Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:59:42
|
|
|
|
baguSka
|
če je zadost desca za to.. pa le naredi kaj takega! deca je zihr dost.... ampak me ne bo razumel....
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:00:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če je zadost desca za to.. pa le naredi kaj takega! deca je zihr dost.... ampak me ne bo razumel.... pol pa: 1. zasmrči 2. prdni 3. zaškripej
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:00:29
|
|
|
|
baguSka
|
dijo baguska... lepo se stiskej ponoč... pa bo... pa bo kaj??? zal se se ne smem glih stiskat ponoc... ampak bo...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:00:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka dijo baguska... lepo se stiskej ponoč... pa bo... pa bo kaj??? zal se se ne smem glih stiskat ponoc... ampak bo... pol se pa sam TIŠ.. pa je
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:01:26
|
|
|
|
baguSka
|
sej me cudi da mu ne gre na zivce tale moj pc k ze pol ure piska kle po sobi...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:01:59
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sej me cudi da mu ne gre na zivce tale moj pc k ze pol ure piska kle po sobi... desci ponavad preslišimo to kar gre ženskam na živce.. tko, da..
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:02:10
|
|
|
|
baguSka
|
pol se pa sam TIŠ.. pa je itak... sej rito pa skoz k njemu molim....
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:03:04
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka pol se pa sam TIŠ.. pa je itak... sej rito pa skoz k njemu molim.... če maš hudo.. sem mu fovš...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:03:08
|
|
|
|
baguSka
|
desci ponavad preslišimo to kar gre ženskam na živce.. tko, da.. ja... sploh pa ce gre za racunalnike...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:03:43
|
|
|
|
baguSka
|
če maš hudo.. sem mu fovš... zakaj, ce pravis da ma tvoja najboljso???
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:03:48
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka desci ponavad preslišimo to kar gre ženskam na živce.. tko, da.. ja... sploh pa ce gre za racunalnike... ah neee... te božamo pa razvajamo.. kaj ni jasno??? računalniki so prijatelji!
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:04:21
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če maš hudo.. sem mu fovš... zakaj, ce pravis da ma tvoja najboljso??? najboljšo že.. sam sem fovš vsakemu ki je z dobro
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:04:55
|
|
|
|
baguSka
|
računalniki so prijatelji! ja sej.... a njih pa razumete?? al tud ne?? vcasih se mi zdi, da moj dragi kr neki tolce po njemu.... tko da verjetno jih tud ne...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:05:54
|
|
|
|
baguSka
|
sam sem fovš vsakemu ki je z dobro jah vseh riti na tem svetu pa res ne mores met okol sebe... si predstavljs, kako bi pa dihu pol??
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:05:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka računalniki so prijatelji! ja sej.... a njih pa razumete?? al tud ne?? vcasih se mi zdi, da moj dragi kr neki tolce po njemu.... tko da verjetno jih tud ne... njih razumemo.. ker je DA dejansko DA.. in ne NE/MOGOČE.. tko, da.. če pa tolče po njemu.. je pa to ena posebna fetiš ljubav.. jaz tolčem po njem sam ko me vzburi...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:06:42
|
|
|
|
baguSka
|
če pa tolče po njemu.. je pa to ena posebna fetiš ljubav.. jaz tolčem po njem sam ko me vzburi... ampak prej si reku, da je tud strast nerazumljiva... torej??
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:07:18
|
|
|
|
baguSka
|
sam ko me vzburi... al si mislu napisat razburi??? to bi blo bl razumljivo...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:07:51
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sam sem fovš vsakemu ki je z dobro jah vseh riti na tem svetu pa res ne mores met okol sebe... si predstavljs, kako bi pa dihu pol?? k car... 1.4 miljard riti na moji pojstli.. mmm... sam je treba pol odmislit vse čudne.. 700 miljonov riti.. mmm.. sam od teh ****nt stran non-sexy rite.. 12.340 riti... mmm... vse lepe slovenske ritke.. od tega vse po mojem okusu.. mmmm... 8 ritk.. sam ne vem zakaj Tjaži noče domov??
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:08:23
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka če pa tolče po njemu.. je pa to ena posebna fetiš ljubav.. jaz tolčem po njem sam ko me vzburi... ampak prej si reku, da je tud strast nerazumljiva... torej?? ne.. ljubezen ni! ti pa skoz pozablaš!
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:09:10
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sam ko me vzburi... al si mislu napisat razburi??? to bi blo bl razumljivo... zato mamo pa raj PCje.. kot vas nas razumejo!! DA = DA
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:09:22
|
|
|
|
baguSka
|
sam ne vem zakaj Tjaži noče domov?? a se kr svojo rito moli k tebi pod nos?? torej 7 slovenski riti + 1 tjazijeva??
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:10:16
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sam ne vem zakaj Tjaži noče domov?? a se kr svojo rito moli k tebi pod nos?? torej 7 slovenski riti + 1 tjazijeva?? jah.. če je Sonic The Hedgehod.. sam.. oni nimajo riti (šteka kdo??)
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:10:20
|
|
|
|
baguSka
|
ti pa skoz pozablaš! am... kaj pozablam?? samo za tabo ponavljam?? ce te pa ne razumem.... pa to pomeni, da te ljubim??
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:10:54
|
|
|
|
baguSka
|
zato mamo pa raj PCje.. kot vas aja??? boga tvoja zena....
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 13.7.2007 0:11:15
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ti pa skoz pozablaš! am... kaj pozablam?? samo za tabo ponavljam?? ce te pa ne razumem.... pa to pomeni, da te ljubim?? zakaj pomeni? mar ne veš???
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?