Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 19:29:43
|
|
|
|
baguSka
|
mi ženske pač rade čvekamo!In ne povemo nič pametnega nooo, jaz pa imam za cvek prijateljice... z mojim pa samo resno debatirava ne cist zares... jaz nisem cveka po naravi in nikoli ne govorim kar v tri dni... ko moj nacne kaksno zanimivo temo, se pa kar naklepetava... ponavadi ima pa zlo zanimive teme, tko da mi jezik kar tece...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 19:31:59
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sonce in smeh tisti, ki pa debatirajo po cele noči, so pa v filmih... Nisem vedela, da imam moza iz filma. ja tud jaz ne... hehe... se kr velikokrat zgodi, da zaspiva sele zgodi zjutri...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ...ne cist zares... jaz nisem cveka po naravi in nikoli ne govorim kar v tri dni... ko moj nacne kaksno zanimivo temo, se pa kar naklepetava... ponavadi ima pa zlo zanimive teme, tko da mi jezik kar tece... pol si pa genau moj tip človeka...k jst tud ne maram o brezveznih stvareh čvekat...zato sem mela že od nekdaj rajš moško družbo hehehe...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:06:50
|
|
|
|
baguSka
|
zato sem mela že od nekdaj rajš moško družbo hehehe... .. a pol ne maras moje druzbe..
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:07:56
|
|
|
|
baguSka
|
pol si pa genau moj tip človeka... aja to sem pa cist spregledala
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka zato sem mela že od nekdaj rajš moško družbo hehehe... .. a pol ne maras moje druzbe.. kje pa...ti si zakon...veš, midve sva k 2 deca :)) glede na to, da ne opravljava pa se pogovarjava same zanimive in poučne reči
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:11:41
|
|
|
|
baguSka
|
...ti si zakon...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ...ti si zakon... Wauu.. zdej so se pa dva deca zalubla.. hmm.. iz tega bo pa mogoce se kej.. :)))
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:13:47
|
|
|
|
baguSka
|
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:15:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Wauu.. zdej so se pa dva deca zalubla.. hmm.. iz tega bo pa mogoce se kej.. :))) važn da bova midva enkrat mela fantovščino.. pa srečka pa baguska uletite... sej ves.. postrvi ratajo...
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:16:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Wauu.. zdej so se pa dva deca zalubla.. hmm.. iz tega bo pa mogoce se kej.. :))) važn da bova midva enkrat mela fantovščino.. pa srečka pa baguska uletite... sej ves.. postrvi ratajo... Ooo si se nehu kujat? Ja fantovscina.. ampak kot sem ze reku.. jst ti ne bom kr tam enih bab rihtu.. Tele dve.. al pa nc.. :))
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:16:09
|
|
|
|
Zahi
|
****.. spet smo zafukal temo... pa nas bo avtoriva karala... kaj pa zdaj??
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:16:12
|
|
|
|
baguSka
|
jeeee zahi is back
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:17:24
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ooo si se nehu kujat? ah ne... jaz se ne kujam tega ni v mojem slovarju... samo spoštujem mojo in sem/bom nehu pisat sem.. kle sem na njeno željo
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jeeeeeej, lepo te je "vidt" stari
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:18:34
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja fantovscina.. ampak kot sem ze reku.. jst ti ne bom kr tam enih bab rihtu.. Tele dve.. al pa nc.. :)) tastar.. d best... sam najprej morm vidt ritke.. brez hudih ritk nočm fantovščine... tko, da.. mail me the pictures!!!
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:18:52
|
|
|
|
baguSka
|
samo spoštujem mojo in sem/bom nehu pisat sem.. kle sem na njeno željo hm... najprej jo spostujes in bos nehu pisat, zdej pa pises na njeno zeljo!? a ni mal cudna tale tvoja???
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ****.. spet smo zafukal temo... pa nas bo avtoriva karala... kaj pa zdaj?? Ja nc.. kar je.. pac je..
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:19:17
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka jeeeeeej, lepo te je "vidt" stari sej vem... say all the aleluja to my altair!
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:19:53
|
|
|
|
baguSka
|
mail me the pictures!!! kako pa ves da jih on ma?? pol bomo pa 4 deci na fantovscini... jeah
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka samo spoštujem mojo in sem/bom nehu pisat sem.. kle sem na njeno željo hm... najprej jo spostujes in bos nehu pisat, zdej pa pises na njeno zeljo!? a ni mal cudna tale tvoja??? He he.. itak nism tega razumu.. pa ocitno nism edini..
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:20:08
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka hm... najprej jo spostujes in bos nehu pisat, zdej pa pises na njeno zeljo!? a ni mal cudna tale tvoja??? moja tok čidna da nič jasno.. ampak če nebi bla.. je nebi mel rad!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:21:05
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka kako pa ves da jih on ma?? pol bomo pa 4 deci na fantovscini... jeah če jih pa nima.. ga pa kastriram pred vsem skupaj... vsaj tok organizatorja pa more bit... če ne ga tožim!!
|
|
|
|
RE: Ni komunikacije med nama 12.7.2007 23:21:17
|
|
|
|
baguSka
|
moja tok čidna da nič jasno.. ampak če nebi bla.. je nebi mel rad!!!!!!!! no le glej, da ji vsaj poves to
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?