|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.7.2007 12:49:25   
polonca78
kot da mi berete misli! zjutraj sem dala ven goro perila, da ga bom zlikala in je še vedno enako velika kot je bila zjutraj.user posted image user posted image user posted image ponavadi rada likam, v nosečnosti sem pa postala prava lenoba in se mi nič ne da. že par dni prelagam likanje. sam dons pa moram vsaj kaj zlikat, da bo imel mož kaj oblečt za v službo :)))

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.7.2007 12:51:05   
pina-1
suzy in Kuba  ko sta tako pri akciji pridita še k meni zlikat. Sej ni dosti samo ene 5 strojevuser posted image user posted image . Vama skuham kaj dobrega, spečem kaj dobrega, vse kar čta samo pridita LIKAT!!!

Mater sovražim likanje, pa tudi pospravljanje. Zame je to zguba cajta sej je čez 5 min zopet vse kot nebi delal nič.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 17.7.2007 12:52:58 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.7.2007 13:01:40   
itata
Pozdravljene souser posted image
mogoče vse ne pišemo tako redno, ampak beremo vas pa z veseljem. Jaz o likanju ne morem kaj dosti napisat, ker zlikam sam kar je res nujno pa še to ne znese glih ful:)
Počutje od vseh upam, da ok. Mal prevroče, ampak men v pisarni na klimi nič ne fali.
Upam, da bo pri St.Ini vse ok... Pa Polonca zate sem tudi vesela, da nimaš več izcedka. Odlično!
Jaz imam naslednji teden že nuhalno in me zdej že prav zanima kako bo to zgledalouser posted image
Bodite pridne še naprej in pazite nase... 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.7.2007 13:11:00   
Lanchy
user posted image user posted image user posted image  Evo mene s pregleda! Sem ful vesela....najina pikica lepo raste, je velika ze celih 5 cm in srcek ji tako hitro bije, da sem na trenutke imela obcutek, da je na maratonu. Na UZ so se lepo videle rokice in nogice, pa prstki. Mala je skos neki dogajala, ni bila niti sekundo pri miruuser posted image ...jaz sem pa tako zeloooooo vesela, da je vse OK. Dobila sem prvo slikico in res sem zelo vesela, da sem jo spet videla. Naslednji pregled imam 10.8., ker je potem moja G na dopustu...zato tako kmalu.  Aja, PDP mi je sedaj prestavila na 4-5. 2.2008....jaz pa mislim, a bo kar januarjauser posted image
Nic punce, vsem zelim uspesne preglede in da boste tako srecne kot sem jaz....mi je kar v trenutku nehalo biti slabo (upam, da za vednouser posted image ).

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.7.2007 13:40:12   
Janey
joj kak lepo...srečnice tiste ki ste videle že svoje pikece. Jaz sem vidla moje sončece ko je bil samo še kot en fižolček :) komaj čakam naslednji tedn. Se mi zdi da se tak strašno vleče user posted image
Jaz mam tut take kupe za likat, ampak v tej vročini se mi še tv ne da gledat, kaj šele kaj delat user posted image  tisto najnujneše.
lepo bodite...pobožajte bušije
papa

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 580
17.7.2007 14:40:50   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
suzy in Kuba  ko sta tako pri akciji pridita še k meni zlikat. Sej ni dosti samo ene 5 strojevuser posted image user posted image . Vama skuham kaj dobrega, spečem kaj dobrega, vse kar čta samo pridita LIKAT!!!

šr, kmalu odpremo Februarčice - servis za likanje in pomoč nosečnicam d.o.o., Utrujajoča c. 7, 0000 TRBUŠNA user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.7.2007 14:41:27   
misar
pozdravljen spet jaz...zdaj pa držimo pesti in smo že nervozni, nuhalna svetlina nas namreč čaka 6. avgusta. punce držite pesti še zame ;)

pozdravček od štajerske primorke

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.7.2007 14:51:47   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

šr, kmalu odpremo Februarčice - servis za likanje in pomoč nosečnicam d.o.o., Utrujajoča c. 7, 0000 TRBUŠNA user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image ... jaz bom prva stranka...se lahko že naročim?user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.7.2007 15:03:51   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image  user posted image ... jaz bom prva stranka...se lahko že naročim?user posted image user posted image

user posted image user posted image  JAAAAAAAAA, jaz bi se tudi naročilaaaa...... user posted image    user posted image  Kuba, sej boš ti likala, a ne, jaz lahko pa ta čas kaj dobrega pojem, kar bodo punce skuhale. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.7.2007 15:22:31   
Kuba
Halooo?? Jaz direktorca podjetja likala???? user posted image user posted image user posted image  k' mon  user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.7.2007 15:27:47   
pina-1

Halooo?? Jaz direktorca podjetja likala???? user posted image user posted image user posted image  k' mon  user posted image  

Kuba, boš dober vzgled tvojim delavkam..user posted image user posted image user posted image  sej kašna ti bo pa ja prišla pomaagat.

suzy, ti počaki, sem jaz pred tabo.....user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.7.2007 15:33:36   
Kuba
Kuba, boš dober vzgled tvojim delavkam..user posted image user posted image user posted image  sej kašna ti bo pa ja prišla pomaagat.

Ajj. če bi jaz bla direktorca mislim, da bi mi vsi oz.vse skakale po glavi! Nisem tip za ukazovanja in na koncu bi se verjetno res zgodilo, da bi vse zlikala sama user posted image user posted image user posted image ... za bit direktorca morš bit malo user posted image  hi,hi...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.7.2007 15:34:22   
pina-1
punce jaz grem domov, lenarit in jest....juhuuu bo za kosilo juhica.samo juho bi jedla non stop...minenormalno diši in paše..... njami

božajte bušije in se beremo jutri, ko bo dolga sreda in bom z vami vse tja do 17. ureuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.7.2007 16:00:44   
srečka nosečka
Res, da se nekatere izredno malo javljamo, pa smo vseeno z vami.
Sama sem bila do prvega pregleda zelo previdna, sedaj pa lahko rečem le JUPIIII. user posted image Vse je O.K. - kot v priročniku.  Torej se bo moje javljanje tukaj spremenili iz zelo redko na pogosto. user posted image
Tudi počutje je optimalno, naj takšno kar ostane.
Sočustujem z ostalimi, ki "preveč" časa preživijo na WC.
St. Ina - tudi nate mislim in držim presti - vse bo OK.

Mi je pa G spremenila datum PDP na 5.2.2008.
Na nuhalno se še moram naročit, naslednji pregled pri G pa me čaka 2.08.2007.

Uživajte
SN

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.7.2007 19:56:11   
polonca78
a vam je uspelo kaj zlikat? meni ne. user posted image user posted image user posted image user posted image tisto eno srajco bom zlikala, da bo imel za v službo, več se mi pa ne da! user posted image

Lanchy in srečka nosečka! user posted image user posted image me veseli, da je bilo vse v redu. 5 cm sta sta že velika vajina user posted image ?!? vuaaaauuuu. jst imam tudi PDP 05.-06.02., kar pomeni, da mora imeti tudi tam nekje 5cm, kak mikron manj. user posted image user posted image user posted image

upam,da je St.Ina nasmejana do ušes!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
17.7.2007 20:36:54   
Anonimen
Drage moje februarke,

zahvaljaujem se vam za vso skrb in vse lepe besede. Žal vas z današnjim dnem zapuščam. Več si lahko preberete na temi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1501020&mpage=86&key=&#1690829  pod nickom Sayuri (to sem jaz).

Vsaki posebej želim lepo nosečnost, spremljala vas bom vse do februarja in brala vaš napredek. Ko boste na porodnih mizah bom držala pesti za vas, sama sebe bom pa tolažila s tem, da je februar čisto preveč mrzel mesec za rodit.user posted image   Midva z možem greva oktobra v nove boje. Hvala, ker sem bila lahko z vami. user posted image  Držite se!

(odgovor članu polonca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
17.7.2007 22:13:19   
polonca78
so se mi kar solze ulile, ko sem prebrala. cel dan sem mislila nate, še z dragim sem se pogovarjala o tebi. sej kar ne vem kaj bi ti napisala. samo ne obupat. sigurno boš dobila še kakega sončka! user posted image user posted image user posted image oktobra v nove boje in ni vrag, da se ne bo pozitivno končalo. poletje bo minilo kot bi mignil, nad črno goro boš definitivno navdušena, ker je morje božansko, septembra v šolo user posted image , oktobra pa v nove boje, ti samo glej, da se oglasiš še kaj med februarčicami! te bomo pogrešale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.7.2007 7:42:13   
pina-1
St.Ina žal mi je in jočem s tabo. Pa sem bila prepričana da bom danes prebrala post poln optimizma.
A vseeno življenje gre nam nalaga težka bremena in s tem nas naredi močnejše in trdnejše. Izjoči svojo bolečino čez poletje in naberi si novih moči za oktobrski boj. Takrat pa sem prepričana da bomo prebrale da si zopet prišla v klub srečk nosečk.

Jaz ti želim vse dobro, veliko pozitivne energije in sreče v tvojih nadaljnih bojih. Me te bomo pogrešale in te bomo z veseljem prebirale. Pa tudi okotbra navijale zate. user posted image user posted image user posted image .

Kje ste moje likačice? jaz sem se likalni mizi in likalniku na veliko izogibala. Sem se zvečer raje stiskala in muckala z mojim user posted image . Vam rečem je pregnalo vse slabostiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
18.7.2007 8:00:10   
itata
St.Ina / Sayuri moram priznat, da sem vaše poste na forumu, kjer pišete o težavah z zanostivnijo že večkrat brala in mi je bilo vedno hudo. Pa nobene ne poznam... Ko sem izvedela, da sem noseča in sem takoj za tem še ugotovila, da se fant ne bo preselil k meni in bil z mano in otrokom (razen, če se zgodi čudež - ampak pustimo to), sem za moment pač razmišljala o vseh opcijah. Ampak res za moment in predvsem zaradi čustveno zelo neurejene situacije. Pa sem se takrat spomnila na vaše poste in vaša velika razočaranja ter upanja in želje... Takrat sem se zavedla kakšen čudež in dar je moja nosečnost. Tako da ste se me s temi svojimi izpovedmi zelo dotaknile in sem se začela zavedati tudi druge strani, ki jo ve doživljate. Šele potem sem ugotvila kako sem lahko srečna in se začela veseliti svoje nosečnosti pa čeprav že vnaprej vem, da bova z otrokom sama... 
Tako da hvala vam, ker delite svoje zgodbe z nami, mogoče se ne zavedate, ampak vseeno komu pomagate  tudi, če ne gre čez iste stvari kot ve, ampak se mu samo razširi obzorje. Zato držim pesti zate (in vse na tistem forumu seveda), da vam bo naslednjič usojeno...

Neposredna povezava do sporočila: 594
18.7.2007 9:10:50   
Suzi*
St.Ina, kar srce se mi je ustavilo ob prebiranju tvojega javljanja. user posted image  Solze so mi prišle v oči, ampak ne smem jokat tukaj v službi. Ti pa le jokal, da bo odplaknilo žalostne misli, potem pa glavo gor, punca, spočij se na dopustu, oktobra pa z optimizmom v nove boje. Punce so že vse tako lepo napisale, da se jaz le pridružujem njihovim mislim.

Mislila bom nate, ti se pa le še kaj javi tule na tej temi. Držim pesti, da še drugo leto v rokah držiš malo detece!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka nosečka....čestitke za pregled in da je vse uredu z vama! user posted image

Itata, tako lepo si povedala. user posted image  Ti kljub temu, da veš, da bosta sama z malim detecem želim res vse najlepše. Vse se bo še uredilo. Včasih ne vemo, zakaj se nam nekaj zgodi, ampak zgodi se nam z namenom. Življenje nas vse preizkuša tako ali drugače! Ne skrbi, vse bo še uredu, mogoče ne tako kot si pričakovala, ampak bo!!!!! user posted image

Drugače pa, likarce moje, ja kaj pa druzga, tudi pri meni še vedno kup nezlikanega perila sameva ... . tudi jaz sem se ga izognila, sva šla z mojim v kino, pa nekaj pojest, pol je blo pa že čist prepozno za likat. user posted image  Mogoče danes. user posted image

Hladite se, veliko pijte, pa bo minil še en vroč dan!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.7.2007 9:15:30   
dolenjka
St. Ina user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Že včeraj zvečer sem prebrala tvoje sporočilo, pa sploh nisem našla besed user posted image  user posted image  user posted image
Ker sem že prej spremljala tvjo zgodbo vem, da znaž biti zelo optimistična in polna energije, zato ti iz srca želim, da bi ččim prej izjokala svojo bolečino in šla nato novi zmagi naproti!!!!!  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.7.2007 9:32:44   
torcica
St.ina, sej sploh ne vem, kaj napisat, nimam besed user posted image user posted image user posted image . Mi je strašno hudo zate, ampak po tvojem pisanju sodeč vidim, da si zelo močna oseba in polna optimizma, zato sem sigurna, da boš šla čez to in ti iz vsega srca želim, da ti oktobra uspe. Februarčice bomo navijale zate. Pa user posted image user posted image user posted image za srečo.

Drugače pa se jaz počutim zelo slabo, imam namreč vročino (čez 38!), bolijo me mandlji, ušesa, glava... Včeraj so me bolele vse kosti, danes pa je malo boljše, temperatura počasi pada. Upam, da bo z mojo pikico vse v redu. Sem klicala zdravnico, pa je rekla, naj samo počivam in pijem čim več tekočine, in da ne smem vzeti nobenega zdravila, niti Lekadolauser posted image . Poleg tega pa mi je še strašansko user posted image . No, upam, da bo vse v redu in da bo čimprej minilo.

Kako pa ve prenašate vročino, tukaj na obali niti ni tako hudo v primerjavi z drugimi kraji.

No, lepo pridno likajte in se beremo,
Torčica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.7.2007 10:02:03   
pina-1
torcica... sem tudi jaz prejšnji teden fasala virus. grlo me še dan danes boli in glasa tudi še nimam tapravega. in kot user posted image  ti itak nič ne dajo, samo čaj in zelišča oz. vse kar ponuja mati narava.... je pa tako zdravljenje dolgotrajno. upam da boš čimrej boljše.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 598
18.7.2007 10:02:14   
Mateja81
Lep pozdrav vsem puncam

St. Ina mislim da je vsem ob tvoji stiski zelo hudo pri srcu. Vsaka se zaveda da lahko pride do takih ali drugačnih težav. Najprej si misliš da je najhujše že za tabo takoj ko izveš da si zanosila potem pa po vsej euforiji doživiš tako žalostuser posted image .Res se mi smiliš in ti želim pri naslednji nosečnosti veliko sreče in zdravjauser posted image user posted image .

Drugače pa me zanima če je katera imela tak zoprno smrdeč izcedek. Jaz se ga ne morem rešiti že kakih 5 dni in mi ni ravno vseeno. Pa seveda težave z napihnjenostjouser posted image , požrešnostjo, in zaprtostjo so tudi prisotne. Včeraj sem bila res kot tak mali dihuruser posted image , katastrofa. Še dobro da ni bilo mojega cel dan doma, ker mi je še vedno neprijetno smradit ko je on v bližini...

Res pa je neverjetno koliko se mi je povečal apetit. Jedla bi kr naprej. Včeraj sem pojedla kakšni dve normalni porciji makaronov s tuno, potem sem se pa samo valjala po postelji cel dan, ker me je vse tiščalo-požeruh jaz!user posted image

Uživajte in prebrodite to vročino nekje v senci...

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 599
18.7.2007 10:11:18   
Kuba
user posted image  St.Ina... nimam besed... močno držim pesti, da boš čimprej ponovno zagledala user posted image user posted image .... drži se...

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?