Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:31:56
|
|
|
|
ulani
|
brezveze,...ker če dobr poštudiraš,si tud ti brez seksa pol..... kaj je pol bolš? pogovort se do konca,pol pa akcija......
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:32:36
|
|
|
|
Snowflake
|
ne ker kadar se skregava...končava v postelji
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
V stilu maščevanja ne. Kakšno maščevanje pa je to Se maščujem na način k meni ne škodi (more likat recmo , al pa ga k mojim starim staršem peljem na obisk pa celo popldne namest da na igrišču visi posluša kako je blo včasih ). Drugače pa če ve da sm jezna nanj sploh ne probava....k nekak ne seksam če sm jezna......a ni to logično Seks iz jeze ....hm......mogoč bi blo pa fajn.....tak....bl dominantna varjanta .....za "kazen"
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:47:51
|
|
|
|
purple
|
Sem tip človeka, ki ne more iti spat, ne da bi se pomenla do konca.Če pa se slučajno zgodi, pol sem tako užaljena, da nebi mogla uživat v seksu. Ja po vsakem prepiru, ki se konča s spravo, pa je itak seks najboljši.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:48:08
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drugače pa če ve da sm jezna nanj sploh ne probava....k nekak ne seksam če sm jezna......a ni to logično Seks iz jeze ....hm......mogoč bi blo pa fajn.....tak....bl dominantna varjanta .....za "kazen" Bom vsekakor probala, ko se bom, če se bom, poročila.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:49:07
|
|
|
|
Snowflake
|
IZVIRNO SPOROČILO: purpleJa po vsakem prepiru, ki se konča s spravo, pa je itak seks najboljši.
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drugače pa če ve da sm jezna nanj sploh ne probava....k nekak ne seksam če sm jezna......a ni to logično Seks iz jeze ....hm......mogoč bi blo pa fajn.....tak....bl dominantna varjanta .....za "kazen" Bom vsekakor probala, ko se bom, če se bom, poročila. Joj tanika kaj jst pol ne smem tga delat k nism poročena?
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:51:21
|
|
|
|
muška
|
če se skregava in se grdo gledava ni sexa, ampak ne iz maščevanja. Sicer pa ga še nikoli nisva eden drugemu odrekla. To se mi zdi vrtec stil.
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:51:37
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Joj tanika kaj jst pol ne smem tga delat k nism poročena? Itak da ne. Si čisto zmešana ali kaj ti je????
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj no...nism vedla....ne bom več
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 12:57:20
|
|
|
|
Taula
|
V pekel boš šla.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:01:08
|
|
|
|
ammra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snowflake ne ker kadar se skregava...končava v postelji mhmmm, se strinjam
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:01:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula V pekel boš šla. Ja, pa res bo šla. Jaz pa jo bom nepotešena z nebes gledala.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:05:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej tanika sam teb bo ful dolgcajt tam gor k ne boš nobenga poznala .....jst bom mela pa pestro družbo....bove z taulo lepo kofetkale na toplem ....pa še vsi moji znanci bodo tam
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:06:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ej tanika sam teb bo ful dolgcajt tam gor k ne boš nobenga poznala .....jst bom mela pa pestro družbo....bove z taulo lepo kofetkale na toplem ....pa še vsi moji znanci bodo tam Ampak glavno je, da bom jaz v nebesih.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:06:25
|
|
|
|
Taula
|
bove z taulo lepo kofetkale na toplem Jap..ker nisem poročena in grešim..čaka me pekel. Pa še zeblo me ne bo. Dopust bo.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:06:51
|
|
|
|
Taula
|
Ampak glavno je, da bom jaz v nebesih. Verjemi..boš sama skorej.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:07:28
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Ampak glavno je, da bom jaz v nebesih. Verjemi..boš sama skorej. Bom pač cele dneve na RR visela.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:08:56
|
|
|
|
Taula
|
Bom pač cele dneve na RR visela. Nimajo povezave..na RR je preveč perverzije. Samo strani ''nedolžni'' lovijo.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 13:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Karin24, saj sem jaz namesto tebe poročena z njim, tako da si ti kar duška daj . V pekel pa bomo šli vsi trije . Drugače pa če sem jezna mi še na misem le pride da bi seksala . Takrat ga raje k ljubici pošljem.....
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 25.7.2007 15:57:38
|
|
|
|
lelaval
|
ne ker kadar se skregava...končava v postelji Pri nama je tudi podobna situacija.
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 26.7.2007 9:19:48
|
|
|
|
snake
|
seks ponavadi vse popravi, čeprav se z mojim nič ne kregava, ko se bova, bom poročala če mu ga ne bom povlekla kašen mesec
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 26.7.2007 22:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Prejšnja tema (hlodi itd.) me je spomnila na to. Se poslužujete tega? Če ste npr. jezne na partnerja in mu pol zanalašč odrekate seks? V stilu maščevanja. ne.
|
|
|
|
RE: Odrekanje seksa iz maščevanja 26.7.2007 22:35:14
|
|
|
|
daddy
|
Seks kot "orožje"? Za slabiče, po moje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?