Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 7:57:07
|
|
|
|
dory
|
Pri nas na gorenjskem pa nic :(
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 7:57:20
|
|
|
|
SANDY
|
pri nas pa tud, samo čiiiisr na drobno, da se komi vidi :)-:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:02:07
|
|
|
|
Moyca_
|
ja sneži :((:((:((:((:((:((:(( saj je lepo, vendar sovražim ZIMO (MRAZ,....:((:((:((:((:((:((:(()
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:04:41
|
|
|
|
Donja
|
Kje sneži???? Gledam in gledam pa nič ne vidim. Sem v bližini Obija. Je pa na Belviju in Poštarskem že fajn belo.
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:10:11
|
|
|
|
tina.nika
|
:zmeden: pri nas pa nič:((
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:12:10
|
|
|
|
Tinca7
|
Pri nas tut ne duha ne sluha o snegcu :(! Mogoče bo mal kasnej prišel v LJ.
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:17:05
|
|
|
|
Lenny
|
V centru mesta pa nič ... razen dežja seveda :(( :(( :((
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
:((:((Miska jaz pridem k tebi:((na obali piha burja je oblačno pa ne dovolj mraz za sneg:((:((:((:((:((:((:((Joj da me primorci ne slišijo:ups:Če pri nas sneži se ustavi ves promet.....Papa:morje:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:36:27
|
|
|
|
india
|
Donja,Lenny,....v Košake bo treba!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Imamo dovolj hribov, se bomo sankali,pa kepali pa dedke snežake / tako pravi moja Pia/ delali! :morje::morje: neva6, ti kar pridi, vem kako je,ko v Piranu sneži....moja tašča takrat gasilce na pomoč kliče:hudicek::hudicek: LP,Miška:miska:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Si jo kar predstavljam:)-:)-:)-Jaz sem nekoč res bila Prančanka potem Lucijanka na koncu smo pristali v Hrvatinih:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:41:56
|
|
|
|
india
|
A se selite vedno bolj na kopno, a? Se pravi si bla tud pametna in od moje tašče proč pobegnila!!!!!;)Vsi pametni to naredijo!!!! :love::love::love::sloncek::sloncek::sloncek: LP,Miška in sončki!
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 8:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-Ja samo mislim da se bomo tukaj ustavili:zmeden::zmeden:vsaj upam Piran je krasno mesto v njem pa živijo tako kot povsod drugje dobri in odštekani ljudje.Ti ne trpiš piranski konec jaz pa Korte tam gor živijo kreteni(oprostite)zapitniki.Bolje da odneham:)-:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:00:49
|
|
|
|
india
|
Ne,jaz imam Pira:love: rada, le moja tašča ne spada tja:(, sicer pa upam, da se bo kmalu preselila kam drugam:grrr:,.....hihi, bomo mi meli kraljevino tam doli ( joj,ko bi zdaj ona to brala......), mislim namreč na Goriško, od tam tudi prihaja. Kar pa se Kort tiče, te povsem razumem, mam svaka na Maliji , mož pa ene kolege v Kortah,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:11:26
|
|
|
|
ZARA
|
Nad Mojstrano tud snezi,ker se vid tko megleno,pa suh zrak je.... pa mraz ko pr norcih :grrr:!!!!!!!BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Drgac pa... jupi za snegeca!!!
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:20:09
|
|
|
|
VALENTY
|
Tle pr nas na morostu pa ne duha ne sluha o snegu. Ampak mraz pa je.Bo mogu pa Lj.barje dojutr počakat,da ga boste sem poslal.
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:20:59
|
|
|
|
mammika
|
Men je pa fajn ko sneži sam pol k me začne zebst pa grrrrrrrrrrrrrr:grrr::grrr:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:22:14
|
|
|
|
malika
|
Pri nas tudi ful sneži. Ga imamo že 1 cm . Bljak ne maram snega in zime:(
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa še nič :( Tko zgleda, kot da bo lihkar sonček :zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:30:23
|
|
|
|
kimi
|
kaj sneži...oj joj...obdržete ga tm ne ga v kamnik pošiljat...:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 9:45:57
|
|
|
|
Erdbeere
|
joj neva kaj maš pa ti za čez Korte povedat, tam mam jest enga koelga...no ja sej ni več iz Kort se je na Gorensko raj preselil ;)
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 10:33:53
|
|
|
|
Donja
|
Malika kje si ti, da imate toliko snega. Tu še vedno samo dežuje (bližina Obija). Res pa da sem zjutraj pred vrtcem videla avto, kar precej naložen s snegom. Je s Pohorja prišel. Meni pa je sneg všeč od daleč. Gori na Pohorju pa na Triglavu. Tu doli pa ga nimam preveč rada. Se bi zdaj kar v južne kraje preselila. Ampak ker ga moj srček obožuje, bomo kar tu ostali:)-.
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 10:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Erdbeer ko se ti nekaj zameri..je pač tako.No če se je preselil je pa pametno potezo naredil,se pravi ,da ni več iz Kort.:)-:)-:)-
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 11:39:22
|
|
|
|
Erdbeere
|
Ma neva sej nisem sploh nič slabga mislila no...sam mal morm komentrirat, pa kerkrat kakšno tako brezvezno napišem...ja je pa res zdej se je poročil z mojo najboljšo prijateljico in uziva v naših krajih
|
|
|
|
SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGG! 9.11.2004 13:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
V LJ sije sonce:zmeden: Zdej se še odločam, h komu naj se preselim- v KG al k Maliki...:zmeden2:.....:):):) lp,:fis:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?