|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nevzdržna lakota
15.7.2007 16:29:14   
Anonimen
Saj vem, da tole ne spada sem, vendar drugje ne morem biti anonimna.
Moj problem je sledeči.Že več kot mesec dni sem non-stop lačna, pa ne tako,da bi jedla ker mi nekaj fali, ampak res v želodcu čutim tako hudo lakoto, da me kar zvije.Pojem normalen obrok, čez pol ure kot, da nisem nič jedla.Zanima me, ali se je komu kaj takega dogajalo? Noseča nisem.Jutri grem k svojemu splošnemu zdravniku in mu bom to povedala, vendar mislim, da ne bo nič ukrenil, ker te  ne posluša, ko mu hočeš kaj povedati.Tole me res skrbi, ker bom kmalu kot pujsa, pa si ne morem pomagati, ker če ne jem, mi tako kruli, pa še slabo mi je.Lepo prosim za vaša mnenja in vnaprej hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nevzdržna lakota
15.7.2007 17:06:03   
Anonimen
kej tazga se mi ni dogajal sam ne vem zakaj je to treba anonimno pisat, zakaj je vse tok strah pisat kaj se jim dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2007 18:53:14   
Anonimen
Kar pojdi k zdravniku. Jst sm mela ta problem in ga mam še občasno zaradi hormonskih motenj. Zahtevaj naj ti pregleda kri.

Če ne bo minilo samo od sebe ti lahko predpiše zdravila, ki zmanjšujejo lakoto. So pa kar draga.

Drugače se pa probaj zamotit z ful vode, žvečilnimi....

Pa čim bolj se zaposli, da ne boš imela čas mislit na hrano. Ko ti pa začne ful krulit, pa pojej kkšno jabolko al pa žvečilni. Meni je pomagalo.

Se pa hitro zrediš, tako da kar pohiti k zdravniku. Ker pol je težko to dol spravit. V glavnem, ne pusti se na hitro odpravit pri zdravniku.

duc - ja je težko to pisat in o tem govorit, ker kasiraš same pametne komentarje v stilu, da je vse v glavi, da moreš met samo voljo....bla bla bla....
Včasih je kriva čisto fizika telesa in si z glavo zelo težko dosti pomagaš. Ampak ljudje ki tega problema nikoli niso imeli, se jim niti sanja ne. In običajno so ti itak najbolj pametni. In pol te vsi obirajo, kao kakšne izgovore si iščeš. Pač večina ljudi samo išče  napake na ljudeh, da se pol sami ful hudo počutjo, k jih kao nimajo.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 15.7.2007 18:54:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2007 21:14:44   
Anonimen
Ne mi govorit jaz jem celi dan nonstop.Se najem potem pa čez nekaj časa kao da nisem jedla.V enem tednu sem se zredila za tri kile??A je to normalno??Jutri grem v lekarno po nekaj za hujšat,ker ne mislim biti dalje tako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2007 21:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Ne mi govorit jaz jem celi dan nonstop.Se najem potem pa čez nekaj časa kao da nisem jedla.V enem tednu sem se zredila za tri kile??A je to normalno??Jutri grem v lekarno po nekaj za hujšat,ker ne mislim biti dalje tako.user posted image user posted image user posted image

V lekarni ne boš našla čudežnega zdravila. Pojdi na pregled hormonov. Učinkovito zdravilo ti lahko predpiše le zdravnik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2007 21:32:05   
Anonimen
Karin24 sem bila na pregledu pa je vse bilo v redu.So mislili da mi ščitnica ne dela v redu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.7.2007 21:36:38   
Anonimen
Ja pa še to.Jaz do kosila ne jem nič.Samo kava in čiki to je vse do kosila.Potem pa po kosilu ko se najem začnem nonstop.In najbolj zvečer kakor zdaj zmažem celo čokolado čips škatlo keksov.....itd.Če nimam kaj za jest zvečer sem prav nervozna ne morem zaspat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.7.2007 21:44:15   
lojzika
Meni se tudi občasno to dogaja. Moj me zabava da imam trakuljo user posted image user posted image .  baje da to obstaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2007 21:46:30   
Anonimen
Ja moj mi je ravno danes rekel,ko sem mu omenila,da grem jutri v lekarno nekaj kupit za hujšat.Mi je rekel:::kupi si nekaj pa še škatlo keksov zraven za zvečer.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja to pa itak drugače bo moral on iti na pumpo ob pol desetih.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2007 21:52:18   
Anonimen
Ja če ni fizičnega razloga, pol je verjetno pa psihični. Tko da dvomim da ti bodo kkšna zdravila pomagalauser posted image . Če se gre za požrešnost ali pa za željo po določeni hrani to ni bolezen in se da premagat z voljo. To o čemer pa anonimna govori, nenehna lakota, slabost če ne ješ....to je pa bolezensko. In si ne moreš dosti pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2007 21:54:57   
Maleal
Meni se je to dogajalo ,ko sem bila noseča.Si 100% da nisi?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.7.2007 23:50:41   
Anonimen

Ja to pa itak drugače bo moral on iti na pumpo ob pol desetih.user posted image user posted image user posted image user posted image

omg, to me pa čist name spominja user posted image ...sem mojga dostkrat "nagnala" tkole zvečer po kukije na bencinsko...je mel revež kolo vedno pred bajto pripravljenuser posted image ...in pol sem se v 2 mesecih zredila za 8 kil...(pa rečmo, da je to še kr opravičljivo, ker sem dojila in mi je pač ful sladko pasalo)...zdej pa rajš tkole zvečer spijem eno huge skodelico zelenga čaj z mlekom...notr dam še en picek rjavega cukra...pa mam neki sladkega za zvečer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2007 7:03:34   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kar pojdi k zdravniku. Jst sm mela ta problem in ga mam še občasno zaradi hormonskih motenj. Zahtevaj naj ti pregleda kri.

Če ne bo minilo samo od sebe ti lahko predpiše zdravila, ki zmanjšujejo lakoto. So pa kar draga.

Drugače se pa probaj zamotit z ful vode, žvečilnimi....

Pa čim bolj se zaposli, da ne boš imela čas mislit na hrano. Ko ti pa začne ful krulit, pa pojej kkšno jabolko al pa žvečilni. Meni je pomagalo.

Se pa hitro zrediš, tako da kar pohiti k zdravniku. Ker pol je težko to dol spravit. V glavnem, ne pusti se na hitro odpravit pri zdravniku.

duc - ja je težko to pisat in o tem govorit, ker kasiraš same pametne komentarje v stilu, da je vse v glavi, da moreš met samo voljo....bla bla bla....
Včasih je kriva čisto fizika telesa in si z glavo zelo težko dosti pomagaš. Ampak ljudje ki tega problema nikoli niso imeli, se jim niti sanja ne. In običajno so ti itak najbolj pametni. In pol te vsi obirajo, kao kakšne izgovore si iščeš. Pač večina ljudi samo išče  napake na ljudeh, da se pol sami ful hudo počutjo, k jih kao nimajo.

user posted image user posted image user posted image

Pa tudi kakšno suho sadje imej pri sebi, ko te po glavnem obroku zagrabi lakota.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2007 7:05:57   
srki
Vojakinja, napaka da zjutraj ne ješ in piješ kavo in kadiš.

Vsaj za zajtrk nekaj pojej, če že drugega ne,  pa vsaj kakšno sadje. Tudi zvečer ne boš potem tako lačna.

Razne diete, nič jest čez dan, zvečer pa se nabasat, to ne gre, pa ne zaradi hujšanja, že zaradi zdravja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2007 7:08:39   
caillou
Tale pregovor sem ravno včeraj prebrala: "četrtina kar pojemo je za nas, tri četrtine pa za zdravnika.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2007 7:11:22   
Rožica I
VOJAKINJA- problem je v tem, ker cel dopoldne nič ne ješ. Potem telo nekaj dobi, ampak ker očitno ne ta prave kombinacije, te popade volčja lakota. Jesti moraš min. 3 obroke dnevno, normalno pa 5!!! 
Potem organizem ves dan dobiva zadostne količine in ne padeš v začaran krog lakota- žretje.
Pojdi na forum hujšanje, Dulcinea ima tam odprto temo Montignac, ki ti vse lepo razloži. Nič težkega, le navade je treba osvojiti in razvade opustiti user posted image !
Drži se!

ROŽICA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.7.2007 7:32:48   
puncica

Kaj pa če bi zjutraj začela kaj jest, potem po moje prot večeru ne boš več tako lačna. Ni čudno da nisi lačna zjutraj če se zvečer tako nabašeš, no jaz bi na tvoje mestu mal obrnila tole, pa zjutraj kaj več pojedla ne sam čik pa kavo, pa prot večeru zmanjševala.

Držat se je treba tega:
Zajtrk jej kot bogataš,
kosilo kot meščan
večerja kot berač

In kot je rekla rožica če boš imela vsaj 3 obroke zvečer ne boš lačna. Ni pa čudno da se folk redi, če zvečer konzumiramo ne vem kakšno svinjarijo za ponoč pa pol nič ne ponucamo, to gre vse v maščobo. Vsaj 3 ure pred spanjem naj ne bi več jedli.

Sicer pa nobenmu pameti ne solim, le svetujem.

< Sporočilo je popravil puncica -- 16.7.2007 7:34:07 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.7.2007 7:41:38   
Anonimen
Sem prva anonimna.user posted image Hvala za odgovore.Vse kar pišete vem in razumem, vendar se enostavno ne morem kontrolirati.Če pojem sadje, sem še bolj lačna, po žvečilnem mi še bolj kruli.Sploh ne znam povedati, kako grozen občutek je to.Predstavljajte si, da par dni ne jeste, no to je podobno.Zvečer javim kaj bo rekel zdravnik.Če me ne bo vzel resno, ga bom zamenjala, ker tako ne morem naprej.Danes ponoči me je ob dveh zbudila takšna lakota, pa sem probala popiti vodo in pojesti jabolko, pa mi je še bolj krulilo, dokler se nisem najedla sendviča.user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
16.7.2007 8:02:27   
srki
Kar se pa jabolk tiče, le-ti tudi meni odpirajo apetituser posted image .

Poskusi s suhim sadjem ali banano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2007 8:57:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem prva anonimna.user posted image Hvala za odgovore.Vse kar pišete vem in razumem, vendar se enostavno ne morem kontrolirati.Če pojem sadje, sem še bolj lačna, po žvečilnem mi še bolj kruli.Sploh ne znam povedati, kako grozen občutek je to.Predstavljajte si, da par dni ne jeste, no to je podobno.Zvečer javim kaj bo rekel zdravnik.Če me ne bo vzel resno, ga bom zamenjala, ker tako ne morem naprej.Danes ponoči me je ob dveh zbudila takšna lakota, pa sem probala popiti vodo in pojesti jabolko, pa mi je še bolj krulilo, dokler se nisem najedla sendviča.user posted image user posted image

Če želiš mi lahko pišeš na ZS. Sama sem par let hodila okoli zdravnikov, pa me niso glih resno jemali. Ti dam lahko par nasvetov če želiš seveda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2007 10:45:20   
puncica
Anonimna mene pa zanima če ti tako normalno obroke ješ vsaj 3 normalne obroke na dan? Pa kdaj zjutraj najprej poješ kaj a skoz neki po malem žvečiš?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.7.2007 16:45:30   
Anonimen
Puncica jem zajtrk, vsaj sadje, pa malico kakšno sadje, kosilo normalno, popoldne spet sadje in zvečer kakšno solato ali jogurt.To je bilo do nedavnega, zdaj pa jem non-stop, ker sem stalno lačna.
Bila sem pri zdravniku, ki se ni niti toliko potrudil, da mi pregleda kri.Imam še eno spremembo, namreč stalno bi spala, čeprav sem celo življenje rabila malo spanja in sem po naravi rana ptica.Zdravnikova diagnoza:začetek depresije in obisk psihiatra, ker baje se ti pri depresiji prehrambene navade korenito spremenijo, oziroma povečan je apetit in potreba po spanju.Ne vem, kaj naj si mislim.Šla bom do psihijatra, pa bomo videli.Vsem hvala za nasvete in odgovore user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2007 19:55:39   
Anonimen
vojakinja, a si ziher da toliko poješ, na sliki namreč izgledaš tako vitka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.7.2007 20:04:42   
Anonimen
vojakinja, a si ziher da toliko poješ, na sliki namreč izgledaš tako vitka

Saj ne rečem da sem pedebela vendar me moti le trebuh.In na sliki mam steznik.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.7.2007 20:08:35   
KODA
Anonimna.Daj si še preverit sladkor v krvi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?