Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 12:43:49
|
|
|
|
Serendipity
|
Punce Malo ena mala rožica za nas - ker smo močne in ker smo borke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 12:53:57
|
|
|
|
Katica77
|
Pozdravljene Že nekaj časa veas prebiram in si pomagam z vašimi nasveti...hvala punce Tudi jaz je ne pričakujem septembra....in ob enem si iščem službo, pa ko sem brala ravno o tem...ravnokar sem prišla z razgovora vsa razočarana,namreč vprašali so tudi mene po otrocih...ne morete verjeti kako to zaboli... In zdaj se mi skoraj že meša...rada bi delala,želiva si ,obojega pa očitno ne morem imeti....ko sem sedaj dragemu to povedala,pravi naj se odločim....da ne želi,da se zaradi njega čemurkoli odpovem...in spet je vse na meni...enostavno ne vem več kaj naj storim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 13:34:28
|
|
|
|
KAHLO
|
JOj, kako mene to jezi ko berem, da na razgovoru sprašujejo o naraščaju!! Ja a ni bol pomembno če si sposoben, pa kakšne maš reference!!! Mislim, pa saj v taki firmi ali pa DO, pol itak delajo samo za to da nardijo tisti svoj šiht in grejo domov, če jih skrbi najbl to klko bo kdo manjkal pri delu!! kdo bo pa k delu kakovostno prispeval pa ni pomembno ali kaj!!!! Pol pa še to, po TV pa po radiu pa non stop šopajo kako nizka je rodnost v sloveniji,!!!! Pa naj si gre en kravatlaš k se širokousti po televiziji malo te forume prebrat!!! Mislim, v nemčiji pa v avstriji. ne da imajo samo vrtece po firmah, še en kup raznih otroških dodatkov ne pa tako nizkih kot pr nas da kupiš tiste plenice in pol si naša država misli kako nam je mladim pripomogla!!! Mislim, da o stanovanju pa o tem sploh ne začneš razmišljat!! Veš kaj Katica pogumno glavo po konci!!! Za karkoli se boš odločila jaz ti srčno želim, da ti uspe in ne se pustit tem na razgovorih za delovno mesto, boš vidla da boš našla takšno delovno mesto ki ti bo všeč, prej ali slej!!! samo glavo pokonci in gremo naprej!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 13:44:21
|
|
|
|
Erin
|
Septemberske borke za : xx.09. - valentina 2006 xx.09. - kekec in mojca xx.09. - matejchykam - srečka nosečka xx.09. - Sončnica Sandra xx.09. - rouzi xx.09. - portugalka xx.09. - Tiziana xx.09. - Katica77 01.09. - anonimna 01.09. - ANIME 02.09. - sanja5 02.09. - amy81 02.09. - rendi 02.09. - petrca26 03.09. - reckova 03.09 - Naty 03.09. - nati 04.09. - Galadriel 04.09. - kleja 05.09. - zarjica 05.09. - marjana.r 06.09. - Lupita 06.09. - Yaris 07.09. - stunfek 07.09. - CIPRESA 08.09. - fortun 08.09. - 80kaja 09.09. - rozica1984 09.09. - Endri 10.09. - fragola 10.09. - matejka78 11.09. - sapi 11.09. - Juno 11.09. - mala zirafa 12.09. - **NiNa** 13.09. - Jasnaa 14.09. - tinkamiška 14.09. - trma79 14.09. - teodoral 14.09. - jurka6 16.09. - ledenka 16.09. - KAHLO 16.09. - mojca 345 17.09. - MARTINŠČICA 17.09. - sončk1 19.09. - LuNa73 19.09. - ninčy 19.09. - pikica36 22.09. - teejaa 24.09. - talika81 24.09. - mukla In zveste navijačice : - Kodrana - scubadiver - SM10 - neja24062007 - *ajla* - K_a_t_j_a
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 13:45:28
|
|
|
|
Erin
|
Punce zdej pa držte pesti!!! Moram poklicat šefico da izvem če mi je podaljšala pogodbo.... Srce nabija.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 13:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj grem z vami, in sicer v drugi krog za drugega otročička , avgusta ni bilo nič, sva pa zdaj ujela mojo O, upam, da bo kaj... Držim pa pestke še za vse vas... Glede služb in naraščaja, o Sloveniji in višanju rodnosti, nimam besed, postanem pa ob tem tako jezna, da se raje ne spuščam v to... ANONIMNA z bo moj podpis, smo pa v nepričakovanju 1.9.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 13:51:46
|
|
|
|
Erin
|
evo pogodbe ni, se pravi otročka tut ne.... moment se grem zjokat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 13:57:02
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa - žal mi je...stiskala sem pesti in mislial nate že vso jutro... zjoči se, ker vem, da ti je hudo in da ta novica ni prišla ob pravem času... Vem pa tudi, da boš kmalu našla primerno delo in da bo svet postal lepši.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:07:52
|
|
|
|
Erin
|
evo, sem se zjokala...zej pa vprašanja, kaj naj, s kje denar, nimam ne zase kaj šele za otroka...očitno bom mogla tudi s septemberke liste dol...žal... sonček hvala, zlata si kot vedno...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:12:09
|
|
|
|
marjana.r
|
teejaa žal mi je in vem kako se počutiš. tudi sama sem odlašala zaradi službe, zdaj pa vidim, da sem sam čas v prazno zgubljala pa živce in stres dol žrla
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:14:03
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa - ne znam ti pomagat, vem pa da je tale naš RR pogovor vedno blažilen in veliko velja... S tabo bomo šle v akcijo iskanja. Če ti takole ne zstreza govoriti o tem, se mi lahko javiš tudi na ZS.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem bila v takšni situaciji, otročka sva vseeno naredila, svet je dobil novo luč in službo sem tudi dobila... Premisli, če na otročku res ne bi delala, enkrat je treba, stalne službe pa so danes že utopija LP Anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:19:36
|
|
|
|
Erin
|
hvala punce...ni se mi problem o tem pogovarjati, naj vsi izvejo kakšne barabe delajo v vrtcu...dobro da imam še ekonomsko šolo narejeno, v vrtec ne grem več...briga me...bom šla pa u štacuno...samo otročka pa tudi ne morem delat..ne vem s kje dnar vzet, moj pa tud preko študenta še dela pa nima za zih prihodkov k tudi ne ve koliko časa bo še tam... Hvala vam punce...kaj nej se dam s liste dol al ne...ne upam bit gor, če me razumete...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:29:58
|
|
|
|
LuNa73
|
teejaa res mi je žal za tvojo situacijo... vendar pa sem bila jaz v podobnem "dreku" in sem še. vrjamem da so se ti plani malo porušili in da so misli zmedene... ampak saj, ko pride človek iz prvega šoka ven, ko malo razmisli, vidi da ni vse tako črno in da se najdejo rešitve. Sicer ne vem koliko si stara (če se ti že zelo mudi), ampak, če si se že odločila, da delate na bi jaz na tvojem mestu vztrajala naprej... Glej, tudi finančno se najde rešitev.... Malo za hec: zakaj pa misliš da imajo romi tolko otrok, pa noben nikjer ne dela?! Kakorkoli, kako že pravi Kosobrinček v Kekcu: Za vsako bolezen raste rožca... Jaz pa pravim, za vsako težavo se najde rešitev.... Želim ti veliko pozitivnih misli pri tvoji odločitvi!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 14:58:15
|
|
|
|
beyba
|
Da se malo vključim v vaš forum, ker vas že nekaj časa samo berem :-) Tudi midva si želiva povečati družino. Dolgo časa sva se odločala in razmšljala. Tudi jaz sem namreč zaposlena za določeni čas, pred vrati je diploma... Potem pa sva prišla do zaključka, da ima le malo ljudi srečo z idealnimi pogoji in da če čakava na take pogoje, bo zopet mimo eno leto, dve, tri.... Tako da iskreno upava da tete septembre ne bo naslednji mesec na obisk. Vsekakor vam želim enako in vas obvestim o izidu. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 15:05:05
|
|
|
|
tinkamiška
|
pupike glavo gor, ne obupat! pestke! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 17:20:51
|
|
|
|
Eva2008
|
Se vam bom še jaz pridružila. Sicer še ni bilo načrtovano za zdaj, ker se s fantom še ne poznava dolgo, vendar je mati narava včasih neizprosna. Danes sem izvedela, da moram pohiteti z , če ga sploh hočem imeti. Lani decembra sem imela SS v 16t (s prejšnjim partnerjem, s katerim sva šla potem narazen). Torej borke, gremo v boje in upam, da nas čimveč zagleda namesto M, magični plusek v septembru.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 17:53:27
|
|
|
|
nf
|
teejaa Jaz iskreno upam, da boš dobila in službo in otročka in to čim prej! Kaj so pa rekli kot razlog? Za vrtec bi bila pa res sramota, da te ne bi zaposlili ravno zato, ker si "rizična skupina" sepravi mlada ženska brez otroka. Če mene vprašate, bi se morala Cotmanova oooooornk zamisliti nad našimi posti! Sploh pa ne štekam, zakaj bi bil minus za delodajalca zaposliti mlado žensko ali pa tudi nosečnico??? Itak jo v času porodniške plačuje država, delodajalec nima res kej za izgubit. Potem pride nazaj s porodniške in normalno dela, tako kot vsi. Bolniške pa lahko tudi očetje vzamejo, če je tle problem. A je kateri jasno?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 18:21:03
|
|
|
|
Serendipity
|
teejaa - Žal mi je za nastalo situacijo..... Razumem tvojo dilemo glede . Sem v podobni situaciji. Lani, ko sem dobila službo sva z mojim razmišljala kako naprej. Ali delati na ali pa nekaj časa pustiti stvar na miru. Vendar sva delala, ampak rezultat ni bilo... In zdaj sem ostala brez službe in sem se odločila, da boma nadaljevala. Kaj je razlog? Če ne boma zdaj, ne vem kdaj bova sploh lahko - brez službe si ga ne moreva privoščit, če pa dobim službo, pa tudi nekaj časa ne. In leta minevajo. Že zdaj delava skoraj dve leti na tem. In kam potem? Kaj potem? Res je brez službe si ga bova težko privoščila. In bo težko. Ampak sem navajena. Tako sem preživela večino otroštva (oče brez službe, mama pa z minimalno plačo) in smo preživeli. Ni tistih oh in ah igrač in oh in ah cunjic. Imam pa ljubezen. In voljo. In niti na misel mi nikoli ni prišlo (kot je ena izmed punc napisala) da bi ga obešala na finančno breme staršev. Moj je in jaz oz midva bova zanj skrbela... To je moj pogled, moja realnost. Ker čakat več ne moreva, ne smeva, ker življenje gre dalje, ne stagnira... Mogoče ti bo ta moj pogled kaj pomagal, mogoče ne. Podpiram pa te 100% v vsaki odločitvi! Saj vsak ve, kaj je zanj najbolje! Še en , zaradi službe. Ker sem kar šokirana ob takem odnosu in se komaj zadržujem, da ne bi pihnila nekaj pikrih nad takimi odnosi, se raje poslovim in upam, da se vse izteče dobro ...
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 20.8.2007 18:24:10 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 18:24:59
|
|
|
|
Serendipity
|
kanta - Dobrodošla! Ti držim pesti in upam na vse naj naj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 19:06:49
|
|
|
|
stunfek
|
tejaa žal mi je za tvojo službo :( kar zavihaj rokave in v boj za drugo. ni druge. punce, jaz sem bila na UZ in pridelala sem dva folikla, ki mi dajeta upanje :) jutri ali pojutrišnjem bo najverjetneje nastopila ovulacija in naredila bova vse kar je v najini moči, da bo ratalo...potem pa je itak le tistih 25% možnosti, da se vse poklapa. ne sliši se veliko. ni čudno, da se nas toliko trudi in matra dlje kot bi bilo treba. ful sem zadovoljna, ker sem odreagirala na klomifen že v prvem krogu in imam končno spet folikle
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 19:26:30
|
|
|
|
Eva2008
|
Punce, meni je večina izrazov neznanih, ker jih tudi prvič slišim. Nisem nikoli o tem razmišljala, do danes, ko me je G. postavila na realna tla. Jaz samo upam, da bom še do septembra z vami, potem pa grem na čvekanje v pričakovanju. Tudi za vse vas borke upam enako. Vidim, da imate seznamček. Mene lahko dodate, naj bi prišla tam okrog 8.9. Ampak je ne bo. Ker sva se z dragim tako odločila. Vztrajajmo borke in pojdimo množično na čvekanje v pričakovanju meseca junija.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 19:35:30
|
|
|
|
Naska
|
hojla, no prihajam k vam iz avgusta. ne pričakujem je 9.9.! kupila sem ovulacijske testerčke veselo na delo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 20:17:46
|
|
|
|
LuNa73
|
teejaa mogoce ena resitev za tebe in da ti malo pobarvam tele tvoje črne misli... na temi pr avgustovkah sem zasledila, da si delala 5 let... in zakonodaja pravi, nekak takole: da če delaš 12 mesecev v obdobju 24-ih mesecev, si opravičena za normalno porodniško, ki ti jo itračunajo na podlagi zadnjih 12-ih plač. Tak, da vidiš, da finančno je za neko obdobje poskrbljeno... torej, hitro , da se hiter prkažejo . Upam, da ti bo tale informacija kaj koristila! LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 20.8.2007 20:44:10
|
|
|
|
Eva2008
|
Se grem k dragemu stisnit. Enim je moje življenje, ki btw ni z rožicami postlano, kot bi brali poletno romanco. In me je to čisto potrlo. Pač imajo eni srečo, eni pa je nimamo in se moramo pošteno trudit zanjo. Upam, da vam nisem sedaj pokvarila večera. Zato borke v akcijo, da bodo ljudje videli, da znamo sami poskrbeti za svojo srečo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?