Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 19:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ups....sem na napačnem forumu. Sem pa vseeno prebrala. Za kozlat. In Karin, nisem jaz ta anonimna.
< Sporočilo je popravil nati -- 19.8.2007 19:39:50 >
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 19:48:24
|
|
|
|
puncica
|
Ja anonimna kot vidiš je najbolje da poiščeš za tele zadeve drugi forum, sicer pa jaz se ne zgražam in mi tole sploh ni za kozlat, men se sploh ne zdi tole da ste šli v troje čudno. Jst sploh ne vem zakaj berejo nekateri tole če jim je potem za kozlat Pa sej anonimna če praviš da sta že večkrat probala pa ni bilo take izkušnje sicer ne vem kolikokrat sta že tole prakticirala ampak če sta vsaj 2× pa je bilo tretjič slabo pa kako lahko potem računaš na to da bo vedno tako slabo in kot so ti punce rekle, zmente se da pošlje kandidat po mailu ali kako drugače slikco svojega orodja, pa mogoče več slikc, sicer je tole tud mal riskantno ker lahko zadeve poberejo z neta in s potem pač na tak način odločiš. Pa valda sama napišta oglas kaj želita in tako lahko potem kenclata kandidate, ki vama niso pogodu, pa zakaj bi se dol dala z nekom, ko ti že takoj vse dol pade ko se sleče in ni nič od nič. In ne nimam izkušenj s seksom v troje.
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 19:56:50
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen saj sem jasno postavila vprašanje, da me zanima, če se je še katera znašla v taki situaciji kot jaz? Ne vem kaj tukaj ni jasno. Samo to, da to ni noben problem, sploh pa ne za na forum. Če naletiš na tipa z majhnim ( pa ni važno a je to v dvoje, troje, četvoro .... ), si ga pač ne izbereš za stalnega spolnega partnerja in ne seksaš več z njim. Nobene filozofije .
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Ja anonimna kot vidiš je najbolje da poiščeš za tele zadeve drugi forum, sicer pa jaz se ne zgražam in mi tole sploh ni za kozlat, men se sploh ne zdi tole da ste šli v troje čudno. Jst sploh ne vem zakaj berejo nekateri tole če jim je potem za kozlat Pa sej anonimna če praviš da sta že večkrat probala pa ni bilo take izkušnje sicer ne vem kolikokrat sta že tole prakticirala ampak če sta vsaj 2× pa je bilo tretjič slabo pa kako lahko potem računaš na to da bo vedno tako slabo in kot so ti punce rekle, zmente se da pošlje kandidat po mailu ali kako drugače slikco svojega orodja, pa mogoče več slikc, sicer je tole tud mal riskantno ker lahko zadeve poberejo z neta in s potem pač na tak način odločiš. Pa valda sama napišta oglas kaj želita in tako lahko potem kenclata kandidate, ki vama niso pogodu, pa zakaj bi se dol dala z nekom, ko ti že takoj vse dol pade ko se sleče in ni nič od nič. In ne nimam izkušenj s seksom v troje. Mogoče mi je za kozlat pa majhen pimpek. Sej ne veš!
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A je bil takle? klikni
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A bo dobra izbira? klik
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj je tu smešno?
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej mala opala....
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A bo dobra izbira? klik Tale bi jih pa lahko rekordno veliko na enkrat zadovoljil..sam ulegu bi se pa gasaaaa
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 19.8.2007 20:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 8:29:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
Mah,zaradi mene delajta kar hočeta, če vama to sede.Jaz sem tudi za klasiko..Meni so take stvari še vedno ... Upam,da vsaj uporabljate zaščito ,ki varuje pred spolnimi boleznimi(kondom),v vseh primerih!!
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:20:00
|
|
|
|
srki
|
Res ne vidim problema, če je bilo enkrat in zadnjič. Pač, nimajo vsi takih, karšni tebi ugajajo. Važno je, da ti partnerjev, zato se za druge ne sekiraj preveč.
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:23:12
|
|
|
|
orhideja75
|
Važno, da si zadovoljna-zadovoljena s svojim partnerjem. Pa ostanita pri tem in v odnos ne sprejemajta ljudi, ki vaju ne zadovoljijo. Saj si ja videla kolikšnega ima ta tretji.....
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:26:22
|
|
|
|
pero72
|
bravo vidva , da sta tolk freh, take rabmo. No vse tiste nune k se zgražajo tle na RR pa tko al tko ne vejo kaj zamujajo. Lahk moralizirate kukr čte, zakaj nebi užival dokler lahk , pa sprobal kar nam paše. Jaz nisem več ego in mi je čist kul take stvari počet , al v paru, v troje in v dvoje. Vsak dela s svojim telesom kar hoče. In če nekdo hoče podelit svoje spolno energijo z še kom. SUPER zakaj pa ne. Še enkrat Nunam pa
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:29:02
|
|
|
|
orhideja75
|
ja potem se jima pa ti pridruži. sam, če imaš dovolj dolgega...
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:34:13
|
|
|
|
pero72
|
ja potem se jima pa ti pridruži. sam, če imaš dovolj dolgega... nimam predsodkov glede tega Kakšnga po črnskem standardu nimam
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:35:28
|
|
|
|
orhideja75
|
ja pol si pa taprau
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:41:21
|
|
|
|
pero72
|
ja pol si pa taprau A je kdo reku da nisem, al kaj
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 10:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pero72 ja pol si pa taprau A je kdo reku da nisem, al kaj No perči..pol pa kr v akcijo ...bi bla pa res škoda če neb tako klobaso še kateri ponudu
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 11:10:25
|
|
|
|
Tanayya29
|
ma kakšne nune! se mi zdi,da nune niti enga nimajo a po ta novem,če si zvest samo svojmu partnerju si nuna?(ma tega še nisem slišala) ja nabolje,da se jima pridružiš..še iskat jima ne bo treba po oglasih!
< Sporočilo je popravil nayya28 -- 20.8.2007 11:11:31 >
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 11:22:01
|
|
|
|
trojči
|
Ne znam citirat večih avtorjev naenkrat, nasmejala sem se še pa još. No, zdaj pa resno. Strah te je, da bo imel naslednji premajhnega. A na možnost, da bi ga direkt vprašala za mere, še nisi pomislila?
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 11:45:30
|
|
|
|
orhideja75
|
se ni za bat za dimenzijo, zdej se je že pero javu in upam, da bodo zadovoljni - vsi unedva anonimneža in pero. pero, pa javi nam kako je bilo. nas ful zanima..
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 14:19:44
|
|
|
|
muki1
|
Pero, ti si pa faca. Ta z nunami je res malo mimo...kakor komu paše, okej...ampak če ne seksaš v troje še nisi nuna. Verjetno bi tudi prijateljem govoril, da so kmetavzi, ker se ne drogirajo, če bi se ti drogiral in bi poznal vse užitke, ki ti jih nudi droga Primer za šolsko igrišče.......
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 20.8.2007 15:32:02
|
|
|
|
pero72
|
Pero, ti si pa faca. Ta z nunami je res malo mimo...kakor komu paše, okej...ampak če ne seksaš v troje še nisi nuna. Verjetno bi tudi prijateljem govoril, da so kmetavzi, ker se ne drogirajo, če bi se ti drogiral in bi poznal vse užitke, ki ti jih nudi droga Primer za šolsko igrišče....... Jah, tole okol nun je bilo namenjeno tistim dečvam, k se zgražajo nad seksom v troje.... Drugač pa kukr komu paše in kukr kdo. Sam dejte priznat , da vas matra kako to zgleda a ne. V mislih si marsikatera predstavlja kako bi z dvema tipoma naenkrat a ne.. Orhidejca teb pa ..... sam rekel sem , da nimam tazga k kakšen črnc. Nobena se pa nej še prtožvala
|
|
|
|
RE: Razočaranje pri sexu v troje 21.8.2007 15:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pero72 bravo vidva , da sta tolk freh, take rabmo. No vse tiste nune k se zgražajo tle na RR pa tko al tko ne vejo kaj zamujajo. Lahk moralizirate kukr čte, zakaj nebi užival dokler lahk , pa sprobal kar nam paše. Jaz nisem več ego in mi je čist kul take stvari počet , al v paru, v troje in v dvoje. Vsak dela s svojim telesom kar hoče. In če nekdo hoče podelit svoje spolno energijo z še kom. SUPER zakaj pa ne. Še enkrat Nunam pa Na veke vekomaj, AMEN
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?