|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kar tako....
5.11.2004 9:48:07   
saba
ups sem odprla brezvezen post.....ja in kaj!!!!

lep dan punce, no še malo, pa se bo sonček skril, ker prihajajo neki čudni oblaki.

kako ste kaj pupike moje?
upam da dobro. Jaz sem tko tko, že 2 teden imam vročino in hodim delat. Splošni zdravnik pa pravi da mi ni nič. Mislim, da me tudi malo psiha je... saj še vedno me včasih prime za se zjokat pa čeprav je že 1,5 meseca od ss.

no moje miške, kaj boste počele za vikend. Jaz sem mislila da bom oljke v Savudriji pobirala, samo kaže da bo čez cel vikend dež...tako da se bomo stiskali doma. Ma samo stiskali, saj danes-jutri pričakujem M., ker sem zadnjo kt pojedla v ponedeljek.

no punce sej veste kaj čakam, novo leto, konec kt, pričetek :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in spet upanje na novo zdravo pikico:duda:

neža81 kje is ti?

lp
saba

:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kar tako....
5.11.2004 9:52:27   
ninca
kaj bomo počele čez vikend??? :zmeden2:
jaz bom praznovala rojstni dan, ki ga imam v nedeljo 7.11. :ups::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
zate pa upam, da ti bo vreme čimbolj naklonjeno, da ne bo dižeka in da boš vseeno lahko šla oljke pobirat ;)
upam da bo to obdobje zate čimprej minilo in da kmalu spet zagledaš :modri::roza:, da nam sporočiš veselo novico, da si nova srečka :nosecka: in da zaživiš v 9nebesa s svojjim :duda::love:

papa, nina :kuza:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kar tako....
5.11.2004 9:55:05   
saba
hvala in vse najboljše v naprej:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kar tako....
5.11.2004 9:56:02   
ninca
hvala :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kar tako....
5.11.2004 10:00:31   
anadejka
Čaw saba,he he a je tut tebe tist pravilnik do konca razpi....?:)-
Ja jest tut najbrž ne grem nikamor za vikend,pa prav paše mi tako!!!A zakaj?Ja zato ker imam zdaj doma majhnega zajčka.Nežka ji je ime in je najlepša zajčica na svetu!!!Normalno da se bom cel vikend z njo igrala.A sem otročja a?:)-Če je pa toooook srčkana.Bi mogle videt šele mojga Sebita kok skače okol nje in jo ljubkuje.Sej bom še ljubosumna ratala:)-

Drgač pa sem ravno na vrhuncu O in povem vam da se mi je učeraj prvič zgodilo da se mi enostavno ni dalo:sloncek:.Zagabl se mi je da moram:sloncek:samo zaradi:duda:.To sem tut Sebitu povedala.Ful sva se dobr pogovorla v pojstl,da bova zdej samo kadar nama bo res pasal.No ampak sej pol sva usejeno:sloncek:,ker se je pa njegovmu Tinetu dal(tko ga jest kličem:)-))in se je tko lepo drgnu in stisku k men:)-:)-:)-:love:.

Ja Saba tut jest komi čakam nov let ampak sam zato ker bom en teden domaaaaa pa zjutri bom lohk spalaaa:bravo::bravo::bravo:.

Lepe pozdravčke................andrejka76:rozica::kuza:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kar tako....
5.11.2004 10:04:08   
Neža81
Saba, pa evo men e!

Ma dans mam gužvo v službi. Aja, po novem sem jaz na RR tudi ob večerah. So mi končno popravli internet.

Danes delam samo do enih ker je peteeek. Zdaj grem na malco (čufti in pire krompir - njaaami) in se vam javi malo kasneje.

LP, Neža:sloncek:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kar tako....
5.11.2004 10:06:10   
ninca
:bravo::bravo::bravo::bravo: za popravljen internet (:)-)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kar tako....
5.11.2004 10:14:13   
saba
no neža81 pol se pa kej javi da kako neumo na petkov dan povemo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kar tako....
5.11.2004 10:26:53   
Neža81
Še čakam na moj pire in čufte!

Am..... sem prebrala da ima Andreja zajčico Nežko?
:bravo::bravo::bravo: :)-:)-:)-:)- Wiiiiii.....
Jaz sem mela hišnega zajčka, po imenu Balu. Je bil tak šikan in razvajen. Andreja ti Nežko fejst cartaj da jo udomačiš, boš vidla kak bo za tabo skakljala.

:-):)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kar tako....
5.11.2004 10:53:05   
anadejka
Ejjjjjj Neža:)-:bravo::love:,upam da bo tut taka faconarka kt si ti!!!:)-Drgač pa nč bat,je prišla v pravo družino,sam certamo jo pa razvajamo.Ko je pa takoooo luštna,taka moja mala kosmata kepica.Ja Nežka je pa zato k je fuuuul nežna,pa tak lepe mile očke ima.Pa ful se rada boža,pa če ji pokažeš korenček,te ima najraj9nebesa.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kar tako....
5.11.2004 11:09:49   
pupika
Še malo prej sem bila tako vesela, potem sem pa na nekem forumu prebrala nekja, kjer še bodoči (pod ?)očka sprašuje, kaj naj naredita z bivšo punco, ker je pred dnevi zvedela, da je v 5 mesecu nosečnosti. Mislim kaj takega te pa res dvigne. Pa oče naj bi bil neki izobražen, pred magisterijem, pa piše da si ga ne more privoščit, in da njegova bivša punca ni zrela za materinstvo, ker je še v srednji šoli.

Res je žalostno:((:((:((:((:((:((. Me se tako matramo da bi. Eni pa v 21tednu razmišljajo o splavu.

:((:((:((:((

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kar tako....
5.11.2004 11:11:03   
pupika
Upam, da vam nisem zagrenila dan s to zgodbico. Samo me je tako prizadelo, da sem to morala dat ven iz sebe.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kar tako....
5.11.2004 11:23:52   
pupika
Sem ravo sedaj videla prebrala skoraj do konca tole zgodbico glede splava, in se je bivša punca odločila da bo otroka obdržala in preživljala, kljub temu da je še v srednji šoli. Saj vem, da niti ne bi mogla it delat splava tako pozno, ampak me je samo to da o tem lahko sploh mislijo v tako pozni nosečnosti malo zadelo v srce.

Mislim, on kinaj bi bil bodoči očka, predvidevam da je že dovolj star, če je pred magisterijem, ga je bolelo to, da če bi dal otroka v posvojitev, da je to nevem kako slabo. In je rekel rajši splav kot pa posvojitev.

Tole pa je poden zame.

Hvala bogu se je srečno končalo.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kar tako....
5.11.2004 11:30:59   
enci
Ciao saba,
ja oblacki tle na morju ne napovedujejo kaj pretiranega soncka ... kaj pa cmo!! Sicer pa je itak ze ob 17.00 tema .... Ja kmaluse bo res zacelo z oljkami, tudi mi jih bomo pobirali ....
Drugace se med vikendom sprehajamo po Izoli od sansimona do Svetilnika .... gremo po spezo ... pa do kakih sorodnikov, prijateljev ... gospodinjska opraavila in je ponedeljek tle.
Drugace sem tudi jaz tista, ki s teboj nestrpno pricakuje december in upam, da bo cimprej!!!
Ves, sem razmisljala, ce se ne bi enkrat tudi me primorke kaj dobile?? Zadnjic se jih je kar nekaj javilo iz obale?! Kaj mislis??

lp
enci:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kar tako....
5.11.2004 11:44:17   
saba
jaaaa neci in pol gremo na kavo in vidimo da se vse poznamo...aaaaaa!!!!! ke doro bi blo

ja lahko bi se zmenile, mapak enkrat drugi teden ker danes moram po službi domov in potem kupit darilo.

ja lahko bi se dobile v kakem merkatorju v kopru zgoraj ali kje drugje na kavici........:sloncek::sloncek::sloncek:
:sloncek::sloncek:

JAVITE SE OBALNA DEKLETA.........:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kar tako....
5.11.2004 11:44:48   
saba
SM MISLILA ENCI NE PA NECI!!!!!:ups::ups:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kar tako....
5.11.2004 12:01:29   
enci
Ok ... ja vrjetno ne bi bilo cudno, ce se vse poznamo, ker je obala itak tako majhna ... ce nas je pa kaj vec iz Izole starih od 25-27 pa itak se sigurno poznamo?!
Ves kaj, najboljse da se drugi teden en dan zmenimo ... jaz se ne vem tocno, kako bom delala zjutraj ali popoldan ...
drugi teden napisemo en post srecanje primork .. pa da vidimo koliko nas je!
lp

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kar tako....
5.11.2004 12:20:07   
saba
tako ja bo najboljše....sicer pa sem jaz čisto sveža izolanka, čene doma iz kopra

torej drugi teden najrej post pol pa srečanje

pa tudi če bomo same ne!!!!:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   kar tako....
5.11.2004 12:26:25   
enci
ja tudi v redu!!!
lp

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   kar tako....
5.11.2004 12:30:14   
saba
jaz se zdej bojim da bom kako lekcijo dobila ker se meniva tukaj na NEPRIMERNEM forumu glede srečanja...in še, bi se kao mogle menit privat

misliš da me bodo skenslali iz ringaraje?????:ups::ups::zmeden::zmeden::zmeden:

ne bom požrla tako zlahka včerajšnjih pravil8)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   kar tako....
5.11.2004 12:33:17   
enci
sem brala ja ...
ah kaj ces ... tako se nam dogaja v sluzbi ...
pol pa bodo se mene skenslali, ker ti odgovrajam :zmeden2:
sej ne dej!!!
:kava:
enci

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   kar tako....
5.11.2004 12:40:53   
saba
aahahahahahaha kako si to prav napisala

alora boljše da se nobena ne pogovarja z namo ki je nevarnost da jo skenslajo:kuza::kuza:

veš kako pravijo pri nas: KREPAT, MA NE MOLAT!!!:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   kar tako....
5.11.2004 12:44:06   
Kinokija
Pregovora os sabe sicer ne štekam, ampak v solidarno podporo bom neki cmakala zdele, da boš vedela, da nisi sama.

No, kaj čem :zmeden2: Ja, lep vikend, ful oliv, pršuta in refoška al kaj že. Pismo, zdele mi je poštekal, kaj more biti fajn na vaših srečanjih, k mate tooooolk dobrih stvari. Pr nas, na Gorenjskem ponavadi samo Radensko....:(

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   kar tako....
5.11.2004 12:46:52   
saba
Ojla Kinokija

kaj pa ne štekaš?
malo se zafrkavam:)-:)-:)-

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   kar tako....
5.11.2004 12:49:28   
Kinokija
KREPAT, MA NE MOLAT!!! :zmeden2:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Prvi zobek
Miška2006

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

do 3 meseca starosti (29%)

(71%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!