bejbika32
|
Iz lastnih izkušenj ti povem, da znajo biti poskusi sexa iz firbca še kje drugje ZELO BOLEČI... Zgodba mojega moža ("dvojček33"-verjetno dostim znana) o isti taki zadevi, ki je zrasla na mojem zeljniku, ker sem jaz hotla potešit firbec in hkrati SEM DOVOLILA tudi njemu, da to poskusi, če hoče (ker sva si bila ravno tako prva spolna partnerja v najstniških letih, sva pa poročena že 11 let in imava dva krasna otroka in zelo lepo živimo...) se je končala tako, da so prišle seveda vse resnice na dan z moje in njegove strani, to pomeni, da sva si vse storjene grehe zaupala, veliko pretrpela in tudi oprostila... ...nisem pa jaz povedala svojih bolečin...med vsem hudim (ko sem jaz seveda šla potešit svoj firbec), ko je mene obsojal, kakšna sem, da so me same laži, itd.,..., da on še ni bil pripravljen, da bi dejansko tudi sam probal, sej firbec ga je matral, ampak ni vedel, če bi meni dovolil,... ...je pa prišel on z RESNICO na dan, da pa je dejansko to tudi sam počel že krepko leto pred mano (sicer v klubih, ki ti nudijo proti plačilu...za kar pa on pravi, da to ni varanje??? Haaalo!)- jaz sem samo 1x, kajti v debati na njegov post so govorili, kot da ga skoz varam - ,...in za desert si je našel še eno lepo gospodično v tujini, ki pa je bila popolnoma zastonj (če odmislim večerjo in vseh koktejlov itd.), pa baje je še prav dobr seksala... Dalo bi se še veliko povedati, bolečin je bilo preveč, veliko solz je bilo pretečenih,...dobra stvar vsega pa je, da midva še vedno drživa skupaj, se ogromno pogovarjava že krepke tri mesece in sva se tudi zelo veliko pogovarjala o skritih željah in potrebah že lansko leto. Ugotovila sva, da sva en drugemu najboljši terapevt in da rasteva. Ljubezen med nama se krepi. Zato pazita, kako se bosta odločila/odločala, človek mora biti zelo zrel za tako početje, pa četudi samo poskusno. Pravila morajo veljati za oba, ne glede na to, kako se odločita. P.S.: Uživajta življenje!
|