|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet ena pametna
26.7.2007 12:59:09   
ulani
čist na kratko...maja lani sva začela "hodit", v bistvu sva bila bolj ****ča...zaradi njega..on ni hotel več...vmes sem mutila z bivšim. Priznala vse. Mi oprostil,zahteval,da prekinem stike. On ne odobrava stike med bivšimi in zato vsako do konca preboli,predn gre v novo  vezo.
Okej,že pol leta vse perfect,skupno stanovanje...včeraj odprem predal...najdem kuverto...račun od skupnega potovanja na morje z bivšo...on častil vse.....
septembra lani......in zdej se sploh noče pogovrit....
Js sm vse priznala glede bivšega,sem bla iskrena, on se zdej tud pogovarjat noče o tem. Pravi,da je preteklost,da se je odloču zame in da nima smisla pogrevat. I dont think so.....

komentarji zaželjeni,prosim.....

aja,potem letos maja vidla še par msgev od nje.....

vem,da ni lepo in da ni prov brskat...ampak ko mam bad filing,sem sposobna pretaknit vse,da vidm od kje ta moja intuicija,da neki ne štima.

Ne me imet za neumno in predrzno,želim slišat samo komentarje.
hvala.
Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet ena pametna
26.7.2007 13:02:36   
Anonimen
ja in o čem bi se ti zdej rada pogovarjala z njim?

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2007 13:04:54   
tanikaa
Raje dajta rezervirat tokrat počitnice zase in pozabi na preteklost. To je bilo lani.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2007 13:06:53   
trojči
Sem ravno pri eni temi pisala o tem. Skakanje iz zveze v zvezo ni dobro. Pika. Vidva sta pa celo oba že na začetku furala še po enega poleg. Zdaj pa imata zmedo na čustvenem področju. Zelo enostavno, znanstveno dokazano, a vi mladi (saj si zelo mlada ne? user posted image ) se morate vse naučiti iz svojih napak. Itak. Saj sem se jaz tudi morala. user posted image

Kaj naj narediš, zaupati ali ne, ti mi ne moremo povedati. V bodoče se pač skušaj držati pravil, ki so jih pogruntali bolj pametni od nas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 13:08:57   
gregstr
čist na kratko...maja lani sva začela "hodit", v bistvu sva bila bolj ****ča...zaradi njega..on ni hotel več...vmes sem mutila z bivšim. Priznala vse. Mi oprostil,zahteval,da prekinem stike. On ne odobrava stike med bivšimi in zato vsako do konca preboli,predn gre v novo vezo.
Okej,že pol leta vse perfect,skupno stanovanje...včeraj odprem predal...najdem kuverto...račun od skupnega potovanja na morje z bivšo...on častil vse.....
septembra lani......in zdej se sploh noče pogovrit....
Js sm vse priznala glede bivšega,sem bla iskrena, on se zdej tud pogovarjat noče o tem. Pravi,da je preteklost,da se je odloču zame in da nima smisla pogrevat. I dont think so.....

komentarji zaželjeni,prosim.....

aja,potem letos maja vidla še par msgev od nje.....

vem,da ni lepo in da ni prov brskat...ampak ko mam bad filing,sem sposobna pretaknit vse,da vidm od kje ta moja intuicija,da neki ne štima.

Ja če smo danes julija in je šel septembra lani na potovanje s svojo bivšo je verjteno glede tebe vse ok. Ni pa ok, če trdi, da je šel na potovanje z BIVŠO. ... malo skregano z njegovo trditvijo in prepričanji, ki jih daje v javnost.

No, če je vse tako perfect bi si mislil, da bi ti lahko lepo razložil zakaj je šel na potovanje ... mogoče je bilo pol poslovno ipd.?

Kakšni msg-ji so pa bili. A o bili sluzasti? A se z bivšo še slišta?

Moram povedat, da tudi jaz nikoli ne grem z bivšo nazaj ... najbolje je odrezat in konec ... že zaradi ljubega miru.

Moji trenutni dragi moram pa popolnoma zaupat, ker če je le kanček dvoma ali kakšen namig ... obrnem hišo naglavo ... najdem user posted image  ... kot sem pri svoji bivši user posted image .

Dobr se pogovorta
Lp

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2007 13:11:08   
Magi*
enkrat mi je ena precej starejša znanka rekla: "sem hotla met frajerja, pa sem ga dobila.". v tvojem primeru bi se precej podobno glasilo.

težko ti kdorkoli da kak nasvet, ker ne poznamo ozadja vajinega odnosa. tako na hitro bi rekla, pejta narazen n nikome ništa. ampak to lahko rečem jaz ...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2007 13:11:41   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gregstr

... mogoče je bilo pol poslovno ipd.?

Ja, seveda.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu gregstr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2007 13:12:58   
gregstr
Kaj pa vem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2007 13:16:18   
Anonimen
Moje skromno mnenje.Nista zrela za skupno življenje, ker dvomita en v drugega in si ne zaupata.
Vprašaj se, kaj šele bo, če je že zdaj tako user posted image

(odgovor članu gregstr)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2007 13:17:01   
ulani
mah.....zdej se mava res super,......prov odličen odnos....
moti me to,da tako vneto zatrjuje,da odnosi med bivšimi ne štimajo in je treba vse prekint,ipd,ipd....
da on tega ni nikol delal,da bi se še kdaj slišal,ipd...
zdej pa tole.....čaki mal? pa nism js glupa...ne me farbat zdej....gre se mi samo za princip.....dej bod dec pa reč: lej,lubica,šla sma na morej,premislu sm vse,odloču sm se zate,basta.
ne pa,da sploh noče komentirat....to me ful razpizdi.!!user posted image

(odgovor članu gregstr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2007 13:18:11   
loredana
ravno bister pa tale tvoj ni, če spravlja račun v predal kaj?

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 13:18:46   
Taula
Ko si se ti okoli sprehajala z bivšim se je on z bivšo. To je jasno. Priznal ti pa ne bo...že zato ne ker si ga zalotila. Moški ego. Preteklost je preteklost..dejansko te ni ''varal''..samo odnos pa spremenita. Brez zaupanja ne bo šlo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 13:19:52   
Taula
ne pa,da sploh noče komentirat....to me ful razpizdi.!!

Moški ego..ker si ga ujela na laži.

Moj bivši je bi taki..sem ga ujela na laži tudi glede bivše. Ni priznal da se ubiješ...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2007 13:20:44   
trojči
user posted image user posted image user posted image  sem se nasmejala tvoji opazki Loredana, sploh ker je včeraj na sosednjem forumu pisalo, da je moškim pomembna izobrazba žene, ženam pa je dovolj, da samo mislijo, da je njihov pameten.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.7.2007 13:20:50   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: loredana
ravno bister pa tale tvoj ni, če spravlja račun v predal kaj?

morda je hotu dat v dohodnino user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.7.2007 13:22:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Kuba

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.7.2007 13:24:47   
Pajaca
Čaki septembra sta bila še ****ča, ti si mela še svojga bivšega, on je šel na morje s svojo bivšo (pa sej opaziš, da nekdo zgine za en teden na morjeuser posted image ). Tko da sej ti je povedu, da noče met nič več.

Mene bi bolj skrbel kaj se med vama dogaja zadnje pol leta, ko praviš, da je vse perfec, da skupi živita in to. Jaz se za ta september ne bi preveč sekirala, saj si itak imela bivšega s katerim si očitno spregledala, da tvojga en teden ni bilo.

Kakšni pa so bili tile msgji, čist prijateljski al kej več???

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.7.2007 13:43:51   
ulani
a-a.....js sm študentka in sm šla vmes domov za dva meseca....oktobra sm pršla nazaj.
Bla sm pa tko....enkrt na 10 dni zihr v mestu,da sva se vidla spet...itak....7 dni je bla pa grčija vmes.....kao da si je obljubil in da sta šla namorje,da si tud on razpuca po glavi,kaj hoče in kaj ne...no,in kao nista nč mela na morju (ma dej,no...ne mi s takimi) da se je lepo odločil zame in pol nekje oktobra sva midva resno začelo hodit.
Js sm ga z bivšim prevarala v teh dveh mesecih k sm bla doma. Sam sm vse povedala in priznala.
mal je blo panike,pol sva pa nadaljevala.
Msgi?
Kao: kaj dela moj mišek? (mislm,kak mišek?! In kak TVOJ mišek?!
Zvedla sm,da še kr leta okol njega in da ga hoče na vsak način nazaj dobit.....te msgi so bli edina stvar,da sm posumila......nikol ne bi pomislila na to,da bi varal,l sm bla js tista,k sm prevarala,pa še tko je zatrjeval,da on pa res nima nč več z nobeno bivšo....zdej pa to potovanje odkrijem.....

ne bomo zdej tople vode odkrival...js sm ga varala.....priznam. našla sm zdej,da on tud...a on ne prizna niti se noče o tem pogovarjat....
ja,čaki mal....če sm bla js iskrena,nej bo še on pa nej pove.....

v zadnje pol leta dvomim,da je kej mutil....poznam,kdaj laže...zdej točn vidm po faci. Lahk pa,da se motim...nikol ne morš dat roke v ogenj....

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.7.2007 13:50:21   
Taula
In kaj sedaj hočeš..nameravaš?user posted image

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2007 14:02:46   
ulani
sam da začne govorit in da prizna....enako,kot sm bla js do njega iskrena,nč druzga...
vem,da je ful zajebana veza že zdej...da sva nardila napake.....mogoče bi blo najbolš,da bi šla narazen....

tle sm v bistvu hotla slišat sam komentarje,nč druzga....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2007 14:33:40   
ulani
ne zamert....mal sem pojamrala,kaj se mi je nardil in prov pasal je....se že bolš počutm.....
bomo že spedenal.....

hvala vsem za iskrene komentarje.

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.7.2007 14:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulani

pol nekje oktobra sva midva resno začelo hodit.

In zakaj sedaj tako vneto vztrajaš na tem "priznanju"... Saj veš vse... Sicer pa mi ni jasno zakaj se tako razburjaš, če sta začela "resno hodit" oktobra laniuser posted image Do takrat sta se pa oba še mal z bivšimi dolčakala... Ja, in? Če je sedaj to res oh-in-sploh zveza, nima nobenega smisla pogrevat lanskoletne dogodke.

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
26.7.2007 15:15:05   
Anonimen
v bistvu sva bila bolj ****ča...

Glede na napisano je najbolje, da pri tem tudi ostane user posted image .

(odgovor članu ulani)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.7.2007 15:43:46   
Anonimen
In kje je problem?
Septembra je šel z bivšo v Grčijo in se tam odločil da ne želi biti več z njo in se odločil zate. Torej bravo za njega.
Istočasno si ti varala njega in očitno tudi on tebe, ampak temu sploh ne moreš rečt varanje, če sta bila samo ****ča. Torej tehnično gledano ni nihče varal nikogar. Vsi ste se pač dajali dol. Pika.

Treba je gledat dogajanje od oktobra naprej, odkar sta očitno naenkrat postala resen par.
On je rekel da je z bivšimi treba prekiniti vse stike in ne več pogrevati preteklosti. In točno to sedaj ti delaš, ko siliš v njega naj ti pove kaj se je dogajalo lani septembra. NI VAŽNO kaj se je takrat dogajajo!!! Ne zate in ne za njega. Če si samo ****č, potem si samo ****č in nimaš nobenih obveznosti. On se je odločil zate in samo to je pomembno in čas od oktobra dalje in ne prej.

Smo pa potem pri teh sms-jih. Spet je pomembno kaj je ON odgovoril na njih in ne kaj je ona napisala. Če ni na njih odgovoril ali ji je napisal naj mu da mir, potem spet ni nobenega problema in si samo ti malo preveč ljubosumna. Če pa je na njih odgovoril v stilu kako je je moja miška...potem pa imata težave.

Zato mu raje daj mir in rezerviraj počitnice še za vaju v Grčiji, bo boljše za vse....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
26.7.2007 16:28:08   
Vijoličarka
OK, da ponovim.

Maja lani sta vidva postala to, čemur se danes reče fuuser posted image  frenda (v nadaljevanju: FF). Kaj več nista postala zato, ker on ni bil zainteresiran.

Jaz se sicer na ta novodobna razmerja slabo spoznam, ampak koliko vem, FF ni treba, da je zvest. In ne glede na to, kaj si ti v tem času počela s svojim bivšim, to ni bilo nikakršno varanje. Vsaj po moje.

Potem je šel septembra on s svojo bivšo v Grčijo in tam ugotovil, da bi raje tebe. In oktobra se je on odločil, da bosta vidva resen par. Kljub temu si se ti morala spokoriti za "varanje", hkrati pa ti on še povedal, da ti ne smeš imeti z bivšimi nobenih stikov. Menda zato, ker je na splošno tako najbolje, da človek totalno prekine z bivšimi.

Torej zdaj si ugotovila, da te je on istočasno "varal", kot si ti njega, ampak ne glede na to, kaj si ti morala od njega slišati za "tvoje grehe", se on o "svojih grehih" pa ne bo pogovarjal. In ne glede na to, da je na splošno najbolje, da človek s svojimi bivšimi prekine vse stike, je njemu dovoljeno sprejemati SMS-je njegove bivše, o čemer se tudi ne bo pogovarjal.

Je to to?
Torej mislim, da je tale tvoj dragi precej egocentričen tip. Nimata resne zveze, ker on ne želi resno biti vezan, kljub temu mu moraš odgovarjati za "nezvestobo", on se odloči, da bo zveza postala resna in on lahko kontaktira z bivšimi, medtem ko ti ne smeš. Ne vem, imam občutek, da imaš ti raje njega, kot on tebe in da misli, da v zvezi veljajo zate strožja pravila, kot zanj.

Ker sta še zelo mlada, ni izključeno, da bosta zvozila, pa da se bo on zresnil. Čeprav, ni mi všeč, da svoji bivši (ki se očitno odkrito grebe zanj) ne reče, naj mu da mir, ker je s tabo. Tu bi jaz potegnila črto. Če ti ne smeš imeti kontaktov z bivšim, potem jih tudi on ne sme imeti z bivšo. Sploh zato, ker je to v nasprotju z njegovimi lastnimi načeli. Če pa tega ne zmore, naj gre pa kar k bivši. Boš že prebolela. Bolje prej, kot slej.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!