|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bizarno...
20.8.2007 16:02:36   
pero72
Dans tko lepo dež pada , da so tud tiste nune iz RR mokre user posted image   Tema je:
Najbolj nenavadno ali bizarno stvar , ki ste jo počel pr seksu , al pa kaj se vam je kaj  takega zgodilo pr seksu, kakšn zanimiv pripetljaj.
Jaz začnem: Najbolj nenavadna izkušnja je bila, k me je moj dolgoletni znanec prosil za uslugo( k je zvedel , da sva midva z mojouser posted image bolj odprte sorte)

Povedu je , da imata z ženo mal nenavadno fantazijo , k bi jo rada enkrat uresničla:
Hotla sta , da bi kao eden vlomilec pršu v stanovanje in zvezal njenga moža na stol, trak čez usta... njo pa pol  fajn mal bolj na grobo obdelal, tko da on gleda.
No to je bilo zame najbolj nenavadno , no dejmo dečve , da vidmo česa ste zmožne.

Aja ,pa eno user posted image vsem unim, k bi moralizirale pa se bodo tokrat zadržale.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bizarno...
20.8.2007 16:07:37   
Anonimen
Bizarno se nama je zgodilo to , da sva seksala v istem prostoru kjer so spali moji starši. Matr sva bla tiha.user posted image user posted image user posted image
Aja, pa to, da sva seksala v sobi, kamor je prišla moja mati zalivat rože tisti čas. Naju ni vidla.Ne slišala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 17:10:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pero72

Dans tko lepo dež pada , da so tud tiste nune iz RR mokre user posted image   Tema je:
Najbolj nenavadno ali bizarno stvar , ki ste jo počel pr seksu , al pa kaj se vam je kaj  takega zgodilo pr seksu, kakšn zanimiv pripetljaj.
Jaz začnem: Najbolj nenavadna izkušnja je bila, k me je moj dolgoletni znanec prosil za uslugo( k je zvedel , da sva midva z mojouser posted image bolj odprte sorte)

Povedu je , da imata z ženo mal nenavadno fantazijo , k bi jo rada enkrat uresničla:
Hotla sta , da bi kao eden vlomilec pršu v stanovanje in zvezal njenga moža na stol, trak čez usta... njo pa pol  fajn mal bolj na grobo obdelal, tko da on gleda.
No to je bilo zame najbolj nenavadno , no dejmo dečve , da vidmo česa ste zmožne.

Aja ,pa eno user posted image vsem unim, k bi moralizirale pa se bodo tokrat zadržale.

Ne razumem ravno najboljše.

Kaj je blo zate najboj nenavadno? To, kar si SLIŠAL al to kar si dejansko NARDIL?

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 17:29:36   
Rožica I
Meni pa je bizarno tole, da anonimna pred Nivess, piše anonimno to, kar je že pisala, ampak ne pod anonimnko user posted image user posted image !

Drugače pa jaz tega, kar ti imenuješ bizarnosti, ne imenujem tako. Zame je to perverznost in pika. In kot taka, po mojem mnenju, sodi kot začimba k vsakdanji rutini. 
O podrobnostih pa razglabljam oz. prakticiram le intimno, torej s partnerjem user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 17:31:21   
Anonimen
Meni pa je bizarno tole, da anonimna pred Nivess, piše anonimno to, kar je že pisala, ampak ne pod anonimnko

user posted image user posted image user posted image  kaj me moraš izdat??????

kaj ne veš, da sem se poboljšala.user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 17:37:49   
Rožica I
No, zdaj si se pa sama izdala user posted image user posted image user posted image , ker si nisem zapomnila katera je to pisala, samo sem vedela, da ni bila anonimna!
user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 19:48:21   
pero72
Ne razumem ravno najboljše.

Kaj je blo zate najboj nenavadno? To, kar si SLIŠAL al to kar si dejansko NARDIL?

Po 7 sekundnem razmisleku sem se odločil in jima pomagal k uresničitvi fantazij.

No in ti nivess , k si tolk firbčna .. kaj boš pa ti napisala, al te bom moral na spisek k nunam dat user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 19:58:06   
Anonimen
Evo ena s tvojga spiska nunuser posted image . Aja BTW še vedno čakava da prideš na piruser posted image .
Jaz osebno se nč tacga ne spomnim, zgoraj omenjeno se mi sploh ne zdi bizarno, čist normalne stvari. Men je bizarno razno opravljanje potreb po ljubimcih, tlačenje celih rok do komolca v določene odprtineuser posted image -dobila en ogaben mail, pretepanje do krvi v imenu užitka ipd.(pa ogabno tud).
Dogodivščin je pa dosti, pa še jih bo-upam. Seks na javnih mestih da te kdo zaloti oz. naju so že parkrat mi spet ni nič bizarnega. Se zgodi.

Tko...nč bizarnega za moj okus ne počnemuser posted image . Bom taprava za seznam?user posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 21:33:54   
nimfica
Bizarno se nama je zgodilo to , da sva seksala v istem prostoru kjer so spali moji starši.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bizarno se nama je zgodilo to , da sva seksala v istem prostoru kjer so spali moji starši. Matr sva bla tiha.user posted image user posted image user posted image
.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

nama je enkrat mami noter letela in sem skoraj umrla od sramote, mam zelo zelo  rada sex ampak v takih momentih se pa lahko vzdržimuser posted image

< Sporočilo je popravil nimfica -- 20.8.2007 21:40:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 21:35:49   
Njuškalo
Ma jaz raje sploh ne povemuser posted image Se bojo takoimenovane nune preveč zgražaleuser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu nimfica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 21:40:00   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Ma jaz raje sploh ne povemuser posted image Se bojo takoimenovane nune preveč zgražaleuser posted image

Saj si lahko anonimna.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 21:54:08   
Anonimen
To seveda nisem jaz, Njuškalo.Da ne bo katera slučajno to mislila.user posted image
No, enkrat sem z bivšim sexala na pokopališču.Kot,da to še ni dovolj bizarno,sva sexala za 1.11., ko je bila največja gužva.user posted image Zadaj za  smrekami je bilo pestro,ljudje pa so hodili mimo, brez,da bi se zavedali, kaj midva počneva.Seveda..kdo pa bi pomislil na to, da sta se dve budali spravli sexat za smreke?user posted image No, zdaj nimam več želje po sexu na pokopališču, sem se poboljšala.Dogodka v cerkvi pa raje ne bom opisovala, da ne bo kakšno še infarkt.user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2007 22:21:47   
Anonimen

To seveda nisem jaz, Njuškalo.Da ne bo katera slučajno to mislila.user posted image
No, enkrat sem z bivšim sexala na pokopališču.Kot,da to še ni dovolj bizarno,sva sexala za 1.11., ko je bila največja gužva.user posted image Zadaj za  smrekami je bilo pestro,ljudje pa so hodili mimo, brez,da bi se zavedali, kaj midva počneva.Seveda..kdo pa bi pomislil na to, da sta se dve budali spravli sexat za smreke?user posted image No, zdaj nimam več želje po sexu na pokopališču, sem se poboljšala.Dogodka v cerkvi pa raje ne bom opisovala, da ne bo kakšno še infarkt.user posted image

..zakaj se mi zdi, da bi pa le lahko bila ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej to pa ja ni nč tazga sexat za smrekami na pokopališču..po možnosti še 1.novembra...v cerkvi je pa itak čist vsakdanje in nč novga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si pa faca lejo..kej tazga pa še ne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2007 23:04:26   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: žaži
..zakaj se mi zdi, da bi pa le lahko bila ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niti sanja se mi neuser posted image Mogoče zato, ker je MarcelAlina napisala, da sem lahko tudi anonimna, pa je bila slučajno potem res ena anonimna.user posted image Verjetno bo to.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2007 23:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Niti sanja se mi neuser posted image Mogoče zato, ker je MarcelAlina napisala, da sem lahko tudi anonimna, pa je bila slučajno potem res ena anonimna.user posted image Verjetno bo to.user posted image

Hecam se user posted image user posted image user posted image user posted image ..sam res..je blo glih naključje user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 7:49:07   
Anonimen
Punce to ni nič. Midva z mojo sva pa kar v trafiki, kjer je moja delala kot študentka. Je pač zaprla trafiko in v akcijo. Mogoče ste potem tam kupile kakšen cajtng in je bil mal pošprican. To je bila moja sperma. user posted image user posted image user posted image Ha, ha, ha,...user posted image user posted image user posted image
Da, ko sva v cerkvi med mašo v spovednici ne govorim....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 8:40:06   
Anonimen

Da, ko sva v cerkvi med mašo v spovednici ne govorim....

A deeej no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..to ti pa ne verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image
No pol pa povej kako je blo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 8:44:54   
Anonimen
Noro res. Sej tiste mamce, so se kar spogledale, ko sva sredi maše uletela iz spovednice. Pa oba skuštrana. Predvsem pa ona, ker ima dolge lase in je potem še elastiko za čop izgubila. Moraš probat res. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 8:49:03   
pero72
A deeej no ..to ti pa ne verjamem
No pol pa povej kako je blo

No žaži, pa dej ti kej povej, da nauš sam firbec pasla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.8.2007 8:53:30   
pero72
Evo ena s tvojga spiska nun . Aja BTW še vedno čakava da prideš na pir .
Jaz osebno se nč tacga ne spomnim, zgoraj omenjeno se mi sploh ne zdi bizarno, čist normalne stvari. Men je bizarno razno opravljanje potreb po ljubimcih, tlačenje celih rok do komolca v določene odprtine -dobila en ogaben mail, pretepanje do krvi v imenu užitka ipd.(pa ogabno tud).
Dogodivščin je pa dosti, pa še jih bo-upam. Seks na javnih mestih da te kdo zaloti oz. naju so že parkrat mi spet ni nič bizarnega. Se zgodi.

Tko...nč bizarnega za moj okus ne počnem . Bom taprava za seznam?

Ni blema za pir, sam povej kdaj pa kje?  user posted image

Aja tiste variante, k jih opisuješ so pa ultra bizarne tko da se pridružujem tvojem mnenju.

Te črtam iz seznama za določen čas user posted image user posted image

(odgovor članu pero72)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.8.2007 9:29:39   
Anonimen

Ja hvalauser posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
21.8.2007 9:32:30   
Anonimen

Evo ena s tvojga spiska nun . Aja BTW še vedno čakava da prideš na pir .
Jaz osebno se nč tacga ne spomnim, zgoraj omenjeno se mi sploh ne zdi bizarno, čist normalne stvari. Men je bizarno razno opravljanje potreb po ljubimcih, tlačenje celih rok do komolca v določene odprtine -dobila en ogaben mail, pretepanje do krvi v imenu užitka ipd.(pa ogabno tud).

Tko...nč bizarnega za moj okus ne počnem . Bom taprava za seznam?

Ni blema za pir, sam povej kdaj pa kje?  user posted image

Aja tiste variante, k jih opisuješ so pa ultra bizarne tko da se pridružujem tvojem mnenju.

Perči nebi js o tem kaj sm ušpičla, da ne bo kaj narobe user posted image ...sej a ni dost že to, da sm tm na uni temi priznala, da me razganja 100 na h user posted image user posted image

(odgovor članu pero72)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.8.2007 11:07:41   
Anonimen
Hmm,najbolj bizarno oziroma najbolj odštekan seks... Mojga sem za rojstni dan povabila ob jezero na  tak mali sprehod,potem v avtu pa je sledil seks.Seveda je bilo to ponoči,pa še sneg zunaj in nisva videla,kje sva parkirala.Med seksom,pa naenkrat zagledava avto,ki ni mogel peljati dalje,ker sva imela avto na cesti.
Mojga sem še bolj trdno zagrabila in rekla,da bodo že počakali. In mene je to še bolj vzburjalo,ker sem vedela,da naju nekdo gleda,še celo ven iz avta je prišel desc mal bliže pogledat. NORO
Ste me pa zdaj tako narajcal,da sem kar potrebna postala,jaz pa sama doma.

PERO,veš jaz tud fantaziram o tem,mmmmm!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.8.2007 11:29:06   
Anonimen
Kok je lepo brat, da je še kdo pohoten  user posted image user posted image ..in je tut prav tak

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
21.8.2007 15:14:46   
pero72
Perči nebi js o tem kaj sm ušpičla, da ne bo kaj narobe ...sej a ni dost že to, da sm tm na uni temi priznala, da me razganja 100 na h

Ne se šparat. Ti kar napiš, ti dovolim da si anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?