|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.7.2007 18:17:10   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

a si ti rekla včeraj, da se boš poslikala??

Joj, ja! Pa mora moj user posted image  prit domov, ker sama se ful težko! Tak sem se mela v vsakem primeru namen, če se slučajno v P odločijo za CR predčasno pa bi mela rada še kako sliko kot kuglica user posted image
Zakaj pa si ve nočete trebuščov poslikat, da vas vidimo divotice user posted image   

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11251
12.7.2007 18:17:15   
kapica
AJvy, palacinke bi lahko jedla. Mjami, se mi jih lusta, ceprav sem se tud pravkar najedlauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11252
12.7.2007 18:19:06   
kapica
Pupi, ja, kr poslikaj si ga. Jaz se vsakih 14 dni sigurno slikam. Ne sam trebuscek, ampak celo.
Sem pa enkrat naredila par slikic samo z trebusckom, je tak velik, se mi zdi. Da bi pa tu gor lepla, pa ne vem, niti ne znam, pa da zacnem komplicirat, niti se vec ne splaca. Bom ap potem moje dete verjetno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11253
12.7.2007 18:19:59   
Ajvy
Kapica, ja zaradi špikanja, pol pa mi je še tak trebuh otrdel, da me je vse tiščal... ampak ni blo na ne vem kake blazne intervale, tak da nisem panicirala, samo spati nisem mogla...
Palačinke, njami user posted image user posted image

Pupi, sej imamo poslikane trebuščke, samo so še v aparatu... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11254
12.7.2007 18:21:25   
kapica
Ajvy, verjetno da zaradi spikanja in straha nisi mogla spat. Vem kako je bilo meni tisto nocuser posted image .
Pa zgleda da je to normalno, kaj cemo, pac cakat da pride pravi trenutek. Ampak me se imamo malo casa, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11255
12.7.2007 18:21:49   
Ajvy
Kapica, meni se zdi velik ko se pogledam v ogledalo, če ga tak samo gledam se mi niti ne zdi, pol k ga pa vidim v ogledalcu, pa me kar malo stisne... sem pa glih zadnjič gledala slikce izpred treh mesecev--- kak je bil majhen... user posted image
Jst si ga vestno slikam natanko z eno mesečno razliko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11256
12.7.2007 18:22:39   
Ajvy
Kapica, imamo še čas... sej s tem se tolažim...da bom le vedela ko bo šlo zares...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11257
12.7.2007 18:24:15   
kapica
Ajvy, men se tudi tak zdi. Ko se tako dol pogledam, d ani tako veli, ampak v ogledalu in iz strani pa , jaoo.
Pa se mi tud zdi, kak sem bila drobna prej, par mesecev nazajuser posted image .

Jaz sem ap tako naredila, da sem vse slikice od UZ, ker sem na vsakem eno dobila, dala v album, zraven pa se sliko od mene, da vidim, kaksna sem bila v tistem mesecu. Pa prav lusno zgleda nouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11258
12.7.2007 18:24:49   
pupi
Saj vem da se slikate, samo se samo jaz razkazujem user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11259
12.7.2007 18:26:19   
kapica
Ne, pa ni res Pupi, ne se sam ti razkazujesuser posted image . A si pozabila koliko trebusckov je bilo se tu gor?user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11260
12.7.2007 18:27:00   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz sem ap tako naredila, da sem vse slikice od UZ, ker sem na vsakem eno dobila, dala v album, zraven pa se sliko od mene, da vidim, kaksna sem bila v tistem mesecu. Pa prav lusno zgleda nouser posted image .

Vidiš kak fajn si se to spomnila! Mene se je blo do 6meseca brezzveze za slikat, ker ni blo neke spremembe! Zdaj pa te zagnjavim mojemu na vsake tolko časa da me poslika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11261
12.7.2007 18:27:30   
kapica
Ajvy, ti bos pa kmalu dobila cetrto zvezdicouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11262
12.7.2007 18:28:16   
kapica
Pupi, ti pa dobis kmalu tretjo zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11263
12.7.2007 18:29:07   
kapica
Jaz vas malo zapustim, se oglasim spet pozneje, cez kaksno urco, dve.

Pozdravcekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11264
12.7.2007 18:29:17   
pupi
JA user posted image  Kolko objav te moram met sploh? Jaz sploh ne sledim temu!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11265
12.7.2007 18:30:04   
pupi
Jaz ga tudi šibam, saj ne morem več sedet, grem vseeno malo ramat, se tipkamo!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11266
12.7.2007 18:43:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, men se tudi tak zdi. Ko se tako dol pogledam, d ani tako veli, ampak v ogledalu in iz strani pa , jaoo.
Pa se mi tud zdi, kak sem bila drobna prej, par mesecev nazajuser posted image .

To je pa full dobra ideja, super...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11267
12.7.2007 18:45:39   
Ajvy
Pupi, pri 500- totki boš dobila še eno zvezdico.. user posted image user posted image

No, jst sem šla pa mau odležat, k me je kr orenk zašpikal, pridem nazaj, noben, zdej grem pa res jest... se beremo kasneje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11268
12.7.2007 19:32:17   
ikonca
Meni se moj trebuh ni zdel velik, samo če pa pogledam zadnjih 14 dni pa je ogromen. S hlačami bom ravno skoz prišla. A je katera pomislila po porodu kaj bo oblekla. Bojim se da mi ne bo nič prav. Prej sem imela št. 37/28, zdaj pa nosim majce od M do XXL. Bomo videli koliko bo ostalo trebuha oz. koliko teže bom prinesla iz porodnišnice.

Ajvy a bova danes kaj likale? Meni se cunje kar ponujajo. Likalno desko imam od računalnika odmaknjeno pol metra, za vsak slučaj da ne pozabim. Dopoldan sem tako lena, ko pa moj pride domov sem pa polna energije. To si misli kako imam pridno punco!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11269
12.7.2007 20:10:51   
kapica
Ikonca, jaz bom tud z hlacami glih komaj skoz prisla. Pa z majckami isto, mi je prav zal, da jih tako zateguje. Tako da zadnjih nekaj dni ze nosim mozeve majce. Po porodu bom oblekla nosecniske hlace, take elasticne, sem jih nosla nekje od cetrtega do sedmega meseca, tako da te bom sigurno lahko oblekla. Kaj drugega pa ne vem, bom mogla cimprej kile dol spravituser posted image .

Jaz sem tud mal poramala, pa pocivala, sedaj pocakam, ce se katera cveka oglasi, drugace pa grem film gledat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11270
12.7.2007 20:29:04   
madejka
Jaz se opravicujem...ceprav sem rekla, da pridem nazaj, me zdaj tak hrbet boli, da ne morm zravn compa sedet. user posted image Lepo cvekajte, mogoce pridem kasneje ce bo kaj boljse...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11271
12.7.2007 20:44:06   
ikonca
No čveke? Katera je bila prej pametna da bo do 500tke prišla?
user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11272
12.7.2007 20:44:29   
kapica
Madejka, kr pejd pocivatuser posted image .
Jaz se bom tud malo vlegla, pa pocakala da moz pride, potem pa bom videla kako bouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11273
12.7.2007 20:45:59   
kapica
Ikonca, jaz sem nekaj blebetala, ne vem kaj mi je bilo. Mogoce me je glava bolela, al pa mi je bilo slabouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11274
12.7.2007 21:01:58   
rumba
Čer!

Popoldan sem izginila s čveka, ker sta mi ta mala dva naredila celo štalo. Oba sta prehlajena in tako se mi je Hana 2x polulala v hlačke in popacala celo dnevno in hodnik. Pa sem spet brisala.
Ma, ta RR mi danes dela tako počasi, pa še ven me meče, tako da verjetno sploh ne bom mogla čvekati. Upam, da mi bo vsaj seznam ratalo popraviti.user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?