|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  438 439 [440] 441 442   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.7.2007 22:56:48   
kapica
Kapica ne sme iti.... danes je taka, ker revca dva dni ni bla na večernem čveku RR... to so samo stranski učinki...

Ja, to je isto kot z seksom, ko ga nimamo. Pol bojo pa stranski ucinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10976
11.7.2007 22:57:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kapica ne sme iti.... danes je taka,  ker revca dva dni ni bla na večernem čveku RR... to so samo stranski učinki...

Ali pa hoče vse nas pregnati, da bo sama naštepala nadaljnih 61 strani in osvojila 500-tko.user posted image user posted image

Tudi to je lahko motiv....kje je zdej Poirot, on bi vedel,  k Watsonu se še sanjal ne bi, je preveč prebrisana tale naša Kapica....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10977
11.7.2007 22:58:05   
pupi
Joj kak diši toti moj sendvič. Je kar mačka v klet za mano prilaufala kake vonjave, zdaj pa čepi na meni da komaj tipkam. Opica mačja!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10978
11.7.2007 22:58:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Ajvy edino če si na njem nasedla, potem bi tudi jaz temu rekla kit., ne pa pri vsej te teži kitek. Lepo te prosim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jezik ti kažem  !!!!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10979
11.7.2007 22:58:50   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Evo mene natrag s sendvičom!! Saj je polno zrnata žemljica tak da ne bojo šle kile gor

Ti se kar tolaži....

Saj se ne tolazi,samo pesek si mece v ociuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10980
11.7.2007 22:58:54   
Ajvy

Joj kak diši toti moj sendvič. Je kar mačka v klet za mano prilaufala kake vonjave, zdaj pa čepi na meni da komaj tipkam. Opica mačja!!!!!!!

a je tuna notri, to njim ful diši???

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10981
11.7.2007 23:00:15   
kapica
Tudi to je lahko motiv....kje je zdej Poirot, on bi vedel, k Watsonu se še sanjal ne bi, je preveč prebrisana tale naša Kapica....

Joj, dajte no, jaz ne morem vecuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10982
11.7.2007 23:00:24   
rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10983
11.7.2007 23:00:34   
pupi

Ne klobasa! Mogoče pa mamo mačko tak zastradano, bi blo fajn pogledta če ma kaj v piskru user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10984
11.7.2007 23:01:43   
ikonca

IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Ajvy edino če si na njem nasedla, potem bi tudi jaz temu rekla kit., ne pa pri vsej te teži kitek. Lepo te prosim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jezik ti kažem  !!!!

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A sta lahko kit in Michelinka prijatelja???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10985
11.7.2007 23:01:54   
rumba
Ne klobasa! Mogoče pa mamo mačko tak zastradano, bi blo fajn pogledta če ma kaj v piskru user posted image user posted image

Saj sem vedela, da ni samo žemlja.user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10986
11.7.2007 23:02:14   
kapica
Ali pa hoče vse nas pregnati, da bo sama naštepala nadaljnih 61 strani in osvojila 500-tko.

Ja, saj mam cajt do konca meseca. kaj bi rada, a se hoces tu tud stulit, al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10987
11.7.2007 23:02:38   
pupi
Sem se odločla, da bi jutri foto sešn, mojega trebuha se mi danes ne da. Tak da bote lahko od jutri naprej občudovale moj manekenski trebuh user posted image user posted image . Pa še zdaj sem se najedla pa je malo večji user posted image user posted image  

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10988
11.7.2007 23:03:31   
kapica
Ne klobasa! Mogoče pa mamo mačko tak zastradano, bi blo fajn pogledta če ma kaj v piskru

Ja, glede na to, da samo na svoj pisker gledas, da je poln, bi verjela, da mucka nic nimauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10989
11.7.2007 23:03:50   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ali pa hoče vse nas pregnati, da bo sama naštepala nadaljnih 61 strani in osvojila 500-tko.

Ja, saj mam cajt do konca meseca. kaj bi rada, a se hoces tu tud stulit, al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kot sem že nekoč napisala, tgi jo kar imej, jaz ti jo bom pa ukradla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10990
11.7.2007 23:04:27   
kapica
Saj sem vedela, da ni samo žemlja.

Rumba, ko si asica, da ves te stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10991
11.7.2007 23:04:31   
pupi
Boga naša Žužka user posted image user posted image !! Jaz pa sem le sita!! Mmmmmmm je blo fino!!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10992
11.7.2007 23:06:12   
rumba

Boga naša Žužka user posted image user posted image !! Jaz pa sem le sita!! Mmmmmmm je blo fino!!user posted image

Kaj ji nisi nič bek dala??? PACKA, muca pa strada. POP TV!!!! Preverjeno!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10993
11.7.2007 23:06:18   
kapica
Kot sem že nekoč napisala, tgi jo kar imej, jaz ti jo bom pa ukradla.

Ja, verjetno da bos res. Sama fausija te je nouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10994
11.7.2007 23:06:49   
Ajvy
Ikonca, seveda lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUpi, važno da si ti nam omenila, da je polnozrnata žemlja, sej to da je pol kile klobase notri, pa niti nima kakega velikega pomena, ne???

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10995
11.7.2007 23:07:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Kaj ji nisi nič bek dala??? PACKA, muca pa strada. POP TV!!!! Preverjeno!!!

KAj preverjeno, Trenja.... nosečka odžrla ,mački kos klobase...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10996
11.7.2007 23:10:10   
rumba

KAj preverjeno, Trenja.... nosečka odžrla ,mački kos klobase...

Pa na eni strani Drnovšek, s svojo newage-evsko politiko....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10997
11.7.2007 23:10:31   
kapica
Jooj, kake strelate, dobre ste res nouser posted image user posted image user posted image user posted image .

A RR spet nagaja, ker me je ven vrglouser posted image ? Al to pomeni, da sem vas dovolj zbadalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10998
11.7.2007 23:11:42   
kapica

Kot sem že nekoč napisala, tgi jo kar imej, jaz ti jo bom pa ukradla.

Ja, saj vem da bos, ker taksna pac si, fausnauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10999
11.7.2007 23:12:02   
rumba
Kapica, meni RR nič ne šepa, tak da boš verjetno kar sama kriva za svoje težave! Ja, kar pred svojim pragom najprej pometi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  438 439 [440] 441 442   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  438 439 [440] 441 442   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?