|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
25.8.2007 8:38:49   
MONIKQ
O to je pa sedaj bilo istočasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.8.2007 8:41:48   
Serendipity
user posted image
Jap, sem poslala sporočilo, pa vidla da si si vpisala datum in sem te kar dodala user posted image .
Sicer pa ne škodi če je večkrat user posted image

In kk si? Kdaj imaš izpit? Jaz ne grem v ponedeljek ... Me je malo ta kolobocija okoli službe zafuser posted image ... user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.8.2007 8:46:13   
MONIKQ
ja v ponedeljek bi mogla it pa tudi ne grem, mam službene obveznosti še tudi pa sloh nikak ni šlo skozi tak da grem na naslednji rok, joj ta izpit sem že trikrat prestavla, groza.
Drugače pa sem še kar OK razen ta nadloge user posted image me malo vščipa, saj več kak je user posted image user posted image user posted image , kak to da si spremenila vzdevek?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.8.2007 8:50:46   
Serendipity
Ma, na začetku se nisem spomnila nobenega pametnega vzdevka, ampak sem nekoč brala knjigo, ki je imela naslov Serendipity, full dobra knjiga. Hotela sem si dati ta nick in se v tistem trenutku nisem spomnila kak je bil naslov. In potem ko sem se, je bilo že prepozno... Zdaj pa sem ugotovila, da mi lahko spremenijo nick, pa sem izkoristila priložnost. Pa še stalno sta mi tista dva-aa, na koncu šla na jetra user posted image .
Pa še novo ime - lahko prinese novo srečo (beri user posted image ) user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.8.2007 8:53:43   
MONIKQ
maš prav ja, in kak je bilo včeraj na razgovorih za službo? Vem da si napisla da si mislila tudi na nas polek user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 355
25.8.2007 8:59:23   
MONIKQ
kaj tebi gre dodajat slikice, men več ne gre samo te naše smeške lahko dodajam, so mi blokirali??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.8.2007 9:00:12   
kažotk
Joj kako sem vesela, da sem vas spravila v dobro voljo. Saj veste, če delaš v takšni službi, kjer vidiš na vsakem koraku (v pisarni, v sejni sobi, v skladišču, na hodniku, v kotih...) same plenice in da si ob tem še želiš imeti otroka, te kar zagrabi jeza. Potem pa še vidiš spisek nosečk in si misliš zakaj pa ne bi potalali malo tistih plenic (po mojem bi me direktor ubil). Torej user posted image  ne pričakujem 24.09.. Me prosim vpišete na seznam.

Pa še malo vraž user posted image  Našim prijateljem nikakor ni uspelo imeti otroka, zato se je mož odločil in šel kupit plenice. Ne boste verjeli, kmalu po tistem jim je uspelo. Zato je moj mož predlagal, da narediva tudi midva tako. Zato sem jih hitro prinesla domov (žal naslednje jutro je že prišla user posted image ; morda pa je bilo prekratko obdobje-bomo videli kaj bo prinesel ta mesec)

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.8.2007 9:07:56   
MONIKQ
kožotk, super ideja, hmm bom jaz tudi nekaj v tej smeri zrihtala, ne bom plenic bom pa nekaj drugega kar bom lažje prišlepala v hišo da me ne zalotijo s plenicami, user posted image user posted image user posted image user posted image , joj si kar predtavljam da me mama z njimi dobi, ojojj

(odgovor članu kažotk)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.8.2007 9:09:19   
MONIKQ
Septemberske borke za user posted image : 

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra

xx.09. - rouzi
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77

01.09. - anonimna user posted image
01.09. - anonimna user posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME

02.09. - sanja5
02.09. - amy81
02.09. - rendi

02.09. - petrca26
03.09. - reckova
03.09 -  Naty

03.09. - nati
04.09. - Galadriel
04.09. - kleja
05.09. - kimmii
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r
06.09. - Lupita
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek
07.09. - CIPRESA
08.09. - fortun

08.09. - kanta
08.09. - freha
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984

09.09. - Endri
10.09. - fragola
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78
11.09. - sapi
11.09. - Juno

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba
12.09. - **NiNa**
13.09. - matt
13.09. - Jasnaa
14.09. - tinkamiška
14.09. - trma79
14.09. - Yasminka
14.09. - bekyca
14.09. - teodoral

14.09. - jurka6  
15.09. - gajka
16.09. - ledenka
16.09. - KAHLO
16.09. - mojca 345
17.09. - MARTINŠČICA
17.09. - Anitka
17.09. - sončk1

18.09. - sonček33
18.09. - Zvezdica
19.09. - LuNa73
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy
19.09. - pikica36
20.09. - slovenka
20.09. - MONIKQ
22.09. - kodrana
22.09. - teejaa
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - mukla
24.09. - kožotk
25.09. - ajat

In zveste navijačice :

- scubadiver
- SM10
- neja24062007
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.8.2007 9:34:59   
Serendipity
user posted image

Angel sreče za vse NEčakajoče!

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.8.2007 9:37:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: MONIKQ

kaj tebi gre dodajat slikice, men več ne gre samo te naše smeške lahko dodajam, so mi blokirali??user posted image user posted image user posted image

Si mislila tako slikico - kot je tale angelček zgoraj?

Razgovori pa - rabijo na 3 šolah, bomo videli... Ampak se bojim, da bi spet s faksom zabluzila...

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.8.2007 10:03:09   
MONIKQ
ja to sem mislila, ne gre mi več, pa nič.
Boš vidla da bo se bo vse poglihalo, ponavadi ko najmanj pričakujemo, si glih takrat to zgodi, saj so lepa taka presenečenja, boš videla, ti držim pestke.

Neposredna povezava do sporočila: 362
25.8.2007 10:11:13   
Serendipity
Uh, a misliš, da se to da blokirat? Iz katere strani si probala? Ker jaz sem ugotovila, da mi z enih strani noče kopirat...

Saj na koncu se vse fajn izteče... Sicer pa če bo bo, če ne pa bo faks na prvem mestu user posted image .

Jaz sem si prejšnjič računala po Jonasu lunarno O in naj bi se mi prekrivala s prvim dnem možne biološke O! Tak, da to je kako jutri - držte pesti user posted image . Bomo videli če Jonček obvlada to. Sem pa včeraj bila v DM-u in iskala te O lističe, ko sem vidla ceno me je ka stisnilo (sicer imajo akcijo teh lističev in CB-jev) in sem se odločila za bolj varčno metodo zadetka dneva O - user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 25.8.2007 10:19:03 >

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.8.2007 10:20:22   
MONIKQ
joj ti držim pesti, tak da se ti bo kucalouser posted image . jaz sem te lističe za O samo enkrat nabavla pa jih verjetno dolgo več ne bom, kaj pa vem pol se mi zdi da sem še nekak bolj zmedena, no saj sem bila, tak da ponucala sem celo škatlo pa nič več ne kupim razen CB, pa še teh sem si naredila orng zalogo tak da nič ne kupujem več tega user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
25.8.2007 10:21:37   
MONIKQ
ta Jonasova metoda, sem nekaj brala o tem samo nisem nikoli tega naredila kaj je kak koledarček to, kje si to izračunam, jaz sem takrat mislim da prišla na forum ko se je bolj to samo kritiziralo pol pa nisem šla dalje raziskovat

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.8.2007 10:24:11   
Serendipity
Joj, jaz pa še nisem kupila nobenega CB-ja ali karkoli podobnega. Ne upam, ker vem, da bi ga sprobala že v prvih dneh po O user posted image .

Ma saj se brala, da te tile O lističi lahko le zmedejo, da ne veš več kaj in kako.
No, sem pa še optimist da se nama do decembra prikaže ta user posted image user posted image ! (pa če je/bo služba ali je ni)

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.8.2007 10:28:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: MONIKQ

ta Jonasova metoda, sem nekaj brala o tem samo nisem nikoli tega naredila kaj je kak koledarček to, kje si to izračunam, jaz sem takrat mislim da prišla na forum ko se je bolj to samo kritiziralo pol pa nisem šla dalje raziskovat

Na tej strani - http://www.lunarium.co.uk/jonas.php 

Vpišeš pa dan, mesec, leto in uro rojstva (am - zjutraj, pm - popoldne). Daš tam na Time zone GMT+1 (Rome, ...), Calculation Start Date daš od kdaj naj ti računa in ti izračuna za določeno periodo. Baje je največja možnost ko se lunarna in biološka O prekrivata... Pač probat pa ni greh user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.8.2007 11:53:24   
mihi78
Ojla, tudi jaz se iz M ne pričakujemo avgusta, selim na user posted image ne pričakujemo septembra. Samo naj se prikaže!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.8.2007 13:03:06   
Erin
Mihi78 - kdaj je ne pričakuješ da te jaz oz. ostale punce damo na seznamček? user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.8.2007 13:05:35   
Erin
Punce, samo mene je pa po pravici povedano zaradi te Jonasove metode, kar strah zanosit, ker imam ta mesec riziko 5... a je še katera v takem položaju oz je imela tak riziko pa je blo vse ok? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 370
25.8.2007 13:16:19   
Serendipity
Na enem forumu (ne vem točno katerem) sem zasledila, da je bil tudi nek riziko omenjen ampak je bil user posted image  zdrav. In če ravno je riziko minimalen, še ne pomeni da bi bilo z otročkom vse ok. Tak, da po moje so še drugi dejavniki tu ...
Sicer pa me res zanima in bi bilo cool, če bi ta metoda držala user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.8.2007 13:24:27   
kodrana
pozdravljene.

Serendipity lep nick. sam mal težje za napisatuser posted image . user posted image

teejaa glih zadnič je ena pisala,kako se ji je po jonasovi metodi ta datum pokrival z biološko ovulacijo. samo to je bilo že leta nazaj. sedaj ima hčerko, ki je proti koncu oš. ampak takrat še ni bilo risk faktorja zraven. in je šla gledat za nazaj. risk faktor, kar 5. skoraj jo je kap. hčerka pa nadpovprečno umsko razvita, telesno zdrava. je menda preskočila en razred oš. tako da, ne tolko tega gledat. meni je za prejšnji mesec tudi kazalo risk faktor 5 in sem se tud sekirala. sam sva vseen potem delala na user posted image . ker to je bolj tko. vidva le v akcijo.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 372
25.8.2007 13:41:25   
ninčy
Tudi meni naj bi se biološka in lunarna O prekrivali. Čeprav je riziko 3, ne bom delala nobene panike. Najprej bomo videli, če se bo sploh prijelo, potem pa naprej.
Držim pesti za vse.user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 373
25.8.2007 13:52:16   
Erin
No fajn, da tko mislite...sej veste kako je, včasih rabiš samo potrditev oz zavrnitev teorije da se pomiriš...
Se pravi imam lahko še genija če grem sedaj v akcijo, hihi...user posted image kolk bi bla ponosna mamica...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
25.8.2007 14:59:20   
~Biba~
tudi meni kaže faktor 5, sem se mal sekirala; a sem se z vašo pomočjo, kar hitro pomirila..hvalauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?