|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.8.2007 12:15:07   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Doroteja, moja sestrična se mi tudi sploh ne javlja več od novembra lani, ko sva se videli nazadnje na moji poroki. Pred tem pa me je non stop gnjavla z maili kako bo poroka, kaj bo na poroki, kdo bo na poroki, kaj naj obleče......ko je bila poroka mimo je kot da me ni več. In odkar ve da sem noseča mi še na maile na odgovarja, kao da ima preveč dela....bla bla bla. isto delo je delala ko sem poroko pripravljala pa ni bila tako zelo zasedena. In si tudi ne predstavljam kje jo čevelj žuliuser posted image . In zraven vsega dela na porodnem oddelku in bi mi sedaj marsikdaj lahko kaj svetovala ali povedala, pa se še meni ne z manouser posted image .

Kaj je s temi sestričnami!!! Ah, žlahta raztrgana plahta, al kako že!? Veš kaj, ko bomo s svojimi malimi štručkami v naročju in se bo vsak dan kaj novega pripetilo, nas sploh ne bodo zanimale te stvari, še manj pa obremenjevale. Izgleda, da se nekateri tko  oddaljijo počasi od vseh, pa živijo samo še v sklopu najožje družine, za druge pa kao nimajo več časa. Vsak si po svoje izbira, tolko kot vlagamo v odnose, tolko dobimo nazaj...in pač ljudje, ki nočejo imeti z nami odnosa, le zakaj bi se mi trudili in sploh hotli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9626
27.8.2007 12:16:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

punce nekaj sem zamudila?
kaj sta lumpa in helena šle roditi ... malo me ažurirajte, saj sem v veliki zamudi user posted image user posted image

Ja, lumpa in helena sta šli danes v porodnišnico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9627
27.8.2007 12:16:28   
dorotea
Andreja32, srečno na pregledu!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9628
27.8.2007 12:17:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Vsak si po svoje izbira, tolko kot vlagamo v odnose, tolko dobimo nazaj...in pač ljudje, ki nočejo imeti z nami odnosa, le zakaj bi se mi trudili in sploh hotli.

Tako se govori! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9629
27.8.2007 12:18:33   
Anonimen
Tanja Lina, user posted image user posted image user posted image  za seznamček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9630
27.8.2007 12:20:22   
Anonimen
Meni je malo hudi, ker imam samo eno sestrično, v otroštvu sva preživeli vse počitnice skupaj in bili veliki zaupnici, sedaj ko pa sva "veliki" pa se tako greva.....Jaz sem ji parkrat mail pisala, pa sms poslala, pa ali je rabla 2 tedna da odpiše ali pa sploh ne in še to v takem neosebnem tonu, da se ti zdi da se pogovarjaš s popolnim neznancem. In sem pač nehala, kaj pa čem......Edino kar me muči je to, da ne vem zakaj je naenkrat takšna? Ali zato ker sem se poročila in čakam user posted image , ona pa neuser posted image . Samo to bi bilo do skrajnosti butasto, ker lahko tudi sama naredi vse od tega.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9631
27.8.2007 12:24:57   
lemavrica
Ojla,

kot prvo

SANDRA ČESTITKE ZA ENEJA user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem imela spet ctg in se našemu prov nič ne mudi ven, no vsaj zgleda ne tko. Hemoglobin je ok, za kašlanje sem si šla iskat sirup in pa C vitamin.
Zgleda da bo res treba eno generalko po stanovanju užgat da bo mali šel ven. Me je kar groza da bomo čez rok ga čakali. Sem kar fouš vsem ki že cartajo svoje user posted image .

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9632
27.8.2007 12:25:43   
andreja32
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: andreja32
ampak rodila sem v pol ure.Je bila taka brzina da sem  ko mi je babica rekla da zdaj bo pa treba že pritiskat, čisto presenečeno izjavila ,, ma ne no, to je čist prehitro, saj me popadki še sploh ne bolijo tolk orenk,,!!

Res?! Pa to je full hitro za prvi porod. Pa kdaj si prišla v porodnišnico? Ko si imela redne popadke na 2min al kaj, da je šlo tako hitro?? Aja ne, napisala si, da so ti ga sprožili. Pardon.

To je bil moj tretji porod.prvič sem rodila v dveh urah in pol, drugič v treh ( ta mi je bil najhujši).jaz imam zelo mehak maternični vrat,in se na srečo hitro odpiram.ja, drugače so mi pa vse tri porode sprožili, zato močno upam, da bi se mi tokrat začelo dogajati doma,...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9633
27.8.2007 12:26:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Edino kar me muči je to, da ne vem zakaj je naenkrat takšna? Ali zato ker sem se poročila in čakam user posted image , ona pa neuser posted image . Samo to bi bilo do skrajnosti butasto, ker lahko tudi sama naredi vse od tega.

Možno. Mogoče pa ti je res fouš in ti preprosto ne privošči. Žalostno, glede na to, da praviš, da sta odraščali skupaj. Verjamem, da ti je hudo; ampak več kot si naredila, ne moreš. Zdaj je njena poteza na vrsti. Mogoče bo uvidela, da ne dela prav in bo vse drugače, ko pride mali Žan. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9634
27.8.2007 12:28:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Me je kar groza da bomo čez rok ga čakali.

Mene tudi!
Že pijem malinov čaj in 14 dni pred PDP bom res eno pošteno generalko naredila. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled!

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9635
27.8.2007 12:29:25   
nana 27
Srček, nimaš kaj. Včasih ljudje zamerijo za banalne stvari. Ni nujno, da gre za katero od reči, ki si jih naštela. Tudi pri nas v žlahti imamo take fenomene pa sem se nehala za njih sekirat. Tako kot pravi Ašun - najbolje se je zanesti na svoje starše, brate in sestre, če jih imaš.  Andreja, dobro opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 9636
27.8.2007 12:29:38   
LINA31
Sem ravno prišla iz sprehoda in vidim, da ste naklofale 4 strani....user posted image . Se mi je kar zdelo, da je sandra rodila.

ČESTITKE celotni družinici  user posted image user posted image .

Vidim, da pa je lumpa logirana, torej ni še nič novega???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9637
27.8.2007 12:30:02   
Anonimen

ampak rodila sem v pol ure.Je bila taka brzina da sem  ko mi je babica rekla da zdaj bo pa treba že pritiskat, čisto presenečeno izjavila ,, ma ne no, to je čist prehitro, saj me popadki še sploh ne bolijo tolk orenk,,!!

Res?! Pa to je full hitro za prvi porod. Pa kdaj si prišla v porodnišnico? Ko si imela redne popadke na 2min al kaj, da je šlo tako hitro?? Aja ne, napisala si, da so ti ga sprožili. Pardon.

To je bil moj tretji porod.prvič sem rodila v dveh urah in pol, drugič v treh ( ta mi je bil najhujši).jaz imam zelo mehak maternični vrat,in se na srečo hitro odpiram.ja, drugače so mi pa vse tri porode sprožili, zato močno upam, da bi se mi tokrat začelo dogajati doma,...

LP

Torej zdaj pričakujete četrtega user posted image ? Pohvalno!
Držimo pesti, da se ti bo tokrat začelo doma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 9638
27.8.2007 12:31:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Mogoče pa je njen možek, tako kot zadnjič. Če se ne motim je rekla, da gre v ponedeljek v porodnišnico.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9639
27.8.2007 12:32:08   
lumpa6
lumpa6: meni je tudi prijateljica rekla (živi v 4.štuku), da je prišla v P odprta že 6cm in potem v roku pol ure rodila . Tako da te stopnice očitno pomagajo ...

men očitno čist nč, so me spet dam poslal, bomo v sredo vidl če bo kajuser posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9640
27.8.2007 12:32:56   
LINA31

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Mogoče pa je njen možek, tako kot zadnjič. Če se ne motim je rekla, da gre v ponedeljek v porodnišnico.

Zdaj pa se je skriluser posted image .
Skratka srečno heleni in lumpi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9641
27.8.2007 12:34:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

men očitno čist nč, so me spet dam poslal, bomo v sredo vidl če bo kajuser posted image user posted image

Res al kaj?! user posted image  Ma saj te prav zajuser posted image . In zakaj so te danes spet poslali domov?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9642
27.8.2007 12:35:56   
lemavrica
Jest moram peš do 5 nadstropja, upam da to kej pomaga in pospešuje. Če ne bo kmalu nič bom začela kar gor pa dol po štengah hodit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9643
27.8.2007 12:38:08   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

lumpa6: meni je tudi prijateljica rekla (živi v 4.štuku), da je prišla v P odprta že 6cm in potem v roku pol ure rodila . Tako da te stopnice očitno pomagajo ...

Lumpa kdaj pa sploh imaš ti rok? Sej če se nič ne dogaja je boljš, da si še doma, al ne?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 9644
27.8.2007 12:38:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jest moram peš do 5 nadstropja, upam da to kej pomaga in pospešuje.

Vsak dan? Si doma v 5. nadstropju? Jaz sem v 3. user posted image  
Nisem še štela stopnic, ampak jih bom. user posted image
Ej, ma duškamb naredi vsak dan 87. Pohvalno!

Neposredna povezava do sporočila: 9645
27.8.2007 12:41:57   
lemavrica
Ja midva imava stanovanje v 5.nad user posted image . Sej se navadiš hoje, samo zdele proti koncu mi je pa včasih res že muka tolk prehodit. Nisem pa še štela kolk stopnic je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9646
27.8.2007 12:51:34   
dorotea
Joj lumpa, to so pa res že nesramni! Ampak mogoče pa je bolje tako, kaj veš! Probaj se čimbolj sprostit, ne mislit na to(ja, vem , lažje rečt kot naredit), privošči si en dolg spanec, dragi naj te masira, ostali otroci crkljajo, pa bo hitro sreda. In če ti tud takrat ne sprožijo, nič hudega! Ti sam na easy! Čeprav bi pa res lohko bili bolj jasni, ne pa da ti vsakič rečejo, da je to to, pol pa nič. Bolj prav bi bilo, da bi rekli, pridte na pregled, bomo vidli kako bo naprej!
Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 9647
27.8.2007 12:57:17   
Anonimen
Sam še mali komentar na temo sestričen.

Midva sva imela težave z zanositvijo in trudila sva se več kot leto dni. Če ne bi imela operativnega posega, verjetno še zdaj ne bi bilo nič. No v tem letu je rodilo več prijateljic in tudi sestrična. Nisem jim bila nevoščljiva ali škodoželjna, le težko sem hodila na obiske in izogibala sem se obiskom takoj po rojstvu. Razlog je bil le ta, da sem morala najprej sama pri sebi razčistit, da nisem bila pretresena ali zelo žalostna vsakič, ko sem se vračala s takšnih obiskov. Sem pa imela rada to sestrično in tudi prijateljice, zelo sem bila vesela za njih, samo tako žalostna za sebe, ker pri nama pa ni in ni hotelo biti. Ne hote so mi te prijateljice zbujale slab občutek, bile so tako zelo srečne, cvetele so, kar je popolnoma razumljivo, jaz sem pa vsakič doma zvečer jokala. Pa še enkrat povem, nisem jim bila nevoščljiva in želela sem jim vse najboljše.

Mogoče je kaj takega tudi v tem primeru, ne vem. Jaz npr. bi tudi v tej situaciji vsaj poklicala in povedala, da se bom poročila, pa tudi povabila bi na poroko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9648
27.8.2007 13:01:48   
Anonimen
Sandra - ČESTITKE user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9649
27.8.2007 13:28:57   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina

Sam še mali komentar na temo sestričen.

Midva sva imela težave z zanositvijo in trudila sva se več kot leto dni. Če ne bi imela operativnega posega, verjetno še zdaj ne bi bilo nič. No v tem letu je rodilo več prijateljic in tudi sestrična. Nisem jim bila nevoščljiva ali škodoželjna, le težko sem hodila na obiske in izogibala sem se obiskom takoj po rojstvu. Razlog je bil le ta, da sem morala najprej sama pri sebi razčistit, da nisem bila pretresena ali zelo žalostna vsakič, ko sem se vračala s takšnih obiskov. Sem pa imela rada to sestrično in tudi prijateljice, zelo sem bila vesela za njih, samo tako žalostna za sebe, ker pri nama pa ni in ni hotelo biti. Ne hote so mi te prijateljice zbujale slab občutek, bile so tako zelo srečne, cvetele so, kar je popolnoma razumljivo, jaz sem pa vsakič doma zvečer jokala. Pa še enkrat povem, nisem jim bila nevoščljiva in želela sem jim vse najboljše.

Mogoče je kaj takega tudi v tem primeru, ne vem. Jaz npr. bi tudi v tej situaciji vsaj poklicala in povedala, da se bom poročila, pa tudi povabila bi na poroko.

Tanja Lina, jaz te čisto razumem...in bi tudi razumela, če bi bila taka situacija...logično da ti je hudo in težko greš na obisk. Sam pr njej ni tako, ima že 2 otroka in se je že v drugo poročila.
Važno je da sedaj čakaš svojega sončka, ki ti bo v neizmerno veselje!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  384 385 [386] 387 388   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?