|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.7.2007 22:34:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: avguštine
11.7.2007 22:37:53   
goda13
A se še vedno niste odločili za lokacijo bambina?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
   [Brisano sporočilo]
11.7.2007 22:43:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.7.2007 22:46:43   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Najprej moremo prikolico kupit user posted image

user posted image

Grem jaz spat, ker se itak nobeni ne da čvekatuser posted image .

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.7.2007 22:56:42   
beba76
Uuuu, to pa ti verjamem, da je pestro user posted image

Zgovorne smo pa res, ni kajuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   [Brisano sporočilo]
11.7.2007 22:57:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.7.2007 22:59:17   
beba76
BAMBINA, najprej štalca, pol pa kravca, al kak zdaj to gre?user posted image Pa najdite že nekaj, da boš mela več časa za čvek.

Meni bolj slabo gre, ker sem v papirjih, ki bi že mogli biti gotovi pred enim tednom user posted image

Zdaj se grem pa umit in spat, ker ne vem, kaj nas čaka ponočiuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
12.7.2007 20:41:48   
goda13
Ojla

Se mal oglasim. Jaz danes uživam 100 na uro. Sm bla cel dan več al manj fraj. Mama in Kimi sta pohajala dopoldne in popoldne, jaz sem pa več ali manj kofečkala s prijateljiuser posted image . Zdej ga je pa še ona šla uspavat. Upam, da ji ratauser posted image .

Prav paše, da si kdaj malo na OFFuser posted image

Beba-upam, da je Tia kaj bolje

bambina- a ste že našli prikolico in lokacijo

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
12.7.2007 20:47:27   
goda13
Pa še mal slikic z morja, ker so na tem računalniku

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 12.7.2007 20:51:49 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
12.7.2007 20:58:04   
goda13
user posted image

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
12.7.2007 21:37:13   
issa
čer!
kaj že vse spite ali samo tistih pravih čvek še ni gor?
gode lepe slikce, vidim da ste zelo uživali,..
kje ste pa to bili?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
12.7.2007 21:42:52   
issa
tanyka kaj počneš lepega zadnje čase? nikjer te ne trofim več!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
12.7.2007 22:08:58   
beba76
Issa, suša je zadnje dni tu gor...

GODA, slikice si 1a!!! Mali je prava faca, ja pa stari tudi, da ne bo zamereuser posted image user posted image user posted image A nisi ti enkrat pisala, da ti še samo eno leto manjka do 30??? Ni ti videt!

Pa kapica od Kimija 1. liga! Kje si jo kupla? Naša klobučke kar meče in bi tudi probala s čem takim.

Drugače je pa Tia danes brez vročin in smo že bli pri kolegih na pikniku. Očitno je antibiotik začel delovati, tak da bo user posted image user posted image user posted image . Dovolj sta mi ble dve neprespani noči! Včeraj sem namreč ene 3 al pa 4 ure spravila skupaj, pa še to na obrokeuser posted image . Upam, da bo danes bolje, zato bom počasi kar šla, predno se začne čaga. Pa še moj bo menda kaj hotel, saj že celo cela dva dni ni blo nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
12.7.2007 22:15:34   
issa
ja opažam da je tu kar resno stanje....user posted image user posted image
oh ja tudi mi imamo nerespane noči, zraven dveh zobekov ki rinejo imamo še prstek povit no skoro celo roko zaradi enga prsta in pol moremo še na vsakih 8 ur lepo antibiotike jemat,....user posted image user posted image
tako da sem prvih štiri dni hodila naokoli s takimi podočnjaki da groza,....smešno je to da je moj dragi lepo spal mali pa je jokal tik ob njegovi glavi on pa niti trzno ni?????madonca kaki spanec ej,................

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
12.7.2007 22:20:42   
beba76
ISSA, a prav dva zobeka sta na planu? Pri nas tudi in pol še vneto grlo in uhe in to je to, No, to dvoje je zaj antibiotik pozdravo, zobki a bodo še naprej ven rinili. Pa, sreča, da je to zdaj in bo menda do začetka avgusta, ko gremo na morje, vsega konec.

Kaj sta pa delali na prstku? Moj je prej tudi v dnevni spal, kjer je babyfon, pa je mala tulila, on pa nič. Se mi zdi, da se včasih naredijo, da ne slišijo, da ni treba vstati user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
12.7.2007 22:28:28   
issa
ja to sem tudi jaz že razmišljala da se pretvarjajo,samo moj ma res taki spanec..če sploh ni trzno dokler mu skoraj na glavo nisem skočla (imamo posteljco čist zraven najinih glavahuser posted image )pol je te pogledo malo pa sem mu rekla naj da čaj, on me pa smao pogleda pa se dalje vleže....user posted image user posted image user posted image  včasih bi ga tak,......
no je pa pol on zato zjutraj malega na previjanje peljal k dežurnem in so ga kar na kirurgijo poslali na čiščenje,tak da spala pol tudi nisem,......
ja v bistvu je mali imel malo ranico na prstku (mogoče od trna alipa se je vgrizno) in si je z usti bakterijo prenes tako da se mu je vse vnelo in oteklo okoli nohtka....
ja in za nameček (kot da nisem bila že dovolj v skrbeh) naju je pedijatrinja nadrla (ker bi to naj po njenem bila opeklina) češ kaka strša sma da ne morema otroka pazit da se ne opeče,...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
12.7.2007 22:47:22   
issa
nič grem jaz spat,jutri morem zgodaj malega v zd pelat!
lahko noč vsem!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
12.7.2007 23:46:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
13.7.2007 7:41:26   
lampica
Dobro jutro!

Hvala za čestitke za prve korake!
Jz sem res vesela. Mali se kr spusti in leti. Če pade,pač pade. Saj ne morem skoz za njim letat.
Na sluižbo se počasi privajam, tak da imam bolj malo časa za net. Mali se pa tud navaja na varstvo.

Zdaj pa moram iti.
Bambina uživaj v novi svoji prikolici.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2294
13.7.2007 8:36:04   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Issa, suša je zadnje dni tu gor...

GODA, slikice si 1a!!! Mali je prava faca, ja pa stari tudi, da ne bo zamereuser posted image user posted image user posted image A nisi ti enkrat pisala, da ti še samo eno leto manjka do 30??? Ni ti videt!

Pa kapica od Kimija 1. liga! Kje si jo kupla? Naša klobučke kar meče in bi tudi probala s čem takim.

Nič ne zamerim, ker vem, da je takouser posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da ne zgledam, ampak jih imam 30user posted image .

Kapico sm mu naročila preko kataloške prodaje. Piši mi na zs, da ti povem kje, da ne bom delala reklame

No, sm šele zdaj vidla, da sm dala dve enake slike goruser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
13.7.2007 8:36:36   
goda13
bambina user posted image user posted image user posted image  za prikolico, zdaj pa še lokacija

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 21:12:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 21:17:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2298
13.7.2007 22:16:27   
beba76
BAMBINA, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kooooooončno! Če boš še lokacijo tak dolgo iskala, boste pa šli proti koncu avgusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GODA, saj faca si pa tudi za 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, otroci pomladijo - jaz mam jih malo čez 20 ali pa še to ne glede na moje potomstvo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2299
13.7.2007 22:17:37   
beba76
Vidim, da si tu - za nazaj itak nimaš kaj brat user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.