metuLJchy
|
na nek način je fajn da se med sabo spoznamo te punce, ki se dalj časa že matramo...da si malo vzpodbude damo..vsaka ima svojo zgodbo in vsaka ve koliko moči in optizizma je potrebno včasih...pri meni so bile zdaj eno leto prisotne zelo neredne menstruacije (ciklusi od 21 do 90 dni!) - baje zaradi hormonskih težav...2 ciklusa sta bila zdaj normalna, pa danes me spet na špika...tako da za začetek mi je že to napredek....punce, nam bo uspelo! Sem že na eni drugi temi (da vidimo če pozitivne misli delujejo) danes ta tekst napisala, a ga bom še sem nalepila...namreč...prejšnji teden sem v eni manjši krizici, ko se mi jezdelo da stavri ne gredo v pravo smer (smer moje sanje) dobila listek s tem tekstom...meni je pomagal, da sem spet moči dobila, morda bo še kateri... Če je bil kdaj čas, v katerem bi si upali nekaj spremeniti, narediti nekaj, kar bi bilo res vredno narediti, je ta čas prišel sedaj. Ne zaradi kakšnega velikega, neizogibnega razloga, ampak zaradi nemira v srcu, zaradi nečesa, kar predstavlja aspiracijo, kar so vaše sanje. To dolgujete sami sebi, da bi vaši dnevi tukaj šteli. Zabavajte se. Kopljite globoko. Pretegnite se. Sanjajte veliko. Stvari, ki so kaj vredne, le težko dobimo na lahek način. Seveda bodo dobri dnevi. Bodo pa tudi slabi. Bodo dnevi, ko se boste želeli obrniti nazaj, spakirati in vse skupaj odpovedati. Taki časi pridejo z namenom, da vam povedo, da vztrajajte in se ne bojte učiti in rasti. Vztrajajte. Ker z idejo, odločnostjo in pravim orodjem lahko dosežete čudovite stvari. Pustite, da vas instinkti, intelekti in srce vodijo. Zaupajte. Verjemite v moč človekovega mišljenja, v moč stvari, ki resnično nekaj pomenijo, verjemite v težko delo, v smeh in upanje, v besede “ljubim te”, v prijatelje, v vse stvari, ki vam bodo to leto prečkale poti. Začetek novega prinese upanje na nekaj večjega. Vse je mogoče. Obstajate samo en vi. In določene poti boste dosegli samo enkrat. Živite svoje sanje!
|