Vijoličarka
|
OK, da ponovim. Maja lani sta vidva postala to, čemur se danes reče fu frenda (v nadaljevanju: FF). Kaj več nista postala zato, ker on ni bil zainteresiran. Jaz se sicer na ta novodobna razmerja slabo spoznam, ampak koliko vem, FF ni treba, da je zvest. In ne glede na to, kaj si ti v tem času počela s svojim bivšim, to ni bilo nikakršno varanje. Vsaj po moje. Potem je šel septembra on s svojo bivšo v Grčijo in tam ugotovil, da bi raje tebe. In oktobra se je on odločil, da bosta vidva resen par. Kljub temu si se ti morala spokoriti za "varanje", hkrati pa ti on še povedal, da ti ne smeš imeti z bivšimi nobenih stikov. Menda zato, ker je na splošno tako najbolje, da človek totalno prekine z bivšimi. Torej zdaj si ugotovila, da te je on istočasno "varal", kot si ti njega, ampak ne glede na to, kaj si ti morala od njega slišati za "tvoje grehe", se on o "svojih grehih" pa ne bo pogovarjal. In ne glede na to, da je na splošno najbolje, da človek s svojimi bivšimi prekine vse stike, je njemu dovoljeno sprejemati SMS-je njegove bivše, o čemer se tudi ne bo pogovarjal. Je to to? Torej mislim, da je tale tvoj dragi precej egocentričen tip. Nimata resne zveze, ker on ne želi resno biti vezan, kljub temu mu moraš odgovarjati za "nezvestobo", on se odloči, da bo zveza postala resna in on lahko kontaktira z bivšimi, medtem ko ti ne smeš. Ne vem, imam občutek, da imaš ti raje njega, kot on tebe in da misli, da v zvezi veljajo zate strožja pravila, kot zanj. Ker sta še zelo mlada, ni izključeno, da bosta zvozila, pa da se bo on zresnil. Čeprav, ni mi všeč, da svoji bivši (ki se očitno odkrito grebe zanj) ne reče, naj mu da mir, ker je s tabo. Tu bi jaz potegnila črto. Če ti ne smeš imeti kontaktov z bivšim, potem jih tudi on ne sme imeti z bivšo. Sploh zato, ker je to v nasprotju z njegovimi lastnimi načeli. Če pa tega ne zmore, naj gre pa kar k bivši. Boš že prebolela. Bolje prej, kot slej.