|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leg magic
12.7.2007 14:29:53   
kaja26
Ga je mogoče katera že nabavila al pa ga ima vaša prijateljica. Kako je ji zdi? Menda res deluje in so vidni rezultati, če pridno delaš...
Tk me matra da si ga nabavim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Leg magic
12.7.2007 14:53:55   
fragola
kaja26, jaz sem ga dubila v ponedeljek. Tko, da rezultatov še ni! Kadar ga uporabljaš čutiš ful notranji del stegen in rit! Tud moj ga je provu in je reku, da ta stvar je prav zame k stegna mam bolj močna!

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 14:54:45   
fragola
Čakala pa sem 7 tednovuser posted image , tko da sem se kar načakala!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 14:58:05   
kaja26
ja no sej to sem slišala da ni tak kamot to delat ko une po tv.
Tut js bi rabla glih za spodnji del telesa, saj mi je tam največ ostalo po porodu...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 15:04:42   
fragola
Ma meni mi ni slab, samo če ga boš vzela ti bojo ponudli tudi takega k ti šteje kalorije, kolk maščobe porabiš in še nevem kaj. Jaz sem vzela pač to dala 110€. Ma verjemi, da se splača vzet unga ta navadnega brez te štoparce! Zakaj? Ker ta štoprca je taka navadna ni pritrjena na leg magic, v glavnem je kar neki. Konec koncev če bomo pridno delali se bojo vidli rezultati in ni treba, da mi štoprca pravi kolk kalorij sem porabla!Ker res štoprca ni vredna 30€

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 15:08:34   
kaja26
ja itak če sam ta štoparca. Če deluje stvar pol tak vidiš in ne rabiš nekaj da ti šteje... Hvala za nasvet si bom res vzela prejšno varianto. In kk ti delaš na tem,  vsak dan lepo, al si že kaj izpustila?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 15:12:37   
fragola
Od ponedeljka od kadar ga imam sem pač vse tri dni delala vaje in tud danes bom!
Ker res bi rada šla dolj v stegna! Upam, da bo pomagal ta Leg Magic!

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2007 15:17:00   
kaja26
no fajn. Js ga bom tudi kr naročila... Upam da se kaj slišimo če deluje ta napravica. Pa menda ga bom pa ja kaj prej dobila in ne čez 7 tednov

Lep pozdrav

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2007 15:18:16   
fragola
user posted image user posted image user posted image si bova dajale spodbudo! Upam zate, da ga neboš čakala tolk časa kot jaz!

Lep dan

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2007 15:24:59   
kaja26
js tut upa. pol pa vsak dan user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2007 17:33:46   
Allia
Tudi jaz ga čakam že 3 tedne in baje ga bom še tri.Škoda, da nisem vedela prej da je brezveze ta štoparica, saj sem jaz tudi naročila tega dražjega ko so mi ga ponudili.Jaz imam tudi močna stegna ...pa tudi šlaufe okrog trebuhauser posted image , tko da upam da mi bo to pomagalo. Povem, ko ga dobim pa mobo videle kako nam bo kaj pomagalo.

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2007 17:40:27   
2 Sraki
Dokler zadeva ni dobavljena lahko še vedno spremeniš naročilo.

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2007 21:45:18   
fragola
Dokler zadeva ni dobavljena lahko še vedno spremeniš naročilo.

Sej baje, da res lahko spremeniš naročilo, vendar bo čakala spet od začetka!

Ma ta štoparca je kar neki.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.7.2007 22:30:27   
Allia
Ja, saj vem da lahko spremeniš, ampak bom pustila in upala, da mi bo odštevalo (ne seštevalo)kalorijeuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.7.2007 21:32:47   
saline
Pri dražjem je baje fora v še enih "nogicah" , ki jih dobiš zraven, ki so višje od originalnih, tako, da je potem srednji del bolj dvignjen in so vaje težje. še nisem preizkusila, ker mi je že z navadnimi tako težko, da imam jezik do tal po tistih 13 minutah. Seveda pa res niso vredne 30 E, če bi to vedela prej , bi si raje kake deske spodaj podstavila, bi bilo bolj poceni...
Štoparica pa je res čisto brezveze, saj odšteva kalorije tudi, če jo malo v roki pomigaš. Sicer pa ne bi bilo slabo, če bi kalorije tudi kar tako dol skakale..:))

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.7.2007 0:01:57   
Allia
Tudi jaz sem ga dobila in ta štoparica je res BREZVEZE! Mi je odštela 0,1 cal ko sem ležala na kauču in gledala tv, v roki pa držala to štoparico, ker sem jo hotla pravkar naštelatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je ta leg magic res hard.Pa jaz še minute nisem zmogla, ne pa 13 minut.Kako zdžite?Svaka vam častuser posted image user posted image user posted image Prve tri dni sem si rekla bom delala po 3 minute, potem pa dalje.Po koliko minut delate pa ostale?Niti ne vem koliko časa naj bi dnevno izvajal te vaje, da bi bil viden rezultat?Si nisem še prebrala navodil.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.7.2007 8:05:45   
saline
Zraven v kompletu je DVD, na katerem ena zelo prijazna gospa kaže vaje. Vse skupaj traja 13 min, od tega je nekje polovica  vaj na napravi, ostalo pa so razni počepi, trebušnjaki in podobno.

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.7.2007 9:10:34   
pika_b
Sem pravkar mislila vprašat kako je s to zadevo Leg Magic, pa vidim, da je tema že odprta.
Sem bila v dvomih če bi naročila, pa vidim, da ga kar hvalite, tako, da ga bom kar naročila. Ampak sedem tednov se čaka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ma jaz sem mislila, da ga takoj dobiš.

Preden ga bom jaz dobila, se bodo pri vas že gotovo vidni rezultati.
Pa pridno telovadite, pa upam, da bo res delovalo.

Joj pa še to. Ste začele telovaditi pred tistim 6tedenskim pregledom pri G ali po?

lp

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2007 12:55:36   
njelci
živo..jst se tudi že nekaj časa odločam za nakup magic lega... sm gledala na bolhi, če ga kdo prodaja, k jst bi ga mela takoj ne pa čakala 7 tednov user posted image  pa prodajajo neko upsel varianto, to je verjetno ta o kateri govorite - s štoparco in z dvignjenimi kolesci.?
tiste, ki ga že imate- ga je vredno kupiti? se vam že kaj pozna? je uspešno?

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2007 9:06:35   
saline
Meni je fajn, ker za kaj drugega poleg user posted image  nimam časa, tistih 13 minut  se fajn zmatram. Imam ga 3 tedne, sem shujšala 1 kg, ampak ne vem, mogoče  tudi zaradi vročine. Ne delam pa vsak dan, ampak kakih 4x tedensko.
Če boš kupila, kupi ono poceni varijanto za 80 evrov, ker dodatki niso vredni 20 evrov. Edino ne vem, če je v osnovni varianti tudi dvd, vprašaj.

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.7.2007 16:03:11   
Allia
Ja, dodatki so resnično brezveze.Dvd je pa fajn.Kot je razložila Saline.

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2007 7:12:23   
njelci
hvala punce user posted image user posted image user posted image  vedno je lepo slišati mnenje uporabnic user posted image  

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.8.2007 7:30:17   
njelci
ojla...sm naročila in že dobila magic leg user posted image  sm bla kar presenečena k sm ga tako hitro dobila user posted image  no zdej ga mam že od ponedeljka in pridno vsak dan telovadim user posted image  je pa res da ful bolijo noge no v bistvu mišiceuser posted image   pogumno naprej user posted image  

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.8.2007 19:25:30   
Anonimen
en lep pozdravček

mene pa zanima če res pomaga, tise ki ga imate, a res pomaga!??!!user posted image namreč že nekaj časa se odločam da bi ga nabavla zdaj ko sem shujšala rabim pridobiti na mišični masi, pa če je res to kar pravijo!??user posted image

(odgovor članu njelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
12.8.2007 20:53:58   
Pobalami
ali se na LM kaj zadihaš, ali dela tudi srce ali samo mšice?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?