Majchi
|
Oh punce, vidim da vaši malčki kar lepo spijo. Naša je pa čist cel dan pokonc. Včasih zjutraj po jutranjem dojenju (ob 6ih ali 7ih) še zaspi do enih 11ih, ampak moram jaz zraven nje ležat (potem jasno še jaz zaspim ). To je pa tud vse. Potem je pa čist cel dan budna. Zaspi mogoče ene 3x po 10 min. In bolj ko se bližamo večeru, bolj je sitna, ker je že tok utrujena. Zvečer se pa tud matramo do 22ih ali pa celo do 23ih, da zaspi. Redki so dnevi, da popoldne prespi in da zvečer mrkne ob 21ih. Tud reda nimamo čist nobenga. Je kot se ji sprdne, spi pa tud. Z mojim resno razmišljava, da bi jo včasih mal pustila jokat. Fora je v tem, da je cel dan budna in potem cel dan hoče bit v naročju, drugače joka. Eventuelno ji naročje odtehta voziček, ampak je čez cel dan taka vročina, da to opcijo itak odpišem. V glavnem, tud jaz razmišljam o slingu, kasneje pa o kengurujčku (ga že imam). Ampak tako kot je Raglja rekla: vprašanje, kok lahko kuhaš, če ti bose nogice dol bingljajo. No, dons pa je očitno eden boljši dnevov. Ker je zjutraj spala do 8.30, potem se je pa po dojenju še ene pol ure igrala v ležalniku. Potem sva šle pa ven in sva za prvim ovinkom obrnile, ker je bla tok sitna. Sem jo doma spet podojila (se pravi po manj kot 1 uri), vzela še jopco za njo, ker je pihal kot in sva šle v trgovino. Potem sem jo doma samo preložila v ležalnik, kjer se je spet pol ure igrala, jaz sem pa kosilo skuhala. In potem se je zgodil čudež, ki še vedno traja: Zaspala je! Torej spi že 45 min . Uf, sem se razpisala. Upam, da ne utrujam s temle urnikom. Putka, midva sva se pa včer zvečer na ful počla, potem je blo mal tihe maše, dons me je pa poklical, ker je predvideval, da ne bo kosila (je samo preveril ), sva se pa še po telefonu. No, pa sva istočasno tud zgladila. V glavnem, moje besede so ble, da mu od zdej naprej več ne kuham, ne perem cunj, ne likam in da z njim tud več ne govorim . Drugače pa jogurt ni slaba ideja, čeprov sem jaz zadnjič resno razmišljala o krožniku (skozi okno), pa sem se zadržala. Jogurt? Hmmm... Raglja, dobrodošla nazaj. Čestitke še za enega sončka! Dobra si, da folgaš 4. Kar se pa modema tiče, se pa ne sekiraj, pol leta bo mimo kot bi mignil. Tejč, tud jaz mam nalepke, če boš še rabla. AjdaN, a vi tud ob torkih v Mercator hodte? Jao, moj je že čist živčen zarad tega. Vedno mi pravi, če morva glih ob torkih hodit. Jaz pa njemu, da je čist vseen, saj morva enkrat na teden itak mal večjo nabavo naredit, vmes pa samo kakšen kruh. Je čist vseen al je to torek al pa sobota dop., sam da je ob torkih 10% popusta. Pa jaz še čike za v lokal nabavim na popust, pa dobim še fuuuul pik in nalepk. Tako, da imava enkrat na 2 meseca zastonj nakup za 40 eur, al pa še prej. Zdej grem pa še kaj postorit, preden se moja lumpa zbudi. Eno uro že spi, je čist preveč pridna. Nisem navajena, jo že kar mal pogrešam .
|