|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (JUŽNA) PRIMORSKA
13.8.2007 11:12:45   
dalia
Ciao babe.
Dobrodošle vse nove primorke!!
In hvala za čestitke.Praznovali smo dobro.Mali je razturil torto,mi pa crkovali od smehauser posted image
Slikce prinesem na srečanjeuser posted image
Grem,ki se je zbudil in nekaj štema v posteljiciuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 151
13.8.2007 19:17:06   
majrim
kaj pa je to zdej zadnje čase, da ni nobene tukaj???user posted image ...ko imam čas,pa nobene za pogovoruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dalia)
Neposredna povezava do sporočila: 152
13.8.2007 19:56:07   
thaiss
majrim evo me!!! smo iz sprehoda, počasi se bomo šli čofat, papat in ob 21h pančkat!!
Dalia super da ste lepo praznovaliuser posted image  user posted image
A bo padla kaka kavica al ne, kaj predlagate??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 153
13.8.2007 20:47:42   
majrim
ej thaiss...a ga vedno kopaš zvečer??'...vsak dan??...kako pa ti kaj spi??
...no,zdej bi bla pa tudi jaz za kavo...če me ne boste nagnale, ker moja rada začne jokat (krči) v družbiuser posted image ...pa upam,da mi ne bo nerodno,ker se mi zdi,da se tle skoraj vse poznate?!user posted image
...grem zdaj tudi jaz čofat,pol pa malo na balkon ...na sladoled pa malo romantikeuser posted image ...danes sem dobila zeleno luč za kopanje,za sex....a kaj,ko nekaj krvavim...me je vprašala G, če bi jo mogla že dobit??...kako pa naj jaz to vem po 1 letu??

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 154
13.8.2007 21:33:10   
thaiss
majrim- tam do 3 meseca sem ga kopala vsak drugi alpa tretji dan. Zdej poleti pa vsak dan, ker se tudi full poti. No, ker se mi ne da vsak večer čebrička oz. banjice dol vleč ga zadnje tedne tuširamo. S tatijem gresta pod tuš in Matia zelo uživa, pa še v dveh minutkah smo fertik!!
o spanju pa nebi... zadnji mesec in pol katastrofa, prej pa super
Kdaj bi pa tebi odgovarjalo za kafe?? Pa ni panike če bo mala jokala, vsi smo dali oz. dajemo to fazo skos!!!

Uživajta danes...romantika itd

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.8.2007 20:37:30   
nektarina
Le pozdravček. Trenutno imam mal cajta zame in sem takoj odprla forum. Danes smo imeli pestro. user posted image Oba sta se tako pokakala , da skupaj z mamo  sem samo skakala po stanovanju. Vse je rabilo menjat. Ne vem kako jim je ratalo  ampak kaj takega  nisem še nikoli  videla. Viselo je na vse strani... Na hitrco čistit in pol takoj kopanje. Pa ni bilo  še konca..  OBAAAA  ko sem jih že previla na prev. mizi sta se potem še polulala.. pazi ne prej ampak po kopanju.  Ja pri fantkih user posted image  treba hitro ukrepat s plenicami: ena dol in  hitro druga gor.
Thaiss: malo šetamo po KOpru ampak vedno  v družbi  mojega al pa kakšne kolegice.   Zaenkrat imamo  2 vozička ,  kasneje si bom nabavila enega in bom bolj pogosto po Kopru pa še vreme ne bo  tako  toplo  kot je bilo  prejšji mesec in smo bili večinoma doma.  A  ja... imena sem  pozabila.   Nik in Alex

Majrim: pol se bova videle. Tudi naša dva korenjaka  imasta pregled v Valdoltri 3.9  in to ob 8 uri.

LP

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 156
17.8.2007 15:19:42   
majrim
no,kam pa ste zdaj vse zginleuser posted image user posted image user posted image ...bomo kmalu že na tretji straniuser posted image
nektarina...dvomim,da se bomo srečale v valdoltriuser posted image ...mi smo za 9,30....pol pa šibamo na dopustuser posted image user posted image user posted image ...ne morem več pisat ker jo imam na nogah...se cartauser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 157
18.8.2007 22:29:31   
melaverde
ciao mamice,

kar nekaj časa me ni bilo na RR in skoraj nobene več ne poznam, razen majrim in zrak (ki pa je tudi že dolgo ni gor)
sem mislila da samo naš ne spi in da ima samo naš krče...user posted image  v glavnem vas lahko potolažim, da vse hudo enkrat mine. Midva greva v Valdoltro v torek (21.08) in iskreno upam, da bo vse OK ker čez dan tetra plenic sploh ne uporabljamo user posted image , se mi smili da je vroče za umret, on pa povit kot....

Danes smo prišli z dopusta, smo bili en teden na Krku. Za vse tiste ki so mi govorili, da kam se odpravljam z dvomesečnikom na dopust user posted image user posted image . imeli smo se super kljub slabemu vremenu. Ko pa je v sredo posijal sonček smo vseeno uživali v senčki na plaži. v vodo smo potunkali samo prstke na nogicah ker pol nas je slišala cela plaža...imamo še čas za kopanje...
na žalost pa smo se prehladili, sedaj ne vem če sem ga jaz nalezla ali pa sem ga preveč oblekla in se je spotil...

Mirno noč vsem !!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 158
19.8.2007 11:04:50   
nektarina
Majrim... ja najbrž se ne bova srečali , ker imava eno uro in pol  razlike...   pa uživajte na morji.
Melaverde:   naša dva tudi ne uporabljata tetra  plenic čez dan.  Na začetku  sta jih nosila   non stop pol mi je fizioterapevtka rekla, da ne rabi in, da ne pomagajo pa še  boljše telovadijo če jih nimajo gor. Svetovala mi je ,da jih dam gor samo čez noč in tako  tudi delam. Pol sem vprašala še pediatrinjo in tudi  ona mi je to svetovala.Tudi jaz upam, da bo vse OK.

Vprašanje  za vse ki imate majhne otroke. KOliko  so se vam zredili. Pri naših dveh je razlika  med enim in drugim kar cel kilo. Ob rojstvu  je bila razlika 200 g.  Bojim se ,da se eden preveč redi, ker je ratal prav debeluškan.

LP

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 159
19.8.2007 12:21:11   
Eviii
samo neki...
sem glihkar po radiu capris slišala majrim, ki je pravilno rešla uganko. sej si bla ti, majrim? ko si rekla, da ima tvoja ta mala krče, sm te takoj spoznala user posted image .
kar se pa tiče kilaže. dejan je na začetku bil full bajsek. rodil se je 3350 g. vsak mesec je dubu gor več kot eno kilo. pol se je pa ustavlo. zdej ima skori 18 mescev in 9 kil. in dolg ko telegraf štanga... pol pa zgleda še večji. je pa od jutra do vičira. skuri ogromno. če bi midva z možekom tolko migala kot on, bi bla oba manekena user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 160
19.8.2007 12:58:57   
majrim
eviiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bravo,si rešla uganko!!!!!!!!!!!!!!!!!...ja,sem bla jaz...da vsaj tam kaj dobim,če na lotu nimam srečeuser posted image ...imam pa zato srečo v ljubezni in verjetnoo moram bit s tem več kot zadovoljna,ker sem res dobila loterijo in še to preko računalnikauser posted image
melaverde....jaz ji tudi ne dajem tetra plenic...samo zvečer,tako je rekla pri zdravniku...pa saj bi zgorela od vročine...iiiiiiiiiiii,mi tudi gremo na Krkuser posted image user posted image user posted image ....3.9. takoj po valdoltri...komaj čakam...upam le,da ne bo vrgla cel kamp v zrakuser posted image ...pa kaj me briga....samo,da spremenimo malo zrak
nektarina...naša je šla od 20.7. do 14.8. gor 1,2kg...me je kar kap,ko smo se šle vagat...ampak pravi,da je to normalno...saj se prej ali slej vse ustaliuser posted image ...
...šibam,ker se je že zbudila...pol ure ji je več kot dovolj čez danuser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 161
19.8.2007 14:57:53   
melaverde
Dober dan vsem,

mi prav pašejo vikendi ko mož poskrbi za user posted image  in sem jaz lahko na RR, pa da preberem kako pametno...

Majrim, ne sekiraj se za kamp, mi smo sicer bili v apartmaju ampak isti dan ko smo prispeli dol je user posted image preskočil hranjenje ib 1h in se zbudil šele ob 3h !!! Če ne vidiš, ne verjameš kakšna sprememba, mogoče zrak ?! Pa tudi krčev nima več, pridno podira kupčke (z njimi smo imeli velike težave)...sedaj bom začela z AD in bomo vidli situacijo...
3.9. pa imava midva obletnico poroke user posted image , tako da bo sigurno čudovit dan !!

Nektarina, moj user posted image  je šel prvi mesec  (manj kot mesec, od odhoda iz porodnišnice do prvega pregleda) gor za 1300 g in zrasel 6 cm in sedaj drugi mesec pa za 1050 g in 8 cm. Izgleda ful debelcan, zato ga tudi kopamo vsak dan ker se med gubicami svašta nabere...

Lep preostanek nedelje vam želim !!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 162
20.8.2007 22:25:09   
nektarina
O zdaj sem pa malo pomirjena...  ja eden od dvojčkov je ratal prav debelušen user posted image  in  non stop bi jedel.  Ne vem če moja tehnica je točna ampak včeraj  je pokazala kar 6 kg in 700 gramov( bil je sit). Rodil se je pred 9 tedni   ( 1.6)  s kilažo 2520.  Ima gube in kot pravi Melaverde ga je treba kopat  vsak dan, ker med gubicami se nabira umazanija. Zdaj mi delajo problem vratovi. Ko polivajo (  bruhajo) jim  teče  mleko na bradico  in pol se tam non stop čisti tako ,da je ratala kožica že pordela  in pol še ta toplota  drži tam vlago. . Zdaj imajo tako rdeče pa ne vem več z čim jih mazat.user posted image  Provala sem vpijat s pomočjo otroškega pudra pa je stanje še poslabšalo.user posted image Ima katera kakšen nasvet? MOžno je tudi da so glivice.
Pediatra imam komaj v oktobru .

Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: (Južna) Primorska
20.8.2007 22:48:04   
Žana04
Ojla,

tudi mi smo s Kopra oz. točneje z Markovca. Od maja letos smo 4; Žanu, ki se je rodil julija 2004, se je pridružila Julija. user posted image  Časa za brskanje po računalniku je bilo do danes bolj malo, ker sem imela čez poletje doma tudi malega razgrajača in je bilo včasih prav pestro. Še posebno, ker imam moža včasih več v službi kot doma user posted image . Se samo meni zdi, da imajo moški rajši službene kot družinske obveznostiuser posted image  Upam, da bo v bodoče boljše in da bom lahko ob večernih urah malo poklepetala na forumu. Sicer pa sem praktično vsak dan v Kopru (dopoldne z Julijo, popoldne v polni zasedbi) in včasih tudi v Izoli, tako, da se bomo sigurno kdaj srečale.
Razmišljala sem, da bi začele z Julijo septembra malo migati user posted image . A je katera vpisana k telovadbi z dojenčni (kje - morda pri Maji v Kopru)?
Zaenkrat toliko, ker že slišim "sumljive" glasove iz spalnice. Vsem lep pozdrav!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 164
21.8.2007 7:58:55   
thaiss
Končno je malo zalaufala naša temauser posted image  user posted image  

nektarina ne se obremenjevat zaradi težeuser posted image  oz če se ti zdi, da preveč napreduje pokliči v zd če jih lahko samo na tehtanje pripelješ, pa boš pomirjena. Moj Matia je v prvih treh mesecih dal vsak mesec po 1.2kg gor. Zdaj ima 7.550, v šestih tednih se je zredil za 600g.

Žana04 WB, očitno nas je kar nekaj na Markovcu, pa se lahko kar gor dobimo!!
Mi2 bova šla k Maji na telovadbo, enkrat septembra bo. Sem hodila dol na telovadbo za user posted image  in na masažouser posted image . Bomo pa šli tudi na plavanje!!!

Ostale??? Uživate v vremenu!!???

< Sporočilo je popravil thaiss -- 21.8.2007 8:01:21 >

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 165
21.8.2007 14:45:13   
majrim
evo tudi nasuser posted image ...ena na stolu,druga v levi rokiuser posted image jo moram cartat,ko jo zvija...danes sem utrujena ko user posted image pa še sama sem cel danuser posted image ...sem kar malo preveč odvisna od dragega..user posted image ..je res zlat..
kdaj pa lahko začnem hodit zuser posted image  k telovadbiuser posted image ...jaz bi tudi šla..če je v izoliuser posted image ...kdaj pa se gre na plavanjeuser posted image
...uf,grem,ker jo preveč zvija...pridem nazaj ko lahkouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 166
21.8.2007 14:46:26   
majrim
p.s.........zvečer pa gremo na faraone...vsi trije...ne vem,kako bo,a  z dragim si želiva it vsaj za kako uro...user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 167
21.8.2007 16:08:27   
NAVT
Pozdravljene!
Zdaj se pa legitimno lahko tukaj oglašam! Končno se malo javim. Najprej nas je tehnika hecala, zdaj pa nekako ne najdem časa, da bi se vam malo oglasila. Ne vem kam se je skriluser posted image ?
Mi smo dobro. Se kar uspešno rihtamo, veliki brat se je tudi vnesl. Še vedno imamo slabe dneve in še vedno ne prenese joka, a kar folgamo. Malo me heca organizacija, a se bom že zverzirala.
Tudi sprehajamo se že na veliko.
Upam, da vas bom v bodoče malo pogosteje brala, a nič ne obljubim.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 168
21.8.2007 16:11:46   
majrim
uuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image ,lepo te je videt navt...še bolj pa komaj čakam,da vidim tvoje dve punceuser posted image ..samo neki mi povej - kje se sprehajaš??...jaz nikjer nobene ne najdemuser posted image ...še dobro,da gremo kdaj s austen na sprehod...ampak jaz grem rada zgodaj,pa nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 169
21.8.2007 16:17:15   
NAVT
Majrim, meni rata vsak dan kasneje it ven. Zdaj hodim že ob pol osmih zvečer, pol sem pa ful hitro doma. Vedno jo maham proti mestu, ker v Livadah ne smem biti. Me v trenutku požrejo komarji. To je za znoret. Samo nos pomolim ven, pa sem že vsa popikana. Ali grem proti Svetilniku ali pa proti Marini.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 170
21.8.2007 16:25:10   
majrim
meni se bo tudi zmešalo od teh komarjevuser posted image ..ampak hvala bogu grejo name,ne na tamalouser posted image
ufff,šibam...je že pokonciuser posted image ...grem jo skopat,da bo do 20 nared za na koncertuser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.8.2007 0:13:15   
melaverde
Dober večer,

še en naporen dan je za menoj, to pomeni obiski so odšli. Včasih pomislim, da bi bilo bolje jih vse skupaj povabit na piknik in rešit vse naenkrat.

Majrim, kaj pomeni da greš bolj zgodaj pohajat? Okoli 8h ? Jaz tudi težko dobim družbo za pohajat ker tukaj na vasi mi ni všeč sprehajalna pot (beri rob ceste) in se itak odpeljem v mesto.

Mi smo se letos rešili komarjev s komarniki, res so super !! Ampak kaj, ko že z odpiranjem vrat pridejo na obisk. Danes smo bili na pregledu v Valdoltri in me je že tam en pičil, sredi belega dne user posted image .

naj se potožim, da naši kolki niso v redu in moramo na kontrolo 19.9. sedaj pa ga moramo povijat na široko ponoči in podnevi user posted image . sem prav jezna ker dr ni bil nič kaj zgovoren, pa še vse nam je majhno povrhu tetra plenic !! 
Prav čudno se mi zdi, da so bili kolki v porodnišnici BP in sedaj ne ?? kako so se vmes pokvarili ?????????

Grem počivat ker bo kmali moj user posted image  pokonci...

Lepe sanje...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 172
22.8.2007 8:30:45   
asso
Evo, samo na hitrco, ker me čaka cel kup dela... več o tem kdaj drugič.

Rdeča ritka... joj problem, ki sem ga jaz reševala od rojstva pa tja nekje do 6. meseca, ko je počasi začela kakati na kahlico... ja na kahlico, pa ne zato, da se že navadi, ampak zato, ker je bila zaprta in kahlica res veliko reši... več o tem kdaj drugič.
No, rdečo ritko smo mi rešili tako, da po vseh možnih kremah je dobila antibiotično kremo (ker je imela tudi glivice in s Canestenom je bilo boljše, pa slabše, pa boljše... tako, da sem ji non stop več kot mesec mazala s Canestenom).Ta je odpravla res močno rdečico in nato lekarniško kremo 20% olivno olje v belobazi. Ta krema je res super za vzdrževanje lepe ritke. Predpisala nam jo je pediatrinja, sicer se jo dobi tudi brez recepta (cena 10€ za 50ml). Za rdečico pa je res pomagala krema A-derma Dermalibur. Edino po tej rešim rdečico in nato vzdržujem z lekarniško. Še sedaj, če je ritka malo dlje v stiku z blatom (slabo urco) pride takoj vneta... to je prednost kahlice...

Mela... ne sekiraj se za kolke. Naša je imela ob rojstvu kolke OK pol pa v Valdoltri slabše. Po mojem je to zato, ker ne vem zakaj sedaj naročujejo pri 2 mesecih (včasih so pri treh) in normalno kolki niso še prav razviti. Moje laično mnenje, ker sem srečala še par podobnih primerkov. Tako, da če je vroče uporabi široko povijanje le ponoči bo vsenoo ok. Jaz sem tako delala in potem je bilo v redu. Sestrični pa so ji že ob rojstvu naročili široko povijanje in je včasih le ponoči, ker je rodila junija in pri kontroli v Valdoltri je bilo kljub temu vse ok.

No, delajte po lastni presoji... šibam, ker če ne ne končam vsega do moje službeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 173
22.8.2007 11:08:55   
majrim
melaverde..ja,midve greva ven ob 8 in tam do 9,30...tako,da mi vsaj malo zaspi...danes je vstala že ob 5 in komaj zdaj sem jo spet spravila spatuser posted image ...upam,da bo trajalo vsaj kako uro,da kej naredim...popoldan pa v trgovinouser posted image ...uff,to pa sovražim,da je kaj...moj pa moje nasprotje,ampak moram bit zraven,ker če ne,bi kar kupoval, porodniška pa itak nikakva,plača pa še boljuser posted image ...pa še dežnik od vozička se mi je včeraj zlomil,tako,da je treba it iskkat novegauser posted image ...stroškov kar ne zmanjka,občina pa še vedno ni nič dalauser posted image
slabe kolke ima???..no ja,kdo to razume...jaz jo samo ponoči (tam od 18 do 6) povijam na široko,pa full telovadiva z nogicami in rokami...pa sej ne more bit na miru,sploh ko je naga na previjalni al pa v banjici - tu bi kar zaplavalauser posted image
asso...jaz bi pa kar šla za kak dan v službo...malo za družbo..dan al dva na teden bi blo kar dovoljuser posted image
...še neki mi povejte...kako dudo je najbolj pametno uporabljat pri tej starosti??

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 174
22.8.2007 22:44:25   
Žana04
Pozdrav!

Ko smo ravno pri dudah - ali jih vse uporabljate? Nam je do sedaj uspevalo brez dude, sedaj pa kar naenkrat postajamo zahtevni in se pritožujemo nad ležečim (pa tudi polsedečim položajem)user posted image user posted image user posted image , zato razmišljam, da bi dudica za tolažbo še kako prav prišla.user posted image  Ali ima katera podobne težave ali predlog, kako se izogniti pogostnemu nošenju, saj si ne predstavljam, kakšna bom sicer na stara leta... Res nujno potrebujem telovadbo.
Thaiss, če boš septembra začela pri Maji, potem se zagotovo vidiva. Omenila si tudi plavanje -  ali veš, če imajo kje organizirano vadbo za dojenčke ali je potrebno zadevo izvesti v lastni režiji?
Glede na to, da nas je precej z Markovca, bi se lahko res kdaj dobile tukaj na user posted image  ali pa se spravile na sprehod do bolnice. Oglasite se prebivalke Markovega hriba!
LP!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?