna na svojo princesko user posted image user posted image . Jutri pa srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 7047
27.8.2007 20:44:33   
NinaŠ
Tina je zadnje 3 ali 4 dni začela med hojo, tekom ful levo nogico navznoter obračat user posted image . Pa včasih se mi zdi da prav šepa user posted image na to nogico. Samo ko ji zvijam, stiskam gleženj pa nič ne zajamra, da bi jo kaj zabolelo, pa tudi če jo vprašam, če jo noga boli, pravi da ne user posted image . Res zadnje čase ful skače - s sedežne je mala malica skočit user posted image in sem takoj predvidela, da si je mogoče gleženj zvila/naštamfala, samo potem predvidevam, da bi jo bolelo user posted image . Na srečo imava ravno v četrtek cepljenje (jap šele sedaj bomo dobili 4. dozo DiTePer) in bom vprašala še za to user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7048
27.8.2007 20:47:08   
NinaŠ
Danes v vrtcu je vedno povedala za lulat user posted image in je bila menda celo dopoldne suha user posted image (sploh ne vem ali naj to čisto verjamem user posted image ), no popoldne doma pa druga zgodba - niti pomisli ne, da bi omenila, da jo lulat, kakat user posted image , tako da je pridno plenico polnila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7049
27.8.2007 20:53:35   
petarda
Danes v vrtcu je vedno povedala za lulat in je bila menda celo dopoldne suha (sploh ne vem ali naj to čisto verjamem ), no popoldne doma pa druga zgodba - niti pomisli ne, da bi omenila, da jo lulat, kakat , tako da je pridno plenico polnila

Petardito je pa v vrtcu s plenico, ker še niti nimamo spodnjih hlačk user posted image , tako, da nisem nič govorila naj ga probajo dat na kahlico....doma pa je bil celo popoldne brez plenice user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa hecno, ker zdaj mu je tako všeč zunaj rožice zalivat in ko smo prišli s sprehoda in se mu je mudilo lulat ni hotel na kahlico ampak ven...rožice zalivatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  280 281 [282] 283 284   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.