|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.7.2007 7:14:28   
Anonimen
amy, hvala bogu, da je vse OK. Sem spomnim, da je M imel tudi ful slabo kožo 8atopični dermatitis) in ni nič pomagalo skoraj do enega leta.

Zdaj pa je vse OK. Edino paradajza ne sme jesti, ker postane v trenutki cel pikast okrog ust.

Držim pesti, da se bo tudi pri vas vse pomirilo. Tincci tebi in Hani pa tak stiskam pesti, da me že vse bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5451
30.7.2007 7:56:40   
petarda
Jutroooooooooooooooooooouser posted image

Amy upam, da bo vse OK z gosto hranouser posted image ...

Paštetka srečno na pregledu....jaz še kar ne morem verjeti, da lahko vsak čas rodišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že iz mesta....Petardita sem peljala v vrtec, šla v trgovino in nabavila zalogo čistil in dva six packa smilejev, zdaj se bom pa vrgla na pucanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne verjamem pa, da mi bo ratal računalnik ugasnit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5452
30.7.2007 8:14:51   
Anonimen
Paštetka srečno na pregledu....jaz še kar ne morem verjeti, da lahko vsak čas rodiš

Jaz sem pa že iz mesta....Petardita sem peljala v vrtec, šla v trgovino in nabavila zalogo čistil in dva six packa smilejev, zdaj se bom pa vrgla na pucanje
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jutroooooooooooooooooooouser posted image

Amy upam, da bo vse OK z gosto hranouser posted image ...

Paštetka srečno na pregledu....jaz še kar ne morem verjeti, da lahko vsak čas rodišuser posted image user posted image user posted image user posted image   - KAJ PA JE TU SMEŠNEGA user posted image

Jaz sem pa že iz mesta....Petardita sem peljala v vrtec, šla v trgovino in nabavila zalogo čistil in dva six packa smilejev (a samo tak ali pol za fešto?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), zdaj se bom pa vrgla na pucanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne verjamem pa, da mi bo ratal računalnik ugasnit user posted image user posted image user posted image   - boljše da ne

si dobila po mailu mojo novo telefonsko št, da ko te pokličem, da mi dvigneš user posted image .

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5453
30.7.2007 8:21:37   
ada2
dobro jutro!

torej Paštetka - si še v enem kosu....držim pesti (že od včerajuser posted image ).

jaz pa imam danes čistilno akcijo....pa sploh ne vem česa naj se najprej lotim....pa še Adama imam doma, ker ga ne bi rada s temi šivi v vrtec dajala.....ah, bo žeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5454
30.7.2007 8:23:18   
petarda
si dobila po mailu mojo novo telefonsko št, da ko te pokličem, da mi dvigneš

sem dobila, samo se mi je še ni dalo v telefon vreč user posted image , itak pa bom vedla, da če me bo en ob treh ponoči klical, da si ti.user posted image ....

nimam pojma kdaj se bom smilejev prijela...proti večeru enkrat verjetno, ko se bo vse že šajnalo okoli mene user posted image user posted image user posted image

greva zdaj z Ado na en user posted image . Se pridružiš? Preden greš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5455
30.7.2007 8:24:40   
petarda
pa sploh ne vem česa naj se najprej lotim..

Sam predlog.....kopalnica user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5456
30.7.2007 8:25:30   
Anonimen
kavo? Se mi je ne lubi kuhati user posted image . Bom pa pomarančni sok user posted image

U mater saj je že pol devet. Se moram iti počasi porihtati za G user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5457
30.7.2007 8:26:14   
Anonimen
JAz se vedno najprej kuhinje lotim, potem dnevna, sobe in na koncu kopalnica, ko operem tla, da potem še umivalnike spucam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5458
30.7.2007 8:27:39   
petarda
U mater saj je že pol devet. Se moram iti počasi porihtati za G

ti se kar porihtaj, nikol ne veš kaj te čaka user posted image .....

...ne me vprašat, zakaj mi je spet smešno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5459
30.7.2007 8:29:31   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

JAz se vedno najprej kuhinje lotim, potem dnevna, sobe in na koncu kopalnica, ko operem tla, da potem še umivalnike spucam user posted image

Jaz pa vedno začnem v kopalnici, ker me najbolj moti, da je v njej nered.....nikol pa ne vem, če bom do dnevne sploh prišla user posted image ....

torej načrt je tak...kopalnica, kuhinja, spalnica, dnevna, hodnik, okna,...tla in na koncu še umivalnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5460
30.7.2007 8:31:16   
petarda
...sem že spila user posted image , pa mi še ni rit za dvignit user posted image

kje pa je bubi kaj danes? A se ne javlja nič zjutraj? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5461
30.7.2007 8:35:04   
petarda
Nič...odločitev je padla.....

....radio na ful, pa krpo v roke....

.....shake it, shake it baby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se javim okol desetih kak napredujem...edin, če ne bom ful noter padla user posted image user posted image user posted image user posted image  vejš, de user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5462
30.7.2007 8:36:59   
ada2
uuu kako je začeli liti pri nas....

res idealno vreme za pucanjeuser posted image .....

sam kaj ko me vleče sem na čvekuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5463
30.7.2007 8:37:21   
petarda
Se javim okol desetih kak napredujem

Je Ada postavla pavzo ob 11.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajdi...šibamuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5464
30.7.2007 8:39:10   
petarda
sam kaj ko me vleče sem na čvek

EJ!!!!

Bejž pucat, da ne bom jaz sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker če boš tle, bom res mogla PC ugasnit...drgač bom skoz na refresh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5465
30.7.2007 8:41:23   
*bubi*
Joj, kaj sem jaz zamudila.... user posted image

Ne me vprašat za posledicami tele fotke...bubi a ti veš kaj o tem? Nimam pojma, kdaj sem ga to ujela

A ni bilo to, ko je bubi ful plesal = se vrtel? Eh, posledic ni user posted image  Pa takrat se tudi kakega joka ne spomnim user posted image  Je pa zdaj videl to fotko in takoj rekel: padel user posted image

Eh, moram it.... vreme slabo vpliva na bubija. Pridem nazaj.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5466
30.7.2007 8:41:45   
Anonimen
Se javim okol desetih kak napredujem...edin, če ne bom ful noter padla vejš, de

ja pa če ne bo G rekel, da bo kaj vun padlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5467
30.7.2007 8:45:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

sam kaj ko me vleče sem na čvek

EJ!!!!

Bejž pucat, da ne bom jaz sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker če boš tle, bom res mogla PC ugasnit...drgač bom skoz na refresh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kuhinja prihajam!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5468
30.7.2007 9:30:56   
NinaŠ
Paštetka user posted image user posted image  go for it user posted image

Pri pucanju se vam popoldne pridružim user posted image ... ...ne, sam res danes imam namen selekcijo igrač naredit, ker jih imam že čist poln kufar ko gledam da se samo valjajo okrog.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5469
30.7.2007 9:32:00   
NinaŠ
Six pack Bandidosa Ice pa čaka na Mašo oz. Zalo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5470
30.7.2007 10:30:03   
petarda
Ravno tle neki okol računalnika pucam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde...še za eno urco v akcijo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5471
30.7.2007 10:36:49   
Anonimen
Evo mene. Moram ob enih nazaj , ni bilo picamojstra.user posted image

So mi pa naredili Ctg, ki je ravno en rahel popadek zabeležil (do 60 se je dvignil), nakar je user posted image , padel pulz pod 60 jaz pa skoraj v luft. PA je sestra tudi že hitro priletela. zakaj, kako, nimam pojma user posted image

ma zdaj me je pa že fajn strah. Gibi...tako se je umirila, da me je včasih že strah.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 5472
30.7.2007 10:47:43   
petarda
ajde...še za eno urco v akcijo

nič ne bo....mi je v pavzo potegnilo user posted image

sladoled pred sabo pa na RR...to ti je življenje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5473
30.7.2007 10:50:08   
petarda
Ooooo paštetka...si že nazaj....kako misliš, da ga ni bilo? user posted image ....mislim se pa res grejo tukaj nosečnice pred porodom šetatuser posted image

Za gibe naj te ne skrbi....otrok se pred porodom umiri...itak ji je verjetno že čisto tesno v tistem tvojem trebuščku...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5474
30.7.2007 10:59:58   
amy26
ne morem verjeti, da sem bila pridna, ratalo mi je zlikat vse perilouser posted image user posted image , sem pa likala skoraj dve uri.

Mi pa Ela spet štrajka z dojenjem, mal poje pol pa sploh noče se izmika pa smeji, pa sem počakala pol ure in poskusim, spet isto. Pol sem si pa šla nekaj mleka zbrizgat in ji ga na silo dajati po brizgi, srce se mi je trgalo user posted image ko je jokcala vmes, vsakič po cepljenju nima apetita oz. se noče dojiti, že pri Aleksu je bilo isto.

Paštetka, mogoče se je pa bebi res umirila ker čaka da greš roditiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?