|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.7.2007 22:40:13   
dorotea
Super Guppy, velika sta, še malo pa ju boš objela!user posted image
Ja srček, jst ti tud še nisem povedala, da si full lepo sobico uštimala...jaz trenutno iščem baldahin in blago za okol zibke...bi kar sama zašila, če bi imela vzorec.
Danes je pa bil zelo naporen dan...dopoldne sem letala okoli po mestu, na CSD, pa na zavarovalnico...popoldne pa so tu končno montirali okno, jaz sem jim kuhala, zdaj je blo treba vse še spravit...in sem prav crknjena, in sem hkrati srečna, ker mi moj možek tako pomaga in se vsega loti.user posted image
Zdej sva konnčala in si morva mal odpočit. Meni pa glih trebuh trdi, grem po en Magnesol. bodte pridne!
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
27.7.2007 22:54:10   
nana 27
Guppy, lepo je slišat, da sta oba že tako težka in zdrava. Vsak čas boš/bosta imela čast spoznati mala brcavčka. Imata zdaj imeni že dokončno izbrani? Srček, tudi jaz moram pohvaliti tvojo sobico..čisto pozabila user posted image  Super izgleda user posted image  Meni so te nalepke res super, ker so velike in živahnih barv. O otrdevanju pa rajši ne bi...tudi jaz pijem magnesol in iščem najboljše položaje user posted image  ravno zdajle pa izvaja akrobacijeuser posted image  in išče pravi položaj.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6077
27.7.2007 23:10:41   
PBJ
Nana, sem se pozabia zahvaliti za link, od stenskih nalepk. Jaz bi rada samo eno ali dve, še malo večji in nič več, ker že imamo dekorative trakove in bi bilo toliko nalepk prevče kičasto.
Ali ima IKEA tudi kakšne nalepke ??

SRČEK, lepa sobica, samo jaz bi dala druge zavese, ki bi bile v kontekstu z morjem, ali pa enobarvneuser posted image . Ne bit jezna, okusi so različniuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6078
27.7.2007 23:47:17   
nana 27
PBJ, kaj pa tole? (prodajajo jih v BC): http://www.decofun.com/ Lahko jih pa tudi sama ustvariš, če potrebuješ le dve. Mislim, da jih je Guppy sama delala. Sem pa pozabila, na kakšen način, ampak ribici sta izpadli odlično! Veš, da imajo nalepke tudi v Ikei - našla! http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10405/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
28.7.2007 8:54:21   
PBJ
Nana, pa ti si zlatauser posted image .
Te od decofana sem gledala v baby centru, ampak nimajo velikih, ali pa variante plakata, ki ga imajo na spletni strani.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6080
28.7.2007 11:10:53   
lumpa6
guppy bravo za velikanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
28.7.2007 11:34:47   
cuma
Čau!

Se javljam samo na hitro ... moja pupa je zbolela user posted image . Že od včeraj kuha na 40 in ji svečka drži samo 3-4h .. ful boga je, samo poležava, ne more jesti ... user posted image . Danes zjutraj sva jo peljala k dežurnemu in na srečo naletela na njeno P (res je super ta njena zdravnica - jo toplo priporočam primorkam za njihove sončke), ki jo je takoj poslala v laboratorij ... in ugotovila, da je na srečo le viroza. Minilo naj bi v par dneh, upam, da bo res. 

Jaz sem dobro drugače, žal mi je zaradi današnjega srečanja. Če bi bila Ema zdrava, bi prišla. Smo bili že zmenjeni, da gremo danes dopoldan v Lucijo ... Upam, da ste se imele lepo user posted image .

Guppy: čestitke za user posted image user posted image ! Kljub vsem težavam in slabostim, si se super držala in zdaj sta tvoja dojenčka že skoraj pripravljena na "prihod". Bravo mami!!ŠE malo, pa bo!  

Grem Emici izmerit vročino ... potem pa malo počivat, ker ponoči ni bilo spanja - le dežurstvo in hlajenje na vse načine.

Lp Cuma

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
28.7.2007 11:48:38   
dorotea
Boga Emicauser posted image ! Upam, da bo kmalu bolje!user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
28.7.2007 13:28:40   
lumpa6
kje ste vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
28.7.2007 13:48:14   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

kje ste vseuser posted image user posted image user posted image

Lumpa, a prideš ti tudi k nam na mamo pokukat?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
28.7.2007 14:16:02   
Anonimen
Hvala za pohvale za sobico. PBJ, zavese sem iskala kot nora da bi bilo kako morje gor, pa ništa pametnega. Istočasno pa sem še mamo pooblastila za iskanje in je našla te in mi jih je kupila. No, so vsaj barvno usklajene, ker je svetlo plava podlaga res enakega odtenka kot morje, na stropu pa je rumen sonček in zvezdice kot na zavesi. Pa da so zavese kaj fajn drage tudi raje ne komentiram, tako da sem vesela da jih je mami kupilauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem se prej dobila s Sandro, super punca, tudi sestra njena je prišla za družbo zraven. Pa peljala me je in krog z avtom, pa vidim da se je naučila vozituser posted image . Brez komentarja, da je naredila danes že kakšne prekršekuser posted image user posted image user posted image  (saj ne bo zamerila, ker ima smisel za humoruser posted image ). Prav lep trebušček ima, pa srečnica se še zredila nič ni. Spet ena tistih, ki bodo šle ravne kot pred user posted image  domov že iz porodnišnice. Pa jutri lepo piknikujteuser posted image .
Škoda Cuma da te ni bilo, ker je blo res fajn, samo vroče kot v samem peklu. Drug teden pa resno srečanje vseh, če ne pridem po vsako posebaj na domuser posted image .

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6086
28.7.2007 14:26:08   
lumpa6
ašun ja vsakdan pridem da vidim kako steuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
28.7.2007 14:39:06   
ašun
Lumpa lepo.
Kako si? Danes imam jaz nekaj čudno nizek pritisk. Se mi skoz nekaj v glavi vrti. Bom šla še eno kavo spit.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6088
28.7.2007 16:26:30   
lumpa6
ja jaz pa previsokega, kako ga naj znižam k samo z ležanjemuser posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6089
28.7.2007 16:38:16   
ašun
Sej ne vem, kje naj zdaj čvekam z tabo Lumpauser posted image

Sem zraven diskoteke Lipa...bivše.

Iz kje si pa ti?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6090
28.7.2007 16:42:09   
lumpa6
iz lj

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
28.7.2007 16:44:45   
ašun
Sem mislila, da si iz pirnič. Midva sva se sem preselila in ne poznam veliko ljudi. Je kar bedno.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
28.7.2007 16:48:08   
lumpa6
j atam je veliko mojih sorodnikou skor vsak tadrug , moja mami ima 9 bratou in sestra, tako da jih nemoreš zgrešit, pol mam pa jas gor še kolegico petač tatjano ki pričakuje 5 otroka njen mož pa je mihevčeu miha

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
28.7.2007 16:50:14   
lumpa6
a greš kdaj do bazena na štirno, ki je dol ob savi

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6094
28.7.2007 16:52:24   
ašun
Ma saj bom s časoma spoznala folk. V pirniče imam preseljeno kolegico, ki tudi pričakuje septembra, pa sošolka iz srednje je tu doma. Saj mi kmalu ne bo več dolgčasuser posted image , še mesec in pol, pa bom polno zasedena.user posted image user posted image user posted image  Komaj že čakam, da spoznam tega škratka, ki se mi preteguje v trebuhu.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6095
28.7.2007 16:53:20   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

a greš kdaj do bazena na štirno, ki je dol ob savi

Sej sploh ne vem, kje je to. Bom mogla še malo raziskatuser posted image  Bom pol z vozičkom vse obletala.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6096
28.7.2007 17:02:45   
lumpa6
ja to bo prav lep sprehoh , pa še avtou tam ni sam redki traktorji

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
28.7.2007 17:05:03   
lumpa6
jaz svoje mulčke kdaj tja peljem povečini zjutraj da se mal ohladijo, k še ni toliko ljudi, pa še voda je čista , to je naravni izvir tople vode moraš starejše ljudi vprašat oni vedo zanj, 

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
28.7.2007 17:09:35   
ašun
Pa kje približno je to. Tam pod Mihovcem, pod trgovino ali tu višje?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
28.7.2007 17:17:53   
lumpa6
pr mihovcu zaviješ na polje to je levo dol po klancu nato se držiš desno do zadnje hiše in greš čez polje proti savi tam vodi samo ena cesta, raje kolovoz in prideš tocno pred bazen je tak manjši popoln za otroke 

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?