|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.8.2007 23:20:11   
cuma
Tako, pupe moje,
tudi jaz se poslavljam za danes. Lepo še čvekajte, pa ne predolgo ... da ne boste čisto znucale tipkovnic ... pa se jutri tipkamo!

user posted image  lahko noč!

Cuma

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8401
18.8.2007 23:30:40   
lemavrica
JAz sem tud danes imela problem z desno roko, mi je zgleda user posted image  na živc pritiskal, drugače me pa že kake 14 dni matrata križ in desna noga.
Zdele je začel kolcat, pa ga čutim čist dol med nogami. Ga prepričujem naj počaka do ponedeljka ko morava it iskat še potrdilo za mojga da bo lohka pri porodu. Sej je že nekaj časa od šole ampak sva kar pozabila na to. Bi pa res rada da je zraven pri porodu.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
18.8.2007 23:32:28   
sandra85
nena80 bomo morale zadnji mesec marsikatero user posted image tegobo pretrpetuser posted image ...
vrjamem da ni prijetno-ja, sigurno ti na kak živec pritiska...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 8403
18.8.2007 23:32:59   
sandra85
lahko noč cuma user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8404
18.8.2007 23:33:54   
sandra85
lemavrica, a nista že v šoli dobila potrdilo?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8405
18.8.2007 23:33:56   
lemavrica
Cuma lahko noč in čimlepši spanec.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
18.8.2007 23:35:09   
PBJ
Ravno sem si namakala noge v morski vodi in to tako pašeeeeeeeeeeeeeeee... Če bi bila doma ob morju bi tak noge samo v morje držala...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
18.8.2007 23:35:26   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

lemavrica, a nista že v šoli dobila potrdilo?

Ne pri nas ga je treba it naknadno it plačat in iskat. Sej to je bolj najina nemarnost da ga še nimava, sam kaj ko sva šla vmes na morje, pol sva imela pa miljon opravkov. Me je kar sram da sva to pozabila.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8408
18.8.2007 23:37:00   
sandra85
tianna-sem videla, da si me na forumu kaj potrebujemo za novorojenčka pod temo  termometer spraševala, če imam kako sliko od te dude...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8409
18.8.2007 23:39:09   
PBJ
Koliko pa stane ta duda in kje jo lahko kupiš?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8410
18.8.2007 23:39:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ne pri nas ga je treba it naknadno it PLAČAT in iskat. Sej to je bolj najina nemarnost da ga še nimava, sam kaj ko sva šla vmes na morje, pol sva imela pa miljon opravkov. Me je kar sram da sva to pozabila.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8411
18.8.2007 23:40:19   
sandra85
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165127

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8412
18.8.2007 23:40:57   
PBJ
V Mariboru ni bilo treba nič plačati (dve leti nazaj), Sedaj pa sploh nisva šla, ker še velja staro potrdilo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8413
18.8.2007 23:42:03   
sandra85
cuma,a nisi šla spat?user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
18.8.2007 23:42:12   
nena80
Ja res je in ni panike, vse za naše user posted image , pa tudi če nam po živčkih skačejouser posted image user posted image ,...Sedaj na tak način, pol kasneje, ko odrastejo pa na drugačen načinuser posted image user posted image

Imam pa še 14 dni do PDP in že komaj čakam, da dobim to malo štručko user posted image  v rokeuser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8415
18.8.2007 23:43:28   
lemavrica
V LJ je 16€. Men se zdi neumno to da je za plačat ampak kar se mora se mora. Pa ko bi ga lohka vsaj v sprjemni pisarni porodnišnice dobil nebi blo problema, bi ga že dvignil ko bi me pripeljali ampak da je še malo bolj zoprno ga izdajajo v babiški šoli oz. tm naj bi bila blagajna.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8416
18.8.2007 23:43:43   
PBJ
Sem mislila, da je dražja, ampak mi bomo kar pri navadnem digitalcu ostali, ker z njim tudi ni problem zmeriti temperaturo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
18.8.2007 23:44:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80
že komaj čakam, da dobim to malo štručko user posted image  v rokeuser posted image user posted image

JS TUDI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 8418
18.8.2007 23:46:48   
sandra85
ma midva sva kupila to dudo,ker se nama je fajn zdela user posted image

kako bo user posted image s tem zmerit temperaturo, pa nevem user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8419
18.8.2007 23:47:01   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: nena80
že komaj čakam, da dobim to malo štručko user posted image  v rokeuser posted image user posted image

JS TUDI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest tudi user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8420
18.8.2007 23:49:15   
PBJ
Kaj pa če user posted image  sploh ne bo hotel dude?user posted image user posted image Moj je ni niti po razno. (ima po mami).
Sedaj si ogledujem "tvoje" smeške.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
18.8.2007 23:52:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Kaj pa če user posted image  sploh ne bo hotel dude?user posted image user posted image Moj je ni niti po razno. (ima po mami).

sej pravim,da nevem kako mu bom izmerila-če bo šlo al ne...bomo videliuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8422
18.8.2007 23:52:25   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Sedaj si ogledujem "tvoje" smeške.

katere smeške?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8423
18.8.2007 23:55:33   
PBJ
Ja, te, ki jih uporabljaš. Saj si dala link - mislim, da si bila ti..

Ta male že dalj časa poznam.
Ta veliki so pa res dobri.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 18.8.2007 23:56:17 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 8424
19.8.2007 0:01:17   
PBJ
Zdaj pa odhajam pod tuš, potem pa v posteljo noge gor držat (da bo voda dol teklauser posted image ) in spat.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?