|
Britje, again 8.7.2007 4:17:37
|
|
|
|
kaycha
|
spet tema o britju, ja! ampak katerikoli forum berem, pa ceprav je toliko govora o tem, ne najdem odgovora, ki ga potrebujem. in sicer s cim si odstranjujete dlake na int. delih. sama se brijem, ampak se lahko najvec 2x na teden, pa se to me vse pece, dobim mozoljcke, ranice... naslednji dan pa spet vse pika. ce se pa takoj spet obrijem je pa koza zelo vneta, rdeca, pece, srbi in ne naredijo se mi samo majhne ranice, ampak kar velike. probala sem tud dep. kremo za int. predele, ki naj bi bila bolj blaga... bullshit! bi bilo isto, ce je sploh ne bi uporabla... no edin to, da me je koza se cel teden pekla, srbela in sem dobila rdece izpuscaje... da se pol se cel teden nisem mogla brit. nimam nobene ideje vec, razmisljam edino o brazilski depilaciji, ampak ne vem no. mi ni fajn tam pred kr eno se slacit, pa se bilo baje ko 100 tako da to skoraj odpade. a mi lahko katera svetuje, ker sem prepricana, da se zdalec nisem edina s tem problemom...?? mogoce ma katera kake britvice, ki so tako dobre, da ne drazijo koze? jaz imam ponavadi gillette, tisto roza z dvema oz. tremi rezili pa aloevero. zadnjic sem si kupila eno mal vecjo od balee, kao "brivnik", pa je isto. sestra je rekla da naj mogoce probam z mosko britvico, ker oni se morajo tud brit vsak dan in morjo tud pazit na kozo, pa se mocnejse dlake imajo za pobrit. v cem je sploh razlika med mosko in zensko britvico? a so moske boljse, bolje odstranijo dlake in pustijo lepso kozo? se lahko brijes z njimi dnevno po obcutljivi kozi? vidim da sem kar veliko napisala... hvala vsem ki se boste potrudile odgovort
|
|
|