Tanyka
|
No, da še jaz kaj napišem, da pripomorem k temu, da bo ob jutranji kavici kaj za brat . Goda 13- kaj ste napisali v vabilo in kako izgleda? Lahko pošlješ na moj mail, če ni unikat -prosim. Beba- upam, da se čimprej pozdravite in 100% uživate na dopustu . Sončnica- , da že uporabljate kahlico .Meni še na misel ni prišlo, da jo potegnem iz podstrešja . Malo kasneje... Lampica- a ti pa že delaš .Ja kaj čemo leto je skoraj na okrog in tudi to spada zraven .Meni je tudi že potekla porodniška 17.7 in si grem ravno danes rihtat papirje na borzo, ker (kot sem sem že pisala) sem namreč zaradi nosečnosti ostala brez zaposlitve, tako kot marsikatera druga, ki je delala v istem domu kot jaz .So v vodstvu več ali manj sami .No tudi to je žalostno, še huje kot če bi morala sedaj v službo . Sem pa že poslala nekaj prošenj in upam, da se čimprej najde delo tudi zame . Slike bodo-mogoče še danes .Sem jih včeraj komaj zmetala na računalnik .Sploh ne pridem kaj dosti več zraven.Naš Rene že leta ne samo hodi.Ga moram nonstop imet na očeh, ker sem kot vas večina tudi jaz skoraj cele dneve sama z malima.Tudi če je ati doma ima še kaj za postorit-sedaj ravno dokončuje tobogan, gugalnico in vrtno hiško za maladva............. in to je to.....................Na koncu pa sem zvečer utrujene ko 100 .Padem v posteljo kot snop . Še malo o Reneju.......... zobki..........še vedno 6 hodi......že plenička.......še vedno pošlje lubčka,pokaže papa,lučko, najraje zaliva rožice, jezi sestrco,............ ................. Reče.......baba,ata, deda,Lala(Lara),........................ No še marsikaj MAMA pa samo takrat ko kaj izsiljuje . Bi bil čas, da se res enkrat dobimo, da vidimo kakšen rovs bi bil So že res pravi divjakeci No sedaj pa bo dovolj, da ne bom preveč dolgovezla pa se mučila ve pa ne boste brale, ker vam enostavno ne bo Pa pa slike sledijo........................