Anonimen
|
Ja, samo nekaj je, kako naj grem nazaj k očetu mojih otrok, saj je on pripeljal do tega, da nismo več skupaj, čeprav sta krivca vedno dva. Bilo je ogromno priložnosti, da bi bili spet skupaj, pa na silo ne gre, kajne. Že takrat sem jaz predlagala, da skupaj nekaj ukrenemo, da se kupi neko malo stanovanje, kjer bom živela jaz z otrokoma pa se je samo posmehoval seveda. Zdaj pa, če prodamo tole stanovanje, kjer živimo skupaj s starši: toliko smo se namatrali, da smo to sploh kupili, koliko živcev, časa in denarja je šlo za vse notraje, majstre in vse to, pa opremili smo vse na novo, v redu, če to prodamo, dobimo nekaj več, ja pa kredite od vseh treh je tudi treba poplačati ne, pa smo potem vsi na cesti spet, pa vprašanje kaj potem, a bo šla potem tudi moja mama v najem, ki je imela lastno stanovanje, pa sta ga z očetom prodala, da je šlo v ceno novega. Me razumete, vse je mnogo mnogo bolj zapleteno kot se zdi in ni to kar tako iz danes na jutri, prodaj in pojdi, kamorkoli že. Za najem pa: tisti denar gre hitro, kaj pa potem, kaj bom rešila? Ne morem pa kar iti nekam, pa vseeno plačevati velik kredit, pa še najem, pa povsod so še stroški ne, pa hrana, pa oobleči sebe in oba otroka, plenice...potrebščine, pa saj same veste no. Dokler ti živiš neko normalno življenje družinsko in sta dve plači, pa pomagajo še babice in dedki gre kajne...vsega polno, sedaj pa... Vem pa tudi, da tako nekako ne gre naprej, torej ne vem, sem čisto nemočna. Hudo mi je, ker sem z otrokoma potegnila ta kratko, sicer sta šla tudi moja starša v to in v bistvu sem jima hvaležna, da mi pomagata, ampak če bo oče še naprej pil...nevem. Nekako ne vidim izhoda.
|