Skaana
|
Da se vam še jaz hitro javim med pakiranjem, preden odhitimo na . Z nama je vse brez posebnosti, morfologijo sem uspela prestaviti za pet dni, sicer bo druga gin. a ni panike, ker je baje ful v redu , tako da jo imam 25. in gremo lahko v miru na morje. Bebika vsak dan bolj brca , trebuh pa kipi, da je joj. Tako da jaz o kilah res ne bi govorila . Raho, res sem vesela, da si boljše. za tvoj pritisk. Za morje pa ne bit preveč žalostna, boste pa drugo leto že vsi štirje čofali . Črtomir pa lahko itak doma v bazenčku, kajne? Danvari, pa saj se ne obremenjuješ s temi , kajne? Kako ga ni sram tegale šefa Mene bi blo... Super, da sta se že zmenila za imeni. Midva pa še pojma nimama . Lana38, mi smo tudi držali pestke . ElaM, čestitke Tinkari in seveda tebi ob prvi svečki . Čudoviti občutki, kajne? Naj ji bo vsakdan poln novih odkritij in čudovitih doživetij. Loncica, upam da je že boljše, en za tvoj želodec, da se pozdravi. Andreja2000, vesela sem zate. In vesela bom še bolj, ko se vrnem in bom prebrala odlične rezultate . Tako, želim, da bi vam bilo čim manj vroče, tiste ki delate, da hitro dočakate dopust, tiste ki imate težave, da čimprej minejo. Lepo bodite. Pa pa.