|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nike-mnenje
12.7.2007 23:55:52   
Anonimen
čist tko me zanima če veste da je to ime po grški boginji zmageuser posted image  glede na to da me ena prepričuje da tega ne more vedeti ker to ni njen foh me res zanima če se o teh zadevah v šoli niste nikoli učili da bi to lahko vedeli.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nike-mnenje
12.7.2007 23:57:33   
rija
vem. križanke pač user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 23:57:39   
Anonimen
Ne pomojem se tega res nikoli nismo učili v šoli,al sm pa jst prespala...vem pa tko,sem ze slisala pomen imena Nikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2007 0:00:09   
Anonimen
pa je to splošna razgledanost al niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.7.2007 0:01:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

pa je to splošna razgledanost al niuser posted image

je.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 0:06:50   
Anonimen
Nas tega niso ucil v soli. Ves kok je teh raznih grskih in rimskih bogov? Za moje pojme nepotreben balast, razen tistih ta osnovnih in pomembnih user posted image  

Zame je prva asociacija Nike na cevlje in cote Nike.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.7.2007 0:09:51   
Anonimen
ns so pa to vse učil, smo mogl imena zrecitirat kot poštevanko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.7.2007 6:08:47   
Anonimen
Lepo ime user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 7:40:01   
nanab
JA, to je splošna razgledanost. Mi smo mogli v osnovni šoli in gimnaziji znat vse na pamet in to grške in rimske bogove.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2007 7:54:50   
Olivija
po moje smo pa to ja omenili na Gimnaziji ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2007 8:03:41   
soncece24
Ja, meni se zdi, da to spada k splošni razgledanosti, da veš, da je nike boginja zmage - in ja, mi smo se tega učili v gimnaziji, ena izmed prvih snovi v prvem letniku: Homer:Odiseja + grška in rimska mitologija user posted image Mi je bila ena izmed bolj zanimivih tem, zato se spomnim.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2007 8:09:21   
puncica
Men to ime sploh ni primerno za slo predvsem zato ker ne vem al se to prebere nike ali najk al kaj druga.user posted image Sem pa vedla da je to bila ena boginja ja in ne nismo se to učil v šoli.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2007 8:15:16   
nuala
Ja, vem, ne vem pa, če smo se to učili v šoli.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2007 8:16:49   
Olivija
zdaj mi pa nekaj razložte, jaz sem vedno mislila, da je Nika slovenska raličica imena te grške boginje -> sem že pogledala na internetu, res je tako.user posted image

Drugače je pa res v prvem letniku smo obravnavli literaturo od njenih začetkov, Ep o Gilgamešu, mi je še najbolj ostal v spominu, pa neka egipčanska pesem nosačev žita ...

... še nekaj sem pozabila, nekaj let nazaj je ena znanka dala ime hčerki Afrodita in je moja mami komentirala: "To si pa lepo izbrala po boginji". Njen odgovor: "Ne, ta mala je dobila ime po kozmetiki". user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.7.2007 8:19:58 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2007 8:25:07   
Anonimen

čist tko me zanima če veste da je to ime po grški boginji zmageuser posted image  glede na to da me ena prepričuje da tega ne more vedeti ker to ni njen foh me res zanima če se o teh zadevah v šoli niste nikoli učili da bi to lahko vedeli.

vem. v šoli pa se nismo učili. Pomebno je, da veš ti in  da je ime tebi všeč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2007 9:00:30   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Men to ime sploh ni primerno za slo predvsem zato ker ne vem al se to prebere nike ali najk al kaj druga.user posted image

Mene tudi to zanima? Sem pa vedla, da je boginja zmage.

:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
13.7.2007 9:19:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.7.2007 9:21:12   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

"Ne, ta mala je dobila ime po kozmetiki". user posted image

user posted image  ja, taka je žal splošna razgledanost nekaterih, prav žalostno

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.7.2007 9:25:21   
Anonimen
Ne spomnim se, če smo se v šoli učili ali ne. Ne zdi se mi to stvar neke blazne splošne razgledanosti oziroma po drugi strani zaplankanosti. Če veš, veš, če ne, pa pač enkrat zveš. Glavno je spraševati in se ne delati, da vse veš. Potem še kdaj kaj novega zveš. Pametni sprašujejo in taki so potem lahko splošno razgledani. Taki, ki si upajo priznat, da nečesa ne vedo, in taki, ki z veseljem nekomu povedo kaj novega, brez da bi zraven razglabljali o splošni razgledanosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.7.2007 9:38:21   
polona2
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ne spomnim se, če smo se v šoli učili ali ne. Ne zdi se mi to stvar neke blazne splošne razgledanosti oziroma po drugi strani zaplankanosti. Če veš, veš, če ne, pa pač enkrat zveš. Glavno je spraševati in se ne delati, da vse veš. Potem še kdaj kaj novega zveš. Pametni sprašujejo in taki so potem lahko splošno razgledani. Taki, ki si upajo priznat, da nečesa ne vedo, in taki, ki z veseljem nekomu povedo kaj novega, brez da bi zraven razglabljali o splošni razgledanosti.

Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.7.2007 9:39:33   
Strawberrie Cherrie
Vem, in ja, smo se učili. Meni je lepo ime, čeprav ponavadi nisem navdušena nad tujimi imeni. Prebere se pa Nike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.7.2007 9:44:39   
blue sky
Tudi mi smo se o tem učili v šoli, drugače pa je to lepo ime user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.7.2007 9:47:23   
murkica
No jaz pa nisem tako dolgo iz šole, vendar se nikoli ne spomnim, da bi omenjali Nike. Z Nike sem se srečala šele v srednji šoli, ko je bila Nike moje sošolka in je povedala, da so jo poimenovalipo boginji.

Drugače pa mi na začetku niti ni bilo tako všeč, ker mi tudi punca ni bila ne vem kako, ampak kasneje pa smo vseeno postale prijateljice pa še imena samega sem se navadila.

Je pa res, da so jo sošolci klicali NIKE(beri najk user posted image ) po supergah.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.7.2007 9:48:47   
Anonimen

Ja, vem. In o antičnih mitologiji smo se učili v šoli.
Mimogrede: luštno ime za malo borkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
13.7.2007 10:00:05   
Anonimen
Ja vem.
Smo se učili v šoli, pa tud tko bi pomoje vedela. Men je to čist splošna razgledanost.
Ime pa res primerno za malo borkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?