|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 23:11:11   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

joj punce,vedno bolj vas raznaša...user posted image ..je res skrajni cajt, da greste malo na oddihuser posted image

Oddih? Kje je to? Se fejst diha? Ali bolj oddihuje?user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11476
13.7.2007 23:12:44   
majrim
punce mejte se...malo se zresniteuser posted image user posted image user posted image ...in Gorazdovi pa naj ji čimprej mine - še danesuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11477
13.7.2007 23:13:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

joj punce,vedno bolj vas raznaša...user posted image ..je res skrajni cajt, da greste malo na oddihuser posted image

Oddih? Kje je to? Se fejst diha? Ali bolj oddihuje?user posted image user posted image

Al se predihava....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11478
13.7.2007 23:14:14   
majrim
e rumba,tebi je tam itak tvoj drugi domuser posted image ...upam,da te bo čakalo samo oddihanjeuser posted image user posted image user posted image ...bežim,ker bo kmalu ura za našo nagajivko,da se zbudiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11479
13.7.2007 23:17:22   
rumba
Evo novica.... saj ne vem , če bi sploh napisala, ker pol bo itak konec...mmmmmmmmm. Pa moram. Mene sedaj že več kot uro, kolikor sem pred računalnikom, ščipa (trebuh utrdi, malo boli, ni hudegauser posted image ) na 7-9 minut.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 11480
13.7.2007 23:18:38   
Anonimen

Evo novica.... saj ne vem , če bi sploh napisala, ker pol bo itak konec...mmmmmmmmm. Pa moram. Mene sedaj že več kot uro, kolikor sem pred računalnikom, ščipa (trebuh utrdi, malo boli, ni hudegauser posted image ) na 7-9 minut.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Mogoče boš pa še nocoj šla!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 11481
13.7.2007 23:19:33   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

user posted image user posted image user posted image Mogoče boš pa še nocoj šla!

Pa je de. Te čakam, da bova cimri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11482
13.7.2007 23:20:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Pa je de. Te čakam, da bova cimri.user posted image

user posted image user posted image user posted image No dej, počaki me...user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 11483
13.7.2007 23:22:39   
Ajvy

Bejbna, da ne boš ti kmalu šla v Rim....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11484
13.7.2007 23:23:10   
Ajvy
Rumba, to je sigurno zaradi ajmarja user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11485
13.7.2007 23:23:55   
rumba
Nič, moj je prišel s pijače. Se grem malo cartat.user posted image  Bodite pridne in lahko noč!user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11486
13.7.2007 23:25:16   
Ajvy
Nočko Rumba, ma sej jst bom tudi počasi odpeketala, težko sedim... sicer pa niti spta ne bom mogla... ampak bom najbrž spet buljla v tv user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11487
13.7.2007 23:28:07   
Anonimen
Nočko rumba in Ajvy, jaz grem blog napisat, TV gledat in se cartat z možem. Se beremo!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11488
14.7.2007 7:27:48   
ikonca
Jutro,
Vidim da sem prva. user posted image user posted image user posted image
Joj Rumba kako sem vesela tvijega zvijanja.user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da nisi v domači pojstli.

Včer ste imele pa močne z Veniši, ajmarji in klistirji.user posted image user posted image user posted image

Upam da se boste naspale, ker danes nas čaka naporen dan zaradi mlaja.
Kot je rekla Rumba bo res močan in bo nastopil okrog 14:00 ure.

Kapica kako je pa s tabo?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11489
14.7.2007 8:17:06   
Freycha
madonca, danes sem pričakovala vsaj dva sms-a, da je kaka rodila, pa nič....

punce, punce, sedaj ga pa že resno serjete..... to pa nikamor ne pelje več. Predlagam, da začnete kar šotoriti pred porodnišnico, mogoče pa to sproži poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11490
14.7.2007 9:07:12   
Freycha
No, sem vedela, da mora danes priti kak sms. In res je, Rožica82 mi je poslala sms z naslednjo vsebino: Oj, ti me še ne poznaš. Sem Lana, velika 50cm in težka 3370g in sem prišla na svet danes 14.7. v veselje očku in mamici.

Vsaj še en sms pričakujem danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11491
14.7.2007 9:14:35   
Anonimen
Rožica82, čestitke za korenjakinjo Lano!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 11492
14.7.2007 9:24:11   
ikonca
Rožica82 čestitam za Lano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11493
14.7.2007 9:30:23   
ikonca
Punce, kje ste? Kaj je s štetjem??
user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11494
14.7.2007 9:47:53   
poldy
Jaz sploh ne štejem gibov, ker itak cel dan razgraja. Pa tud popadkov ne morem štet ker jih niuser posted image
V glavnem upam, da bo kaj luna naredila dons, ker če ne se mi pa zdi da bom tud jest večno noseča

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11495
14.7.2007 11:21:44   
Ronči
no prvo da povem tukaj sestra od ronči......danes smo jo odpeljali v porodnišnico user posted image  in so jo zadržali....so rekli vsaj do jutri dokler naredijo vse preiskave (kri,voda,ctg,uz...) in na pregledu ji je gin. rekel da se nekaj dogaja ker je tudi več odprta od včerej user posted image  ....tako da mogoče bo že kaj novega danes ali pa jutri odvisno kako bodo bejbe napredovale user posted image user posted image user posted image
jupi komaj čakam user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 11496
14.7.2007 12:06:03   
madejka
Jao babe.... pa res... klistir, magicni ajmar?! user posted image Skrajni cas da grete rodit, kak vas razganja user posted image Moj me samo cudno gleda dopoldne ko se rezim ko pecena macka tu pred compom user posted image

Poldy kaj se te rines? Mas na isti dan rok ko jas, tak da nic prehitevat! user posted image

Rozica82 CESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image
Evo pa je otvorila mlajsko sezonouser posted image Ronci je naslednja... drzimo pesti, da bo porod cimlazji!
Kaj pa rumba? Si se tu???
Kaj pa Tasonka?
In Gorazdova? Ze carta? Katera ze spijonari za njo?

Freycha a ti si tud carovnica kot kapica, da ves da mors dobit sms?user posted image

Ikonca, vcerajsnjih cvek res ni na broju... spijo?

Jaz imam spet eno burno noc za sabo. Mi je bilo spet slabo in mali je imel spet karate vaje notri... ne vem kaj je vzrok in kaj posledica, ampak ziher ni nakljucje, da se vedno pojavlja oboje hkrati user posted image
Dans mamo pa piknik pri nas in bo guzva! Se dobro, da mene skoz pocivat posiljajouser posted image Bom sla z malo necakinjo spat popoldanuser posted image

Lep dan babe! Pa kam v sencko se spravite, da ne bo prehudo!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 11497
14.7.2007 12:19:53   
baja*
Nekam sumljivo zatišje je tu goriuser posted image user posted image user posted image  Imam filing, da se prav zdaj ena od naših julijk na ves glas dereuser posted image . Vidim, da je Freycha tudi tu - no, midve v bistvu nimava kaj več tu delat; se samo štulimauser posted image .

Ronči, se je začelo dogajat, a? Držim pesti!
Sestra od Ronči: Boš prvič postala teta? Moja sestrca je in je cela zmešana.user posted image  Včeraj je šla na morje in je jokala, ker par dni ne bo videla Reneja. Tak fejst ga ima rada!user posted image
Rožica83 ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11498
14.7.2007 13:18:58   
Ronči
me je ronči klicala da je na ctg-ju vse mirno user posted image  ko pa so jo odklopli pa jo je zašraufalouser posted image  Mala jo malo zeza user posted image

baja*: ja prvič bom teta in sm čist zmešanauser posted image  user posted image  ko mi je prvič rekla da je noseča sm že kot nora kupovala cunjice i okraske za sobico user posted image  zdaj pa sm komaj čakam da primem malo štručko i jo pocrkljam

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11499
14.7.2007 13:29:31   
Freycha
Ja madejka, sem čarovnica.

Dobila dva sms-a. Najprej od Kapice, ki pravi: od danes ponoči sem v P, čeprav ni popadkov. Na CTG so videli, da ima Dino prenizek pulz in opazujejo. Baje, da brez njega ne grem več domov. Me je obupno strah, so mi dali 2 uri umetne popadke, da vidijo, kako vpliva nanj, pa je bilo vse ok. LP, javljam novosti, mi je tak dolgčas, da bi šla kar domov

Potem pa še drug sms od Rumbe: Danes ob 11.51 je zasijal še en sonček: Julija, težka 3280g in velika 50cm. Srečni mamica, tata, bratec in sestrica.

user posted image user posted image user posted image user posted image če me občutek ne vara, bo še en sms danes.... luna je res močnauser posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 11500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?