|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
25.7.2007 11:11:44   
tejč
Čakmo, da se Majchi zbudi in bo povedala kateri pub ima čez.user posted image
Ma, ne vem, jaz vem tam samo za London pub.. Ampak ne vem, če je to to...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 626
25.7.2007 13:16:07   
Majchi
Ups, sem zakurla s temle srečanjem, pa šla user posted image .
Sva z Lano vstale že ob 8ih, pa sva šle še z eno kolegico, ki ima 1 mesec staro dojenčico na kavico v 2 km oddaljeno slaščičarno, da sva še mal riti razmigale. Nazaj grede je bil pa itak že vik in krik, tko da smo mal hitel.
Potem sem pa še nekak kosilo skuhala, moj je prišel domov, pojedel, zabaval Lano, da sem še jaz pojedla, zdej je pa od utrujenosti zaspala in upam, da vsaj za eno uro, da jaz hitr mal rr počekiram in da vsaj kastrole v stroj pospravim.

Ja, rana ura-zlata ura je tud moj moto, čeprov včasih, če je Lana pri volji, tudi jaz z njo potegnem do 11ih.
Drugače pa raje vstanem in sem do 11ih že nazaj iz sprehoda, ona pa v vozičku še mal pančka in mal brunda.
To je tud razlog, da sem rekla ob 9ih (tud naša včasih takrat še spi), ker je po 11 že tok vroče, da se jaz skrijem. Če pa vztrajate za kasneje, pa se prilagodim.

V glavnem, ko iz trzinske hitre ceste zavijete v IOC Trzin, greste prvo ulico desno (pred stekleno piramido). Po 100m boste na svoji levi zagledale London pub (Rogljiček, tam zraven je Mami d.o.o. za servis tvojga vozička), ve pa se peljete po tej ulici kar še naravnost do konca in na desni strani boste videle par lokalčkov. Ta zadnji v tej ulici je naš (tik pred firmo Kalcer). Zunaj so odprte Laško marele, imenuje pa se Fet bar. Torej v cono, prva desno in do konca, na desni strani je lokalček (ta zadnji).
Če bo oblačno oz.kaj hladneje, se lahko dobimo tud kasneje. V primeru dežja je pa bolje, da najdemo kaj drugega, ker je res majhen, pa še kadijo noter.

Anči, tel.št. ti pošljem, ti pa le pokliči.

Tejč, ti pa si pridna!user posted image  Men so taki dnevi, ko mi rata velik postorit, najboljši. Imam vsaj občutek, da sem koristna.

Uf, Lana še kar pančka. Grem hitr posodo pospravt.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.7.2007 13:31:30   
tejč
Sem glih iz Trzina...user posted image
Majchi, jz sem pa že misla, da mate London pub...Hehehe, tam bi pa blo pivce...user posted image

JAz vztrajam za jutranjo uro.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.7.2007 14:27:46   
Majchi
Tejč, sorry, sem čist prepozno vidla, da boš v Trzinu. Če bi prej vidla, bi se organizirala user posted image . No, če boš pa še kdaj, pa me le poklič, jaz ful rada na kavice hodim.
Jaz hodim h kozmetičarki v Kamnik na tvoj konec, pa potem večkrat nate pomislim, da bi na kakšno kavico skočile. Sam fora je v tem, da grem tja vedno brez Lane in pol se mi tok domov mudi.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.7.2007 14:30:51   
Majchi
London pub? Joj punce, ne preveč pričakovat. Naš lokalček je precej manjši, poleg tega tudi precej manj obiskan. Pa glede na to, da sva s sestro najemnice, marsičesa ne moreva spremenit, čeprov bi rade. Določene stvari so pač stvar lastnika.
Se pa ne bi branla kakšnega orng lokala a la London pubuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.7.2007 14:47:20   
tejč
Ej, Majchi, ni panike, saj nič ne pričakujemo. VAžno, da se srečamo/spoznamo in da vidmo naše sončke, kafič je čist nepomembnega pomena. Sicer  pa mora imet previjalnico, dojilnico, nekadilski plac, pisanih barv, otroški kotiček...lalalalalalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A res? V Kamnik hodiš? Kam pa? H keri? Dej se kdaj oglasi, no, saj veš, kje so ti tanovi bloki pisani, na Ljubljanski cesti....

V Trzinu sem bla s kolegico, sva šli v ModoM za mojga po srajco, sem eno fuuuuuuuuuuul lepo vzela, barva:pistacija. Noro!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.7.2007 15:15:11   
felicia
dejte mi punce povedat koliko spijejo tekočine vaši otroc?

moj mali se je odstavil od zize in zdej bo treba čaj ali vodo uvest pa mi kar ne rata sploh noče pit ampak ko je žeje začne joka in jaz mislim da je lačen in mu naeredim mlek on pa spije sam par požirkov in konec po tem sklepam da je žejen.

kaj nj naredim? sem pa probala različne cuclje aventove in nukove?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.7.2007 15:21:00   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Sicer  pa mora imet previjalnico, dojilnico, nekadilski plac, pisanih barv, otroški kotiček...

Ja no Majchi, če ima to zgoraj našteto bo za silo tudi tvoj lokalček ok. user posted image  user posted image
Dej ga nehi no sračkat. Važno, da se vidimo!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.7.2007 16:25:53   
Majchi
Uf, babnce zahtevne...user posted image ! Se odkupim s sladoledomuser posted image !

Sem bla ravnokar v lokalu. Sem šla po dolgem cajtu jaz mal smene pregledat, če vse štima, pa neki printat, pa zaloge, v glavnem sem mogla vsaj pol ure za računalnikom stat - seveda z objokano Lano na rami user posted image . Ej, tok je zahtevna. Tud pol ure nimamuser posted image . Ampak sem pa mojster v tem, kaj vse naredit z dojenčkom v roki.
Evo, joka. Grem jo pikico potolažit. Tok je zaspana, ampak spat pa ne.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.7.2007 16:48:09   
juniorka
ta forumuser posted image  sem tako jezna!
sem celo stran napisala, pa me odjavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdaj pa ne morem več vsega, ker me preveč boli- sem bla včeraj 6 ur na urgenci- ušesa, pa na kirurgiji- so mi limfni vozel na vratu izrezali, ker je začel rasti po 15 letihuser posted image  Sem v povojih..

Se mogoče jutri kaj javim, samo to- naš Nel se ful rad igra z žogo! Ostalo kot pri Anči user posted image , spanje itd.
Lepo se imejte

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.7.2007 7:16:09   
tejč
Oj,
da vas malo zmotiviram: kuhna se šajna! Izpod krpe Mr. Muscolo kitchen.

Maša je spala do zdle. Super!  Preživela je vse tresenje posteljice njene sestrice in njenih zvedavih glasnih vprašanj v spalnici, kričanja in teženja kaj vse ne bo jedla in oblekla.... Bravo, Maša, drugin otroci so res trpežni!

No, zdaj pa že kliče za dojit in pol cote oprat in ven!
LP

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.7.2007 10:16:34   
rogljicek
Jutro majčice user posted image
Danes Reya neverjetno veliko kaka, blato je pa sluzasto. Ali je imela katera že podoben primer? Ne vem kaj naj bi ti bilo, naj me skrbi? Al je mogočw, ker sem včer pojedla malo preveč svežega sadja in zelenjave?!

Ok, če ste res vse za tako zgodnjo uro v ponedeljek, pa menda tudi midve narediva izjemo in vstaneva malo prej. Majci, ti si tole pot opisovala iz Lj strani predvidevam. Kako pa, če prideš iz Gorenjske? Jaz namreč nisem ravno domača v vašem koncu.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.7.2007 12:39:59   
felicia
Oj

rogljicek- glede blata ne vem ker se nisem imela takega primera je pa mali pri nas začel kakat enkrat na dan pa take zelenkaste barve ampak verjetno od aptamila

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.7.2007 13:05:35   
tejč
Tale sluz v blatu je dokaj nenevarna in pogosta. JAz se spomnim pri taprvi sem tud razmišljala, kaj to je, pa izgleda, da prebavila dozorevajo in se vse spreminja, tudi blato. Pri nas ima Maša zelenkasto blato, kadar jo napenja in ima krče. Je pa imela taprva pri skoraj enem letu zelen drek in so sumili na alergijo na kravje mleko. Ampak potem ni bilo nič iz tega.
MAlo se lahko blato spreminja (barva) tudi glede na to, kaj mama poje, če doji. Nič panike, Rogljiček...Vsaj po moje...

Pa še to, Maša je tudi začela manjkrat na dan ali pa sploh v celem dnevu nič- kakat, pa ni panike. To je normalno. Ampak, ko ga pa spoha, je pa oreeeeeng vse čez in čez.user posted image  Danes še čakamo pošiljko...user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.7.2007 13:14:18   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Jutro majčice user posted image
Danes Reya neverjetno veliko kaka, blato je pa sluzasto. Ali je imela katera že podoben primer? Ne vem kaj naj bi ti bilo, naj me skrbi? Al je mogočw, ker sem včer pojedla malo preveč svežega sadja in zelenjave?!

Griša je takole kakal ravno, ko sva bila v bolnici... obilno in sluzasto. Pa so vzeli vzorec in je vse bp.

Pri nas drugače še vedno vsake toliko kakšen stresek doživimo. Predvčerajšnjim je npr. bruhal v loku, je bilo ful grozno videt revčka. Pa bi se naj po besedah zdravnice samo prenajedel. Je pa res, da ga ful pristavljam, ker sem imela malo mleka, zdaj pa imam spet polne zize. user posted image Torej jemo spet na 3 ure in vsi smo zadovoljni.

Zadnjič je padel en predlog, da bi imele eno srečanje nekje vmes med Štajersko in Lj. Jaz sem takoj za user posted image user posted image user posted image
Ej, tiste zaposlene... a ste dobile regres. Mene hoče direktor očitno nategniti, pravi, da mi bi regres izplačal, ko bom koristila LD. Ampak kolikor jaz vem, rok izplačila ni vezan na datum koriščenja dopusta, celotnega bi moral izplačati do 1. julija. A drži?

Joj, pa z mami sva se skregali. Jaz sem totalno na psu z živci, ona pa dobronamerno stalno deli neke nasvete, sprašuje zakaj ne naredim tako, a ne bi bilo bolje tako, jaz bi pa na tvojem mestu tako... Saj v bistvu samo dobro želi, samo meni se bo zrolalo user posted image user posted image user posted image Pa sem ji rekla, naj me neha vsakih 5 minut komandirati, ona pa murko, pa je šla brez besed...

Eh..

Pridne bodite!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.7.2007 13:18:15   
tejč
Živjo, bAMBINA, večkrat mislim na vas.

Boga, verjamem, da si vsa živčna...Poskušaj mami na lep način povedati, naj te razume, v kakšnbem stanju si.

Jaz sem takoj za srečanje nekje med LJ in Štajersko, ker ve, reve, vedno izvisite...Kje pa? Kdaj predlagate?
No, v ponedeljek ne, ker so dobimo pri Majchi... Pa kak drug dan???

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.7.2007 14:54:28   
ancka1
Oj!

Tevž ima tudi ves čas bolj zelenkasto blato. Baje to ni nič narobe, malo od napenjanja malo od adaptiranega mleka. Mislim, da tudi zaradi sluzi še ni potrebno delati panike. Če se pa stanje ne bo v parih dneh izboljšalo pa pokliči pediatra/njo in ti bodo znali svetovat. user posted image

BAMBINA_ v takšnih situacijah še pogosteje pride do konfliktov, ker je celotno ozračje naelektreno. Vsak moram malo popustiti, je pa to težko. Super za dojenje!!! user posted image  Vse lepo za naprej vam želim!

Meni ga pa Tevžek malo svira zadnje dni. Ko grem banjico in pa flaško pripravit tuli kot grešna duša, ko ga za 5 minut v košek položim. Po najinem ritualu je danes končno ob dveh zaspal, jaz sem pa hitro posodo iz pomivalca zložila, skuhala kosilo (btw, da se vam malo sline pocedijo-gratinirani širkoi rezanci s popečenim pršutom, mozzarelo in parmezanom....seveda z veliko mediteranskimi začimbami-njami!!!) No saj, vsa natempirana se vrtim takole vsak dan, potem pa prideta ta velika mulca vsakič k mizi in seveda nista lačna ali pa jima ni dobro. MEŠA SE MI OD TE NEJEVOLJE!!!

No toliko na hitro. Grem likat, da potem omagam. user posted image  Ampak, za večerni tek mi pa še vedno ostane energija. user posted image

LP vsem!!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 642
26.7.2007 16:58:27   
Cappy96
Ojla!

Majchi, tud naša Lana je ena neumorna punca z ogromno energije, ki je skoraj cel dan budna (razen tiste dni, ko po zdravstvenih domovih hodiva- imava namreč fizioterapijo, al pa če se vozi v avtu- sam skoz jo pa tud ne morem furat okol), pa je vmes že ful sitna in s čist majhnimi očkami, zaspat pa ne za več kot par minut. Cel dan jo je treba animirat, pa vmes še ene dve "ta sitne" runde užge, kakšen dan jo pa še krčki matrajo user posted image .  Ko to mine, je pa spet vsa nasmejana in zgovorna. Takrat pa pozabim, da čez dan za mene pač ni počitka!user posted image  
Se moram naučiti nositi sling- matr, sem očitno tolk štorasta user posted image , da je nekako ne spravim notri- nogice in telo še grejo, kam pa z glavo ?! 
K sreči pa zaenkrat ponoči lepo spi. Zaspi tam nekje med 22 in 23, pa tud mal kasneje, potem pa do štirih, petih, pa tud do šestih potegne. Se malo naje in spi še do 9. V vozičku najbolj uživa ob opazovanju dreves- ma tooolkšne oči, kot 5 kovačev!

Jutri se pa po 10 dneh odsotnosti vrne moj user posted image . Me prav zanima, kaj bo rekel, kolk se je naša pikica spremenila v tem času.

Ancka1- user posted image za tek.... dobra si. Mmmmm, pa kolk fajn kosilo si naredila. Jst sem pa dons jedla slivove cmoke in kompot. Mi spet ni treba kuhat, k sem šla z Lano kar domov k mami, k mojga ni. Pa še fajn je, ko lahko v miru jem, medtem ko tamalo pazi babi. Moram kakšno kilo gor dobit. Moj pravi, da bo Lana kmal težja od mene. Pa še teh 10 dni mi je hitreje minilo. 

Jst pa v ponedeljek zjutraj peljem avto na servis, tko da upam, da vas bom pa ob kakšnem naslednjem srečanju spoznala.

Lp

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
27.7.2007 9:43:51   
tejč
Živjo,
Maša je tud kar naprej budna, rabi sicer nekaj zabave, ampak jaz jo včasih kar mal pustim, da lahko vsaj kaj naredim...
V hladilniku sem imela ful zelenjave in sem pripravila enolončnico zase, ker sem že zdajle lačna za umret. Zdaj breskev, ob 12.00 pa enolončnico, njaami. Za večerjo, ko prideta še tati in Ajša, pa bo pečena bučka s sirovim andevom in začimbami-to obožujemo.

Eh, sama hrana mi gre po glavi, se ne čudim, se mi vidi na 100 km!user posted image

Včeraj sem bila sama z Mašo in Ajšo celo popoldne v Arboretumu. Kako je Ajša pridno hodila, ej! Maša pa malo spala, malo tečnarila. Ima mogoče še katera letno karto za Arboretum? LAhko pa se kdaj tudi tam dobimo, je tok fino za sprehodek.

Men se pa dons ne da ven. Pride kak dan, ko sem še ob tej uri doma, pa saj ne morem verjet.

LP

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 644
27.7.2007 14:13:31   
rožica81
Živjo!

Punce, dobre ste, da tkole kuhate, laufate, pospravljate... user posted image  user posted image  user posted image  Jaz še vedno živim od polente, riža in podobnih zadev, me pa ful pobira - prvič v življenje nisem vesela, da hujšam user posted image  user posted image  Nace je alergičen na čokolado in mleko, tako da to dvoje do nadaljnega lahko samo na daleč gledam. Zdej moram pa v lekarno po kak nadomestek, da vsaj malo kalcija zaužijem. Sicer sva imela danes posvetovalnico, pa so ga zmerili 66,5 cm, tehta pa nekaj več kot 6,5 kg. Pa še cepljen je bil sonček moj. Od takrat pa je bil čist zbegan, ves čas je jokal, no sedaj je pa končno zaspal.

Za Bohinj smo dobili apartma user posted image  user posted image  Še sreča, da je bilo kaj frej, ker smo se ful pozno spomnili. Res komaj čakam, da gremo še malo uživat user posted image

Lep pozdrav vsem, rožica user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 645
27.7.2007 15:33:43   
Majchi
Ojla punce!

Mi imamo pa rdečo ritko user posted image . A je možno, da je otroško blato lahko agresivno zaradi hrane, ki jo jaz pojem?
Sploh mi ni jasno. Previjam jo non-stop (6-8x dnevno, ponoči pa ne), ritko skoz mažemo, ob previjanju dobro osušimo, pleničke so Pampers (nemške). Kaj lahko še naredim v smislu preventive?
Trenutno ji ritko mažem z Mustelino kremo Stelactiv (za začetno vnetje), pa je blo dons zjutraj ful boljš, ob naslednjem previjanju pa se mi je zdel spet mal slabš, tko da sem še mal Bepanthena nanesla. Zdej pa čakam.

Drugače mi ga pa spet cel dan serje. Je že tok utrujena in sitna, da se ji tud jokat več ne da. Zdele v svoji posteljci neki brunda. Upam, da bo vsaj za 1 urco zaspala, ker je čist fertig, ampak zaspat pa ne user posted image . Pa kaj se boji, da bo kaj zamudila, češplja naša mala user posted image ?!
Cappy, a so tele naše Lane vse isteuser posted image ?

Aja, dons smo dobil novo marelo v lokalu. Isto je zelena, ampak je od Radenske. Sam zato povem, ker sem zadnjič napisala, da ga boste najdle tud po Laško marelahuser posted image .
Rogljiček, iz Gorenjske strani greš pa dol iz avtoceste za Lj.-Brod, zaviješ levo na Nemško cesto proti Črnučam, se pelješ do konca Nemške ceste in na koncu zaviješ levo v Črnuče, se pelješ čez cele Črnuče in na križišču, ki seka obvoznico, zaviješ levo za Trzin (je tabla). S tem si na trzinski hitri cesti in na drugem semaforju se zavije levo v cono. Od tam naprej sem pa že napisala. Saj bo šlo.

Tejč, v Kamniku hodim privat k eni punci na dom. Stanuje pa na Duplici, blizu Kitajske restavracije.

Jaz sem pa dons naredila eno hitro kosilo. Spekla sem kropirček, ki sem ga narezala kot čips mal za spremembo, zraven pa cordon blue in paradižnikovo solato z mozarelo in olivnim oljem.
Jutri pa ne vem, kaj bom, ker bom sama. Moj gre čez dan mal na morje se s čolnom vozit (otroček), men se pa ne da zraven, ker je itak prevroče. Smo šli zadnjič enkrat skupaj, pa to tko zgleda, da se on še z enim kolegom mal vozi, jaz sem pa sama z Lano v kakšni senci in jo cel dan zibam v vozičku, mirim in nosim. Vmes fanta mal prideta, gremo na pivo al pa na sladoled, pa kej pojest, potem pa onadva še mal gresta se vozit, men je pa še mal dolgčas, in potem domov. Brezveze! Pa sej, če ne bi blo tok vroče, bi jaz celo obalo z vozičkom čez dala (tko sem si tud ta prvič zamislila), na konc je blo pa čist drugač.

Zdej je pa sestra mal k men prišla.

čao zaenkrat

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 646
27.7.2007 15:47:52   
ancka1
Oj!

Jaz imam pa poln kufer našega vozička. Seveda ideja mojega dragega. Saj ne rečem, da ni lep, fajn za na teren. Ampak, če gremo direkt iz hiše v voziček. Če je pa to makino treba dat v avot je pa kriza. Saj se zloži, ampak je še vedno tako robusten, da ga sama ne morem iz avta in v avto prekladat. user posted image  Danes sem šla pa v ex firmo malo na obisk in mi je dop... Mi mora vedno nekdo pomagat, kr neki. Bi šla full večkrat kam se potepat, pa se samo zaradi omenjenega problema ne grem. Sem pa danes v BC videla videla od BBY marelo (čisto klasična oblika marele, nič posebnega), ki je od 3eh mesecev dalje-se da čisto poležat. In kako je to simple za sestavit, pa kilaža...nimaš bolšga. user posted image  Naš mali je korenjak, ki bo čez 2 dni dopolnil 3 mesece in jaz grem jutri po to marelo. Moj se seveda zmrduje nad designom, pa je meni povsem vseeno. Je pa 99€. Glavo pa Tevž že full drži, pa tudi v tem vozku ga imam v športnem delu, kar je praktično the same. Kaj pravite? No, saj sem se že odločila. user posted image

LP

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.7.2007 16:33:26   
petrinja
halo, halo...

se zopet malo javljam, smo bili namreč malo na oddihu v Kranjski gori, in je blo kar luštno. danes pa mojega pikca čaka cepljenje-ob pol šestih zvečer! Me je kar strah kakšne reakcije, ker bo padla ravno na nočuser posted image . Verjetno bo mamico bolj bolelo kot pa malegauser posted image .

mali je aktiven ko strela, iz vozička že dviguje glavo, brca z nogami nonstop, glasno se začne pogovarjat že ob 4h zjutraj.user posted image  glavco pri pasenju pa sicer še ne drži dolgo časa v luftu, a je močen ko ne vem kaj. kadarkoli podirava kupček, se mi z nogami odriva ko kakšen atlet. eh ti naši sončki....

se oglasim še zvečer, da poročam kako bo stanje,...

pridne bodte.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.7.2007 17:04:17   
felicia
Ojla

evo končno se lahko malo priklopim gor. Hvala bogu za babiceuser posted image . Mali je danes tolk nervozen pa zgleda ga buši matra pa ne more spat revček in je čist bogi!user posted image

Drugač pa kaj mislite na te nosne črpalke ala baby vac k se priključijo na sesalec pa iz noska ven potegnejo sline? Moj mali ima tako ozke nosnice da ima non stop zamašen nosek in razmišljam da bi kaj takega si omislila d abi mu lepo spucala nos.

Upam da bo mali do ponedeljka kaj boljši da se vam priključiva in končno spoznava te lepe majčice in majčke!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 649
27.7.2007 20:49:02   
Majchi
Oj!

Kot sem že rekla sem jutri sama s tamalo, pa se mi ne da bit doma. Če bo še kateri dolgčas, a bi šla z mano v Mostec al pa mal po Tivolijuuser posted image ? Vseen mi je kdaj.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?