|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  338 339 [340] 341 342   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
24.8.2007 19:23:48   
April
Aha, a tako to gre. Dobr, da si povedala, da si sendviče spakiram.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8476
24.8.2007 19:30:05   
abc100
Ja, kr mej kej s sabo. Sej lahko da bomo mele jutr srečo, pa bo člo hitrej kot dones. Majo pa tm tooook dobre rogličke.
A ti, pa Pajac jutr notr ostanete zihr, al še ne veste?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8477
24.8.2007 19:31:13   
abc100
Men so rekl, da nej zunej pol urce počakam, da glavna zhdravnica pride, da se bojo odločl a ostanem al ne. In veš kok časa sem čakala? Mal manj kot TRI ure.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8478
24.8.2007 19:31:57   
April
Men je g rekla, da naj kar bi najkasnej do nedelje rodila. V porodnišnici ma pa tud lahko domov pošljejo. Bomo videli jutri.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8479
24.8.2007 19:33:33   
April
Ja tko je to, eno samo čakanje za vse nas zadnje dni. Je pa v tolažbo, da imamo za kaj čakat.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8480
24.8.2007 19:38:02   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: April

Ja tko je to, eno samo čakanje za vse nas zadnje dni. Je pa v tolažbo, da imamo za kaj čakat.

BRAVO!!!!!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8481
24.8.2007 19:40:02   
abc100
No jest grem z mojim user posted image  na vikend mojih staršev. Se tipkamo zvečer, da se zmenmo, kako se bomo jutr prepoznale. Da novmo druga zraven druge sedele, pa se novmo prepoznale.

Ko pridem domov, se takoj gor prjavim.

ČAW

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8482
24.8.2007 20:18:24   
Anonimen
TALIKA sporoča da so jo obdržali gor.
Zdaj pa po porodnišnici kilometre nabira in čaka in čaka na tanajlepšuser posted image

Aja,pa mene čaka a mene nemauser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 8483
24.8.2007 20:23:45   
April
Ja ****, bo treba doktarja poslušat, pa it telovadit z gospodom.user posted image

Jaz grem zdaj en film pogledat, pa potem pridem nazaj. Danes itak najbrž celo noč ne bom mogla dobr spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8484
24.8.2007 21:20:57   
Anonimen
Našga gospoda ni domauser posted image je v službi.

Kje pa ste vse????

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 8485
24.8.2007 21:39:43   
tia01
Ojla! Joj punce jutr bo pa kr gužva v P!! Ja dejte prosm sporočit kaj in kako!!! Pajacu sem že zabrusla, da more takoj sporočit na čem je, zdej pa še teb April, da sporoči nujno. Če pa bosta res skupaj s Pajacko tam, pa naj ona za obe sporoči oz. vse tri, še za abc100! Jst mam pa še cel vikend pred sabo. No pa sej bomo preživeluser posted image .

Talika zate pa držimmm pesti!!!user posted image

- če hočeš za Taliko it notr, pa po štengah hodt, pa seveda velikooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8486
24.8.2007 21:40:15   
tia01
velikooo

telovadbe z gospodom.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8487
24.8.2007 21:58:02   
Anonimen
Ja a je Pajaca v P?

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 8488
24.8.2007 22:04:26   
pajac
joj že vidim kako bo jutri... moj bo živčen kot hudič....user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav mogoče to niti ni tako slabo...

Ja moj tudi pride zraven pa bomo videli...

Moje bolečine so pobegnile ko so slišale besedo porodnišnica, user posted image pa misli da je že od zunaj in se nemoteno preteguje že več kot dve uri... Zdaj za povrh še kolca....

Joj ko bi le kaj začelo... samo eno uho naj ven porine ga bom že zvlekla...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem SITNA in bom  šla spat... oz. vadit prenos misli in poskusit prepričat žverco naj pride ven....

ABC100 ti bom poslala SMS , ko bom v p. sicer pa boš videla dve user posted image , ki se grebeta za porod (April in jaz)...

No se slišimo jutri.....

Nočko

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8489
24.8.2007 22:05:09   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ja a je Pajaca v P?

iz tvojih ust v božja ušesa.... 

ne sem še doma...

se tipkamo....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8490
24.8.2007 22:05:35   
tia01
Ne ni v P, jutri gre, vsaj kukr jst vem... Sam je neki sumljivo, da je še ni nč gor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8491
24.8.2007 22:08:07   
tia01
Pajac sej veš da morš obvestit a ne?? Bom budna že ob devetih čakala na tvoj sms... Sej veš da je to zame zeloo zgodajuser posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8492
24.8.2007 22:08:59   
tia01
Aja pa slikice sm dala gor od vrtiljaka, pa previjalne, pa ... Če te še zanima Pajacuser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8493
24.8.2007 22:12:49   
Anonimen
Grem jaz tudi dol,ker mi skačeuser posted image  kot da ima veselico in veselje mamico hecatuser posted image

Nočko-zjutraj se dobimo tle al pa neuser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 8494
24.8.2007 22:33:07   
sandra85
pozdravljene souser posted image

opažam, da je tle pri vas problem , da ste user posted image čez rok, pauser posted image noče vnuser posted image user posted image user posted image

pri nas septembrkah pa je glih obratno, saj pri nas punce kar bežijo v P in rojevajouser posted image

vse pa nestrpno čakamo sredo,28.8.-polno lunouser posted image

želim vam čimlepši in hiter porod! user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8495
25.8.2007 0:20:53   
tia01
No vidm da smo dons preskočile nočno izmeno, ampak čist razumem, ker greste jutr skor vse v P rodit, tko da naj vam bouser posted image . Lahko noč!!

Pajac, April, abc100, srečno jutri!!!!!!! Držim pesti za vse tri... PUSH, PUSH, PUSH...user posted image user posted image user posted image Pa za vsako ene par protibolečinskih objemčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (za vsako 3). Res upam, da vas sprejmejo, (če prou to pomen, da bom brez družbeuser posted image ) pa da vam hitro mine in da boste potem nagrajene z NAJLEPŠIM darilom na svetu - vašim sončkom!! Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8496
25.8.2007 0:23:18   
tia01
Zdej grem pa še jst počas spat in upam da me sredi noči popadki zbudijo, da se vam jutri pridružim (pol pa svizec zavije čokolado...user posted image ). Nočko vsem...

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8497
25.8.2007 4:11:54   
Nikki24
Jaz sem že pokonci. Imam že od enajstih popadke, pa ob pol treh mi je malo vode odteklo, ampak res malo, kakšne pol dl ali pa še to ne. Trenutno sem si privoščila kavo, potem pa bo treba počasi v porodnišnico, ker imam nekje na 5 minut popadke že več kot eno uro, ampak sem raje še malo doma, ker imam 5 minut do P. 

Lp

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8498
25.8.2007 8:25:36   
Anonimen
Evo mene-spet ko rožcauser posted image

(odgovor članu Nikki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 8499
25.8.2007 10:09:39   
tia01
Sporočam, da so April zadržali notr, me je klicala malo pred deveto in povedala, da je že preoblečena in čaka da ji bodo predrli mehur. Odprta pa je bila že 3 do 4 cm. Tako da punce držimo pesti za April!!!

Naša Pajacka pa je sporočila, da je niso obdržali notri in da je naročena v ponedeljek, da ji takrat sprožijo :-(.

Glede na to, da je Pajac dons 8 dni čez rok, pa ji niso sprožl, je že mene mal strah, da men tut v pondelk ne bojo, ker bom šele 5 dni čez rok takratuser posted image . Če prou mi je Blejčeva rekla, da naj v ponedeljek kar pridem če še ne bo nič in da bom notr vstala. Jst upam, da bom notr ostala in da bova s Pajacom nardile žuuuur notruser posted image user posted image .

Aja Pajac, če obe ostaneva notr, bom jaz kar rekla tistim babcam, da hočem bit s tabo v sobi in jim bom povedala tvoje ime (priimek mi napiši na ZS), ker probat ni grehuser posted image . Ko prideš za računalnik malo napiši zakaj te niso sprejeli? A si premalo odprta al niso navedli razloga?

April je rekla, da so dali njej na izbiro, če hoče rodit ali pa jo pošljejo še domov do ponedeljkauser posted image . No Beno bo zdej dobiu bratca, tko da user posted image . Čakamo na novičke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  338 339 [340] 341 342   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  338 339 [340] 341 342   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?