|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko je otrok pri enem od staršev?
20.8.2007 11:47:45   
Anonimen
Recimo...če gre za 1 teden k bivšemu, v času njegovih stikov. Lahko jaz njemu rečem oz. ga prosim, da zdaj pa naj ne je, recimo jajca, ker jih je že jedla? N iravno fino, da otrok poje toliko holestorola..Pa da naj prinese stvari v vrtec, če jih bodo potrebovali, ali moram biti tiho? V glavnem...to sem rekla in je rekel, da to pa mene nič ne briga kaj otrok je, ko je z njim pa tudi če zboli, daje to njegova stvar i nda takrat naj mene to ne zanima??? To se meni ne zdi normalno. Pa recimo, zdaj zvem od otroka, da so ji kupili rokavčke, a jaz jo vozim že od malega na plavnaje v Fredovem obroču in smo že takrat rekli,da ne bomo prakticirali nič drugega. In otrok ima zdaj tam rokavčke????

Kje je meja, da jaz, kot mati, vem kaj se dogaja, ko je pri očetu?

Pa ne mi govorit,da kompliciram....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko je otrok pri enem od staršev?
20.8.2007 11:51:22   
orhideja75
ja to je velik problem, če se ne moreta zmenit med sabo. mislim pa, da nikjer ni določeno kje je kakšna meja. vsak lahko vzgaja po svoje. sej vem, da tako ni prav, ampak tako je.
je pa težko. da sta dve čisto drugačni vzgoji, pa mogoče je tukaj ponavadi še kaj nagajanja.
rajši se medsebojno pogovorita. če se to seveda da.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 11:52:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

ja to je velik problem, če se ne moreta zmenit med sabo. mislim pa, da nikjer ni določeno kje je kakšna meja. vsak lahko vzgaja po svoje. sej vem, da tako ni prav, ampak tako je.
je pa težko. da sta dve čisto drugačni vzgoji, pa mogoče je tukaj ponavadi še kaj nagajanja.
rajši se medsebojno pogovorita. če se to seveda da.

Tako je....on bi zdaj rad nagajal. Žalostno,da preko otroka...

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 11:52:43   
Anonimen
Stvar dogovora. Fino je ze na zacetku se dogovorit vse, ne pa da se potem non-stop kregas. Ok, za jajca malo kompliciras user posted image , ampak ce je tvoj otrok bolan, ti pa lahko pove, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 12:11:19   
kalbo

Pa točno to ti bom rekel. Otroc pa holesterol, kje si pa to pobrala. Zarad enega jajca več na teden pa otroka tudi ne bo pobralo. Pa rokavčke so ji dali...u...big deal res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2007 12:11:59   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa recimo, zdaj zvem od otroka, da so ji kupili rokavčke, a jaz jo vozim že od malega na plavnaje v Fredovem obroču in smo že takrat rekli,da ne bomo prakticirali nič drugega. In otrok ima zdaj tam rokavčke????
Kje je meja, da jaz, kot mati, vem kaj se dogaja, ko je pri očetu?

Če veš, da je tak, pa ji ti ne dajaj jajc, pa bo.
Kaj pa je s temi rokavčki, tega pa ne razumem? A je to kaj slabega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2007 12:13:11   
daddy

Ja, zelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.8.2007 12:15:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ja, zelo.

Problem ni zdaj v tem jajcu! To sem dala kot enega izmed primerov!

Če pa smo se na začetku odločili ,da bo otrok imel Fredov obroč, ja hudiča, zdaj pa mu dajo rokavčke,a to je pa zdej vse lepo in prav???

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.8.2007 12:15:38   
Anonimen
Ja, kompliciraš! In to preveč. Ti si mama, ampak on je oče, tudi on ima pravico ji dati za jesti to, kar želi, in tudi on ji lahko kupuje stvari. Hej, bodi raje srečna, da se sploh zanima za otroka, ker se marsikdo ne.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.8.2007 12:16:40   
kofetek2010
A takrat, ko je otrok pri tebi ti otrokovega očeta obveščaš o vsakem koraku in o vseh stvareh? Mislim, da ne!?

Oče je ravno toliko otrokov starš kot ti.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.8.2007 12:17:51   
daddy

Če pa smo se na začetku odločili ,da bo otrok imel Fredov obroč, ja hudiča, zdaj pa mu dajo rokavčke,a to je pa zdej vse lepo in prav???

Kaj pa je narobe z rokavčki ( razen tega da je nekaj drugače od tistega, kar si ti "zapovedala" )??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.8.2007 12:18:22   
Anonimen

Ah, pozabite na to temo....Lahko jo brišete user posted image ....ker ne bomo prišli skupaj.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2007 12:19:27   
daddy

Ah, pozabite na to temo....Lahko jo brišete user posted image ....ker ne bomo prišli skupaj.

Ja, očitno .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.8.2007 12:20:30   
Naja31
Meni se edino problematično zdi, da ti ne bi povedal če je otrok bolan
Za vse ostalo pa ne razumem.
Jajca in rokavčki? Lepo te prosim, no.

Imam občutek da sta pri vama obse strani problematični, ne samo tvoj bivši mož.
Kot so ti že napisali: otrok je tako tvoj kot njegov.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2007 12:21:15   
Naja31
Aja, zdaj se ne strinjamo s tabo in naj pozabimo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2007 12:36:50   
pety78
Res ne razumem, v čem je problem rokavčkov? Ali bo prehitro ali prepočasi napredoval pri plavanju, al kako?
Ali je to le muha, ker ste se pač zmenili, da bo imel rdečo jakno, sedaj ne sme imeti modre?

Pa daj kakšen drug primer, ne pa jajc...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2007 12:43:14   
sasa78

"Meni se edino problematično zdi, da ti ne bi povedal če je otrok bolan

[/quote]

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za kreg sta potrebna 2 in ne en sam. Kompliciraš 100 km/h.
Otrok je tisto kar mu paše - so izjeme. Rokavčki in ostalo - pa kaj se sekiraš

Meni se zdi da iščeš dlako v jajcu ko je ni

verjamem pa, da ti je težko - k si sama - pa potem razmišljaš vse to. uživaj raje v tem tednu.

Moje mišljenje

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2007 12:53:12   
maruškaŠ
Mal pretiravaš pri kompliciranju. Jaz se moram recimo ubadat s takšnimi stvarmi, da pri očetu zboli (mi ne pove), takoj ko pripelje malega nazaj (izgleda OK), po 2h urah pa 40 stopinj vročine?! Potem začne mali razlagati, da je pri ateku že dobil nek sirup, pa praške - in fajn jst sploh ne vem s čim vse je mali našopan. Ko vprašam očeta, pravi da mali laže?! (ja verjetno!).

Popenim, če ni poskrbljeno za njegovo varnost. Pa vsake toliko mu zatežim, ker prihaja ob nedeljah neprespan (in mora potem v ponedeljek takšen v šolo - vsak drugi vikend).

Da bi pa komplicirala, da je pojedel preveč jajc, al pa da njegovo kolo ni pravilne oblike (asociacija na rokavčke) je pa čist brezveze.

Ko znaš pri sebi postaviti mejo, potem tudi veš pri čem vztrajati, kaj pa zanemariti.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.8.2007 13:08:29   
3jesončki

Otroc pa holesterol, kje si pa to pobrala. 

ja, tudi oni ga že imajo!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.8.2007 13:10:38   
kalbo
Mal pretiravaš pri kompliciranju. Jaz se moram recimo ubadat s takšnimi stvarmi, da pri očetu zboli (mi ne pove), takoj ko pripelje malega nazaj (izgleda OK), po 2h urah pa 40 stopinj vročine?! Potem začne mali razlagati, da je pri ateku že dobil nek sirup, pa praške - in fajn jst sploh ne vem s čim vse je mali našopan. Ko vprašam očeta, pravi da mali laže?! (ja verjetno!).

No vidiš Anonimna...to so resni problemi. Jajca, rokavčki, slačenje spodnjih hlačk ob spanju (problem, ki sta ga mela mojadva) ITD pa ni nikakršna težava.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.8.2007 13:11:12   
kalbo
ja, tudi oni ga že imajo!
,

Pa ne od jajc na uč!!!

(odgovor članu 3jesončki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.8.2007 13:14:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Meni se edino problematično zdi, da ti ne bi povedal če je otrok bolan

Se strinjam.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
20.8.2007 14:24:30   
Dejča
Očitno si ljubosumna, da je tam in da zna tudi oče poskrbeti zanj. Edino, zaradi česar ne kompliciraš, je bolezen - tukaj bi ti moral sporočiti, je pa res, da se lahko tudi pri njem pozdravi (če je le očka pripravljen poskrbeti zanj).
Tako, kot je že nekdo napisal - ali ti njemu raportiraš ves jedilnik in vse sestavine, ki jih je otrok pojedel pri tebi??? user posted image  Res dvomim v to ... Tako tudi on ni dolžan - tudi če ga fila s sladkarijami, ne moreš nič, pa čeprav veš, da mu v veliki meri škodijo.
Preveč se sekiraš zaradi stvari, ki niso takšno zlo, kot predstavljajo tebi. Glede rokavčkov oa le tole - ti gre v nos, da so najbrž njemu bolj pri srcu kot "precenjeni" fredov obroč??? Malo začni razmišljati tudi s svojo glavo o pomembnih stvareh in ne le, kar ti povedo na tečaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.8.2007 18:02:33   
Anonimen
Jaz nimam nekih komentarjev, me pa resnično zanima, zakaj je fredov obroč boljši od rokavčkov??user posted image  Ok dojenčka daš v obroč, ko pa je otrok dovolj velik za rokavčke, zakaj ne??user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
20.8.2007 18:12:04   
Anonimen
ko je z njim pa tudi če zboli, daje to njegova stvar i nda takrat naj mene to ne zanima???

O tem ti je dolžan "poročati".

Za razne rokavčke in druge afnarije pa nimam komentarja. Očitno pogrešaš težave in jih iščeš tam, kjer jih ni user posted image . Vsaj kapitalnih ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?