kesora
|
Ja, v bistvu imate oboji prav, nasprotniki in zagovorniki dlak...Res je, da dlake služijo nekemu namenu in res je da današnja družba strmi proti nekemu umetnemu perfekcionizmu Jaz bi takole rekla, da če ženski paše bit kosmata, naj bo pač kosmata, tudi na plaži, saj če premore dovolj samozavesti jo bo prov mal brigal za vse tiste opazke mimoidočih...saj če se bomo sekirale zaradi ostalih gobcev bo potem kmalu morala imeti vsaka poleg pobritega pač vsega kar se da pobrit še umetne joške, ker mati gravitacija pri skoraj vsaki enkrat zahteva svoje in roko na srce, tud zizki do kolen niso nič manj nagravžni kot dlake izpod bikinija. Po drugi strani pa, če ženska hoče bit pobrita iz osebnih oz.higienskih razlogov, naj seveda tudi bo, čeprav več ali manj ženske svoje intimne dele na golo ali na črtico...brijejo predvsem zato, da ustrežejo partnerju, saj je večini moškim to res nagravžno. Ampak tudi ženskam ni najbolj v slast obdelovati ono, predvsem dva oneta tam spodaj, če imata celo džunglo na sebi-pa se moški na ljubo partnerice brijejo? Ne, to delamo ženske, že skoz celo zgodovino želimo ugajati moškim na tak ali onak način, oni pa so pač popolni taki kot so. Morda ni res, da se ženske kar naprej obremenjujemo s svojimi kilami, dlakami, lasmi, joški,...Moški se veseleo pogladijo po svojem velikem trebuhu, parkrat rignejo in mislijo da bi vsaka rada z njim seksala, če pa reče da noče, je pa to samo zato, ker je pač fina.A ni tko? No, seveda govorim na splošno. Sama se brijem že vrsto let, zaradi sebe, zaradi tega ker imam bolj svež in čist občutek in to je vse. In ti anonimna, če se hočeš pobrit za na plažo, ne zastopim kaj je tle sploh problem, mislim sej ni tko, da ti dlake ne bojo več zrasle, prav nasprotno, če boš to delala z želetko, bodo še močnejše, še daljše..in to prav kmalu.Tako bo tvoj možek še bolj vesel