|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.8.2007 10:02:54   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Pikica Pokica, tudi pri meni je čez dan user posted image  bolj miren..

Sem včeraj že spet kar  paniko delala, saj mi samo otrdeva trebuh ( načeloma brez bolečin), ampak zelo, zelo pogosto, user posted image pa skoraj ne občutim.
Ah, včasih se mi zdi, da čisto preveč  kompliciram in razmišljam o nosečnosti in porodu. Ko se bo začelo ta pravo, bom že vedela ( upam), tako kot sem pri prvemu.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8551
20.8.2007 12:00:01   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Dajte mi povedat: ali je vam v nosečnosti tudi tako presneto vroče?

Pri meni bo vsak čas prišlo do samovžiga. Še danes mi je vroče, da komaj zdržim, pa je 22 stopinj.

Meni je tudi tako obupno vroče, podplati mi kar žarijo in potim se kot nora ponoči...švic kar teče z mene...kot bi bila v savni! Če bi bila zima bi bilo super, sam kaj ko je to poleeeetje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8552
20.8.2007 12:01:32   
aljab
Živijo!
Pikica Pokica in Nefretiti meni petek ustreza...ve sam povejte uro.... jaz mam čas, razen če se me mala usmili in gre prej ven ( sanjaj , sanjaj )
Hm...ni straha, da bi mela preveč spucanouser posted image user posted image user posted image . Uspeva z možekom sproti umazat..

Jaz sm imela spet pregled...sem bila v ZD od 7h zjutraj pa do 11h. Na CTG-ju sta bla sicer dva mala zobčka tam kjer so popadki, sam jih ni ginekologinja niti omenila.user posted image

Pravkar sem se tako nažrla, da je prav groza... pojedla sem celo vrečko mini croisantov, dva grozda in še snickers sladoled...

Nefretiti meni je tud vroče za umret... Zdaj so temperature ravno  idealne!!
Ursy čestitke tudi od mene!!
Dorotea tebi pa ziher učenje pediatrije čist nič ne koristi zdaj... samo ne listaj kakega Nelsona, ker so notri neke prav grozne slikce malformacij novorojenčkov (tam seveda meni ideje za sanjeuser posted image user posted image )

Mejte se lepo!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 8553
20.8.2007 13:32:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Dajte mi povedat: ali je vam v nosečnosti tudi tako presneto vroče?

Pri meni bo vsak čas prišlo do samovžiga. Še danes mi je vroče, da komaj zdržim, pa je 22 stopinj.

meni je tut skozi vroče!!!

ponoči sem se zbujala bolj zaradi vročine kot da bi mogla na wc it...4x sem se zbudila čisto ,mokrauser posted image -res slab občutek...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8554
20.8.2007 13:36:46   
nora
Olja!
Jaz sem glih prišla s pregleda. Izzidi bp. Prvič so me poslali na ctg, čeprav sem se upirala, mislila sem da je prezgodaj. V 15 min 3 popadke sem imela a jaz nič nisem čutila, razen da mi je prmanjkovalo kisika (mi ne pase lezeti na hrbtu). G je bil preseneten, rekel je cez 2-3 tedne pa bouser posted image user posted image pregledal me je in nisem nič odprta. Kontrolo naslednji teden.
Najbrz se bo počas začelo. Sestra je rekla da se pripravlja, ker se je dojenček spustil doluser posted image
Zdaj grem kosilo kuhat.

papa

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 8555
20.8.2007 13:40:20   
cuma
Ojla čvekice!

Tudi pri nas na morju se občasno ulije dež ... pa grmi ... pa me nič ne moti. Namesto jutranjega sprehoda smo izkoristili slabo vreme, da smo šli v nabavo. Ema je dobila kahlico user posted image . Jaz pa svoje priljubljene piškotke (Leibnitz s čokolado mmmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image )

Moj trebušček oz. lubenica (kot ga je poimenovala moj kolegica user posted image ) je že tako nizko, da ko se v kopalnici gledam v ogledalo, ga praktično ne vidim user posted image user posted image . Se pa potem začudim, ko grem mimo kakšne izložbe. Tinkara pa še kar veselo brca in miga in ne daje znakov, da bi se želela kaj umiriti.

Glede tehtnice sem razmišljala, da imate prav. Nima smisla kupovati za mesec ali dva.Naše patronažne je sploh nimajo user posted image . Sem morala Emo v posvetovalnico peljati na tehtanje , ker se mi je zdela nekam suhcena.  Sem se pa spomnila, da mi jo lahko ena prijateljica posodi, če je že ni komu drugemu.

nana: kar ne morem dojeti, da se bo res začelo in nas bo vedno manj s trebuhi in vedno več z user posted image . Držim pesti zate, da bo vse ok!

PBJ: user posted image  za nogico! Kako pa kaj vročina? A mu še raste? Kako pa si ti?

sandra: Kaj kej delaš, da nimaš nič časa za RR user posted image ?

zdaj pa grem malo počivat ... dokler se razgrajačka ne zbudi!

Uživajte v dežeku!

Cuma

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 8556
20.8.2007 14:02:08   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

sandra: Kaj kej delaš, da nimaš nič časa za RR user posted image ?

user posted image evo me....
punce-js sem spala do 13h user posted image user posted image user posted image
sem se res spočila-pa noge so v enkratnem stanju-za enkrat....

moram pa povedat, da se nas je primorce tut mal vreme usmililo in je prej tak lilo (nevem točno kdaj, ker sem spala, ampak sem slišala v spanju, da lije pa grmi)user posted image

meni se pa cunje zumi sušijo-pod streho...

moj user posted image pa nima sploh mira...kdaj naj bi se sploh umirili?

ker pri mojmu ne kaže, da bi se kej umiril, ker se skoz spremika,edino ponoči-hvala boguuser posted image

iz prsi tut meni že fajn teče...imam na rjuhi že 4 rumenkaste fleke (v 2 dneh)...ma js ne morem spat z kako majco, ker mi je grozno vroče-pol pa pač teče po rjuhiuser posted image

zaj pa moram it pripravit vabila za očetov abraham-ki ga ima 9.9.-na moj rok user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8557
20.8.2007 14:02:22   
guppy
Kuku, spet smo tu.
Dodala sem par slikic v album, za dostop vtipkajte m&m. Če slučajno kaj ne bi delalo, naj mi kdo pošlje ZS.

Pozdravčki od nas 4.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8558
20.8.2007 14:07:10   
sandra85
ojojojojojjjjj kok sta lepa!!!user posted image
user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8559
20.8.2007 14:07:53   
Anonimen
Guppy kakšna CUKRA sta!!!!

user posted image

jaz bi tudi že lepila slikice v album....

danes me pa neki čudno šraufa, vam povem...že od včeraj popoldne

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8560
20.8.2007 14:12:29   
guppy
misska, kar hitro nazaj na "najino" posteljo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8561
20.8.2007 14:13:13   
sandra85
guppy,kako se počutiš?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8562
20.8.2007 14:20:24   
nora
joj guppy kolk sta lepauser posted image prava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8563
20.8.2007 14:26:34   
guppy
Hvala, punce. Pravijo, da je vsaki mamici njen dojenček najlepši in res je tako. Midva sva čisto zaljubljena in v sedmih nebesih!

Počutim se bolj tako-tako. Pol dneva sem v redu, pol dneva pa katastrofa. Potem kar spim po 3 ure, ko spančkata tudi malčka, hranim pa ju tudi leže na flaško, ker več nisem sposobna. Ati teka sem in tja in skrbi za vse... za pranje in obešanje perila, najine obroke, včasih zjutraj oba okopa, včasih se izmenjujeva... Res skrbi za vse nas in mislim, da bom tako mnogo hitreje okrevala.

Zdaj preizkušam te domače recepte za zvišat železo, pritisk pa me bolj skrbi, ker je bil včeraj 165/106, ponavadi pa sem imela 110/70. Ko bom bolj prisebna, vam napišem svojo porodno zgodbo, do takrat se bom pa javljala bolj tako na obroke.

Poljubčki :**

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8564
20.8.2007 14:30:26   
sandra85
guppy-vse pohvale tvojemu možeku, da tako skrbi za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8565
20.8.2007 14:31:36   
nora
guppy, user posted image user posted image
Upam, da se bo kmalu vse uredilo. user posted image user posted image user posted image za srečo!
user posted image user posted image bravo za očka, da tako lepo skrbi za vas!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 8566
20.8.2007 14:38:04   
nana 27
user posted image  kaka cukra sta to.. Guppy, lepa sta user posted image To je pa normalno, da se tako počutiš  user posted image  pa še dva sta in tvoj pritisk še dodatno prispeva k slabšemu počutju. user posted image user posted image user posted image  za očka, ki vam pomaga.user posted image user posted image user posted image  da bi se čimprej bolje počutila!!!!!!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 8567
20.8.2007 14:38:56   
nana 27
Kaj pa Lumpa? Je šla že rodit?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8568
20.8.2007 14:45:54   
Anonimen
Guppy - prekrasna malčka imaš user posted image
Pa neizmerno pridnega možičkauser posted image user posted image user posted image
Pritisk ti bo padel, ko boš uspela dvignit železo - itak so ti pa to že v P povedaliuser posted image  

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8569
20.8.2007 14:46:02   
lemavrica
Guppy kok sta lepa, prava srčka user posted image
Pa še en user posted image  za moža, ki tako lepo skrbi zate in mala dva. Upam da se ti počutje kmalu izboljša.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8570
20.8.2007 14:51:28   
Anonimen
Sem se čist raznežla, ko sem vidla guppy-jina malčka..sta tako lepa, da bi  ju človek kar neprestano gledaluser posted image . Kot dva angelčkauser posted image user posted image . Ko gledam takšne slike pa tudi že sama komaj čakam, da bom mela svojega user posted image  v rokah.
Upam samo, da bo očka pri porodu in da user posted image  še malo počaka. Po moje me bo drug teden precej matralo, ko ga ne bouser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8571
20.8.2007 14:54:40   
lemavrica
Tko zdaj grem pa lohka v P. Imam končno vse doma. Danes sem šla še po previjalno podlogo, dekco in brisačke za tamalga, na poti domov sem se pa še v Tosami in lekarni ustavila.
No pa potrdilo za moža sem tud dobila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 8572
20.8.2007 14:55:59   
sandra85
punce...a ima kera kako idejo za napisat vabilo za abrahama?
3 sem jih našla na netu...

Neposredna povezava do sporočila: 8573
20.8.2007 15:04:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

punce...a ima kera kako idejo za napisat vabilo za abrahama?
3 sem jih našla na netu...

Tudi jaz sem nekaj našla, če ti kaj pomaga:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11118 - tu jih je kar nekaj

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8574
20.8.2007 15:09:05   
Anonimen
IIIIIIIIIII GUPPY koooook sta pa šikanaaaaaa   user posted image   user posted image   user posted image

Jst sem čist solzna postala.....res......čisto sem se raznežila.
Pa ko sem videla, da je ravno po previjanju bilo to slikanje......ne???......pa taka mičkena in krhka sta......mene bo kar strah.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?