|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
22.8.2007 10:42:31   
KBM
Kaj ste kuple dsvojim punčkam za prvi rojstni dan?

Hišico z žogicami je še danes full zanimivauser posted image , drugače pa jaz tudi že razmišljam kaj bomo kupili za 2 rojstni dan!user posted image
Malo razmišljam, da bi ji kupila tablo in magnetke, ker ji je kar zanimivo!user posted image Bomo videli

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
22.8.2007 11:32:04   
kapesanta
mi smo našemu fantu v Hoferju kupili grad za skakanje - sicer ne skače po njem, se mu pa ful zdi ko se gunca, ko se puza po njem....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
22.8.2007 12:41:29   
KBM
Ponovno prometna nesreča v Špančevini v Trbovljah

user posted image
Foto: Mateja Grošelj
Prevrnjeno komunalno vozilo.

Trboveljski policisti so včeraj spet obravnavali prometno nesrečo na najbolj nevarnem odseku državne ceste skozi Trbovlje, v Špančevini. Traso ceste z dvojnim ovinkom, v katerem je hitrost vožnje omejena na 30 kilometrov na uro - prekoračena hitrost na tem odseku pa je najpogostejši vzrok zdrsov avtomobilov s cestišča v potok ali trkov v betonsko ograjo ali grmičevje na drugi strani - so pred kratkim začeli urejati z rušitvijo Špančeve hiše, da bodo vozišče nekoliko zravnali.

Ali je tudi včerajšnjo nesrečo povzročila neprilagojena hitrost vožnje, bodo policisti še raziskali. Katero vozilo je v ovinek pripeljalo naproti tovornjaku za prevoz komunalnih odpadkov, prvi očividec na kraju dogodka Branko Solina iz Trbovelj ni vedel povedati. "Pred seboj sem videl le kolesa prevrnjenega "komunalca", ki so se še vrtela, ustavil sem avto, se sezul in skočil v potok, da bi pomagal. Motor je še brnel, voznik se je izvlekel sam, njegov kolega pa se je zagozdil," je pripovedoval, potem ko je poškodovanega sopotnika, delavca trboveljskega komunalnega podjetja, reševalno vozilo ZD Trbovlje odpeljalo v Splošno bolnišnico Trbovlje. Pri reševanju potnika iz kabine tovornjaka so pomagali bližnji gasilci, ki so z lovilci preprečili širjenje razlitih tekočin iz vozila.

Komunalno vozilo, ki je v dolžini več metrov odtrgalo zaščitno kovinsko ograjo, ni bilo obremenjeno z zabojnikom. Za njegovo dvigovanje z osnovno težo okoli sedem ton je potrebna posebna oprema, zato je bil zaradi nesreče, ki se je zgodila nekaj minut po dvanajsti uri, promet oviran še v popoldanskih urah.

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
22.8.2007 21:54:09   
Miss Piggy
Kuga je zdej!?!?user posted image  user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
22.8.2007 22:01:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Kuga je zdej!?!?user posted image  user posted image

sreda zvečer.... user posted image  user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
22.8.2007 22:08:53   
makla2
Pa nč pametnega po TV user posted image

A še katera komaj čaka PB? So prestavl iz 28.8. na 17.9. user posted image user posted image

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
22.8.2007 22:10:11   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: makla2

A še katera komaj čaka PB? So prestavl iz 28.8. na 17.9. user posted image user posted image

KAJ?????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa komi sm čakalaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bandaaaaaaaa...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
22.8.2007 22:11:12   
Miss Piggy
A vete kaj je najbolj smešn? Jaz še prvega dela prve sezone PB nisem pogledala. Me obe sezoni še čakata user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4508
22.8.2007 22:14:48   
Bubamaraa

A vete kaj je najbolj smešn? Jaz še prvega dela prve sezone PB nisem pogledala. Me obe sezoni še čakata user posted image .

jst na tvojem mestu ne bi zdele tlele visela.... pa tega v javnosti razlagala....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4509
22.8.2007 22:16:50   
Miss Piggy
Kaj čem, če sm pa deca čakala, da boma skup pogledala. Sma se zmela, da bova gledala, ko bo dopust mel. Mhm...ja ja.

Dobr, da ga za Lost nisem čakala, še zdej je pr 3. delu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
22.8.2007 22:17:47   
Bubamaraa
kot prvo pravilo....1. nikoli se čakaj moškega!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

kot poročena ženska bi to lahko vedela....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4511
22.8.2007 22:19:01   
Miss Piggy
Ti ga pihneš user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4512
22.8.2007 22:20:40   
makla2
A pol so zarad tebe prestavl user posted image user posted image user posted image  Hitr se sprav gledat, boš glih do 17. pogledala, sicer znajo spet prestavt user posted image user posted image

Romana kaj ste kupl Danaji za 1 svečko. Naš loči do tja samo še 1 mesec, pa nimam pojma. Hočem neki res samo zanjo, ji naš mali cotko vse vzame user posted image , prav sej se ne zna igrat, tkole mora, ji bom pokazal user posted image

In naša princeska, ki že 2 meseca hodi tako da ti da eno roko in te pelje kamor ji srce poželi user posted image , se počasi spušča in poskusi kakšen korak tud sama user posted image user posted image  vstane pa brez opore brez problema in stoji sred sobe, pa gleda naše reakcije, pol pa čof na rito in gremo al...

Mi je pa kr kriza, zaradi križa (že tko me boli kot user posted image ), cotko je shodu pr 9 mescih, mala se pa ne da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4513
22.8.2007 22:24:26   
Bubamaraa
u Makla zdej si me pa najdla....

ker je bila za prvo svečko v bolnici in sem čist pozabila... Dobila je gugalnico, peskovnik, bazen veliki, konjička in ogromno stvari... dej me raje vprašaj kaj smo ji kupil za 3. rojsni dan.. bom bolj vedela....user posted image user posted image

Mrs.Pigy  bejš PB gledat....user posted image ... pa testo mesti..kmal bo petek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
22.8.2007 22:25:46   
Miss Piggy
Makla, najbolje, da jo v BC pelješ, pa ji kup tisto, kar ti bo najbolj kazala s prstom user posted image .
Pa dost dinarčku prštimi.user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
22.8.2007 22:26:35   
Bubamaraa
Ja sam v BC v ljubljano..-. ker v Trbovljah ne prestopim več praga......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4516
22.8.2007 22:27:31   
Miss Piggy
Zakajjjj?

Neposredna povezava do sporočila: 4517
22.8.2007 22:28:32   
makla2
Hja sej se mi je zdel, večino stvari že mamo, kar mi pada na pamet, pa vem da bo mulček bolj uporabljal user posted image

Pr 3. letih je pa verjetn že kake barbike pa kej dobila, to se mi zdi da pa še ni glih za našouser posted image  Bomo vidl, neki bomo že našli. Magari sam celodnevno crkljanje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4518
22.8.2007 22:29:13   
Anonimen
Čer. user posted image

Midva pa gledava 24, sam je šel user posted image  lih user posted image  dudo v usta tiščat, ker se je neki zbujat začela.

Joj, Elis@, sem ti kr fouš, da še nisi PB gledala, jaz bi ga tud še od začetka, tko da ne bi vedla za kaj se gre.

Neposredna povezava do sporočila: 4519
22.8.2007 22:29:45   
Miss Piggy
A pametnega kužka že mate? Je super stvaruser posted image ! Mi smo ga od babi dobil user posted image .

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.8.2007 22:30:43   
Anonimen

A pametnega kužka že mate? Je super stvaruser posted image ! Mi smo ga od babi dobil user posted image .

Tega je Ela dobila za pol svečke, za 6 mesecev! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.8.2007 22:32:23   
Bubamaraa
ker nikoli nič nimajo.... ampak res... katero koli stvar sem šla kupit...pa je bila akcija prvi dan in ura 10 zjutraj jo niso imeli... in če kaj rabim grem zdej v Ljubljano... ker v Trbovljah me ne bodo videli več....

pa še ena anekdota: je šla Danaja z mojim očetom in mami v Trbovlje, ko je šla mami na obisk s strari mami v dom.... In je Danajo pritisnilo lulat in jo je moj ati dal v travco je bil malo štorast in si je polulala hlačke... potem je reku, da z mokrimi ne more hodit jih je slekel in šel v BC, da bi ji kupil ene gatke do doma, ker nagec pa tud ne more bit...rabil je samo ene gatke za 3 leta staro punčko... in v celem BC so imeli samo ene gatke za 8 let starega otroka... pa reč so normalni...user posted image

pa, da ne govorim kako majo vse razmetano in nič pošlihtano... mi gredo kr kocine pokonc....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.8.2007 22:32:34   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Tega je Ela dobila za pol svečke, za 6 mesecev! user posted image

Uau, dobr vi toleuser posted image . Polovičke tud štejete?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.8.2007 22:32:34   
makla2
Kaj pa je blo?

Sm jz tud mela eno sceno, sam sem vztrajala pa smo se zmenl user posted image

Veš Elis@ kr avtomobilčke gleda (jih mamo doma eno tono), pa vlakci jo začarajo (tud Tomažka & Co mamo doma) kak voziček vlač okrog (najrajš multi6 al kva je tist, mamo tud).

Eno vlko prazno škatlo ji bomo zrihtal, pa ji pustil da bo lahko grizla in žvečla user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.8.2007 22:34:02   
Bubamaraa
Hotka a ti je tvoj lubi kej povedu dons????? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.