Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 10:48:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Braaaaavo!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 10:49:27
|
|
|
|
Maša
|
JUPI:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, iskrene čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, naj te čuvajo:angel::angel::angel::angel::angel::angel: in srečnih9nebesa! Lp, Maša:nosecka:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 10:50:41
|
|
|
|
cat
|
Čestitam Lanči:bravo::bravo::bravo::duda::sloncek::sloncek:! Kako lepo, da vama je ratal! Kdaj si pa delala test? Ko ti je že zaostajala... Jaz sem ga danes zjutraj, 1 dan pred nepričakovano M, pa je bil negativen:((:((:((. Mal sem razočarana, ker sem pa zdaj res čutila nekaj, ali pa sem že čisto zmešana:ups::zmeden:. Še enkrat ČESTITKE9nebesa, pa pazi nase in tvojo :duda:. :muca:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 10:51:00
|
|
|
|
Maša
|
Aja Lana...tudi jaz imam pregrado, sicer verjetno manjšo kot ti ampak jaz sem jo kar odmislila!
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 10:56:00
|
|
|
|
žlička
|
preberem post da je zopet eni ratalo in si mislim bravo:bravo::bravo: zanjo in pol preberem da si to ti8) moram ti priznati da sem bila ZELOOOOOO presenecena, glede na to, kaj sva se pogovarjali......sem fulllllll vesela zate in ti zelim veselih in srecnih 9 mesecev ter sevada naprej posiljam ti:rozica: naj vaju z:duda: cuvajo:angel::angel::angel: komaj cakam da se zopet dobimo na:kava: bravo srečka:nosecka:, upam da se ti pridruzim......cimprej9nebesa, sporoci kako se odvijajo stvari, sedaj pa cakam se na eno novico, ta pa mora priti s strani tvojega dragega:love:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 10:56:33
|
|
|
|
saba
|
BRAVO:bravo::bravo::bravo::bravo: čestitke, full sem vesela zate...... pregrado kar odmisli in naj te n skrbi, vse bo vredu....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: te rožice so zate, joj kar na :(( mi gre, ki sm vesela zate, da po 1 letu truda vama je ratalo srečno:love::love::love::love::duda::duda::duda::duda: :angel::angel::angel::angel::metulj::metulj::metulj: :bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:03:16
|
|
|
|
pupika
|
Bravo, lani čestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Res je nekaj najlepšega ko prebereš po tolko času nama je ratalo. Punce vsem nam bo ratalo.
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:06:23
|
|
|
|
ZARA
|
Cestitke lana 5...ti kr jokej,skaci,stoje delej,vse delej sam da je/bo VSEEE OK!!!! Braaaaaaavooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek:ČESTITKE!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:14:29
|
|
|
|
Natka1
|
Od vsega srca ti čestitam in ti pošiljam cel koš :angel: in :pujs: za srečo. Bodi prepričana, da bo vse dobro in bo. Čudeži se vedno dogajajo. :bravo::bravo::bravo: . LP Natka
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:17:14
|
|
|
|
pi
|
Č E S T I T K E !!:bravo::bravo::bravo: Upam da se ti kmalu pridružim.
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:19:45
|
|
|
|
Neža81
|
:bravo:Tudi jaz vama iskreno čestitam. :bravo: Me vedno gane, če vidim, da je kateri uspelo in je srečka nosečka, še posebej, če je dolgo trajalo. Vedno mi priteče kakšna solza, ker vem, kako ste vesele in si že zdaj predstavljam, kako bom jaz vesela, ko bom :nosecka:.
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:26:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
Lana5 tudi od mene čestitke in ja, Neža, tudi mene zmeraj gane takale novička. Me kr eni mravlinci preplavijo!!! Lana, uživaj in naj bo tvoja nosečnost brez problemčkov!!!!:angel::angel::angel: Tinka
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:27:39
|
|
|
|
meeryana
|
Čestitke obema:bravo::bravo: :rozica::rozica: 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:31:30
|
|
|
|
martita
|
Čestitke in lepo nosečnost ti želim!!!:bravo: :bravo: :bravo: Martita :muca:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:33:36
|
|
|
|
biba77
|
Bravo, lana 5!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:44:17
|
|
|
|
bambi
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo::bravo: Ej po enem letu???? Bravo, to je novo upanje za vse nas :bravo::bravo::bravo: A sta :sloncek::sloncek::sloncek: vsak dru dan, si si merila O???? Še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo: BAmbi
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 11:58:28
|
|
|
|
Darja*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 12:03:15
|
|
|
|
tia
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTTITKE!!!! Uživaj v 9nebesa,čuvaj :duda: in sebe, LP Tia
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 12:23:34
|
|
|
|
kimi
|
GO GIRL, GO GIRL:)- KVA SM VESELA. A kje sej se ne derem ah ja pa se:)- to lana to sm čakala da bova skupi:duda: drugo leto vn pelale. Samo čuvaj se zaradi pregrade je lahko ss ali prezgodnji porod-ma da te ne strašim uživaj in sm full vesela zate ker vem kok si si želela biti:nosecka:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 12:33:16
|
|
|
|
Ninika1
|
ČESTITAM!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: Ne morem ti povedati kako zelo sem vesela zate!!! Tud midva se že kar lep cas trudima... Konec tedna bom lahko naredila test in upam, da bom tud jaz zagledala te težko pričakovane:modri::modri: Nekih znakov sicer nimam a mislim,da je to ful odvisno- ene jih imajo, druge ne. Ti si imela kakšne znake? Želim ti lepo nosečnost!! Drži pesti zame ! Lp, Ninika
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 12:34:40
|
|
|
|
KIRA
|
:bravo:Č E S T I T A M !!! Skakat pa veeno raje ne...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 12:37:25
|
|
|
|
simonas
|
ČESTITKE!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Punce nama je ratalo po enem letu!!!!!!!!!!!!... 9.11.2004 12:41:54
|
|
|
|
Mojca20
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?