Majchi
|
Ojla punce! Mi imamo pa rdečo ritko . A je možno, da je otroško blato lahko agresivno zaradi hrane, ki jo jaz pojem? Sploh mi ni jasno. Previjam jo non-stop (6-8x dnevno, ponoči pa ne), ritko skoz mažemo, ob previjanju dobro osušimo, pleničke so Pampers (nemške). Kaj lahko še naredim v smislu preventive? Trenutno ji ritko mažem z Mustelino kremo Stelactiv (za začetno vnetje), pa je blo dons zjutraj ful boljš, ob naslednjem previjanju pa se mi je zdel spet mal slabš, tko da sem še mal Bepanthena nanesla. Zdej pa čakam. Drugače mi ga pa spet cel dan serje. Je že tok utrujena in sitna, da se ji tud jokat več ne da. Zdele v svoji posteljci neki brunda. Upam, da bo vsaj za 1 urco zaspala, ker je čist fertig, ampak zaspat pa ne . Pa kaj se boji, da bo kaj zamudila, češplja naša mala ?! Cappy, a so tele naše Lane vse iste ? Aja, dons smo dobil novo marelo v lokalu. Isto je zelena, ampak je od Radenske. Sam zato povem, ker sem zadnjič napisala, da ga boste najdle tud po Laško marelah . Rogljiček, iz Gorenjske strani greš pa dol iz avtoceste za Lj.-Brod, zaviješ levo na Nemško cesto proti Črnučam, se pelješ do konca Nemške ceste in na koncu zaviješ levo v Črnuče, se pelješ čez cele Črnuče in na križišču, ki seka obvoznico, zaviješ levo za Trzin (je tabla). S tem si na trzinski hitri cesti in na drugem semaforju se zavije levo v cono. Od tam naprej sem pa že napisala. Saj bo šlo. Tejč, v Kamniku hodim privat k eni punci na dom. Stanuje pa na Duplici, blizu Kitajske restavracije. Jaz sem pa dons naredila eno hitro kosilo. Spekla sem kropirček, ki sem ga narezala kot čips mal za spremembo, zraven pa cordon blue in paradižnikovo solato z mozarelo in olivnim oljem. Jutri pa ne vem, kaj bom, ker bom sama. Moj gre čez dan mal na morje se s čolnom vozit (otroček), men se pa ne da zraven, ker je itak prevroče. Smo šli zadnjič enkrat skupaj, pa to tko zgleda, da se on še z enim kolegom mal vozi, jaz sem pa sama z Lano v kakšni senci in jo cel dan zibam v vozičku, mirim in nosim. Vmes fanta mal prideta, gremo na pivo al pa na sladoled, pa kej pojest, potem pa onadva še mal gresta se vozit, men je pa še mal dolgčas, in potem domov. Brezveze! Pa sej, če ne bi blo tok vroče, bi jaz celo obalo z vozičkom čez dala (tko sem si tud ta prvič zamislila), na konc je blo pa čist drugač. Zdej je pa sestra mal k men prišla. čao zaenkrat
|