|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte
22.8.2007 10:36:44   
sarka
jaz res ne vem, a sem jaz nemogoča al kaj? Gre za to, da s fantom živiva v spodnjem štuku njihove hiše (skupen vhod) in imava pol leta staro punčko. Jaz mam občutek, da sploh nimava nič zasebnosti, kdor gre gor al pa dol, se mal še pri naju vstavi. Vedno ko kam gremo ali pa ko pridemo domov, so vsi takoj na balkonu al pa zunaj in hočjo vse vedet. Saj razumem da je tamala vnukinja in vse, sam jaz ne morem več tako živet. Ko pa fantu kaj rečem, pravi, da jim ne more nič reč, ker nikol ne veš, kdaj ju bova kaj potrebovala! Saj to je res, sam še vedno mislim, da bi rabil mal več zasebnosti.

Dajte mi prosim kakšen nasvet, kako naj fantu dopovem, da smo mi družina in da se mora tud on mal oddaljit od svojih staršev kot sem se jaz morala od svojih! Saj bi tud jaz rada bla več z mojimi starši, ampak vem da to ni mogoče, ker imam sedaj svojo družino. A si moramo mi z njegovimi vse deliti samo zato, ker smo pod isto streho!

Pomagajte mi prosim, ker sem že čist obupana!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte
22.8.2007 10:45:45   
Anonimen
Hej!
Mi je popolnoma znano, sam da mamo mi ločen vhod(vsaj neki)!
Sm se že preživcirala zarad tega, pa nič ne pomaga-sam otrok to čut pa ni preveč dobro. Mal se sprijazn mal se oddalji(vem, da je skoraj nemogoče pa vseeno poskusi--npr. ko greš vn ne bodi na dvorišču ampak spokej otročka pa pejta na sprehod--meni pomaga....), mal se pa sprijazni-kam boš pa šla?

Samo moje mnenje, je pa res met fino nekoga v bližini, da ti mal počuva ko morš km skočt.
Je pa res težko, ko ti skoz gledajo pod prste.........................!!!!!!!!!!!!!!Pa še vsem morš razlagat da greš u štecuno, pa ko te ni domov-se pač odločiš, da boš kje prespal kličejo če je vse uredu.....
Ej, zate pa za otroka pa še za vajino zvezo z možem/fantom bo bolš, da se mal skuliraš.......
Te pa čist razumem.....
Upam, da sem kej pomagala....
A

(odgovor članu sarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 10:46:49   
Gina
A so nesramni, ali kako? Ne štekam....ali bi oni samo radi bili družabni, prijazni, se zanimajo za vaju? Kot si napisala, v bistvu jaz razumem slednje, da so družbni. Mogoče bi bilo potrebne malo strpnosti iz obeh strani. Ti jih prav gotovo sploh še nisi vzela za svoje, v srcu jih nisi posvojila, sicer ti ne bi šli tako zelo na živce. Če pa so tečni v smislu vtikavanja, zakaj nisi naredila tega tako, onega drugače, zakaj še nisi pometla, zakaj otroka ne pelješ ven...to je pa drugo. Vendar mora v tem primeru tvoj povedat svojim, naj nehajao, saj se to da tudi na lep način, sicer velikokrat pripeljejo reči v take skrajnosti, da družina razpade. Sama teh reči ne moreš namesto njega urediti, ker snaham tašče in tasti mnogo manj prisluhnejo in bolj zamerijo, kot lastnim otrokom. Vseeno pa lahko narediš eno reč - zakleneš vrata, da morajo pozvonit, kadar pridejo. In druga reč, ki jo lahko narediš - odseliš se - sploh če gre za vtikovanje v smislu nevljudnosti, nesramnosti pri odnosih iz njihove strani, ali če gre za tvojo posestništvo do svoje familije, pa da jih zato nočeš deliti z nikomer - v teh dveh primerih je selitev edini izhod sploh.

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 10:47:57   
Spark
Naj te potolažim, pri nas je podobno. Smo v pritličji in imamo svoj vhod. Ampak, ko pridemo domov, ali pa ko kam gremo, so tudi oni takoj na balkonu in kličejo našo punčico. Meni gre to na živce. Še ven se ne morem vsesti, ne da oni ne vedo da smo tam. Imam občutek, da ko grem ven se vedno v njih zaletim. No sedaj imam srečo, pa ne hodijo velikokrat na obiske. pridejo samo takrat, ko pridejo moji starši. Na začetku so pa velikokrat viseli pri nas. Od koder koli smo prišli, so že bili spodaj. Sploh ni bilo miru, no potem so se pa po nekem času umirili. Aja tudi oni so nas na začetku spraševali, kam gremo, pa kje smo bili. Pa sem jih včasih kar malo preslišala, pa nič odgovorila, ali pa sem jim rekla, ja gremo, al pa gremo se potepat. Pa so nehali s takimi vprašanji. Zdaj jih moram samo še odvadit, da ne sprašujejo male, kaj je jedla za kosilo. To mi gre tudi full na živce. Sam imam srečo, ker ne pove, pa reče jedla sem kosilo in zajtrk.
Ali je možno, da si uredite svoj vhod, ker potem bo malo lepše?

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2007 10:48:35   
moci
te čisto razumem, ampak če grejo po poti do svojega stanovanja skozi vajino (tako je pri nas, samo da smo mi zgoraj), potem se boš težko izolirala. če pa ne grejo skozi stanovanje bi pa jaz zaklepala vrata (da mala ne uide venuser posted image ) ali pa dala na zunanjo stran namesto kljuke bunko, da ne more kar vsak uletet v stanovanje.
res je pa tako, da če nisi na svojem se je treba zelo prilagajat in včasih je to težko. jaz si ne predstavljam, da bi bila midva pri fantovih, po mojem bi se takoj sprli.
verjetno tudi fantu ni najlažje. noče se zamerit staršem in rad bi, da bi bila ti srečna.
a posebnega vhoda pa ne morete narediti?

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2007 10:57:58   
sarka
hvala za odgovore! Glede vhoda, v kratkem bomo na najinem hodniku naredili drsna vrata, ki bodo ločila hodnik od stopnišča. saj to bi morali narediti že zdavnaj, pa saj veste, kakšni so delavci (sam zavlačujejo). Mogoče ne bi prišlo tako daleč, če bi to blo že prej narejeno, sam še vedno se bojim, da nastale situacije tudi vrata ne bodo več rešila, ker so se oni tako navadili. če jih bom pa zaklenila, bom pa itak jaz najbolj žleht na svetu

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 11:00:14   
sarka
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A so nesramni, ali kako? Ne štekam....ali bi oni samo radi bili družabni, prijazni, se zanimajo za vaju? Kot si napisala, v bistvu jaz razumem slednje, da so družbni. Mogoče bi bilo potrebne malo strpnosti iz obeh strani. Ti jih prav gotovo sploh še nisi vzela za svoje, v srcu jih nisi posvojila, sicer ti ne bi šli tako zelo na živce. Če pa so tečni v smislu vtikavanja, zakaj nisi naredila tega tako, onega drugače, zakaj še nisi pometla, zakaj otroka ne pelješ ven...to je pa drugo. Vendar mora v tem primeru tvoj povedat svojim, naj nehajao, saj se to da tudi na lep način, sicer velikokrat pripeljejo reči v take skrajnosti, da družina razpade. Sama teh reči ne moreš namesto njega urediti, ker snaham tašče in tasti mnogo manj prisluhnejo in bolj zamerijo, kot lastnim otrokom. Vseeno pa lahko narediš eno reč - zakleneš vrata, da morajo pozvonit, kadar pridejo. In druga reč, ki jo lahko narediš - odseliš se - sploh če gre za vtikovanje v smislu nevljudnosti, nesramnosti pri odnosih iz njihove strani, ali če gre za tvojo posestništvo do svoje familije, pa da jih zato nočeš deliti z nikomer - v teh dveh primerih je selitev edini izhod sploh.

Gina

Brez zamere, saj verjetno hočejo biti sam prijazni, sam ko se vse to pojavlja dan za dnem, ti pa zraste čez glavo, so lahko še tako prijazni

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.8.2007 11:00:49   
žigolino
Pri nas je kr isto,še ko iz trgovine pridem se mi zdi da kar gledajo kaj mam v vrečkah,pa kolkrat grem v trgovino.Mi je tud šlo na živce,ker jaz sem se mogla od svojih staršev odselit on pa kr naprej neki visi pri njih.Kot da sem se z vsemi poročila ,no po desetih letih sem se že pa kr navadila,boljše to kot pa kreganje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.8.2007 11:01:41   
Anonimen
men je tud tastara skoz not udrala, pa čez okn kuka pa ji kr odkrit povem!!! Če ji mož ne more sem ji pa jest in to večkrat, vrata sm pa itak začela zaklepat--me prov mal briga če bojo užaljeni!
Men nima noben za dirat v stanovanje.
Kr pogumno si izbori svoje pravice!

(odgovor članu sarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.8.2007 11:02:36   
sarka
Spark

kako pa ste naredil, da vam niso več skoz težil, kakšno idejo prosim! Al pa so mogoče sami uvidel, da tebi oz vam to ni všeč?

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2007 11:15:36   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: sarka

Spark

kako pa ste naredil, da vam niso več skoz težil, kakšno idejo prosim! Al pa so mogoče sami uvidel, da tebi oz vam to ni všeč?

Pregovor "boljša je prva zamera kot zadnja" ni kar tako iz trte zvit. No pri vsakem medsebojnem odnosu morajo veljati neka pravila, ki jih je pač treba vzpostavljati. Tudi jaz razumem, da hočejo biti prijazni, družabni itd..., a tudi razumem, da tebe to moti. Torej je to treba dati vedet. Se pravi, povedat in pokazat. Povedat, da je normalno, če si človek želi malce zasebnosti. Da si njihove družbe sicer želita ( user posted image  ), a ne neprestano in kar naprej. Fino je, če v tole najprej prepričaš partnerja, potem pa vajini druščini to dopovesta skupaj.

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2007 11:37:56   
kalbo
To je pač cena, ki jo moraš plačati za ugodnosti bivanja pod isto streho. Dokler ti ne solijo pameti in se ne vtikujejo v tvoje privat zadeve je to čisto nedolžno.
Men je šlo tud na živce to, da je tašča priletela ven takoj ko je zaslišala glasove na štengah. Zdaj, pa če nas ne sliši, se pa mali dere Mama, dediiii. No in zdaj mi je to prav simpatičnouser posted image . No včasih ko imam polno glavo mi je to še vedno nadležno, pa kaj čem, malemu ni in mu je fajn.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2007 11:54:56   
fricka
Kalbo se čisto strinjam s tabo. Mi živimo z dedijem v istem gospodimstvu, kar mi je velikokrat paralo živce. Ampak s prihodom ta male je vse drugače. Do nekje enega leta se z dedijem nista nič posebnega ujela, zdaj pri dveh pa sta enostavno obsedena drug z drugim. Včasih je to zelo dobrodošlo in prav pride, ko hočeš kaj naredit. Ali pa konec koncev je dovolj tudi to, da ima otrok občutek kako je ljubljen še od nekoga in ne samo od staršev. To mu lahko samo koristi in pa tudi dobil bo občutek spoštovanja do starejših ljudi.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2007 12:05:12   
aluš
Če misliš še dolgo živet v tej hiši, je najboljše da si malo bolj arogantna. Imam primer moje sestre, podoben tvojemu, jih ni ustavila, ker se ni hotela kregat. Sedaj po 10-tih letih ji stikajo po omarah, vozijo svoje obiske k njej (ker sami nimajo pospravljeno) ipd, v glavnem za moje pojme neznosno. Jaz tega ne bi prenašala in sem ji že pred leti rekla, naj naredi red. Rezultat: ni naredila reda, so pa začeli zidat svojo hišo 30 km stran, da bo sigurno mir, ker jima je obema (tudi možu-sinu) zadeva zrasla fejst čez glavo. Vzel bodo fejst posojilo, da bodo to lahko speljal, ampak ne zdržijo več. Toliko v razmislek. Res tako kot pravi daddy, večkrat bolj prva zamera kot zadnja. Samo pazi, da bo fant s tabo potegnil, če ne boš izpadla še bolj grozna, kot boš že itak.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2007 12:09:51   
Spark
Po tistem, ko sem se preselila k mojemu in so nenehno viseli pri nas (skoraj eno leto), sem se jeseni vpisala na faks in sem govorila, kolk se imam za učit, pa da nimam za nikogar časa, pa mogoče se mi na faci vidi, če mi kaj ni prav. Na žalost ne znam vedno lepo povedati, ampak sem tiho, ampak moja faca pa verjetno vse pove user posted image . Glede na to da so dostikrat prišli, ko smo lih prišli domov, sem se takoj lotila kakega dela, oprat posodo, ali pa pospravljat čisto posodo, pa zlagat perilo, češ da moram še to naredit, pa da sem zmatrana, in bom šla potem spat.  No in je s časoma postal mir. Res pa je da, oni preden sem se tja ppreselila niso bili navajeni, da se vrata zaklepajo. Jaz sem jih pa začela zaklepat. Pa so imeli nekajkrat komentar na to temo, češ da zakaj zaklepam, sej je okrog vse mirno. Pa da niso dobrodošli, če so vrata zaklenjena. Razložila sem jim, da želiva imeti malo zasebnosti, in da naj potrkajo, ker takrat še nisva imela zvonca. Pa da si bova zvonec priskrbela in naj pozvonijo. Mogoče bi si tudi ri morala priskrbeti ključe od vrat in začeti zaklepati. Pa jim povej, da si se preoblačila, pa te je strah da ne bo kdo notri priletel. Ko ti bojo trkali, jim ne rabiš vsakič odpreti vrata, če pa bodo vztrajni se naredi, kot da so te zbudili. Reci da ima tvoj user posted image rahel spanec, pa zato zaklepaš, da ga ne zbudijo. Pa se opraviči, da bo tvoj user posted image pripeljal user posted image na obisk, ko se bo zbudil. Jaz sem naše dostikrat poslala malo na obisk gor. Ampak, to niso bili dolgi obiski, saj sem jih poslala preden sem jo hotela nahraniti ali pa previt, tako, da sta se hitro vrnila, pa potem je bil mir, niso rabili hoditi dol user posted image .
Ko sem bila rodila, so se bili spet navadili, da skos visijo pri nas, pa še moj je puščal odklenjena vrata, da ne bi zvonili in zbudili dojenčice. No ko pa se je končal očetovski dopust in sem sama ostala doma, sem pa lepo zaklenila vrata, pa je bil spet mir (tukaj sem bila mogoče malo žleht). Me je moj user posted image spraševal, zakaj zaklepam, da njegovi ne morejo priti na obisk dopoldne ko sem doma. Pa sem mu rekla, da jih nisem nič videla, ali pa da sem user posted image lih dojila, ali previjala, ali pa da sem počivala. Pa da želim imeti mir, in da če imam odklenjeno, ne morem v miru počivat. 

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.8.2007 12:37:14   
Pajaca
Pri nas je podobno. S koderkoli pridemo je babi že na balkonu in nas čaka. Včasih je bilo tako, da je ko sva peljala otroke v vrtec vedno prišla pogledat mulce, ja a hudiča pol se je začelo dretje, ko sta jo zagledala. No in en dan pelje moj hči v vrtec, se je drla ko zmešana, da ne gre v vrtec, pa sliši kako dol ona odpira vrata (njegova mama), pa se je zadru, a zdej boš pa še ti v njo silila, k veš da se sam dret začne sam ko te vid, spoki se nazaj. No ona užaljena nazaj, on pelje tamalo v vrtec, ko je pršov nazaj je šel k mami in ji razložil, da ni mislil nič slabega, samo da vidi da je vsak dan veselica ko jo zagleda, da se dere in to in če lahko v bodoče ne hodi več ven ko jo pelje v vrtec. No pol je ona le rekla, da je opazila, sam da jo rada vidi, pa ji je rekel, pa ji pomahaj z okna ko bo v avtu sedela. No zdaj smo to dal za sabo, ne pride več oz redko.

Glede zaklepanja vrat. Ne skrbi, nisi ti tagrda, ti samo reči da se zakleneš ker rada kdaj pomankljivo oblečena hodiš po stanovanju in pač ti je neugodno če kdo uleti. To ponavad pali. Pali pa še bolj to da rečeš da zaklepaš ker otrok poskuša odpret vrata pa se bojiš da ne bi šel na stopnice in padel dol... Pali pa tud to da se napol oblečena, rečmo sam modrc pa hlačke greš mal sprehajat po stanvanju pa ti kdo not uleti, tko zanalašč, pa rečeš ja a tud mal zasebnosti nimam več.

Drgač pa je res, da se mora najprej tvoj navadit na to, da ste zdaj vi trije družina in ne oni. Ok so še ampak najprej vi pol pa oni. In da bi njega tudi motilo če bi njegova tašča uletavala v stanovanje, da bi vrata že zdavnaj stala.

Ma te tašče, si moram začet pisat listek česa vsega ne smem početi svojim otrokom ko bom tašča.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.8.2007 14:43:32   
jade1
user posted image  Očitno sem tudi jaz čudna. Živimo v zgornjem nadstropju v spodnjem pa tašča in tast. Imamo en vhod, in skupno stopnišče. Vedno kadar kam gremo ali mislimo iti tašči povem. Tudi ko od kje pridemo povemo kje smo bili, povem kaj sem kupila, če grem v trgovino jo vedno vprašam, če kaj rabi za prinesti enako tudi ona meni pove, ko kam gresta. Vedno povemu tudi kdaj približno bomo prišli domov. Enak odnos sem imela in imam s svojimi starši. Sem bila navajena, da se vedno pove, če kam greš in kdaj približno prideš.
Ko pridemo domov se vedno ustavimo še pri njima in pozdravimo, če se že prej ne vidimo zunaj. Ko pa onadva od kje prideta pa itak otroka že slišita in letita dol, da ju pozdravita.
Če slišimo avto, da je kdo prišel smo takoj vsi na balkonu user posted image , da vidimo kdo se je pripeljal v naše rovte.
res pa je tudi, da si vedno potrkamo na vrata nikoli ne vstopimo kar tako. Tašča ne pride velikokrat gor, ponavadi, če kaj prinese ali če ima kakšno novico user posted image . Enako, če jaz kaj takega zvem takoj letim dol ji povedat user posted image . Tast pa ne hodi gor, ker ni glih firbčen.
Nikoli si ne zaklepamo, ker itak noben ne pride gor v kontrolo. Že, ko smo šli na morje smo jo morali prosit, da gre gor mal prekontrolirat, če je vse ok in preluftat, drugače sploh šla ne bi.
Skratka hotela sem povedat, da mene ta firbčnost ne moti, ker sem tudi sama firbčna. user posted image

(odgovor članu sarka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.8.2007 15:06:39   
m76
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

user posted image  Očitno sem tudi jaz čudna. Živimo v zgornjem nadstropju v spodnjem pa tašča in tast. Imamo en vhod, in skupno stopnišče. Vedno kadar kam gremo ali mislimo iti tašči povem. Tudi ko od kje pridemo povemo kje smo bili, povem kaj sem kupila, če grem v trgovino jo vedno vprašam, če kaj rabi za prinesti enako tudi ona meni pove, ko kam gresta. Vedno povemu tudi kdaj približno bomo prišli domov. Enak odnos sem imela in imam s svojimi starši. Sem bila navajena, da se vedno pove, če kam greš in kdaj približno prideš.
Ko pridemo domov se vedno ustavimo še pri njima in pozdravimo, če se že prej ne vidimo zunaj. Ko pa onadva od kje prideta pa itak otroka že slišita in letita dol, da ju pozdravita.
Če slišimo avto, da je kdo prišel smo takoj vsi na balkonu user posted image , da vidimo kdo se je pripeljal v naše rovte.
res pa je tudi, da si vedno potrkamo na vrata nikoli ne vstopimo kar tako. Tašča ne pride velikokrat gor, ponavadi, če kaj prinese ali če ima kakšno novico user posted image . Enako, če jaz kaj takega zvem takoj letim dol ji povedat user posted image . Tast pa ne hodi gor, ker ni glih firbčen.
Nikoli si ne zaklepamo, ker itak noben ne pride gor v kontrolo. Že, ko smo šli na morje smo jo morali prosit, da gre gor mal prekontrolirat, če je vse ok in preluftat, drugače sploh šla ne bi.
Skratka hotela sem povedat, da mene ta firbčnost ne moti, ker sem tudi sama firbčna. user posted image

user posted image  Jade1, prav prisrčna si. Bravo zate.user posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.8.2007 15:11:52   
Anonimen
Važna je strpnost, zrelost, odkrit odnos brez hinavščine. In teh problemov ne bo.

(odgovor članu m76)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.8.2007 19:30:33   
jade1
Pa prilagajat se je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.8.2007 19:59:12   
Anonimen
A se je treba prilagodit tudi to,da nimaš nikoli miru??
Pa ja,da ne.Raje grem kamorkoli v neko luknjo živet,če drugače negre kot,da nikoli ni miru.Mene je tudi nerviralo od začetka,ko smo prišli od kot ali kam šli so že bili zunaj in malemu drli joj kako si kam greš....Pa mi je enkrat dopizdilo in sem povedala svoje:da ne rabvijo skoz biti zunaj,ko pridemo domov ali kam gremo.Pa ne rabij za vsako stvar ga klicat.In je mir.Ko pridemo domov vsi spizdijouser posted image Ali ko kam gremo nihče nič ne vpraša.Kadar jaz malega nesem do njih potem lahko govorijo drugače ne.Pa je pač bil prepir pa svašta od začetka ampak je zdaj mir.

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.8.2007 20:10:35   
Anonimen
Da to poveš direktno, a vljudno, pa ne gre?

(odgovor članu sarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
22.8.2007 20:14:45   
Anonimen
Da to poveš direktno, a vljudno, pa ne gre?

Ja saj je bilo povedano tudi vljudno ampak ni pomagalo nič.Pri enih pač ne gre zlepa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
22.8.2007 20:40:21   
Anonimen
Zgodba moje prijateljice je zelo podobna in ona se je odločila, da temu naredi konec, ker ni več zdržala tega pritiska. Prvo je začela zaklepati vrata in jim je bilo malo čudno ampak so še naprej težili. Mislim, da sta imele potem ene 2 leti skoz kreg okoli tega in končno so se spametovali in odnehali. Mislim, da zdej pa že uživa in jih pustijo pri miru ampak očitno je potreben čas in veliko pregovarjanja, da zaleže. No vem, da je bila velikokrat črna ovca.
Seveda je najbolje it na svoje, saj le tako imaš lahko svojo privatnost, ker ima vsak svoje navade pa še staršem postane dolgčas in skoz drezajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.8.2007 21:15:34   
Anonimen
Saj mi2 imava vse svoje svoj prizidek svoj vhod in ni bilo dobro.No zdaj hvalabogu je ampak kolko kreganja je m oglo biti,da se je umirilo vse?
Zato pa bolje čimdlje od rodbine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?