|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.7.2007 19:35:06   
madejka
Tasonka tebe se kar ne? E peekola... user posted image A jutri gres v P? Na CTG?

Freycha lepo, da sta prinesla cotice. Si jima kaj lustov naredila?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11551
15.7.2007 20:08:15   
pupi
Helo ženskice!
Jaz nimam od nobene tel. št. tak da vam bom očitno javla, ko bomo že doma, pa saj ko me bo sfalilo s foruma bote verjetno vedle zakaj se gre user posted image !

Ajvy ti si pa prava asica, da kar tak to doma premaguješ!! Samo res vse nekam hitite, razen Tašonke boge. Kak boš sploh vedla, da zdaj pa je te res treba it, ko bojo popadki na 1minuser posted image !

Madejka ti pa nič ne skrbi glede naše P, ti bom jaz teren pripravla, bom jih že v red spravla, upam samo da me ne bojo preveč hormoni dajali po porodu user posted image ! Sem danes v tvoj album pošpehala, pa če te v P vidim te ruknem, jaz bom tak mogla do 25. ziher tam ostat, pa je vse možno!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11552
15.7.2007 20:09:29   
Anonimen
Ja, madejka, jutri grem na CTG, pa mislim, da bojo pogledali, kaj se dogaja z mojim MV in upam, da bojo tudi kak UZ naredili ali vsaj amnioskopijo, da preverijo plodovnico, glede na to, koliko sem že čez. 

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11553
15.7.2007 20:10:34   
pupi
Joj, Tašonka pa naj že zrihtajo nekaj s tabo, saj pa te ne boš celo poletje med nosečkami al kaj user posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11554
15.7.2007 20:12:04   
pupi
Babike kaj pol bote kaj čvekale, ker jaz bi si zdaj šla v McDonlada po hamburgerček pa solatko pa bi se vam pol kaj pridružla?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11555
15.7.2007 20:15:27   
madejka
Iiii pupi jas tud bi slauser posted image Pa ze itak mam tezave s prebavo... to bi bilo se veselouser posted image
Pol pa ne vem ce bom se gori, ker je moj dragi doma in boma verjetno kaj skupaj pocelauser posted image

Tasonka res skrajni cas ja. Bogica! Saj verjetno je tak najhujse to, da te vsi gnjavijo al? Mene ze zdaj sprasuje folk v kolkih kosih sem, pa se moj rok sploh ni prisel!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11556
15.7.2007 20:58:08   
Ronči
no še toliko......ronči še ni rodilauser posted image  mala jo zajeb......in kr noče vn. So pa jo kr zadržali v P. Jutri ima spet pregled ker jo je danes spet čudno špikalo in zgleda da se ji lušči čep. Ker pa je nedelja imam občutek, da malo štrajkajouser posted image  No bomo videli kaj bo jutri prineslouser posted image
Lp

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11557
15.7.2007 21:18:05   
tejči77
Pozdravljene!
Na hitro se vam javljam. Sem šele včeraj prišla ponovno iz bolnice, ker sem imela komplikacije s šivi. Moja Larisa pa je žal v Ljubljani na Pediatrični kliniki, ker ima kar naenkrat ene probleme s kisikom v krvi. Danes sem bila pri njej, pa pravijo zdravniki, da je verjetno vse v redu. Jutri še mora iti na slikanje glave, potem pa upam da bo čimprej doma.

Vsem vam, ki še čakate s trebuščkom, čim lažji porod in čim lepšo porodno izkušnjo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 11558
15.7.2007 21:54:25   
Anonimen
Ojoj, tejči, boga!user posted image Upam, da si ti zdaj ok, in da boš kmalu skupaj z Lariso!user posted image user posted image user posted image To mora bit res grozno, da imaš otroka v bolnici.

Jooooj, meni je pa vroče za znoret! Dobesedno teče z mene, tako švicam. Pa sem se šla pod tuš ofrišat, pa ni nič bolje. Dobro je bilo samo, dokler sem bila pod tušem.

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11559
15.7.2007 21:55:58   
Freycha
Evo, pa imamo novo mamico. Kapica je poslala sms: Danes opoldne je s CR prijokal na svet Dino, težek 3120g in 50cm. Popkovina je bila okrog vratu, ampak smo vsi zdravi in srečni.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 11560
15.7.2007 21:58:27   
Anonimen
Kapica, čestitke za sinka Dinota!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 11561
15.7.2007 22:04:55   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07
17.6.07 Anja O.; Pia in Gašper; 47cm 2870g in 50 2950g; 8.7.07
26.6.07 Suza; Janja; 55cm, 5250g; 9.7.07
27.6.07 Jelenche; Filip; 53cm 3750g; 8.7.07
28.6.07 Majrim; Neža; 50cm 3325g; 5.7.07
28.6.07 polona25; Luka; 51cm 3360g; 3.7.07
28.6.07 Yvona; Leon; 53cm 3850g; 5.7.07
28.6.07 tajag; Enej; 6.7.07
30.6.07 zvesta; Izak; 47cm 2690g; 15.7.07
2. 7.07 Tejči77; Larisa; 51cm 3700g; 10.7.07
2. 7.07  Freycha; Dita; 48cm 3640g; 12.7.07
3. 7.07 Kety; Filip; 52cm 3300g; 13.7.07
3. 7.07 Kristina_1; Tara; 51cm 3510g; 8.7.07
4. 7.07 Tani33; Julija; 51cm 3800g; 4.7.07
4. 7.07 anja7; Tilen; 54cm 4050g 3.7.07
6. 7.07 Kety99; Pija; 50cm 2910g; 17.7.07
8. 7.07 *maja; Mija; 50cm 3480g; 9.7.07
9. 7.07 Simi27; Svit; 49cm 2690g; 20.7.07
11. 7.07 Bonni; Tomas; 52cm 3100g; 31.7.07
12. 7.07 corfu; Manca; 52cm 3049g; 12.7.07
12. 7.07 bačko; Žana; 54cm 4610g; 15.7.07
14. 7.07 Rožica82; Lana; 50cm 3370g; 19.7.07
14. 7.07 rumba; Julija; 50cm 3280g; 27.7.07
15. 7.07 KsenjaK; Kiara; 48cm 2640g; 19.7.07
15. 7.07 Kapica; Dino; 50cm 3120g; 25.7.07

HITRA STATISTIKA:      

15 user posted image     in     15 user posted image             Spet izenačenje! 

27 otrok se je rodilo pred pdp  
1 otrok se je rodil po pdp  
2 otroka sta se rodila na pdp

Julijkam se pa mudi, kaj? user posted image user posted image

Najbolj ploden dan je bil 28.6.07.   Julijke?user posted image

Julijke še nestrpno čakajoče:user posted image              

01. Teya; user posted image user posted image ; user posted image  
02. noka81; user posted image
04. pikica123
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
07. Gorazdova; user posted image ; user posted image ; MB; Patrick 
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. ulla80; user posted image ; Celje; user posted image  ;
13. mary82
16. Teika
17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
19. Bety
21. pupi; Maribor; user posted image   Naja
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image ; Lea
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. miša99; user posted image user posted image  ; Ljubljana; user posted image Elenora, Nora; user posted image Dorian, Ian
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image  ; Kranj; Hana ali Žak
31. Pinkyca 

imamo še 37
 user posted image ,     od tega 9 user posted image  in 7 user posted image
 Fantki so bolj počasni očitno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11562
15.7.2007 22:15:18   
madejka
Wooow kapica je rodila!!! CESTITKE za Dinota!!!user posted image user posted image user posted image

Tejci drzim pesti, da bos cimprej imela Lariso doma!user posted image user posted image

No upam, da bo tud Ronci kmalu odresena!user posted image

Presenete babe kak vam gre hitro. Res ne vem katera bo se noseca proti koncu mesecauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11563
15.7.2007 22:30:22   
pupi
Madejka tak ko zgleda in to vse poteka bojo pa konec julija kar avgustovke začele. Tako ko vzganjate ženske bomo počasi manj kot devet mesecev nosečke, no so izjeme kot je Tašonka user posted image !!

Kapica JEEEEEEEEEEEEEEEEE čestitam za Dinota!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse OK!!!
Tejči tudi za tebe in tvojo pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image  da bo Larisa čim prej doma in da se naužijete sreče mlade družinice. Še malo user posted image user posted image user posted image user posted image  da jih ne bo premalo!!!!!  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11564
15.7.2007 22:40:37   
Anonimen
Aaaaaaaaaaa, kapica!!!!!!!! ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz se ne grem več!user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11565
15.7.2007 22:48:03   
simi27
Pozdravljene julijke!

Najprej najlepše hvala za vse čestitke. Hkrati pa čestitam Bonni za Tomasa; corfu za Manco; bačko za Žano; Rožici82 za Lano; rumbi za Julijo;KsenjaK za Kiaro in Kapici za Dina.

V petek sva s Svitom prišla domov. Oba sva ok, mene sicer bolijo šivi, a bo že. Svit je bil malce zlateničen, zato smo morali danes na kontrolo, a je z njim vse ok. Tako, da se počasi navajamo na novo življenje v troje.

Lepo se mejte in se kaj oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11566
15.7.2007 23:06:49   
baja*
Kapica čestitke za Dinota:) user posted image user posted image user posted image

Tejči in Simi dobrodošle nazaj! user posted image
Pa še user posted image user posted image user posted image  za Lariso, da bo čimprej doma v naročju mamice in očka!

Tašonka bejži že no.user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 11567
16.7.2007 6:21:23   
Anonimen
a zdaj me je še pa kapica prehitelauser posted image user posted image pa ajvy tud zgledauser posted image  user posted image user posted image user posted image

babike čestitke za vaše sončkeuser posted image user posted image user posted image

tejči tebi pa tudi engauser posted image in eno user posted image da bo tvoja pužika čimprej doma...

jaz tudi šibam danes spet v P.....čep se mi je začel luščit, samo nič drugega konkretnega....vsake tolk popadki, po nekaj ur traja, samo ne bolj pogosto kot na 10 minuser posted image pa tak sem si želela kaj konkretnega, evo, mam čep, samo že zmeri sem v megliuser posted image user posted image user posted image me je moj hotu kar v P odvlečt, samo sem se zbunla, ker če ni NIČ takega, pač ona sluz se vali iz mene, rajši pa doma čakam kot v Puser posted image no, tak me znajo obdržat danes, če sem se kaj konkretno odprla...
poročam u glavnem, kak bo nadaljni razpletuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11568
16.7.2007 9:01:58   
Anonimen
Julijeke upam,da ne zamerite tale moj skok na vašo stran(drugače sem sama avgustovkauser posted image ) ampak, ko sem prebrala, da je moja zlata prijateljica Kapica rodila me je od veselja in sreče čisto razneslo in zato bi ji rada čestitala:

Kapica, moja draga bejbika ISKRENE, ISKRENE ČESITITKE ob rojstvu tvojega zakladka!! Čim hitrejše okrevanje in veliko lepih in nežnih trenutkov s tvojim sinkotom ti iz srca želiva poopsie in Tjašauser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11569
16.7.2007 9:06:11   
GabiW
Ojla,

čestitke vsem svežim mamicam. Kar ne morem verjet, da tolk prehitevate.

Tašonka ti se mi pa najbolj smiliš. Zakaj pa te ne odrešijo vseh muk? A bodo res čakali na magično mejo 10 dni prenošen? Ali je kakšna verjetnost da so se zmotili v PDPju?

No saj kakor kaže, tudi jaz še nikamor ne grem. Pri meni se NIČ ne dogaja. To da imam trd trebuh, ni omembe vredno, ker je že itak celo nosečnost. Jaz samo upam da ne bom šla preveč čez rok. Če se user posted image  ne obrne na glavo do 24.7. bo trba nekaj ukrent. Sam ne vem še na koga se naj obrnem in koga naj prepričam, da po naravni poti ne bo šlo.

Vsem, ki se mudi v P želim čim lažji porod.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11570
16.7.2007 9:13:36   
arijana..
Zgleda, da nekatere res prehitevate po desni. Pri nas, ko bi pa že res lahko bilo kaj, pa še vedno nič. Vsake toliko časa mal špikne, pa pritiska navzdol, pa zdi se mi, da se je otrok res malo umiril... Po nekaj urah pa vse mine in zdi se mi, da bom na koncu avgustovka. Danes imam pregled pri svojem gin., jutri pa ctg v P.
Pa bi mi blo najbolje, če bi morala kar zdajle odfrčeti.

Pa še čestitke vsem novopečenim mamicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11571
16.7.2007 11:48:30   
pupi
Helo GabiW! in ostale
Vidim da se ti tudi še vedno ubadaš z narobe obrnjenim otrokom user posted image ! Joj ful te razumeme!! Pa kaj misliš, da ti v vaši P kljub nestrinjanju z tvojo G ne bi naredili CR user posted image  Mene so tak daleč spravli, da ne vem al je vredu CR al bi naj res človek probal naravno rodit, ampak zdaj je kaj je in mamo datum v sredo user posted image !! Samo jaz dobro vem, ko sem še pač sveži študent pa to, da ena izmed indikacij za CR je medenična vstava, pa se naj tvoja G na glavo postavi!!

Poopsie ne vem kaj bi bilo narobe, če se malo pri nas oglasiš, daj se še več saj pa te ni določeno kje lahko avgustovke čvekate kje pa ne user posted image .

Ulla ti pa tudi že počasi zgasni v P, da ne boš naslednjca Tašonke,  no user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 11572
16.7.2007 13:07:47   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Helo GabiW! in ostale
Vidim da se ti tudi še vedno ubadaš z narobe obrnjenim otrokom user posted image ! Joj ful te razumeme!! Pa kaj misliš, da ti v vaši P kljub nestrinjanju z tvojo G ne bi naredili CR user posted image  Mene so tak daleč spravli, da ne vem al je vredu CR al bi naj res človek probal naravno rodit, ampak zdaj je kaj je in mamo datum v sredo user posted image !! Samo jaz dobro vem, ko sem še pač sveži študent pa to, da ena izmed indikacij za CR je medenična vstava, pa se naj tvoja G na glavo postavi!!

Ojla,

pupi, ja tudi jaz se dodatno potim zaradi medenične vstave. Trenutno sama sebe prepričujem da se bo user posted image  še obrnilo, postavljam se na vse štiri in se zibam naprej - nazaj, ... Ne obremenjujem se več s tem kaj misli G. Veliko sem jih slišala da so rodile z ritko naprej, sam pri manjšem otroku. Menda sploh ni problem. Če je pa večji otrok, potem pa NE HVALA! Jaz kot laik, če gledam po svojem trebuhu imam notri velikana, UZ pa že itak nisem mela od 31 tedna, tako da ne vem nič. Mi je pa rekla ena kolegica, da te v P bolj pazijo, če rojevaš z ritko naprej in če ne gre takoj ne matrajo velik ampak sam naredijo CR.

Ti če si se zmenila za CR, je to tvoja in NAJBOLJŠA odločitev in ne poslušaj drugih, ki imajo drugačno mnenje. Na vse zadnje si le ti tista ki boš na porodni mizi, se trudila in dala vse od sebe, da boš postala mama. Pravilno si se odločila in ne oziraj se na pripombe drugih.

Pridne bodite, pa ne ven hodit, ker je peklensko vroče.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11573
16.7.2007 13:59:54   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Ojla,

čestitke vsem svežim mamicam. Kar ne morem verjet, da tolk prehitevate.

Tašonka ti se mi pa najbolj smiliš. Zakaj pa te ne odrešijo vseh muk? A bodo res čakali na magično mejo 10 dni prenošen? Ali je kakšna verjetnost da so se zmotili v PDPju?

No saj kakor kaže, tudi jaz še nikamor ne grem. Pri meni se NIČ ne dogaja. To da imam trd trebuh, ni omembe vredno, ker je že itak celo nosečnost. Jaz samo upam da ne bom šla preveč čez rok. Če se user posted image  ne obrne na glavo do 24.7. bo trba nekaj ukrent. Sam ne vem še na koga se naj obrnem in koga naj prepričam, da po naravni poti ne bo šlo.

Vsem, ki se mudi v P želim čim lažji porod.

papa

GabiW, meni je G sama priznala, da je sedaj doktrina taka, da se dela CR za medenično vstavo in ti G mora dati napotnico za CR, če ti tako želiš. Ni nujno, da se zmenita za datum (če noče tega), ampak toliko, da imaš ti napotnico, da ko prideš v P, da te ne matrajo z naravnim porodom, če si tega ne želiš.

Jaz sem se dogovorila za CR ker je bila Dita v medenični vstavi in so mi vsi govorili, da je velik otrok. No, glavo je res imela nekoliko veliko, a 48 cm ni neka dolžina. No, 3640g pa je vseeno neka teža. Ni mi žal, da sem se odločila za CR, čeprav so prvi dnevi po operaciji resnično težki, pa tudi cel čas bivanja v P ni bilo enostavno. Danes sem en teden po CR-ju, pa me nikjer nič ne boli, normalno funkcioniram, edino malo več pomoči rabim s strani dragija, ker ne smem biti preveč na nogah, pa nič težkega dvigovati itd zaradi notranjih šivov.
Sicer pa je meni moja G odkrito priznala, da ni problem roditi v medenični vstavi, rabiš le dobrega porodničarja, da pravilno vodi porod, da se ti otrok nekje na pol poti ne zatakne. Tega je bilo pa mene strah, da bi prišla s popadki, pa bi dobila kakega idiota, ki bi me silil z naravnim porodom, pa bi se 12 ur odpirala, 4. ure rojevala, potem bi pa rekli: "jah ne gre, CR je treba narediti". Ali bi mi pa še kje zafural otroka, ker bi se kje vmes zataknil..... Nočem strašiti, hočem le povedati svoje razloge za CR. Mogoče, če ti tvoja G noče dati napotnice, zahtevaj drugo mnenje (do katerega si opravičena), pa ti bo drugi G dal napotnico.... Ne vem, jaz ti samo povem možnosti, odločitev je pa tvoja. Moram pa priznati, da si pogumna, če se odločiš roditi po naravni poti, jaz sem prevelik zajc za te zadeve.....

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 11574
16.7.2007 14:29:52   
pupi
Točno tak ko je Freycha napisala, GabiW še vedno imaš pravico za drugo mnenje in je dovolj da ti na napotnico, ki je namenjena porodu napiše medenična vstava!! Meni so očitno določili datum CR zaradi gužve in jim je očitno lažje, če si te zadeve planirajo. No pa saj jaz sem samo tri dni pred terminom in nisem nič prehitevala. Mam pa malo slabo vest, ker so mojemu user posted image  določili datum roj. dnevauser posted image !!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?