Skyline
|
ojla pupke kako preživljate vročino? Jaz zelo težko, na momente se mi zdi, da mi kr zraka zmanjkuje... včeraj sm mela pregled pri G, sam ni bilo moje, ker je na dopustu in vam povem, da kaj takega še nism doživela....najprej me je pogrelo to, da sm čakala 7 ur na pregled, ker je pokrivala porodnice, oddelek in nas nosečnice, naročene za preglede....nato je bila zelo neosebna, sploh ni vedela, zakaj sem 4 ure na bolniški (jaz ne vem, ali kdaj preberejo izvide, ki jih imajo na svoji mizi od pacientke ali moramo vedno vsakemu razlagati posebej, kakšna je naša situacija...kaj pa če bi padla v nezavest, kdo bi ji pa potem povedal???), potem me je še nadrla, zakaj sem na bolniški, da saj imam pisarniško delo in lahko delam po 8 ur...ko sva z dragim končno dočakala UZ, niti ekrana ni obrnila proti meni, tako da moje pikice niti videla nisem...ko je moj vprašal za spol, je pa rekla, da vidi in ve kaj je, samo da ona tega pa ne bo povedala (ker kao ona nikoli nobenemu ne pove spola)....ma halooo?!?!?!!....saj je otrok vendar najin, mislim da imava vso pravico vedeti, če želiva....potem sem čakala še na Obvestilo osebnemu zdravniku, ker sm ga morala dobiti zaradi komisije, čakala sva še 1,5 uro, da je vse pacientke odpravila in nato napisala 3 besede na tisti papir...ko sm sestro, ki je bila prisotna na UZ vprašala za spol, mi niti ona ni hotla povedati...jaz res ne vem, kaj se grejo...nato sva le dobila slikco iz UZ, na kateri so rekli, da je razvidno, kaj je...ampak cel dan sva včeraj bulila v tisto sliko in nama sploh ni jasno, kaj gledava punce drage....tako sva bla razočarana včeraj, meni je šlo kar na jok...če tako delajo tudi s porodnicami, je za znoret!!! povrh vsega me je ponoči zopet prijel krč na desni strani spodaj in me še zdaj topa bolečina drži, ne vem kaj je to, ko sm šla na blato, je bilo malo boljše....kaj mislite,da je to?....vezi, črevesje ali kaj drugega??? ko sm mojo G zanč vprašala, je rekla, da je to normalno....je res???....prime me pa vsake par dni....a je katera mela podobno situacijo??? ufa, sm se razpisala, upam, da ne zamerite...ampak sem morala malo izliti čustva (še šef me je danes zjutraj nadrl, ko je prišel iz dopusta, ves nataknjen, verjetno je jezen, ker delam samo 4 ure).... bodite na hladnem in se ne naprezajte papa, sabina
|