|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po voziček?
20.8.2007 20:31:58   
mojca83
Pozdravljene!
Zanima me, kdaj ste kupila voziček, posteljico,...   user posted image  sem 17t in ne bi rada prehitevala, me pa že zelo vleče po trgovinah...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj po voziček?
20.8.2007 20:36:11   
kawasakica
ko sem bila jaz v 17 tednu sem že spremljala cene, večino pa sem kupila med 25 - 30 tednom. Kupi ko boš našla kar ti bo všeč, ne glede koliko si noseča. Predolgo tudi ne čakaj, verjami, da ti v 8 mesecu ne bo ful za hodit po trgovinah.

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 20:37:39   
Vrtnica79
Posteljico sem kupila nekje v 20 tednu, voziček pa par dni nazaj. So imeli ravno znižano pa sem pač izkoristila priliko.

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 20:44:46   
*tajda*
Jst sem vse kupila po morfologiji,katero sem imela v 20 tednu.So se vsi zgražali kam se mi tako mudi.Danes,ko sem pa v 35 tednu pa sem prav srečna da mi ni treba več po trgovinah hodit ker se mi nikamor več ne da,pa vse kosti me bolijo spodaj.Tako da jst bi na tvojem mestu kar kakšno malenkost kupila,tako za dušo,ker vem kako je težko čakat.user posted image  

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 20:48:48   
Anonimen
Na tvojem mestu bi počakala tja do enega 6 meseca oziroma 24.tedna.Takrat je ziher,da se bo plod obdržal in ima dobre pogoje za življenje.Za voziček in pohištvo,seveda.Ostalo pa lahko prej.

Uživaj v nakupovanju!user posted image

(odgovor članu mojca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 20:52:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 21:04:07   
Anonimen
Midva sva voziček kupila v 36. T. Se mi zdi brezveze prej, ker potem garancija velja eno leto. Voziček ti v tri krasne doma nabira prah, pa še garancija ti gre prej po gobe.
Z 34T sva začela kupovati posteljico, posteljnino, pleničke, sedaj pa počasi pripravljava. Še 3 tedne imam časa......pa se mi zdi, da sem prehitro vse skupaj poštimala.....sedaj samo še čakam in nimam kake pametne okupacije.

Naštudirala pa sem voziček že ko sem bila kakih 17T.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 21:08:39   
Anonimen
Midva sva voziček, posteljico, previjalno in vse te velike stvari kupila, ko sem bila v sedmem mesecu.
Voziček pa sem imela, tako kot Nefretiti, naštudiran že veliko prej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 21:12:05   
pika30
Jaz sem si stvari začela nabirat skupaj vse v 8 mesecu,voziček pa celo po porodu.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 21:32:03   
Jančika_
Zdaj če katero skrbi iz vraževerja, bi rekla samo to, da ko si noseča drugič, imaš že vse doma in sigurno ne greš stvari vreči stran samo zato, da ne bi bilo kaj narobe, neuser posted image . Po moje je pametno kupiti vsak mesec nekaj, po možnosti počakati na kakšno akcijo...tako sem jaz kupila voziček na znižanju, ko sem bila noseča ene 4 mesece, se mi zdi. Finančno je kupiti vse v zadnjih dveh mesecih kar hud udarec po družinskem proračunu. Plus da si na koncu lahko že precej okorna, zatečenih tačk in ti celodnevno šetanje po štacunah ne predstavlja največjega veselja.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 21:36:49   
dmavrel
Jaz sem v dvajsetem tednu nosečnosti -user posted image user posted image  - in že počasi nakupujem. Imam že kar nekaj pajacev, majčk, bodyjev. Vsega po malem. Kupila sva tudi že jajčki.
Jaz kupim takrat, ko se mi kaj dopade in je v akciji ali znižano - zadji kosi!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 0:10:35   
Anonimen
Jaz sem šla v Avstrijo po voziček in posteljico v slabem 4 mesecu.Ne dam nič na te vraže pa itak nisem mogla zdržatuser posted image

(odgovor članu dmavrel)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2007 6:36:18   
Ninica
V prvi nosečnosti sem si vse nabavila nekje v 33. tednu, sedaj v drugi sem pa kupila samo voziček in to nekje v 36. tednu. Ostalo imamo vse še od prveuser posted image  tak, da samo čakamouser posted image .

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2007 10:59:26   
lea23
jst sem nekje v petem mesecu začela, prvo kar sva takrat kupila je bila posteljica. nato čez kakšen teden previjalna miza in posteljnina v nevtralni barvi. potem še tetra plenice, pa ene par kozmetike ob bubchen, prve plenice, drobnarije kot so škarjice za nohte, 2 steklenički za vsak slučaj, pa dve dudi, čebriček,...
potem v šestem mesecu sva kupila samo voziček in lupinico
v sedmem in na začetku osmega meseca, ko smo bili že čisto prepričani da bo punčka, sva šla kupit še vse oblekice ( prej nisva imela niti enega pajacka ker sva pač čakala da potrdijo spol ). ma sej bi kupovala kej nevtralnega, ampak ena stvar zelena, druga rumena, tretja oranžna.. težko je potem karkoli kombinirat.. pa midva pač prisegava na modra za fantke in roza za punčke. drugače pa bi tudi oblekice nakupila že prej.
verjetmi konec 8 meseca se ti več nebo dalo letat po trgovinah. jst sem čist pozabila kupit vsaj eden cucelj za flaško če bi slučajno potrebovali.. sem šla 1 teden pred porodom v baby center pa sem skoraj omedlela na sredi trgovine.. ( doma sem pa lahko še do zanjih dni brez problema počela čisto vse ).
skratka, če se ti ljubi potem spremljaj akcije ( ariel, pikapolonica, baby center! ) in nakupuj sproti. večina vozičkov je slej ko prej znižanih!!
quinny pri babycentru prejšnji modeli so običajno  -30% ko dobijo novo kolekcijo
v pikapolonici imajo trenutno totalno razrodajo kolekcije 2006 od jane - se res ful splača!!
pa prejšnji mesec si v pikapolonici ob nakupu vozička ABC design prejel tudi bon za 20€ ki si ga lahko unovčil od naslednjem nakupu in ob nakupu quinny buzz letošnji model si dobil bon za 40€ 
ariel je v juniju imel znižane tiste njihove nove komplet trikolesnike ( košara + lupinica + športni del + nahrbtnik za potrebščine ) po 440€ ( redna cena je 590€! ) - so bili pa midlim samo v dveh barvnih kombinacijah - oranžni in modri
aja in da ne pozabim - vozički energy so trenutno v pikapolonici samo 100€!!! - to pa zate ne pride v poštev ker so marela princip - za trgovine, morje,..
pa ležalniki od ABCdesign tisti z lokom z igračkami so še ta mesec znižali s 67€ na 55€

skratka, moj nasvet - če se ti le da, spremljaj akcije! meni je fuuuul žal ker me takrat nihče ni spomnil na to da naj si vsak mesec pogledam tiste njihove reklame. to je pa tko če imaš na nabiralniku znak da ne želiš reklamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.8.2007 15:21:23   
Anonimen
Jaz sem voziček izbrala že pri 12t, kupila pa sem ga prejšnji teden, 4 tedne pred pdp. Kot prvo zaradi garacije, kot drugo pa zato, ker smo ljudje takšni da se stvari hitro naveličamo in sem raje počakala do konca, da vidim če je še vedno izbor na prvi pogled.
Sobico sem imela do konca porihtano nekje v 30 tednu, zdaj mi je pa samo še dolgčas in čakam popadkeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 15:30:10   
lemavrica
Midva sva voziček kupila v 6 mesecu,jajčko in košaro v 7 mesecu, previjalno v 8 mesecu, pojstlco sva dobila v nedeljo. V 7 mesecu sva nakupila tud nekaj drobnarij kot so škarijce, termometer za vodo,....Zadaj tik pred koncem sem pa nakupila še kar mi je manjkalo, kozmetika, modrc zame, previjalno podlogo,...
PA sobico sva tud med vikendom zaključla.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 17:36:38   
Anonimen
Jaz sem pred 2 tednoma naročila voziček (21 tednov), čaka se ga pa 12 tednov, tako, da ga bomo dobili glih za glihuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 20:36:47   
ajtak
Midva imava previjalno in posteljico doma ze od junija, vozicek sva kupila pred kakimi 3 tedni prve bodije in oblekice pa prejsnji ponedeljek...

Aja, noseca sem 26t.

Se vedno je treba kupit ogromno malenkosti, ampak sem pomirjena (predvsem s financnega stalisca), da imava vse vecje nakupe "pod streho" user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 21:58:23   
dmavrel
Raho kje si pa naročila voziček, da ga moreš tako dolgo čakati? Katere znamke je?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.8.2007 9:58:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dmavrel

Raho kje si pa naročila voziček, da ga moreš tako dolgo čakati? Katere znamke je?

V Bušiju. Je Bugaboo - jeans editionuser posted image

(odgovor članu dmavrel)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2007 14:27:54   
naraščaj
Hojla, pa bom še jaz napisala.

Vozičke sem začela gledat kar kmal. sem vse naštudirala, še v Avstrijo sva šla. ker sem si enga zabila v glavo sem ga nato 3 tedne nazaj tut kupilakar pri nas. Sem pa sedaj v 29 t. Jaz na srečo večino stvari dobim od sestre, tako da sem kupila do sedaj sam eno odejico, ker mi je ful všeč in en paket potiskanih plenic in en paket pampersk , ker so ble v akciji¸. skratka, če ne bi večino stvari dobila, bi najverjetneje sproti kupovala, ker je pol preveč vse na enkart. Zdaj tut spremlal reklame in ko bo kaj tazga kar še rabim bom šla kupt.

Pa veliko uspehov pri nakupih .

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.8.2007 13:00:56   
sasa79
MIDVA SVA KUPILA VOZIČEK IN JAJČKO, KO SEM BILA V 20 TEDNU ( ZDEJ SEM V 26t). PREVIJALNO MIZO BOVA DALA VERJETNO ZDEJ DELATI, KER SO VEČINOMA V TRGOVINAH SAMO OZKE, JAZ PA BI RADA ŠIROKO ( SEJ IMAJO ENO V BABY CENTRU, A JE DRAGA). OSTALE STVARI BOVA KUPILA SEPTEMBRA IN OKTOBRA. SEM PA VELIKO COTK ŽE DOBILA OD SESTRIČNE. JE PA PO MOJEM FAJN, DA IMAŠ VSE PRIPRAVLJENO VSAJ MESEC IN POL ALI DVA MESECA PREJ, KER NIKOLI NE VEŠ KAJ TE LAHKO PRESENETI. 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.8.2007 12:05:09   
pupika27
trenutno sem v 20 tednu in se ubadama z nakupom vozička,na srečo se moj srček strinja z mojo izbiro in glede tega nimava težav.zanima pa me vaše mnenje glede vozičkov peg perego in chiko modularni sistem jajčka+košarica+športni del(štirikolesnik).razlika v ceni mislim da je okrog 100 eurov(peg perego je dražji)rada bi vedela če ga katera ima in kakšne so izkušnje z njima!!!!!!!!hvala vam za odgovor in še naprej lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.8.2007 12:30:23   
Ajvy
Po nuhalni svetlini smo začeli počasi nakupovati...malo po malo...večinoma smo spremljali akcije, da kasneje nismo doživeli finančnega poloma...nisma glih bogata..večinoma komaj zvoziva...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.8.2007 12:38:03   
mayci
Midva sva voziček kupila, ko sem bila user posted image 4,5 meseca, ker je bil v akciji in je šel nato ven iz prodaje, pa mi je bil že od prej tako všeč, da nisem hotela nobenega drugega.user posted image
Potem sva pa počasi začela nabavljati tudi ostale stvari in k sreči sem imela vse preprano in prelikano in celo posteljico pogrnjeno že en mesec prej, ker sem šla tri tedne prej že rodit.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.