|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Depilator
4.7.2007 21:19:18   
Anonimen
Danes sem si ga kupila sprobala in vrgla v koš.Kako to boliiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image A vas tudi katera ga ima tako boliiiiiiiiiiiiii??????????????Še kri mi je tekla tako trga dlačice ven.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Depilator
4.7.2007 21:21:06   
eya
Mene tudi to preveč boli in ga ne uporabljam. Menda sčasoma manj boli, ker je manj dlačicuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2007 21:24:16   
najina pikica*
sva na istem tut jst sm si ga ubogla,probala in ne hvala nikoli več,se raje cel življenje in vsaki drugi dan brijem.....boli ko user posted image ,pa sem probala samo po nogah,kako bi bilo če bi se pobrila uspo.....vuč....da samo pomislim,pa me že pot oblije!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2007 21:25:33   
gumbek
raje pojdi na depilacijo tud jest sm ga trešla v koš

Firbec sem!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2007 21:26:33   
Vrtnica79
Ja ,jaz imam epilator - pa po redni uporabi ne boli več tako. Samo ga ne uporabljam več, ker imam potem vraščene dlakeuser posted image . Ne vem kaj naj nardim da se mi ne bi tako vraščaleuser posted image  Zato raje uporabljam kar britvico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2007 21:30:10   
*Uršula*
jaz ga uporabljam že vsaj 8 let pa pri redni uporabi ne boli nič. jest ga ne zamenjam za nič na svetu.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2007 21:30:19   
miška piška
ej ne stran metat, daj ga meni, mi bo tastar kmalu odslužil. user posted image  user posted image
jaz se depiliram že ma pomoje ene 10 let, in res, priznam, na začetku je bolelo ko sam hudič, sedaj pa komaj kaj čutim. in da ti povem- gotovo boš začudena- se depiliram tudi pod pazduho in bikini!!brez problema!!
pa res je fino ker dolgo drži, dlake ne zrastejo dolgo časa, tako da tudi če se npr. 1 mesec ne depiliram, jih je še vedno tako malo in tako so švoh, da se skoraj ne vidijo.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2007 21:31:35   
Dream
Se strinjam. Js ga uporabljam... 11 let. Pa tut ne bi menjala za nič drugega.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2007 21:32:32   
Anonimen
Ne resno misli ne rabim ga več uporaljat.Ker se ne mislim zraven jokat.Pa sem gledala en brivnik in na koncu kupila depilator.Brezveze.

(odgovor članu miška piška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2007 21:38:54   
beba76
Pojdi ga zamenjat za brivnik, tudi če si ga že rabila, ti ga morajo zamenjati, ker pač nisi zadovoljna z njim. Dva tedna maš čas, pa račun seveda moreš metuser posted image

Jaz ga uporabljam že 14 let in me nič več ne boli, me pa tudi motijo vraščene dlake, a to se dogaja tudi po depilacij. Tak da ostajam na tej metodi, bom se pa zdaj iz čistega firbca prijavila na depilacijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2007 21:40:38   
Vrtnica79
Hej, ve ki ga uporabljate ali nimate problemov z vraščanjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2007 21:47:22   
beba76
Meni fuuul vraščajo, pol si pa to trebi in ščipam in sem polna krast user posted image  Pa se prepričujem, da ne bom več, pa mi nekak ne rata. Pa saj teh vraščenih dlak itak nevidi nihče drug, kot ti sama pri sebi

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2007 22:03:21   
miška piška
ja meni se tudi vraščajo, ampak saj to ni tak velik problem kot pa to, da zelo rada rofkam in si zrofkam vse, vsako dlačico in vsako hrastico posebej.
rešitve proti vraščanju še nisem našla. vraščajo se mi pa več ali manj samo na bikini predelu. ja, vsaka dobra stvar ima kakšno slabo. boljš to, kot pa da se brijem vsak drugi dan.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2007 22:10:53   
Blacky30
Jaz imam brivnik, sem zelo zadovoljna, nič ne boli, vraščanja dlak pa tudi nimam. Imam pa Braunovega.user posted image

(odgovor članu miška piška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2007 22:25:40   
Anonimen
Jaz sem se tudi tolažila s tem, da bo čez čas nehalo bolet, pa je bil po parih mescih isti hudič in mi zdaj nekje v kleti stoji. Jaz ne zmorem te bolečine.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2007 22:36:35   
purple
Sem ga vrgla v smeti. To ni zame, so britvice v redni uporabi.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2007 23:00:17   
frrrr
včasih uporabim... zdej že 2 leti nisem, ker mi pač ni... prej sem pa nekak 3-4x letno tudi to prakticirala, nekje od tretjega letnika srednje šole dalje

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.7.2007 7:38:25   
puncica
Tudi mene boli, poleg rega pa se mi zdi da mi dlake lomi in ne puli, tako da sem ga opustila, ker noge nikol niso bile gladke tako kot je pri britvici. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.7.2007 8:41:41   
Ivi33
Uporabljam epilator, sicer res boli, sploh ko začnem ampak ni pa treba vsake par dni skakat z britvico.
Sam se sam po nogah, drugje pa se psihično ne morem pripraviti - boli ko user posted image  in ni pogojev, da to delam pod pazduho in bikini... sem pribala, pa je blo kar za dol past.

Življenje je lepo ...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.7.2007 12:30:32   
loredana
proti vraščanju sem začela uporabljat veetovo kremo, bomo videli če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.7.2007 12:56:05   
smigli
Oh kake bolečine, uhhhh to pa res boli.
Jst sm si ga zelo želela, pa nikoli nism imela korajže ga kupt, ker sm se bala, da bo letu v smeti. No pa sm ga dobila letos za rojstni dan in ni glih letu stran. Sm ga probala na vseh delih, zdej ga rabm sam za noge. Po parih uporabah je ratal moj zaveznik, me skorej ne boli več. Ma da bi ga rabla pod pazduhami in bikini predel, pa ni šans, kr nejga rabi uni k'ga je izumu. user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.7.2007 12:58:02   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

proti vraščanju sem začela uporabljat veetovo kremo, bomo videli če bo kaj pomagalo.

sej boš javla rezultate, ne!user posted image

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2007 20:49:03   
Anonimen
Je že zapakiran nazaj in v soboto gre nazaj v trgovino,če ga vzamejo.user posted image Račun seveda tudi imam.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.7.2007 12:13:50   
baguSka
Joj vojakinja dej nehi... raje ga obdrzi, ker ti ne bo zal!!! Jaz sem ga tud kupila 10 let nazaj in ko sem ga prvic hotla uporabit, sem ga tud ze hotla stran zabrisat, ker me je tok svinjsko bolelo. Potem sem se pa odlocla, da grem h kozmeticarki na voskanje, ker je hitrejsi postopek in ker sem vedla, da nje glih ne bom mogla tam pretepst in da bom zdrzala do konca, ker bom pac mogla placat. Sicer je full bolelo, ampak velik manj kot pri depilatorju, ki sem ga kupila. Postopek sem ponovila najprej 2x pri kozmeticarki, potem pa sem sama probala doma se enkrat z depilatorjem in me skoraj ni vec bolelo.... in vsakic me je bolelo manj!! :))) RES!!! Danes ze skor nic vec ne cutim (ce bi trdila da sploh ne cutim bi se zlagala).. pred mesecem dni, pa sem za darilo dobila od Philipsa silke-pil ICE in ga ne morem prehvalit!!!!! Se britvico bolj cutim kot to!!!!

user posted image user posted image user posted image  hura za ICE!!! :))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.7.2007 12:38:54   
Anonimen
Tudi jaz ga uporabljam. Za noge in za bikini predel.
Jap... na začetku ko še ne veš vseh fint in vsega, res boli kouser posted image

jaz sem pogruntala, da najbolj boli, če imaš dolge dlake. zato, če se depiliram po dolgem času, se najprej vedno s kremo... čez par dni pa še z mašinco.
Do kolen me res ne boli (malo čutim, a ni panike) Bolj je problem od kolen navzgor in bikini predel. Tam se pa moram že psihično pripravit. user posted image  Ampak če redno depiliram tudi ni panike.

Z vraščanjem je pa tako... ko se koža navadi se tudi vrašča manj. Jaz ponavadi po depilaciji vak dan vsaj enkrat z OBILO kreme zmasiram zdepiliran predel. Ampak prav fejst zmasiram.

Včasih ko pa pozabim to redno delat, pa uporabim tudi piling za kožo. Pa res pomaga.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?