Pikabu
|
Šele danes sem vsa tale sporočila lahko prebrala, prej sem vedno tako jokala zraven, da niti nisem vedela, kaj berem. Vidim, da vse doživljamo kar podobno. Mene je pa kasneje treščilo, glede na to, da mi je plodek tako padel ven, če bi se videlo, katerega spola je bil otroček. Ful me je žrlo, da bi vprašala, pa sem si rekla, da bodo gotovo mislili, da sem nora, tako da ta vprašanje ostaja. Zdaj je naš mali angelček. Poigravam se pa z imenom Rudi. Enkrat mi je en prijatelj, ko sem bila v drugi situaciji predlagal to ime, ker nosi lepo sporočilo: Resnično Upanje Daje Izhod. Ta prijatelj je žal že umrl, veliko premlad, veliko prezgodaj. Ko sem razmišljala o tem imenu, sem si rekla, da se mi gotovo smeje z nebes dol, smeje, ker se s tem počasi pobiram. A veste, kaj mi je zanimivo? Danes sem klicala osebno zdravnico, pa še h G sem se naročila. Kako so vsi utihnili, ko sem povedala, da sem imela SS. Je bila pa za naročanje pri G ena res prijazna sestra. Sem prosila, če mi lahko da tak dan, ko bo zagotovo delala moja G. Zdaj sem namreč imela kar nekaj težav, pa vsakič je bil drug zdravnik in tokrat res želim priti k njej, pa mi je dala telefonsko direktno v ambulanto, da tisti dan pokličem, če dela, pa obljubila, da ne bom imela težav s prenaročanjem, če je ne bo. Vsaj to mi je v tolažbo. Se pa trenutno v sebi najbolj borim s tem, kdaj znova poskusiti. Ne bom razlagala vsega, kaj bluzim s svoji glavi in kakšne "zahteve" vse imam. Po eni strani bi rada počakala vsaj do junija, julija, po drugi si pa tako želim biti spet, da ne vem, če ne bi takoj, ko minejo ti trije meseci. Se mi zdi, da ravno zaradi tega, ker tako tuhtam, kdaj bi se spet lahko to zgodilo, ne dobim tiste odrešitve. Druače imam pa tudi jaz hude monologe v svoji glavi. Hvala vam punce za vso podporo, veliko lažje je z vami tole preživljati. Ta teden si bom vzela, da si odpočijem, sem tudi sama doma, brez otrok, danes sem si res privoščila dolg spanec, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje tako dolgo spala. Veliko poguma vsem, pa tistim, ki že lahko delate na , želim čim prej .