|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
3.8.2007 7:11:49   
Tanyka
user posted image

No, da še jaz kaj napišem, da pripomorem k temu, da bo ob jutranji kavici kaj za bratuser posted image .

Goda 13- kaj ste napisali v vabilo in kako izgleda?user posted image
Lahko pošlješ na moj mail, če ni unikatuser posted image -prosim.

Beba- upam, da se čimprej pozdravite in 100% uživate na dopustuuser posted image .

Sončnica-user posted image  , da že uporabljate kahlicouser posted image .Meni še na misel ni prišlo, da jo potegnem iz podstrešjauser posted image .
Malo kasneje...

Lampica- a ti pa že delašuser posted image .Ja kaj čemo leto je skoraj na okrog in tudi to spada zravenuser posted image .Meni je tudi že potekla porodniška 17.7 in  si grem ravno danes rihtat papirje na borzo, ker (kot sem sem že pisala) sem namreč zaradi nosečnosti ostala brez zaposlitve, tako kot marsikatera druga, ki je delala v istem domu kot jazuser posted image .So v vodstvu več ali manj samiuser posted image user posted image user posted image .No tudi to je žalostno, še huje kot če bi morala sedaj v službouser posted image .
Sem pa že poslala nekaj prošenj in upam, da se čimprej najde delo tudi zameuser posted image .

Slike bodo-mogoče še danesuser posted image user posted image user posted image .Sem jih včeraj komaj zmetala na računalnikuser posted image .Sploh ne pridem kaj dosti več zraven.Naš Rene že leta ne samo hodi.Ga moram nonstop imet na očeh, ker sem kot vas večina tudi jaz skoraj cele dneve sama z malima.Tudi če je ati doma ima še kaj za postorit-sedaj ravno dokončuje tobogan, gugalnico in vrtno hiško za maladva............. in to je to.....................Na koncu pa sem zvečer utrujene ko 100user posted image user posted image .Padem v posteljo kot snopuser posted image .

Še malo o Reneju..........

zobki..........še vedno 6
hodi......že
plenička.......še vednouser posted image
pošlje lubčka,pokaže papa,lučko, najraje zaliva rožice, jezi sestrco,............
.................
Reče.......baba,ata, deda,Lala(Lara),........................
No še marsikaj  MAMA pa samo takrat ko kaj izsiljujeuser posted image user posted image .

Bi bil čas, da se res enkrat dobimo, da vidimo kakšen rovs bi biluser posted image user posted image user posted image
So že res pravi divjakeciuser posted image

No sedaj pa bo dovolj, da ne bom preveč dolgovezla pa se mučila ve pa ne boste brale, ker vam enostavno ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa

slike sledijo........................

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.8.2007 7:40:34   
lampica
Ojla!

Pa je spt dan naokoli in jaz v službi. Ampak samo še danes potem pa teden dni dopusta. Joj kako se že veselim.

Vabila-mi smo jih imeli. Če katera rabi vzorec ji lahk pošljem na ZS.

Goda potem je bilo fino prvi dan v službi?

Beba upam, da vam uspe iti na dopust. Jz verjetno z bolnim otrokom ne bi šla. Al pa tud. Ne vem.

No gerem iskat delo!

lp

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.8.2007 10:53:19   
Tanyka
No pa bom imela danes malo več časa za rr, ko zunaj dežujeuser posted image

Lampica-se priporočam za vzorec vabila-hvalauser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.8.2007 14:49:42   
Tanyka
Ja kje pa ste???????????????user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.8.2007 15:13:58   
Tanyka
V vodi samo pod pogojem, da me kdo držiuser posted image

user posted image

Med kamenčki je boljše kot v vodiuser posted image

user posted image

Igralauser posted image

user posted image

Več kasneje, ker me ful zajuser posted image user posted image user posted image
Ne gre pa ne greuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.8.2007 21:51:29   
beba76
Najprej novica dneva: naša Tia HODIIIIIIIIIII!!!! Se sama dvigne in pride par metrov. Najraje če jo kje na drugi strani kdo čaka. Saj to pomeni, da hodi, ali?user posted image user posted image
Tako da je izpolnila vse pogoje in lahko gre z nami na morje - sem se hecala, da če se ne bo plazila ali hodila, bo ostala doma. Punca je stvar vzela resno user posted image user posted image

TANYKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepe slikice! Upam, da bomo tudi mi uživali. No, je kar precej od vremena odvisno...

Grem pod tuš in malo zadremat, ker ob 1. krenemo. Ja, do bolj malo dremanja očitno.

Pridne bodite in pišite kaj, da bom mela kaj za prebrat čez dva tedna, ko se vrnem. Pridemo 19. naslednji dan pa gremo po psička in pol bo malo manj časa za RR. Sem pa pogumna - poleg 4 otrok še pes user posted image

Grem...pa-pa user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.8.2007 22:21:36   
Tanyka
Beba-uživajte in user posted image user posted image user posted image  Tii za prve korakeuser posted image

user posted image

Nič grem vodoravno.Vzrok-utrujenostuser posted image

Lahko noč

user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.8.2007 22:23:34   
Tanyka

Rojstni datumi naših palčkov in palčic user posted image

user posted image

TIASHA 77 - 28.07.    Zoja
    LAMPICA -
    SONČNICA 13 - 13.08.  Nik
    BAMBINA- 14.08.  Maša
    GODA 13 - 17.08. Kimi
    S@NTA -   17.08.  Viki
    BEBA 76 - 31.08. Tia
    TODI - 01.09. Loti
    TANYKA - 03.09. Rene

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.8.2007 22:24:47   
Tanyka
Da ne boste pozabljale na rojstne dneveuser posted image user posted image user posted image

Loti (za nazajuser posted imagein Rene vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.8.2007 22:49:40   
beba76
RENE, vse naj, naj...user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.8.2007 22:55:48   
Tanyka
Hvala, hvala.........to sem čakala sedaj pa gremuser posted image user posted image user posted image
Ti še ne spiš-polna pričakovanjauser posted image

Idi zaj ateja malo pocartatuser posted image

Nočko

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
5.8.2007 15:01:47   
Tanyka
No punce, kaj je sedaj z vami, kje pa ste??????????
Vse na dopustu??Na rr pa na tretji straniuser posted image user posted image user posted image
Javite se kajuser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
5.8.2007 16:06:59   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Najprej novica dneva: naša Tia HODIIIIIIIIIII!!!! Se sama dvigne in pride par metrov. Najraje če jo kje na drugi strani kdo čaka. Saj to pomeni, da hodi, ali?user posted image user posted image
Tako da je izpolnila vse pogoje in lahko gre z nami na morje - sem se hecala, da če se ne bo plazila ali hodila, bo ostala doma. Punca je stvar vzela resno user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za t,Tio!
Ja ona že ve, da pri "tastarih" se nikol ne ve kdaj mislijo resno, kdaj pa neuser posted image .

je pa zadnje čase res zatišje tu gor!
tud jaz ne morem bit tolk tukaj kot po navadi-zdaj navajava Nika, da bi spal v svoji posteljici in ga ponoči ne vzamem več ven (razen-če se zbudi-okoli štirih, mu dam za jest potem pa takoj nazaj), tako, da grem zaradi moje utrujenosti kar z njim spat, da mu ponoči lahko pojem.
upam, da mi uspe predenj bom šla delat.

Tanika-ful lepe slike!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
6.8.2007 15:50:39   
sončnica13
Ja babe kaj je z vami???
Smo na tretjo stran padleuser posted image
No jaz se pripravljam, da greva z malim na teren, ker morava nekaj za user posted image kupit, ker ima v sredo r. dan-pa sloh ne vem kaj bi mu kupila-mu nič kaj ne manjka-pameti pa ne prodajajouser posted image user posted image user posted image .

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2614
6.8.2007 19:32:21   
tiasha77
Beba76 - čestitke Tii za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
7.8.2007 14:58:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.8.2007 17:42:04   
sončnica13
o bambina!

Kako ste se pa dosedaj imeli?

user posted image user posted image user posted image za mašine korake in za zobek!
zvečer ne vem, če bom imela čas bit tukaj, zato ti že zdaj želim, da uživate še preostali dopust.

jaz pa trenutno pečem piškote, na Nika pa pazijo nečakinje, zato imam čas vsake toliko časa prit mal na rr pogledatuser posted image .  Zvečer pa jih bomo najbrž _če se mi bo dalouser posted image - še s čokoladnim prelivom okrasil.

Vam moram še to napisat-danes je tašča prvič pazila na Nika-sva se kar na hitro odločila, da ga lahko peljeva k njej, ker sva šla po nakupih za "žur". In, ko jo je user posted image poklical ter vprašal, če bi ga lahko popazila med tem časom je rekla, da z veseljem, če ga ji zaupava-zmeraj mora imet neke bedne komentarje- če bi bla jaz sama ga ne bi peljala, tako je pa user posted image bil bolj zato, da ga peljeva, da bova bolj v miru nakupila.
sem bila pa pol še jest "mal" nesramna in sem jo vprašala, če mu je dala kaj za pit, pa je rekla, da mu je soseda (se je mogla it koj k sosedi pohvalt, da ga ima v varstvu) ponujala pa ni nič hotu.

No, šibam gledat, če so se piškoti že zasmodiluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.8.2007 23:05:22   
sončnica13
No piškoti so pečeni, okrašeni pa ne-upam, da bodo jutri, če ne bomo z user posted image preveč praznovaluser posted image .
no, mamice, kje ste? Tiste, ki ste na dopustu vam je oproščenouser posted image , kje ste pa ostale?
goda-bom zdaj jaz morala malo čez grič prit pogledat, če si kje zaprtauser posted image user posted image user posted image -te je služba tako okupirala, al te tako utrudi?

bambina-kje si? Si že odšla nazaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2618
8.8.2007 13:07:30   
goda13
Mi imamo končno prvi zob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončnica, me ne okupira služba, pa tut zmatrana nism pretirano, sam kimi zadnje čase ful slabo spi pa grem z njim, pol pa pred njim že spimuser posted image

Zdej sm v službi, pa imam lih mal časa, ker čakam stranko,

Bambina-user posted image user posted image user posted image  maši za nov zob in korake

Tudi naš že kar gre sam

No, se oglasim zvečer

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
8.8.2007 23:06:34   
sončnica13
goda-user posted image user posted image user posted image   Kimiju za 1. zobek in za samostojno korakanje.
Saj on ti je ponavadi spal celo noč, a ne? Na to pa res nisem pomislilauser posted image . Zdaj te pa razumem, ker sem tud jaz imela  te izkušnjeuser posted image , no pa saj se še ne smem hvalit, ker še nismo upeljani. Danes ponoči sicer res ni nič jedel, se je pa zbudil malo čez 2 pa sem mu le malo pela in ga božala pa je čez kake pol ure zaspal nazaj in spal do pol devetih-kar nisem mogla verjet.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
9.8.2007 10:07:19   
lampica
Ojla čvekice!
Ja kje pa ste vse?

Goda je hudo v službi? Ka rni časa več za RR, a ne? Jz te čist razumem. Bravo Kimiju za 1.zobek.

Pa bravo Maši za prve korake!

Sončnica, kdaj pa praznujete?

Mi bomo tudi danes malo praznovali, ko smo na dopustu. Bomo fajn zapil 1.rojstni dan.

Drgač pa mali ful uživa na dopustu, ker se lahko svobodno giba. Ima dost prostora.

No lepo bodite!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2621
9.8.2007 12:59:40   
goda13
Ojla

No, jaz sem za ta teden že končala s službouser posted image user posted image user posted image

Lampica- sem mislila, da bo težje, samo kar gre, ker nisem vsak dan v službi

Se pa vidi, da so nekatere na dopustu, ker ni nič več aktiven naš forumuser posted image , no upam, da bo bolje, ker mi manjka čvekanjeuser posted image

Lep dan

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
9.8.2007 22:36:05   
goda13
jej, jej, jej smo že na tretjo stran padleuser posted image

Moram nas spravit nazaj na prvo, pa tudi če imam samogovoreuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
9.8.2007 22:48:50   
sončnica13
Oj!

Mi praznijemo 13.8., ampak piknik bo pa že to nedeljo-upam, da ne bo ful dežja-sicer to ni problem, ker imamo veliko teraso ampak bi bilo vseen boljš, če bi blo sončno, da bodo lahko otroci zunaj.
Lampica-kje pa si na dopustu?

goda-to je pa fino, da ti ni treba cel teden delat, si tako pridna al kaj?
No pa še to sem se spomnila-sva z nečakinjo zadnič govorile, ki ima ful mozoljev-po obrazu, pa jo ful motijo-normalno, pa sem se spomnila, da lahko tebe za kakšen nasvet prosimuser posted image . V glavnem, zanima jo, s čim bi jih lahko odpravila? Lahko se pride tud pokazat-to bi blo najbrž najbolje, kaj ne?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
9.8.2007 22:52:55   
goda13
ja, kar naj pokliče, pa se bomo zmenili. Zgleda da sem tolk pridna, jauser posted image , je boljše tako kot vsak dan 4 ure

Pol boš imela pa kar naporen vikend s pripravami na rojstni dan. No mene to čaka drugi vikend. Bomo imeli v soboto in v nedeljo praznovanje

Alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.