Strawberrie Cherrie
|
Draga Sisy, mamuska itd. -> če sem prav razumela vprašanje. ke bilo katera znamka vozička je najbolj modna, lepa, oh in sploh - se pravi 'in' --> logično, da v tem primeru se izpostavijo razni Stokkeji, bugabooji in podobni. Razni PPji tri v enem in tako dalje, so daleč od OH in SPLOH vozička, ne rečem pa, da niso uporabni. Ampak vprašanje ni, kateri voziček je najbolj uporaben, pa če bi si prosim, še 1x prebrali naslov. Mamuška, če ti ne padaš na te vozičke, jebelacesta, sej nihče ne sprašuje, ali 'padate na IN vozičke' ---> kolikor sem jaz razumela Srcka, jo je zanimalo predvsem kateri voziček je takšen, da si ga 100% kupi ljubljanski japi ; in to definitivno niso neki PPji --> je pa zanimivo, da je voziček v živo carski (videla sem Rijinega,rdeče barve); sedalni del je kot se šika, nastavljiva višina, okretnost, je lep in vsak se obrne za njim. Spodaj ima kovček, not lahko kamot zložiš zadevščne (po videnem govorim), verjetno tudi stvari iz trgovine. Da se dobiti adapterje za Maxi Cosi, edinole minus (menda!) je majhna košara za novorojenčka. Sisy, ko boš rodila in bo tvoj otrok sedel, boš videla, kakšen plus je, da lahko malega dvigneš k mizi, ne pa da sedi tam nekje pri tleh! Ampak o tem bomo rtakrat, ko boš imela bebiko - ok? Pa meni je moj Quinny carski vozek -> samo za rolanje, tekanje, gozdove, pesek, sprehode -> v trgovini komaj pridem mimo kakih štenderjev ... Nihče ni omenil, da ne smete izrazit svojega mnenja, ampak načeloma je lepo, da si prebereš vprašanje in smisel teme. ne pa da pišeš in pljuveš čez nekaj, kar sploh ni namen te teme. Enako me je raz**** tema Feldbach, češ da si to privoščijo tiste ko majo dnar in je to navadno preseravanje. Dejte prebrat namen določene teme!!!!!
|